Baby blauw: MV

By DragonracerF1

3.4K 112 5

Dutch story. This was originally from a writer named LestappenisOTP but she didn't want to continue with thi... More

Intro.
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17.

Hoofdstuk 13

124 4 0
By DragonracerF1

Max en ik hebben de rest van de tijd dat we in Monaco zijn geweest niet over de bijna kus gepraat. Wat ik aan de ene kant erg fijn vind maar aan de andere kant zit het me wel dwars.

We hebben zo veel afstand van elkaar gehad dat we niet eens meer samen op de bank samen zitten. We hebben ook elkaar niet aan geraakt en ik voel me zo onzeker als we het wel doen.

We praten nog steeds wel het zelfde als voor dat we bijna gekust hadden. Ik ben erg bang dat dit ons vriendschap gaat kapot maken.

Ik vind Max zo ontzettend leuk maar dit maakt me zo onzeker. Ik weet gewoon niet meer of hij me nou ziet als een vriend of dat hij meer wilt zijn. Ik wou dat ik het snapte en dat ik het antwoord wist op mijn stomme vraag.

Op het moment zijn we in het vliegtuig op weg naar Spa-Francorchamps. Waar ik echt veel zin in heb, ik heb Max al een paar keer verteld dat ik het racen op het moment erg miss en super veel zin heb om hem weer op de baan te hebben.

Ik weet dat we net zitten en we allebei aan de andere kant van het vliegtuig zitten. Het is awkward op het moment en voor een of andere reden wilt Max ook niet meer dicht bij elkaar zitten. Wat misschien wel betekent dat hij me toch niet leuk vind.

De geruchten dat Max aan het daten is met Kelly Piquet. Is me ook wel een beetje dwars, misschien was dat Max's manier om me in Monaco te krijgen. Misschien speelt hij wel een spelletje met me en is dit een grote grap.

Ik heb mezelf helemaal in getrokken en zit een film te kijken. Een trieste film want ik heb geen zin in al dat liefdes en goede eind gedoe.

Ik voel me dom en een sukkel dat ik overal voor val. Dat ik seinen zie die er niet zijn. Max doet alleen maar aardig tegen me omdat het goed voor de publiciteit is en ik val er gewoon voor.

Ik hoop zo dat mijn gedachten en angsten voor niks zijn. Maar zo voelt het op het moment niet. Het voelt alsof ik belazert word en dat ik er nog voor val ook.

Tot de punt dat ik niet eens meer op mijn film kan concentreren. Ik kijk op van mijn telefoon, Max is aan het typen op zijn eigen telefoon. Als hij stops en op kijkt, kijk ik snel weg.

Ik durf niet op te kijken want dan weet ik dat Max dan weet dat ik naar hem keek. Ik weet zeker dat hij het heeft gezien en vind me nu wel erg sukkelig en stom.

We landen na een tijdje op het vliegveld en Jos haalt ons weer op. Ik groet Jos met een lach en we halen onze koffers op en gaan richting het hotel. deze keer hebben Max en ik een apart hotelkamer.

Wat ik waarschijnlijk wel eenzaam ga vinden maar denk niet dat het handig is als we een hotelkamer delen op het moment.

We doen onze koffers weg en gaan op weg naar een leuke plek om te eten. De hele avond zijn Max en Jos in gesprek en ik zit er maar een beetje stilletjes er bij. Zodra het hoofd gerecht word weg gehaald gaap ik.

"Maar geen toetje vanavond?" Grapt Jos.

"Ik denk dat ik naar bed ga. Blijf lekker zitten, ik red me." Zeg ik als ik opsta.

Ik moet Max een paar keer geruststellen dat ik de weg kan vinden. Hij gelooft me eerst niet maar ik kan hem overhalen om toch me te laten gaan als ik met het excuus kom met dat ik volwassen ben.

Ik pak mijn tas en geef Max zijn telefoon en andere spullen als ik ze gedag zeg en het restaurant uit loop. Ik loop over de donkere stoep heen.

Ik weet dat het al erg laat is en dat het rond middernacht is als ik rustig richting het hotel ga. Er lopen weinig mensen op de straat en een enkele keer rijdt er een auto langs.

Iemand grijpt mijn pols en doet zijn hand over mijn mond. Niet voordat ik al gegild heb uit schrik. Mijn rug slaat pijnlijk tegen de muur en kom oog in oog met een grote man. Donkere kleding en hij linkt wel frans te spreken.

Ik probeer weg te komen maar ik ga het sowieso niet winnen van hem. Zijn hand is pijnlijk mijn pols aan het vast houden en hij heeft iets in mijn mond gestopt zodat ik niet kan gillen.

Ik kan willen wat ik wil maar ik ga biet weg komen zonder dat ik pijn geleden heb. Ik voel zoutige tranen over mijn wangen rollen op mijn lip. Alles wat ik kan is snikken en wachten totdat dit over is.

Ik probeer zo goed mogelijk voor mijn eigen schuld me te beschermen. Ik had moeten weten dat dit geen goed idee was. Max had me nog verboden om weg te gaan en ik heb hem overgehaald om me toch te laten gaan.

"Eh, Mate! Let her go." Hoor ik Daniel boos zeggen.

