Baby blauw: MV

By DragonracerF1

3.4K 112 5

Dutch story. This was originally from a writer named LestappenisOTP but she didn't want to continue with thi... More

Intro.
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16

Hoofdstuk 17.

172 4 0
By DragonracerF1

Ik zit met een notitieboekje op mijn schoot, het is zondag avond in Monza. We hadden geen goeie race en Max baalt er wel van. Een hoop fans van Lewis zijn boos op hem en doen erg lelijk tegen hem.

Ik had daarbij al zijn telefoon afgepakt zodat hij zich niet in een put kon gooien van verdriet en zelfhaat. Max heeft zijn hoofd op mijn schouder terwijl we een vergadering hebben over de race.

Checo zit tegen over mij en Max, ik geef hem een lach als dit niet Red Bull's weekend was. Hij baalt er natuurlijk ook wel veel van.

Hier en daar schrijf ik wat dingen op maar teken ook wel hier en daar een lach gezichtje op het papier om Max een beetje op te vrolijken. Wat hem wel een lach op het gezicht brengt voordat Christian vraagt waarom Max moet lachen. Dan laat ik hem de smiley zien.

Ik kwam Lewis voordat we de vergadering in moesten nog even tegen. Max was al wat eerder heen gegaan nadat ik nog even wat moest pakken van de garage. Ik liep bijna tegen Lewis op en vroeg maar snel hoe hij het maakte.

Hij was erg aardig en vroeg al snel naar hoe het met Max zit. Ik vertelde hem dat het Max spijt van de crash en dat hij er van baalt. Ze willen allebei er niet uit liggen, dus kwam ik er achter dat Lewis geen harde feelings heeft voor Max.

Lewis maakte nog snel de grap dat het enige voordeel van niet op het podium te zijn is dat ze geen shoey hoefde te toen. Ik moest er wel even om lachen voordat ik moest gaan.

Ik maakte die grap nog naar Max, hij moest er ook wel even om lachen. Ik vertelde Max dat ik Lewis nog had gesproken en dat hij vroeg naar Max. Max zei al dat hij Lewis al geappt had over de telefoon.

Wat ik nooit gesnapt had is hoe de media zo graag er drama van wil maken die rivaliteit tussen Max and Lewis. Er is daar helemaal niks, Lewis had nog met mij en Max gisteravond aan tafel gezeten. Die twee hadden een hoop grappen en waren al snel door twee wijn flessen heen.

"Okay, as of next race weekend, we will have a new pr manager for Max. As Lisette is leaving unfortunately for personal reasons and we wish her all the best. I'm sure and have a lot of confidence in that Nora is a good match for our team. So next raceweek she will be a fulltime member of our team and no longer a trainee. Welcome and to many years of you working with us." Christian zegt, wat mijn gedachte gang breekt.

"Thank you!" Zeg ik met veel blijdschap.

We toosten op een mooi week and weekend voordat we over twee weken in Sochi zitten. Het is voor een tijdje nog een gezellig boel en zit ik nog lekker met wat leden van Max's kant van de garage te praten.

De meeste hebben zichzelf al in mijn hart gewurmd, ze zijn allemaal gezellige gasten en mannen waar je lekker een biertje mee kan drinken. Het gaat een lange tijd over de auto van Max en ze zitten met zijn alle mij natuurlijk alles weer uit te leggen.

Ik heb Max tegen me aan zitten mijn zijn gezicht in mijn nek en armen om mij heen als ik weet dat hij moe is en graag naar huis wilt. We moeten ook morgen wel weer vroeg onze babies op halen.

Na een minuutje of tien vraagt Max of we kunnen gaan. Ik knik mijn hoofd als hij opstaat en onze spullen gaat pakken van zijn driver's room. Ik wacht even totdat hij weer terug is en zeg ik snel dag tegen de mannen.

"Bye guys! See you in Sochi!" Zeg ik snel voordat Max mijn hand pakt en me mee sleept.

"Op naar de auto. Jammer dat je niet kan rijden, Noortje. Anders had ik he achter het stuur gezet." Zegt Max slaperig.

Ik moet even lachen als ik eigenlijk wel bezig was met mijn rijbewijs maar moet wachten totdat ik mijn theorie heb. Ik heb nog geen lessen gehad maar ik was wel al begonnen met mijn theorie.

"Als jij het voor me kaar kan krijgen dat ik het in de winter stop kan halen. Rij ik heel 2022 van en naar de circuits. Deal?" Vraag ik Max.

"Klinkt als een deal, schatje. Wanneer had je je theorie ook al weer?" Vraagt Max.

