Já a můj egoista[OPRAVA]

By Anezz_bum23

18.2K 577 98

Anny nemá kamarády a tím pádem se spoléhá na učení, jenže kvůli tomu je šikanovaná. Nečekala, když přijdou t... More

Prolog
Fialovláska
o půlnoci?
idiot
Tohle všechno je tvoje
říše snů
tak se to zase vymklo kontrole
nehodlám se vzdávat
krev
chvíle s Tobiášem
sázka a polibek
upíři, hihi...
lovci
jseš v prdeli, Tobiáši
dělej!
ty hajzle
facka
útěk
Mike
já chci taky!
Emily
omluva
nepoužívej to!
křik
jsi jen moje!
dvakrát záchrana
kousnutí
jsi v pohodě?
takový nákupy jsem si nepředstavila
co prosím?
Tobiášův plán
miluješ jí?
dneska přitahujeme pozornost
dárek
tam to bolí!
všichni jsou naštvaný
Jsem opilá!
ples
jsem osamělá
hádka
zamknutá knihovna
neodmlouvej princezno
růžové oči
víc problémů než jsem myslela?
Katarína
Mia
Aiden vs Tobiáš
zrádce
anděl
pravda vypukla na povrch
provokující a zároveň smutná Anny
čekající smrt
ovládnutá
smazána paměť
Kdo jsi
nečekaný plán
upírovi nemá cenu utíkat
minulí králové
návštěva
obálka a novináři
Mikeuv příchod
doma u táty
záhada vyřešena
zpátky v minulosti
zpátky domů
jak to všechno skončilo
nee
dárečky
obchod
je to v pořádku
Mai
zase úžasný den
příprava na vánoční ples
Vánoční ples
přímo nasranej Tobiáš
problémy a černý strom
den před Vánoci
Vánoce
Zaki
trénink
konec tréninku
lyžák- začátek
lyžák- zjistil to
lyžák- hádka
lyžák- převtělení 1/2
lyžák - převtělení 2/2
lyžák - dívka jménem Ai
lyžák - zatajování
lyžák - lži nic nevyřeší
lyžák - sedím, myslím, miluju
lyžák - info
lyžák - schovka s problémy
lyžák - proč máme všichni smůlu
lyžák - domuu
meme
k Denisovi a Lucy
minulost těch čtyř
mezi Tobiášem a Denisem hádka
problémy už řeší dospělí
boj s dvěmi upíry
co se to se mnou děje?!
dneska se každý druhý hádá ale já to nejsem
to se moc nepovedlo
nešťastná Mai 1/3
omluva
nešťastná Mai 2/3
nešťastná Mai 3/3
tajnost mezi Laurou
lžou jak tisknou
Laura a Zaki 1/3
k Lauře 1/5

Michael

161 5 0
By Anezz_bum23

,,No Tobiáši. Musíš do toho motat Anny" zamračí se Zuzka a založí si ruce.

,,No vy dva se z toho, už jen tak nedostanete" objeví se Daniela se založeným rukama. Daniela byla velice naštvaná. ,, Nemáš mami náhodou návštěvu" snaží se Tobiáš uniknout trestu? ,,To je důležitější než my ne?". ,,Ne" odsekne mu. ,,No, tak pojďte" řekne Jack za Tobiášem a chytne ho. ,,To se nemůžu zajímat o vás?". ,,Ne". ,,A není jenom vinnej Tobiáš ale i Anny" podívá se na mě Jack. ,,Co na to řekneš Anny". ,,No nevim" povzdychne si. ,,Tak jdeme".

