Édes Alku

Bởi Natalie_Palmer

158K 6.8K 501

Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Sky... Xem Thêm

1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész.
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész

6.rész

4.5K 175 5
Bởi Natalie_Palmer

Felvettem a kedvenc bikinimet, és még kihasználva a nyári jó időt magamra húztam egy lenge, bulizós felsőt és egy passzos szoknyát.

Hogy mennyire is volt kedvem elmenni ma bulizni?

Semennyire.

Vagy húsz átkot mondtam el magamban, amiért Nick belerángatott ebbe, egészen addig, amíg meg nem érkezett. Egy hangos duda szó jelezte számomra, hogy megjött értem a kocsi, így felszedve az apró kis táskámat az ágyamról még egy utolsó pillantás vetettem a tükörben a külsömre, majd kiléptem az ajtón.

Amint kiértem, meg is láttam, hogy ott áll már a megszokott módon a házunk előtt a fekete Audi, amiben a két fiú ült. Nick Blye az anyós ülésén, a vezetőben pedig a legjobb barátja, Chad Conelly.
A szőke hajú fiúval csak a gimi kezdete óta ismerték egymást, de egyből nagy barátokká váltak, ugyanis mindketten foci örültek voltak, és elkezdtek játszani a suli csapatában. Eleinte bevallom utáltam Chadet, ugyanis kicsinyesen féltékeny voltam arra, hogy a legjobb barátom talált magának egy olyan azonos nemű barátot, akivel nagyon hasonló az ízlésük. De aztán rájöttem, hogy nem sajátíthattam ki magamnak Nick barátságát, és igazából nekem is szükségem volt egy barátnőre, aki Ally személyében meg is jelent az életemben. Azután pedig, hogy Nick és én nem alkottunk tovább barátságot, még inkább szorosabb kapcsolatot hozott az új barátainkkal.

Chad fekete Audija sem volt ismeretlen számomra, a szőke fiú volt szinte minden egyes bulinál a sofőr, mivel mindenki mással ellentétben sosem volt valami nagy ivós, csak néha néha fogyasztott el egy sört, így mindenki örömére, mindig vállalkozott a részeg barátai fuvarozására.

Most nem törődve azzal, hogy netalán anyám figyel az ablakból csak kitártam a hátsó ülés ajtaját, és bepattantam hátulra anélkül, hogy a "pasimat" illően köszöntöttem volna.

-Tapos bele Chad!-csaptam be gyorsan magam mögött az ajtót, attól félve, hogy anyám kiszalad az ajtón és kiokit, amiért nem köszöntötten Nicket csókkal.

-Neked is szia Skylar!-morogta az anyós ülésről Nick, miközben Chad engedelmeskedve nekem elindult. Ettől megnyugodva dőltem hátra az ülésen.

-Hello!-vetettem oda undokul Nicknek, majd kedvesen Chadre mosolyogtam.-Kösz Chad, már attól féltem anyám utánam szalad.

-Áh, azt egyikünk se szerette volna.-borzadt el, majd a tükörből rám pillantva elmosolyodott.-Jól nézel ki.-dicsért meg, mire elvigyorodtam.
Ez volt Chad, egy két lábon járó udvariasság. Bárki állhatott vele szemben, ő mindig kedvesen és aranyosan bókolt valamit a lányoknak. Egy igazi kincs volt ez a fiú. Nem is értettem miért nem volt mostanában barátnője.

-Köszönöm.-mondtam, amikor megrezzent a telefonom-Oh, el ne felejtsük felvenni Allyt is. Már kint vár a házuk előtt.-olvastam el barátnőm üzenetét, akit gonosz módon elintéztem, hogy amellett hogy eljön velem ebbe a buliba még el is visszük. Hisz értelemszerűen Nick nem mehetett el úgy ebbe a buliba, hogy a szüleink ne lássák, hogy együtt megyünk és jövünk.

-Hogy is felejthetnénk el.-mormogta elölről Nick, mire belerúgtam hátulról az ülésébe.

-Légy kedves vele!-dörrentem rá, ugyanis Nick sosem volt oda az én túlpörgött barátnőmért.

-Hé, a kocsim!-jajdult fel Chad, mire bűnbánóan pislogtam felé, miközben eltátogtam egy bocsit.

-Attól, hogy megengedtem, hogy velünk jöjjön még nem kell jó pofát is vágnom hozzá.-tájékoztatott, mire csak bosszúsan fújtattam egyet, amikor is Chad megállt az autóval, és Ally vörös haját pillantottam meg, amint bevetette magát a kocsiba.

-Sziasztok!-huppant be, miközben hatalmas ölelésbe vont, Chad pedig az ő külsejét is megdicsérte. Nem is értettem Mr. Bunkosággal együtt, hogy lehettek barátok.-Milyen kedves kis társaság gyűlt itt össze.-jegyezte meg szórakozottan Ally.-A párocska és a legjobb spanjaik.

-Fogd be!-rivalt rá Nick, mire felvontam a fél szemöldököm. Istenem, de morcos volt ma.

-Majd befogom, ha nem leszel ekkora pöcs.-vágott vissza Ally. Nos őt sem kellett félteni.

-Basszus! Tényleg soha többet nem viszlek titeket sehová. Kérlek emlékeztess legközelebb Chad.-nézett a barátjára segítség kérően.

-Magad alatt vágtad a fát, édeske. Ki ötlete volt ez a buli?-fontam karba magam előtt a kezem.

