Kor Gibi

By FundaPehlivan1

2M 101K 4.2K

Küllenmeye yüz tutan aşklar birer kor gibidir yüreklerde, tıpkı yakmaya hazır birer ateş parçası gibi... Acıt... More

Tanıtım
Duyuru...
1.Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
Duyuru
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14.Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
Duyuru
28. Bölüm
29. Bölüm
30. Bölüm
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bölüm
38. Bölüm
39. Bölüm
40. Bölüm
41.Bölüm
42. Bölüm
43. Bölüm
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm
47. Bölüm
48. Bölüm
49. Bölüm
50. Bölüm
52. Bölüm
53. Bölüm
54. Bölüm
55. Bölüm
56. Bölüm
57. Bölüm
58. Bölüm
59. Bölüm
60. Bölüm
61. Bölüm
62. Bölüm
63. Bölüm
64. Bölüm
65. Bölüm
66. Bölüm
67. Bölüm
68. Bölüm
69. Bölüm
70. Bölüm
Duyuru...
71. Bölüm
72. Bölüm
73. Bölüm
74. Bölüm
75. Bölüm
76. Bölüm
77. Bölüm
78. Bölüm
79. Bölüm
80. Bölüm
81. Bölüm
82. Bölüm
83. Bölüm
84. Bölüm
85. Bölüm
86. Bölüm
87. Bölüm
88. Bölüm
89. Bölüm
90. Bölüm
Siyah Gül Anlamı :)
91. Bölüm
92. Bölüm
93. Bölüm
94. Bölüm
95. Bölüm
96. Bölüm
97. Bölüm
98. Bölüm
99. Bölüm
100. Bölüm
101. Bölüm
102. Bölüm
103. Bölüm
104. Bölüm
105. Bölüm
106. Bölüm
107. Bölüm(Final)

51. Bölüm

18.6K 991 36
By FundaPehlivan1

 

51. Bölüm

 

__ Yalan söylüyorsun.

Bu iki kelime içlerinde bulundukları o romantik ortama hiç mi hiç uymuyordu. Korhan Selen de ki ani değişime şaşırırken onun kendisini büyük bir güçle geriye doğru itmesine de karşı çıkamamıştı.

__ Selen...

__ Selen, selen ne? Sadece benimle nefes alıyorsun öyle mi? Ama başka kadınların yanında onlara dokunurken de büyük bir zevkle nefes alıyordun! ... Bırak beni!

Bırakamazdı. Selen hırsla yanan öfke dolu gözleriyle hemen küvetten çıkmak için davranırken Korhan'ın onu kollarından sımsıkı yakalamaktan başka çaresi yoktu.

__ Selen gözlerime bakar mısın?

__ Hayır.

__ Selen lüt...

Korhan'ın konuşmasını hızla yüzüne çapan tokatın sesi bölmüştü. Titriyordu Selen! Korhan öyle şaşkındı ki, Selen ondan kolunu kurtarıp bir an da hiç düşünmeden ne zaman vurmuştu ona anlamamıştı bile! Bir refleks gibi hem de büyük bir öfkeyle kendiliğinden olmuştu her şey. Üstelik nasıl bir güçle vurduysa Korhan'ın yanağını kızarmıştı hafifçe ancak... Onun yeniden kendisine dönen o güzel, mavi bakışları yumuşacık bir hüzünle bakıyordu hala. Küçücük bir kızgınlık ifadesi bile yoktu onlarda! Ama Selen onun karşısında daha fazla duramayacaktı. Gözleri kıpkırmızı onun karşısında gözyaşı dökmemek için mücadele ederek kalkmak istedi yeniden ama Korhan'ın sesi engel olmuştu ona.

__ Selen... Bu gün çok güzeldi, çok... Özeldi. Böyle bitmesin, lütfen...

__ Yapamam...

Selen'in elini hafifçe yumruk haline getirişi Korhan'ın gözünden kaçmamıştı. Gülümsemeye çalıştı hafifçe.

__ Kendini daha iyi hissedeceksen yumrukta atabilirsin.

__ Hataydı, dedi Selen Korhan'ı duymamış gibi yapıp kararlı bir ses tonuyla konuşurken.

Burada, bu şekilde yanında olmamalıydım.

