Baby blauw: MV

By DragonracerF1

3.4K 112 5

Dutch story. This was originally from a writer named LestappenisOTP but she didn't want to continue with thi... More

Intro.
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17.

Hoofdstuk 3

160 8 0
By DragonracerF1

Ik val in mijn stoel, zuchtend open ik mijn tas. Ik weet dat ik een teacher's pet ben met hoe ik me gedraag en hoe ik altijd voorij de klas zit. Ik heb altijd mijn werk af voordat het af hoeft te zijn.

Ik pak mijn laptop uit mijn tas en open die. Ik log in op instagram, ik weet dat ik niet op mijn telefoon mag in de klas. Ik ben echt veel te erg als het komt op luisteren naar de leraren.

Ik heb nog nooit iets gedaan dat niet mag. Aan de ene kant vind ik het ook helemaal niet fijn als ik dingen doe die niet mogen. Ik voel me altijd schuldig, als ik iets doe dat niet mag.

"Ik zie dat Max Verstappen je volgt. Hoeveel heb je hem betaald?" Kiki vraagt aan me met een spottende lach.

"Kiki, ze heeft geen geld, ze is arm. Ze heeft hem vast geneukt. Freak!" Rika zegt tegen me met een spottende lach van haarzelf.

Ik kijk weg, het doet zo'n pijn als ze zo tegen me doen. Ik wil dat ze er mee op houden. Ik weet nog het gesprek dat ik met max had Zondag. Ik had hem beloofd te vertellen wanneer me klasgenoten me aan het pesten waren.

"Hoer! Die Max insta volger is gewoon nep! Ze is gewoon zo zielig dat ze iemand moet neuken om die voor te doen als beroemdheid." Paulina wijst naar me en lacht me uit.

Ik open de dms van mijn en max, hopend dat hij vrij is om met mij te appen anders weet ik gewoon niet meer wat ik met school aan moet.

@noortje_:
Hey max.

@maxverstappen1:
Hey schatje.
Appen onder de les, heh?
Wat stout.

@noortje_:
Ik ben niet echt in de mood.

@maxverstappen1:
Oh wat is er gebeurt?
Moet ik iemand een klap verkopen?
Ben in de buurt.

@noortje_:
Ze zeggen dat ik een hoer ben.
En dat ik iemand geneukt moet hebben
omdat je me volgt.
Ze geloven niet eens dat jij het echt bent.

@maxverstappen1:
He, wat gemeen.
Ik ben in Hilversum.
Voor een reclame gig voor Jumbo.
Daarna ga ik naar Hongarije.
Als je wilt kan je mee.

@noortje_:
Hoe lief dat ook is.
Ik wil je echt niet tot last zijn.

@maxverstappen1:
Tot last?
Je maakt me lachen.
Geef me het adres van je school
En ik haal je op.
Dan zullen ze zien dat je me echt kent.

@noortje_:
Mijn school is in Amsterdam.
Maar ik kan niet mee naar Hongerije.
Heb gewoon school.

@maxverstappen1:
Wnr moet je stage lopen enzo?

@noortje_:
Volgend schooljaar.

@maxverstappen1:
Dan denk ik dat ik wel een oplossing heb.
Wat is je telefoon nummer?

@noortje_:
06********
Wat ga je doen?

@maxverstappen1:
Als een onbekend nummer belt.
Neem die op.
En wat is de naam van je blog?

@noortje_:
Uhm okay.
De website heet Nora's track talk.

@maxverstappen1:
Nice.
Als je gebeld word door een engels nummer.
Neem hem op.

@noortje_:
Okay.

@maxverstappen1:
Nog een ding.
Hoe laat ben je uit?

@noortje_:
Om half vijf.

@maxverstappen1:
dan zie ik je dan.
😘

@noortje_:
Okay. 🥰

Ik zucht als ik Instagram afsluit. Ik weet dat de dag lang zal zijn. Mijn klasgenoten zullen me treiteren en pesten totdat ik weer eens in huilen uitbarst.

De leraren hebben al veel dingen voor me gedaan, maar het heeft nog nooit geholpen. Ze hebben zelfs belooft niets tegen mijn ouders te zeggen.

Na een lange les ga ik door naar de volgende. En de volgende tot dat ik bij de laatste les kom die drie uur duurt. Het is een soort studie uurtje om je opdrachten af te maken voor het einde van deze week.

Ik loop de klaslokaal in en zie mijn leraar achter haar bureau zitten. Ik zit in mijn stoel en open mijn laptop, ik heb niks meer te doen en begin maar aan soort van analyse van de race van afgelopen weekend.

Daarbij open ik ook de f1 tv app om mijzelf op de hoogte te stellen van wat er gebeurt is sinds ik en mijn familie de race nooit hebben af gekeken op zondag.

Ik zit lekker te werken aan mijn blog en de race een beetje te volgen. Mijn hart breekt voor de tweede keer als ik die crash zie. Ik ben lekker aan het typen en de race bij houden.

Ineens gaat mijn telefoon af, het deuntje van impossible van Nothing but Thieves. Ik kijk naar het nummer en kan mijn ogen niet geloven. Ik word gebeld door een engels nummer uit Milton Keyes.

"Mag ik deze opnemen?" Ik vraag aan mijn leraar.