***

Objevovali jsme se v Jackově pracovně, kde mu trčilo hodně nevyřízených papírů na stole. Stůl byl z bukového dřeva a byl dlouhý, tak metr. a za Jackovím křeslem, který mimochodem musel být doopravdy pohodlný, tak bylo obrosvké okno, na kterým jsme měli výhled na zahradu. Ještě jsem ani neskoukla zahradu. Za náma byli dřevěné dveře, který zase neumím otevřít. Po pravici byla knihovnička, která vedla šest metrů k Jackovi na levé straně byli skříně alespoň troje a jenak do tří metrů vedlo šuplíky. Byly i pojmenovány. Musím uznat jak je tady ta knihovna tak je to docela těsný. Tipla bych tak sto centrimentrů. Strop byl černý a momentálně jsme stáli vedle křesel.

Sedneme si na křeslo. Jack byl před náma opřený o knihovnu a díval se na nás. Nemá asi jasno, co s náma. Tobiáš měl neutrální výraz a já už byla v nervozitě.

,,Sakra už!" zakřičí někdo za dveřmi. Jack si povzdychne a Tobiáš se ušklíbne. Vyrazí se dveře a za nimi byl muž s tmavě hnědými vlasy. Hnědé oči a měl vlasy v culíku. Podobný vlasy jako Zack. ,,Říkal jsem že nejsme, tak duležitý" ušklíbne se Tobiáš a opře se o křeslo. Jack si sedne na svoje křeslo.

,, Když jsem jdu, tak je to velice důležitý, takže-" podívá se na mě a začne se dívat jako by spatřil ducha ve dveří už i stála žena. Světle hnědé vlasy a světle zelené oči. Dlouhé vlasy. ,,Připomíná mi to podobiznu Tracy" řekne muž.

Tracy? Tak se matka jmenuje.

,,Vaší ex myslíte?". Zamračí se na hnědovlásku. ,,Kdo asi jinej?". Nevím o co tu jde. ,,Ona je její kopie" vykulí oči. Nezdá se mi jako nějáký mocný mág. Nepřišel z blázince?

"Nevím koho myslíte ale to není možný,, Jack už taky myslí že blázní. "Jak to?,, nadzvedne obočí. "Ona je člověk a nemá v rodině-,,. "Asi tě musím přerušit. Moje matka je anděl a sourozenci, kteří mají jiného otce než já. Tak David je anděl a Simon je démon,, no nevím, co na to říct, protože Jackova reakce je docela vtipná. Vykulený oči a otevřená pusa.

"Jiného otce?,, podívám se na něho. "Jo?,, nechápu proč se ptá. "To je až taková děvka,,. No nevim ale jsem teď z toho šokovaná. "Nevím o co tu jde,, řeknu upřímně.

"Možná bychom to mohli nechat být,, řekne Jack. "Ty nemluv. Ty nevíš vůbec, co myslím,, ukáže na něho a podívá se znovu na mě. ,,Řekni mi jméno,,. "Anny Mašková,, pošeptám je to doopravdy zvláštní. "Proč máš po ní přijmení,, zamračí se. "Říkám že nemám otce. Říká mi že ho nemám, i když je to nemožné". "Já vím, jen že mě podvedla s Brownem, toď vše,, "Nevím kolik měla mužů a myslím si. Ne nechci si nic myslet,, s tímhle se nebudu bavit jestli máma je, ne a ne!

Podívám se na Tobiáše, a ten byl překvapenej. Že se tu bavím s nějakým strašně důležitým a mocným mágem, tak to se jen musím divit protože jsem introvert. Jo docela vtipný, co?

"Musím přerušit že Anny matka ji nenávidí" podotkne Tobiáš. Vykulí oči. ,,Proč?". ,,Připomínám jí obličejem někoho". ,,To už je divný ne? Někoho a koho asi?" zeptá se mně Tobiáš. "Nevím nikdy mi to neřekla,, podívám se jinam. "Tvého otce?,, podivám se na Tobiáše. "Možná,, začne mi být doopravdy vedro. Je to strašně divné...

"No jestli nás to bude čekat někdy jindy, ten tvůj proslov tak mi jdeme,, řekne Tobiáš a vezme mě za ruku.

