Doragon

By MeyAmu

555 39 2

Kaya je obyčejná dívka jako ostatní ale svým způsobem je odlišná. Zatímco se ostatní draků bojí a zabíjejí je... More

Příběh
1.Část
Království Nolava
2.Část
Rada
Neodcházej!
Sbohem
O 8 let později...
Záhadný kluk
Dragobijci
Cesta
Komplikace
Kaya,ohnivej dragobijec
Electi
Vodní dragobijec
18
19

Město

23 2 0
By MeyAmu

Po dlouhé cestě si Kaya začínala stěžovat "Nemůžem si dát pauzu?"

"Ne"

"Ale mě bolí nohy,mám hlad a jsem unavená!Celý den jsme na cestě.." začala bručet."Ještě tam nejsme" Kaya se zastavila "Ale já mam hlad!Než tam dojdem tak umřu a už nebudeš mít společníka na cesty!" vyhrožovala mu.Rin se otočil "Tak fajn.Až dorazíme do města tak se najíme.Platí?" Šli přes nějakou poušť,protože byl všude písek.

Po 30 minutách...

"Tak už tam budem?"

"Ne"

po 5 minutách...

"Už tam budem?"

"Řekl jsem že ještě ne"

po 3 minutách...

"Tak už tam budem?!"

"Ne!"

po minutě...

Slyšel jak se Kaya nadechla aby něco řekla tak se na ní otočil a vyhrkl "Ne!Ještě tam nejsme a nebudem!" Kayu to překvapilo "Ale já se na to nechtěla zeptat" Rin se uklidnil "Vážně?"

"Chtěla jsem říct,že mám hlad" Rin se otráveně podíval bokem "To neni možný.." otočil se na ni "Ty si strašně-" Kaya ho málem porazila,když běžela okolo něj přes kopec písku.Vylezla na něj a zajásala "Rine!Pojď sem!"

"Co je?Jásáš jako bys oběvila Ameriku" vylezl na kopec "Ne Ameriku ne,ale město.To je město!" zajásala Kaya."Jo.Jsme tady" Kaya ho chytila za ruku a táhla k městu "Co to děláš?"

"Řekl si že se půjdem najíst,ne?" vedla ho uličkama města až dorazili k restauraci "Jak si věděla,že je tady restaurace?"

"Nevěděla.Jen jsem cítila vůni a šla za ní" vlezla do restaurace a sedla si ke stolu.Rin přišel za ní a položil mince na stůl."Co je?Ty nebudeš jíst?" zeptala se ho."Ne.Musím něco vyřídit tak si dej co chceš." a odešel."Tss,tak on odejde a nechá mě tu" zanedlouho k ní přišel číšník"Co si dáte?" Kaya se ani nepodívala do seznamu a hned mu řekla "Něco s masem a polívku" číšník odešel a Kaya se rozhlédla po restauraci."Maj to tu hezký.Asi musí vydělávat,když to tu tak vypadá" Za chvíli jí přinesli jídlo a ona to všechno snědla,polívku i hlavní chod za 10 minut.Zaplatila a odešla ale v tom do restaurace přisli muži.A nebylo jich zrovna málo."Dejte sem jídlo!" zařval jeden.Číšník k němu šel "A čím budete platit?" Ten velkej tlustej muž se na něj podíval "Ha? Čím?" koukal mu do očí a pak se začal smát "Ničím!" a všichni s ním.Když se ho snažil číšník vyhnat,tak ho střelil přímo do hlavy.Všichni hosté začali křičet "Držte huby a nikdo se ani nehne!" zařval znova.Kaya stála uprostřed cesty a jakmile se rozešli,radši ustoupila ke zdi.Snažila se provléknout ven,jenže jí chytil jeden z těch chlapů "Hele,kdo se snaží utéct" držel jí ruce za zádama.Podle toho jak ho všichni respektovali to byl asi jejich šéf."Tak ty ses snažila zdrhnout?" říkal šéf."Ne,jen jsem chtěla jít ven.Někdo na mě čeká"

Continue Reading

You'll Also Like

150K 3.3K 50
Příběh je INSPIROVÁN!! od anglické autorky Cory Reilly. Hrozně se mi ten nápad/tvorba líbí, takže pokud vám to vadí nebo nějak omezuje, nečtěte to. ...
47.7K 4.1K 67
Pokračování Vybraná pro draka. Malá tedy teď už velká Kira byla sirotek. Potom co se jí ujala královna Thálie dragon a Král Sebastien Kyle dragon I...
772K 62.4K 198
Když Nira podstoupila Obřad Rozřazení, nikdo nevěděl co se v ní skrývá. Nebyl to jen výsledek zkoušek, co jí táhlo na univerzitu mágů, kde se měla uč...
1.3K 122 25
Kalia je nová studentka na Akademii pro mladé čaroděje. Hned po vstupu do školy zjistí že se škola dělí na dva tábory. Jeden tábor vede tvrdohlavá B...