Complicated

Por andreavjk130

19.1K 2.8K 740

Kim Taehyung-un elev la facultatea de arte, visând sa își deschidă propia galerie. 23 de ani. Jeon Jeongguk... Más

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67

21

307 48 18
Por andreavjk130

Nu știa cât timp trecuse dar știa ca sărutul lor devenea si mai adânca. Buzele fierbinți al hybridului ii acoperea cu totul pe ale sale, simntind cum ceva ii cuprinse talia tragandul mai aproape. Ii luase buza de jos cu dinții mușcându-l scurt, satenul lasand un geamăt de durere. La mușcat cu colții ascuțiți ce era mai dureros decât cu dinții.

Din nou un geamăt ii părăsi buzele când hybridul își strânse mai mult brațele din jurul taliei sale, simntind ca și coada se strângea pe piciorul sau.

Era complet zăpăcit. Aroma de băutura îl îmbăta și mai mult. Era confuz și pierdut de mișcarea brunetului, de felul cum îl săruta și de apropierea care ii făcea parul sa se ridice. Nu îl intalegea ce îl apucase dintr-o odata, de ce îl săruta, de ce îl tinea de parca ii era frica sa dispară, de ce face toate astea?

Comportamentul de azi ii dadea multe semne de intrebare. O mușcătura urata îl trezise la realitate făcându-l sa tremure și sa lăsase un geamăt mai puternic simntind cum lacrimile ii umezi ochii.

"C-Ce faci?" reusi sa spună după ce Jungkook se îndepărta ascuzandu și chipul in scorbura gâtului sau, începând sa ii lingă și muste o porțiune.

Jungkook când bea nu mai stie ce face. Nu mai are control și face multe prostii. A doua zi nu tine minte nimic. Seokjin tot timpul avea grija de el când se duceau undeva sa se distreze și da multe prostii făcea hybridul.

Taehyung își acoperise buzele când simntise o mușcătura mai puternica, picioarele sale devenind ca gelatina. Inima ii bubuia pana in timpane, stomacul dându-i o senzație necunoscuta pentru micuț.

Brusc ceva ii atinse spatele, Taehyung privind patul uriaș unde era asezat, privindul speriat pe brunet cum se apropia, lingandu-și buza de jos senzual fără sa își miște ochii de pe el. Obrajii erau colorați într-un roșu aprins, când Jungkook își aruncase hanoracul pe podea ramand doar in pantalonii sai negri. Sa dat puțin mai in spate văzând cum mana hybridul se oprise pe pat aplecanduse pana chipul sau ii era aproape.

"Dezbracate"

Satenul își mari ochii mâinele devenindui brusc reci.

"P-Poftim?" reusi sa intrebe aplecandu-se mai mult in spate când Jungkook era acum in fața sa.

"Dezbrăcate sau o fac eu" respirația ferbinte ii lovi obrajii, Taehyung cutremurandu-se.

Sa lăsat cu totul pana spatele ii atinse patul ochii devenindui inundați de lacrimi. Era prea multă întorsătura, nu ii convenea, Jungkook era beat nu putea sa profite din cauza asta. Știa ca ceva trebuie sa fie la mijloc cu comportamentul sau. El niciodată de când se cunosc nu a ajuns la următorul nivel. Era ciudat.

"Nu....nu vreau asta" își ascunse chipul încercând sa nu îl privească.

"Serios, din câte am observat vroiai sa te sarut" 

"C-Ce?"

"Crezi ca nu am observat de felul cum ma priveai, cand eram față in față te uitai insistent la buzele mele, si sunt sigur ca ai imagini cu noi doi facand lucruri interesante ori ma greșesc?"

Taehyung se ascunse cu totul de privirea hybridul ce devenea mai intesa. Nu-i venea sa creadă ca nu si-a dat seama. Jungkook a observat ca era atras de el, dar nu i-a spus nimic. Se simntea dea dreptul jenat ca la prins.

Jungkook ii prinse barba in mâna forțându-l sa îl privească, atigandui usor buza cu degetul mare. Și-a băgat puțin degetul in interiorul gurii satenului văzând cum își lăsa limba afară.

"Știu ca vrei asta, așa ca îți fac un favor" și își lipise buzele de cele umede și roșii lăsându-se cu totul peste saten.

Sau sărutat pana lipsa de aer ia fortat sa se îndepărteze, Taehyung trezindu-se cu hybridul deasupra sa, cu picioarele intre coapse începând sa lase săruturi mici pe gât in jos.

Corpul ii tremura valuri multe de plăceri zdruncinandui pielea. Se simntea atât de bine, atât de vulnerabil când se privea zdrobit de hybrid. Ii simntea mușchii cum se incordau încercând sa își tina echilibrul dându-se puțin mai jos plasându-i săruturi de purpuri.

Taehyung niciodată nu sa simntit atât de bine, atât de plăcut privindul pe hybrid cum arunca ochii spre el in timp ce ii umezea pieptul, mușcându-l. Era fascinat, ochii i se schimbare ii culoarea loc naturală, strălucind in camera întunecată. Liniștea era sparta de gemetele sale făcându-l sa își astupe buzele jenat întorcându-și capul spre fereastra.

Era prea mult, a visat apropierea lor, de multe ori dar niciodată nu sa gândit ca va deveni realitate.