***

"Co to bylo Anny? Ta, která se sotva baví s náma tak se baví s Michaelem?,, nadzvedne obočí. "Nevím ptal se na mojí matku, ne? Když jsme u toho musím jít za ní,, začnu se zvedat. "Počkej co? Snažila se tě zabít a ty si chceš popovídat a popijet s ní kafe? Zešílela jsi? Jestli jo. Tak asi těžko vloupali jsme se do knihovny, takže asi těžko holka,,. "Mohla by mě vyslyšet, ne? Zeptám se jí jenom a rychle odejdu. Je i pomalá, když mě honila po lese. Spíš David byl rychlejší,,. "Nechápeš, tak fajn i David, tam bude a bude pozdě,,. "Tak tě zavolám a rychle jim utečeme,,. "V momentě, co ti vkročí do pokoje, tak těžko jim hnedka utečeme,,. "Skočím z ok-,,. "Ať tě tahle myšlenka ani nenapadá. Víš že jsi si málem zlomila nohu kvůli tomu,. ,,No jo" protočím oči.

,, Já ale jdu" protočím oči. ,,No, tak já jdu s tebou. Nebudu přímo, tam ale budu venku". ,,Tak fajn".

Došli jsme potají schody ale přistihla nás Anastasia. ,,Dobrý den pane". Musím říct že držím smích a Tobiáš mě propaluje pohledem. ,,Kam to jdete" optá se, když Tobiáš bere za kliku.

,, Tobě nic do toho není. Nezajímej se a opováž se něco říct rodičům" otevře dveře. Anastasie se ušklíbne. ,, Nezapomeň že jsi se mě málem pokusila zabít" ušklíbne se tentokrát on. ,,Al-" Tobiáš jí zavře před nosem. ,,Co si sakra o sobě myslí. Ještě bych jí za to měl něco dát " zamračí se a vezme mě za ruku. ,, Měli bychom jít rychle než si nás všimnou na kameře" kývnu. Rozeběhneme se a míříme si to do lesa.

***

,, Už jsme je s-setřásli?" začnu popadat dech. ,,Jo ale musíme jít. Jsou i zvukové" vytřeštím oči. ,,No tak jdeme, no".

***

Teď ani nějak nemám odhodlání, tam vstoupit. Byli jsme momentálně už u domu. ,,Neboj" obejme mě. Usměju se a otevřu dveře. Hned přilítla a byla dosti zaskočená. ,,C-co tady děláš!" vykřikne. ,,No bydlím tu ale přišla jsem, kvůli něčemu jinému" dá si ruce v bok. ,,Je to tak komplikované, co se stalo ale potkala jsem jednoho chlapa". ,,No a co s ním?". ,,No, když jsi mi pořád říkala že nemám otce, což je nemožné. Říkal že tě zná" začnu si proplétat prsty. ,,Kdo" protočí oči. ,,Nějakej Michael" podívám se na zem a zase na ní, a ta měla vykulený oči. ,, C-co to meleš. Neznám ho" řekne zaskočeně. Nikdy jsem jí takhle neviděla.

Něco ti tají

Jo díky moc.

,, Nelži mi" zamračím se. ,,Co si dovoluješ, tohle říkat!". ,,Mám právo to vědět, ne?" vykřiknu na ní. Uslyším kroky ale mužský. David? ,,Co se tu děje" řekne Harry. ,,Co ty tu děláš" vykulí oči. ,, Znáš Michaela" byl zaskočený jako matka. ,,Tak, kdo to kurva je!" křiknu po nich a oni byli jen zticha. ,,Hej!". ,,Nevím, jak jsi na to přišla-". ,, Já na nic nepřišla, jen že tě zná" začnu už fakt ječet protože to jinak nejde. ,,Nemusím ti to říkat". ,,To jako fakt?". ,,Nebuď drzá holčičko". ,,Chceš se hádat?" řeknu na fotra. ,,Chceš dostat?". ,,Jo to je jediný ,co umíš". ,, Jak to že jsi ještě živá, už zhebni". ,,Ne díky".