Ze knikt ja en ik sluit mijn laptop af. Ik verlaat het lokaal en neem het nummer op als ik de gang op loop. Ik voel mijn hart kloppen in mijn borst. Ik was verteld op te nemen door Max. Ik weet waar de red bull factory staat, Milton Keyes.

"Hallo? Je spreekt met Elleanora." Ik zeg in mijn telefoon.

"Hi, je spreekt met Christian Horner. Dit is Noortje, toch?" Ik hoor de team baas van Red bull zeggen.

Ik kan het gewoon niet geloven, Max heeft er voor geregeld dat ik met Christian Horner aan het praten ben. Nu moet ik hem echt bedanken, maar hoe ga ik dat doen met iemand die alles al heeft?

"Ja, dat ben ik." Ik zeg tegen Christian.

"Mooi. Ik hoorde van Max dat je een stage nodig heb voor volgend schooljaar." Christian zegt tegen me.

Ik hum als ik ga zitten om een van de banken in de gang. Ik weet dat ik stage moet lopen volgend schooljaar. Maar nog niet welke periodes of tijden.

"Ja, dat moet ik. Ik weet alleen nog niet vanaf welke datum to welke datum. Daar is helaas nog niks over uit gelegd. Dat hoor ik volgend jaar pas." Ik vertel dat eerlijk tegen de team baas.

"Dat geeft niet. We hebben een journalist slash pr manager voor Max nodig. Zijn pr manager op het moment is van plan te gaan stoppen na Monza. Dus als ik het met je school kan regelen, ga je met ons mee en werken we je in." Ik hoor christian tegen me zeggen.

Ik voel me hart kloppen in mijn borstkas, ik kan het bijna uit schreeuwen van blijdschap. Als het kan zou dat zo geweldig zijn.

"Dat zou echt geweldig zijn. Heel graag." Ik vertel christian.

"Mooi. Als jij voor mij het telefoon nummer van je decaan kan regelen is dat geweldig. Die mag je gerust naar me appen." zegt Christian.

Ik kan het gewoon niet geloven. Ik ga bij red bull werken. Ik kan gewoon niet wachten, ik moet Max nu echt echt bedanken.

"Okay, zal ik doen. En super bedankt, Christian!" Ik zeg tegen de man.

"Geen dank hoor. Je blog is erg goed, ik ben blij dat ik een opvolger heb gevonden. Ik hoor snel van je, goed?" Christian vraagt aan me.

Ik wil een dans van blijdschap doen, ik wil het van de daken af schreeuwen. Ik nou echt wel iets vinden om Max mee te bedanken.

"Ja! Zal ik doen, doei!" Zeg ik tegen Christian.

"Mooi, doei Elleanora." Ik hoor Christian tegen me zeggen.

Ik hang de telefoon op en ga richting mijn decaan. Ik weet wie hij is en hij heeft me al meerdere keren geholpen met het gepest. Ik klop op de deur. Het duurt niet lang voordat de deur opengaat.

"Elleanora, wat kan ik voor je doen?" Mijn decaan vraagt.

"Ik heb een potentiële stage gevonden en mijn vraag was of ik je werk nummer door mag geven zodat ze de laatste beetje details kunnen afstemmen en door kunnen bespreken met jouw." Ik vraag aan mijn decaan.

Hij kijkt me verbijsterd aan, voor een moment is het erg stil. Ik hoop dat dit mag en dat ik het op de goede manier gevraagd heb. Ik ben namelijk erg nerveus.

"Tuurlijk, wat leuk dat je er al een gevonden heb. Wat voor een stage heb je?" Hij vraagt.

"Ik heb een stageplek bij Red bull." Ik vertel mijn decaan.

Hij kijkt me nog verbijsterend aam dan hij dat al deed, hij schud zijn hoofd en geeft me een glimlach. Ik weet dat het raar en een beetje apart klinkt. Een achttien jarig meisje vind een stageplek bij red bull.

"Leuk, hoe heb je dat voor me kaar gekregen?" Vraagt mijn decaan.

"Ik heb onlangs een vriend gemaakt die kennissen heeft bij red bull." Vertel ik.

Mijn decaan lacht naar me en geeft me een velletje papier met zijn nummer erop. Ik neem het aan en bedank hem voor zijn tijd, ik loop over de gang terug en maak een foto van het papiertje.

Nora:
Hier is het nummer.
06********.

Christian:
Ah! Dankje Elleanora.

Ik doe mijn telefoon weg en ga terug in de klas. Mijn klasgenoten kijken me allemaal aan, ik duik mijn hoofd weg voordat ik op mijn stoel ge zitten.

"Was dat je zogenaamde Max Verstappen?" Kiki vraagt treiterend terwijl ze spottend begint te lachen.

"Kiki! We pesten geen andere klasgenoten." De leraar zegt streng.

Ik vouw mijn armen over elkaar en verstop mijn gezicht erin. Ik snap gewoon niet waarom ze me dit aandoen, ik ben er gewoon echt klaar mee. Wat zal het fijn zijn als ik gewoon met Max mee kan. Geen klasgenoten die mij treiteren en pesten.

Continue Reading

You'll Also Like

10.6K 290 21
5 jongens, in een afkickkliniek. Allemaal een eigen verslaving, maar ook allemaal maar één doel. Sober worden
2.5K 194 23
Verzameling korte verhalen, over geluksmomentjes van ons favoriete rechercheduo, Eva & Wolfs. Oneshots die los van elkaar te lezen zijn.
15K 687 23
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
22.9K 913 41
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...