Ik val naar de grond, ik weet niet wat er gebeurt is terwijl ik mezelf aan het afleiden was maar alles wat zeer doet is mijn neck, beide polsen en mijn rug en kont. Ik ben nog helemaal aan gekleed.

Daniel helpt me op mijn voeten, hij geeft me een dikke knuffel als ik in nog meer tranen uitbarst. Mijn hele lichaam trilt. Ik ben bang van wat er kan gebeuren en wat er bijna gebeurt is.

Als we elkaar loslaten, lopen we richting het hotel waar alle coureurs verblijven. We zeggen voor een moment helemaal niks. Als ik naar hem kijk, ziet hij er erg boos uit en ik weet niet of hij boos op mij is of niet.

"Can you not tell anyone what happened?" Vraag ik.

"Look, I'm not gonna hide this from Max. You need to tell him. You almost got raped." Daniel zegt.

Ik knik mijn hoofd en we lopen door de portier in het hotel. We lopen richting de lift, we wachten op de lift terwijl ik mijn lichaam nog kan voelen trillen. De schrik en adrenaline is nog niet helemaal uit gewerkt.

"I can't, i kind of persuaded him that i could get back safely to the hotel without him escorting me. If he finds out, he will never allow me to go anywhere alone and it's already so awkward between us." Zeg ik.

"What you mean? Awkward?" Daniel vraagt.

We stappen in de lift en allebei drukken op een andere knop. De deuren gaan dicht en ik leun uit vermoeidheid tegen de muren van de lift.

"Yeah, we almost kissed but we didn't and now it's so super awkward. I told Max i was going back to the hotel because he was so busy talking to his dad so i decided to go back and you know the rest." Zeg ik.

"Man what a chicken, I can't believe Max chickened out." Daniel lacht.

Ik kijk hem verbaasd aan, ik snap niet wat hij bedoelt of waarom hij dat zei. Maar ik negeer het en als de deuren van de lift open ga. Zeg ik snel gedag tegen Daniel en ga naar mijn hotelkamer.

Ik open het met een pasje en ga naar binnen. Ik kan me niet herinneren dat ik de lichten had aan gelaten. Als ik de deur achter me dicht doe. Doe ik mijn jasje uit en leg die over de stoel.

Ik schrik als ik Max zie zitten op mijn bed. Hij doet iets op zijn telefoon. Hij kijkt op en wordt meteen boos als zijn ogen over mij heen. Ik kijk weg met tranen in mijn ogen.

Hij staat op van mijn bed. Ik weet dat hij boos is en dat hij gaat schreeuwen. Ik weet dat ik dom ben geweest en dat ik had moeten luisteren maar dat deed ik niet en nu is Max boos op mij.

"Wat de fuck is er met je gebeurt?!" Vraagt Max boos.

Ik zeg niks. Alles wat ik doe is zucht en val in de stoel achter me. Ik wil huilen, de tranen prikken in mijn ogen maar ik wil niet dat Max weet dat ik aangevallen was door een onbekende man.

"Wat is er fucking met je gebeurt, Nora?!" Max schreeuwt boos.

Ik schrik van zijn felle stem, de tranen springen in mijn ogen en rollen over mijn wangen heen. Ik snik, ik wil nu gewoon gaan slapen en vergeten wat er gebeurt is.

"Praat met me. Ik kan je niet helpen als je niet met me praat." Zegt Max.

"Max? Wordt alsjeblieft niet boos." Zeg ik, Max knikt zijn hoofd. "Een man viel me aan en had me bijna... je weet wel." Zeg ik.

Max schud zijn hoofd, hij kijkt me aan alsof hij wilt dat ik door praat. Snapt hij niet wat ik zei of wil hij dat ik het hard op ga zeggen.

"Nee, Nora. Ik weet niet wat je bedoel." Zegt Max.

"Verkracht." Zeg ik zachtjes. "Daniel heeft me gered, ik ben alleen bont en blauw en misschien geschrokken maar voor de rest is er niks." Zeg ik snikkend.

Max gaat op zijn hurken voor me en pakt mijn handen. Hij helpt me van de stoel en slaat zijn armen om mijn heen. Ik pak de achterkant van zijn shirt, hij strijkt zijn hand voorzichtig over mijn rug.

"Oh Noortje. Ik had je moeten beschermen. Ik ging bij je checken en niemand deed open. Sorry, ik had niet zo moeten schreeuwen, ik was gewoon bang dat iemand je wat had aan gedaan. Ik moet er niet aan denken dat iemand je pijn doet." Zegt Max.

Ik hum zachtjes als hij ons naar het bed stuurt. Hij helpt me in bed en dekt me toe voordat hij naast me in bed kruipt.

Continue Reading

You'll Also Like

22.9K 913 41
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
52.8K 771 87
Sophie zit in een hechte vriendengroep met de Bankzitters. Al heeft ze het gevoel dat de band van haar en Matthy toch net wat anders is. Maar is hij...
10.6K 290 21
5 jongens, in een afkickkliniek. Allemaal een eigen verslaving, maar ook allemaal maar één doel. Sober worden
3.6K 290 18
Matthy heeft t moeilijk. Niemand weet t van hem. Niemand weet dat hij eigenlijk autusme heeft. Dat hij sociale angst heeft. Dat hij maar een bepaald...