,, Má, tam docela dost kousanců" pošeptá matka ale stejně ji slyším. ,, Jaký máš vztah s tím upírem". Vědí vůbec, jakej upírek?

,, Neřeknu protože ty nejsi schopná mi říct, kdo je ten muž". ,, Já ti nic nemusím říkat ale ty jo" připomína mi s tím jeho přístupem Tobiáše. ,, To mi říká deja vu" ušklíbnu se. "Takhle se mnou zachází i on. Já mu musím říct všechno ale on vůbec". ,,A-aa kdo to je" začne být zvědavá matka.

Počkat ona mi dává mateřskou péči?

,,Nic ti neřeknu" v ten moment mě zkopl otec na zem. ,, Drzá jseš a nic jiného". ,,Zapomněla jsem. Proč jsi se mě pokusila zabít". ,,To se ti asi zdálo". To jako fakt?

Ušklíbnu se. ,,Jo, tak mi vysvětlí někdo. Proč do teď jsi pamatuju, že jsem skočila z okna a ty a David jste se mě pokusili zabít". ,,Co to tu melete" podívám se Harryho. ,,Ty to nevíš?". Podívám se na něho, zamračí se a od kývne, že ne. ,, Tak to už je teda něco. Proč jste se mě pokusili zabít?". ,,To je tajné". ,,A co se pokoušíte?". ,, Tajné". Zamračím se a dojdu ke dveřím a otočím se na ně.

Tohle jsem nečekala matka měla nůž v ruce a Harry jí držel ruku, v které měla nůž. ,,Tak aspoň zemři" ušklíbne se. ,,Co to vyvádíš" řekne Harry. On fakt nic neví? ,,Takže je to nějaký plán, na kterým jsem se vsázela, že to není možný, ale jak vidím, tak je" zhluboka se nadechnu. Proč chtějí mojí hlavu? Harry se zamračí a sebere jí nůž ale vmžiku měla další. ,,Nechtěj, abych ti něco udělala" zamračí se a sekne ho do ramene. Rychle se rozeběhla a já byla neschopná cokoliv dělat.

,,Tak to by stačilo" řekne někdo za náma ale jediný vím že to nebyl Tobiáš. Kde zase je?

Máma byla přikována k podlaze a neměla v úmyslu se hnout. Podívám se a tam byl Michael. Zamračím se. ,,Co tu děláš". ,,Připadá mi, že tahle rodina je nějaká zvláštní. Ona ho řízla? To je nějaký vtip, ne?" připadá mi že si tady dělá vtípky. Vtip, je ten že tohle není vtip. ,,Co máte za lubem. Vím že jsi jim oddaná až k hrobu". ,,Kdyby vy dva jste znali pravdu, tak už můžeš vědět" ušklíbne se.

,,Jo tak mi to už sakra řekni!" křiknu.

AAA další kapitolka na světě ;)

Děkuji moc lidi za hvězdičky. Dneska jsem byla napadená s mobilem a to jsem zrovna dělala 'knížku', takže jsem to musela dopsat až teď.

Continue Reading

You'll Also Like

8.7K 314 33
Co kdyby Carlisle měl ještě jednoho syna. Syna který ho nenáviděl za to že ho přeměnil. Lucas se po velice dlouhé době vrátí a bude se snažit se s ni...
2.3K 252 23
Blíží se vánice, na kterou nikdo nebude připravený. Nebudou na ni připraveni obyvatelé malého města zaříznutého v horském údolí a už vůbec na ni nebu...
19.5K 784 38
Co se stane když se původní upír Elijah Mikaelson zamiluje do neznámé dívky o které v podstatě nic neví? Pokud by jsi chtěl zistit co se stane tak si...
9.8K 638 37
Člověk by si pomyslel, že ať už máte barvu očí jakoukoliv, je nádherná. No, to by si myslel, dokud by nepotkal mě. Ahoj, jmenuju se Terra Jacksonová...