Ik laat zijn hand los als ik door de pootjes van de baan ga. Oh god dat duurt echt nog wel eeuwen. Ik moet zuchten. Door al die corona shit duurt her eeuwen om je theorie te doen.

"30 november." Zeg ik als ik zucht.

"Dan pas? Met corona duurt het wel echt lang hoor." Zegt Max.

"Jupp. Maar dat is alleen mijn theorie, ik heb nog geen enkele keer gelest." Zeg ik tegen hem.

We komen bij de auto en pauzeren ons gesprek zodat we in de auto kunnen zitten en Max de tas op de achterbank kan leggen voordat hij naast me in de auto kom zitten.

"Mijn god. Ik ga het allemaal wel regelen, jij gaat je theorie halen en ik zal ervoor zorgen dat je voor het nieuwe seizoen een rijbewijs heb." Zegt Max.

"Ga jij dat maar regelen, mister racing driver." Zeg ik giechelend.

Max rijdt met gemak in zijn achteruit het parkeervak uit en verlaat met een redelijk hoeveelheid aan snelheid de parkeerplaats. Ik hou er wel van als Max racend het terrein verlaat.

*^*^*^*

Max parkeert zijn auto voor de deur van de vrouw waar hij de kittens van gaan ophalen. Het was wel even een uurtje rijden naar een klein dorpje in Frankrijk. Ik heb er super veel zin in en Max heeft ook al namen voor zijn katten.

Jimmy and Sassy.

Wat ik wel apart vind maar hey, het is Max. Wat verwacht je. Ik heb er niks over gezegd, misschien even uit gelachen voordat ik tegen hem zei dat het zijn leuze is en dat het zijn katten zijn. Op papier, dat is. Max was wel snel met zeggen dat ze ook van mij zijn.

We stappen snel uit de auto en een klein vrouwtje groet ons in het frans. Ik kan een kort gesprekje met haar voeren voordat ik geen idee meer heb wat ze zegt. Max snapt er al helemaal niks van, hij spreekt geen woord frans.

Ze neemt ons mee naar de woonkamer waar een paar bengal katten rond lopen. Volgens haar mogen we de twee katten uit zoeken. Dus ga ik op de grond zitten, ik rinkel met een balletje.

Er komt een klein katje aan huppelen, het miauwt naar me. Ik pak het katje voorzichtig op, ik kan zien dat het een jongetje is en het smelt mijn hart hoe schatig hij is. Dit kleine katje heeft nu al mijn hart gestolen. Hij is zo schatig.

"We have Jimmy." Zeg ik als ik het katje op hou naar Max.

Hij lacht als hijzelf ook een katje op zijn schoot heeft liggen. Ik kan het niet helpen als mijn hart smelt met hoe mijn hart bonkt als Max het katje vast heeft. Hij wordt er spontaan knapper van als hij met het katje zit. Ik heb er wel een zwakke plek voor.

"I have Sassy." Max lacht.

Hij staat op als hij mij het katje geeft en me helpt opstaan voordat hij betaalt bij de vrouw en we weer gaan. Ik ben super blij met de katjes als ik met ze loop. Ze piepen wel een beetje maar dat is normaal, denk ik.

Max helpt me in de auto met de katjes op mijn schoot. Voordat we gaan rijden, is Sassy al weer bij Max op zijn schoot geklommen. Max maakt snel een foto van mij en Jimmy voordat we gaan rijden.

Ik pak zijn telefoon en open zijn insta. Max draait de muziek zachter en start de auto. Ik maak snel een insta story voor op Max zijn insta om te laten zien dat hij katjes heeft nu.

*^*^*^*

@landonorris commented on your story: so cute!! 😍
@maxverstappen1 replied: thank! - Nora.
@landonorris replied: hahah you made the story nora?
@maxverstappen1 replied: jupp!
@landonorris replied: when is Max gonna introduce me to you? You met Pierre in Zandvoort! I'm one of his best mates!
@maxverstappen1 replied: then get your ass in Monaco! Or we can meet in Sochi!
@landonorris replied: come to McLaren then!
@maxverstappen1 replied: sure!

@charles_leclerc commented on your story: those cats are so cute! But it's obvious that Nora made the story.
@maxverstappen1 replied: how did you know?
@charles_leclerc replied: you never use so many emotions in your stories.
@maxverstappen1 replied: oh really?
@charles_leclerc replied: jupp.
@maxverstappen1 replied: I'm still using his phone. 😂 -Nora.
@charles_leclerc replied: hi Nora.
@maxverstappen1 replied: hi charlie.