Un geamăt ii părăsi din nou buzele când o porțiune de piele fusese muscata mai puternic de colții hybridului, lingandul pentru a mai domoli durerea.

Sa sprijinit cu pumnii de pat apropiindusi buzele de ale satenului privindul adânc in ochi și când mai avea puțin sa le atingă cineva intrase Taehyung trezindu-se la realitate. Speriat îl împinse ridicându-se ieșind val vârtej din camera.

Ce tocmai urma sa se întâmple, fără sa își dea seama și-ar fi tras-o cu Jungkook. La naiba.

Fugise pe scări in jos ignorand orice fel de atingere din partea mulțimii. Avea nevoie de aer curat, trebuie sa iasa afara sau va muri aici.

Când briza rece a vântului ii lovi obrajii lăsase un oftat lung sprijinindu-se de balustradă privind înainte.

Era zăpăcit cu totul, sa întâmplat atât de repede. Își puse mâna pe frunte expirând și inspirând. Trebuie sa își calmeze inima, batea atât de repede încât avea puțin sa ii iasa din piept. Jungkook chiar la surprins, la luat atât de repede fără sa conștientizeze ca urma sa regrete mâine. Dacă acea persoana nu intra in casa, dacă nu se oprea, atunci mâine Jungkook ii va urla in față și chiar avea sa îl omoare.

Fără sa își dea seama o lacrima ii alunecase pe obraz, ștergând-o încet și privind luna ce strălucea frumos pe cer.

O siluieta se opri in dreptul sau, Taehyung tresarind speriat dar se relaxa când era Jungkook. Însă sentimentul de confuzie nu ii dadea pace impingandul la spate sa fuga și sa nu se uite in urma. Amândoi priveau cerul fără sa spună nimic.

"De ce ai fugit așa?" tonul gros îl făcu pe Taehyung sa îl privească după fixandusi din nou ochii pe cer.

"Nu am vrut asta" spune fiind nesigur de cuvintele sale.

"Corpul tău îmi spunea altceva"

Roșise slab ignorand plăcerea ce ii chinuia stomacul, scuturand din cap.

"Nu mai vreau sa vorbesc despre asta" se întoarce cu spatele îmbrățișându-și corpul când frigul se făcu simntita prezenta.

Liniștea din nou se lăsase peste ei însă Taehyung tresari speriat când simnti brațele brunetului inconjurandui talia tragandul așa încât spatele ii atinse pieptul.

"Dacă crezi ca e bine sa minți atunci nu voi spune nimic, ai dreptate am mers prea departe" iar caldura dispăru satenul întorcându-se rapid, privind cum brunetul se îndepărta.

***

Dimineața Taehyung era in bucătărie sorbind liniștit din ceaiul proaspăt făcut sperând ca ii va ajuta sa treacă durerea de cap. Aseară au stat destul de târziu și nu tinea minte cum a ajuns acasa. Știa doar ca fusese adus de cineva după in ceață. Cei drept băuse mult și senzația de voma ii îngreuna stomacul.

Luase o înghițitura din ceai suflat ușurat. Un zgomot de la usa bucătăriei ii atrase atenția satenul întorcându-se observandul pe Jungkook la bustul gol cascand lung.

Doar văzându-l asa obrajii prindeau o nuanță de roșu pal, și faptul ca își aduceam aminte de apropierea lor de aseară il făcu sa își ascundă ochii in poala.

"Mie foame" spuse pe un ton răgușit clipind scurt din ochi.

"Neata și tie" se ridicase satenul puțin iritat lasand ceașca goală in chiuveta.

"Cum zici tu" spuse luand loc pe scaun prizandusi capul in pumni.

Îl durea capul parca dându-i cineva cu o bâtă puternic. Sa lăsat cu spatele de spetea sufland adânc, inchizandu-și ochii începând sa mediteze sperând ca o sa îl ajute cu durerea.

Taehyung îl privea de lângă aragaz pufnind și întorcându-se la mâncare. Nu-i venea sa creadă cât de nepăsător era. Vroia sa ii aducă aminte de aseară dar curajul nu-i permitea.

După ce făcuse mâncarea o așezase pe masă Jungkook începând sa mănânce liniștit. Era atât de calm, parca nimic nu se întâmplase, parca a fost doar un joc. Se simntea atât de fraier.

"Nu ma privi asa e greu sa mananc" satenul se trezi din transa luându-și rapid ochii de pe brunet privind spre fereastra.

Seguir leyendo

También te gustarán

482K 35.4K 63
Vidigal, Rio de Janeiro. Tempo vai nos afastar mas também vai nos encontrar, eu tô esperando cê voltar, vivendo a vida sem um amanhã. Agatha e Meucci...
35.5K 2.9K 56
Kim Taehyung a fost vândut de tatăl său unui pește de 50 de ani ce obligă băieții tineri să se culce cu el dar și cu alți. însă ce se întâmplă atunci...
62.1K 370 7
Nu e o poveste propriu zisa . E doar porn. E ceva ce avem fiecare in minte , dar nu prea putem sa vorbim despre asta . Am rugămintea la tine , dr...
6.5K 557 44
Citește și vei afla ce se va întâmpla în această carte!!!