-Sky! Te...ne kezd.-mondta kimérten, mire tényleg kezdtem rájönni, hogy Nicknek ma nincs jó napja. Általában órákig képes lett volna leállni velem veszekedni, most meg...csak dorgált. Összevont szemöldökkel néztünk össze Allyvel.

-Blye...-kezdtem volna, amikor is Chad ünnepéjesen felkiáltva félbeszakított.

-Megjöttünk!-parkolt le, mire mi Allyvel egyből szedve a sátorfánkat kiszálltunk a kocsiból, és otthagyva a fiúkat Adamek háza felé vettük az irányt.

***

A szokásos nyárvégi bulikon rengetegen voltak. A diákok még próbálták kiélvezni a nyárból megmaradt rövid kis időt, és még utoljára egy nagyon nagyot bulizni. Így nem lepődtem meg, hogy amikorra megérkezünk, már mindenki őrjöngött és full részeg volt.

Fintorogva préseltem át magam az embertömegen. Valahogy most nem volt kedvem mindehez a nagy felforduláshoz. Lehet, hogy még két hónappal ezelőtt éltem haltam volna egy ilyen buliért, de ma nem. Akaratlanul is az olasz házibulik jutottak az eszembe a rengeteg latin zenével és a tánccal. Ott az emberek felhevülten táncoltak magukban, vagy akár a partnerükkel, míg itt: csak az agyonjátszott remixek mentek, és mindenki hót részegen ugrált a zenére, a legtöbben rossz ütemben.

Legszívesebben már most sarkon fordultam volna, hogy hazamenjek.

-Igyunk valamit, mert ezt nem lehet máshogy kibírni.-tanácsoltam, amit Ally ezer örömmel támogatott, így törve maga előtt az utat a konyhába nyomultunk. Hipp-hopp legurítottunk egy-egy pohár vodkát, mire egyből megelegem lett.

-Nézzük meg a medencét.-mondta Ally, akinek hasonlóan melege lehetett, így az udvar felé vettük az irányt.

Na most ha eddig azt hittem a házban sokan vannak, akkor nagyon nagyot tévedtem. A medence körül rengeteg fürdőruhás alak tobzódott, és a medencében annyian voltak, hogy szinte mozdulni se lehetett.

Végül találva magunknak egy üres zúgott, a poharaink társaságában kényelmesen leheveredtünk Allyvel a fűbe, miközben érdeklődve néztük a medencénél sorakozó foci csapat tagjait.

-Ezek idióták.-nevettünk rajtuk, ahogy egymás után ugrálva a vízbe ráugrottak egymásra, miközben mindenkit, aki a környéken állt összevizeztek.

Elmélkedve néztem a suli sztárjait, ugyanis a foci csapat tagjai voltak a gimi legnépszerűbb diákjai. Mindenki ismerte őket, mindenki csodálta őket, és minden második lány szerelmes volt valamelyikükbe, élén a közkedvelt csapatkapitánnyal, aki minden lányt megbolondított, és az ujjai közé csavart. Nem kellett messzire elnéznem, egyből kiszúrtam Nick holló fekete fürtjeit, amint az egyik kinti padon ült, előtte egy sörrel, az ölében pedig egy nagyon hosszú, barna hajú lánnyal. Látszólag Nicknek nem tellett negyed órájába, már is egy újabb lány csüngött a nyakában, akit ma este lehúzhatott az Akiket meg nem fektettem meg listájáról. Undorodva néztem őket, ahogy a lány szorosan rácsimpaszkodott, és minden lehetséges testrészét Nickhez nyomta, ezzel felkínálva magát, és biztosan magán tartva Nick figyelmét. Szinte majd felfalták egymást mindenki szeme láttára, miközben Nick már meg is szabadult a felsőjétől.

Végül zavartan kaptam el a tekintetemet. Ezt már végképp nem akartam látni. Szánalmasnak éreztem magam, ugyanis mások szemében én is csak egy voltam Nick numerái közül. Csak míg másokat egy éjszakára tartott, én voltam az állandó partner, egy fix pont.

Legalábbis mások szemében.

Néha szerettem volna én is barátkozni, flörtölni másokkal. Azt akartam, hogy engem is észre vegyenek, és megpróbáljanak meghódítani. De az egész iskola ismerte Nicket és a hozzá fűzött viszonyomat, és bár az emberek nem értették mi ez az egész köztünk, attól nem mertek még csak közeledni se hozzám, nehogy a suli alfa hímjét magukra bosszantják.
Pedig aztán Nicket az se érdekelte volna, ha valaki megerőszakol, felőle ugyanúgy lehetett bárkivel bármilyen viszonyom.

-----------------

🎀Sziasztok!🎀

Köszönöm a 600+ megtekintést!😍

Folytatást?

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

MAFFIA élet Bởi Zoè Bères

Bí ẩn / Thriller

9.3K 182 36
Amber Keep élete megváltozik mikor a szülei elmondják hogy a maffia vezetői . Onnantól kezdve kiképezik a 11 éves Ambert hogyan tud leghatékonyabban...
140K 9.8K 57
"Ne menj be a sötét erdőbe, vöröske." Családom és a Gonzalez család ősidők óta ellenséges viszonyban állnak egymással. A nézeteltérés miatt kutya köt...
406K 12.4K 46
Éppen a hajam igazgattam, amikor hírtelen megcsapott egy mentolos illat, aminek a gazdáját bármikor felismerném. Kyle. Leheletét a nyakamon éreztem...
19.1K 492 30
William Forbes és Hope Hoover szerelme egy igen csak tiltott, de annál édesebb románc melyben megannyi nehézséggel kell meg küzdeniük csak azért, hog...