@danielricciardo commented on your story: pretty cats Mate! And naming them after a club, so you. 😂
@maxverstappen1 replied: hahaha so Max yeah.
@danielricciardo replied: what?
@maxverstappen1 replied: it's me, Nora.
@danielricciardo replied: oh! Hi!
@maxverstappen1 replied: hi!!
@danielricciardo replied: how are you? And when do i get to meet you?
@maxverstappen1 replied: good!! I'm meeting Lando in front of the McLaren pit box in Sochi! You could join us! And how are you??
@danielricciardo replied: good!! And i will meet you there!!

"Met wie praat je?" Vraagt Max als hij de stilte breekt.

"Huh? Oh ik had die foto op je insta story geplaatst en een paar drivers reageerde erop." Zeg ik rustig tegen Max.

Hij knikt met zijn hoofd als ik zie dat we de stad van Monaco binnen rijden. Het is nog steeds wel wennen dat ik nu in Monaco woon met Max. Zijn appartement voelt wel echt als thuis voor me maar de stad zelf, ik vind het nog maar lastig om er te zijn.

Haal Sassy aan die nog steeds bij Max op zijn schoot ligt, heel diep in slaap als ze niet eens reageert op het feit dat ik haar aai. Ik hou nu al zoveel van de katten, ze zijn zo klein en zo schattig.

"We zijn er." Zegt Max ineens als we de garage onder zijn appartementencomplex in rijden.

Ik ben super blij als we weer binnen zijn, Max set de motor uit en geeft mij Sassy. Hij klimt uit the auto als ik the twee katjes een kusje op hun hoofd geef. Ik ben super blij met ze.

Max opent mijn deur en helpt me uit de auto. Samen gaan we righting de lift en kroelen de katjes in mijn nek. Ze zijn zo lief en zo schattig dat ik er echt hyper van begin te worden. Bijna huppelend loop ik naar de voordeur.

Max maakt de deur open en ik zet onze katjes op de grond. Ze beginnen meteen met het onderzoeken van ons huis. Ik loop achter ze aan de woonkamer in, Max volgt me en samen gaan we op de bank zitten. Lekker de katjes hun gang laten gaan.

Na een uurtje komen Jimmy en Sassy bij ons staan, miauwend. Max pakt ze op en zet ze op de bank voordat ze lekker bij ons komen zitten. Ik maak er snel nog even een foto van voordat ik die op insta plaats.

*^*^*^*

⚫️⚪️

⚪️⚫️

📍Monaco.
Liked by landonorris and 12.294 others.
@noraleeuw: de schattigste babies van Max! Jimmy and Sassy! Kan wel smelten van schattigheid. 🫠😍🐈🐈
#katten #bengalcats #babies

Tagged: @maxverstappen1

@user1: omg so cute!
@user2: die katjes zijn echt schattig!
@maxverstappen1: hou je zoveel van mijn katjes?
   @noraleeuw: ja! Ze zijn echt knuffel kontjes.
   @maxverstappen1: vind ik ook.
   @noraleeuw: ik claim ze allebei!
   @maxverstappen1: hey! Wel delen hoor!
@user3: those cats look so cute!
@landonorris: pretty kitties!
   @maxverstappen1: thanks, mate.
@landonorris: i want to have cats now too.
@carlossainz55: Cariño, you can't even take care of yourself.
@noraleeuw: i suck at that too, don't worry.
@maxverstappen1: in some sense yeah, you can better cook.
@noraleeuw: yeah but you have to remind me.
@user4: they're cute!
@charles_leclerc: they are so cute!
@noraleeuw: i know right!! Cuteness overload!!!
@maxverstappen1: she is very happy with the cats.
   @arthur_leclerc: i bet.
   @noraleeuw: they're your babies!! And as your pr manager, i have to love them too!!

Continue Reading

You'll Also Like

76.8K 2.8K 87
De mannen weten allemaal dat er iets moet gebeuren. Want op deze manier kan Matthyas niet langer doorleven. TW: -vervelende gedachtes -depressie -ze...
1.4K 51 20
Welkom in Casa del huts, waarin jij (bo) de dochter van Robbie en Jamie bent, maar niet alles soepel loopt, omdat je nog wel eens struggelt met je me...
52.5K 759 87
Sophie zit in een hechte vriendengroep met de Bankzitters. Al heeft ze het gevoel dat de band van haar en Matthy toch net wat anders is. Maar is hij...
472K 7.2K 108
Tessa een 22 jarige meid, woont met haar beste vriendin Britt in een appartement vlakbij Rotterdam. Britt gaat vaak uit en heeft eindelijk Tessa mee...