O an hiçbir fiziki şiddet ya da hiçbir söz duyduğu "hata" kelimesinden daha çok acıtamazdı Korhan'ın canını. İster istemez nefes alışının düzeni bozulurken Selen'in tekrar yanından ayrılma girişimine öfkeyle sertçe Selen'in kolunu yakalayarak engel olmuştu ve artık Selen çığlık atmak üzereydi.

__ Korhan!

__ Konuşup daha fazla saçmalama, sus! Hataymış... Hata... Biraz evvel ne yapıyorduk biz? Aramızda geçen şey aptal, basit bir seks miydi? O zaman neden bir türlü bitmek bilmiyor, neden hala sadece seninle sevişmek istiyorum!

__ Umurumda bile değil nedeni! Çünkü tek istediğin ben değilim. Lanet olsun sana, sen doyumsuzun tekisin!

__ Öyle mi, güzel! O zaman bak gözlerime ve bana âşık değilsin, buna inanmıyorum de! Bu gün bana dokunduğunda kendimi kullanılmış gibi hissettim de! ... Neden susuyorsun?

__ Bunlar önemli değil. Tek başına önemli değil!

__ O zaman ne, önemli olan ne?

Bu isyan üzerine Selen kapana kısılmış bir halde bir elini saçlarına yasladı önce sonraysa hızla gözlerinden dökülen yasları sildi, Korhan'ın görmesine engel olabilirmiş gibi. Oysa Korhan'ın içi erimişti çoktan, nasıl erimeyebilirdi ki? Öfkesi bile ona değildi aslında, kendisineydi! Tüm bunlara sebep kendisiydi! Dayanamıyordu, sevdiği kadının daha bir saat evvel aşkla yanan o güzel gözleri şimdi çaresiz bir ıstırapla yanıyordu, belki biraz da pişmanlıkla! Onu öyle görmek... Kollarına çekmeyi deli gibi istese de yerinden kıpırdayamamak çok ama çok zordu ama yine de duyacaklarını karşı kendini hazırlamaya çalışarak kısık bir sesle konuştu yavaşça.

__ Selen... Bundan sonra sadece sen olacaksın. Zaten öyleydi... Kahretsin! Nasıl saçmaladığımı, o bir yılı nasıl zavallıca geçirdiğimi anlamıyor musun? Senden uzakta, kalbimi de senden kaçırmaya çalışarak gittim başkalarına ama hiçbir zaman işe aramadı.

__ Sus artık...

__ Ama anlamak zorundasın!

Bir an parmakları uzandı Selen'e dokunmak için... Ama Selen öyle bir geri çekmişti ki kendini Korhan kalbine çok ama çok derin bir çizik atıldığını hissetti, yüzünü buruştururken hızla çekti parmaklarını ondan. Sözlerle ikna edemeyecekti onu, en azından o gün affetmeyecekti biliyordu ama... Hayatında ilk kez yenilgiyle gözlerini indirirken çaresizce gülümsedi bir an.

__ Seni öperken hissettiklerimin milyonda birini bile hissedemem. Hissedemem senden başkasıyla... Seni öyle çok seviyorum ki...

Selen'in gözleri dolu dolu olsa da artık ağlamıyor, sadece onu seyrediyordu.

Ve Korhan'ın o masumca yüzünü önüne eğişi, ne yapacağını bilemeyen o pişman hali karşısında yine de yüreği eziliyordu Selen'in. Alışık değildi sesinin kendini bırakmış, kısık tonuna... Biliyordu ki seviyordu Korhan ama bu yetmiyordu. İhanetini unutturmaya yetmiyordu.

__ Ben, dedi Selen bir an tereddütle... Ve Korhan'ın yeniden gözlerine bakmaya başlamasıyla içinde acı gülümsedi dürüstçe.

Seni öpmeye başlarken ne düşünüyordum bilmiyorum. Belki de... Hazırım sandım ama değilmişim. Bunu unutamıyorum. Seni bu kadar sevmeseydim... Belki çocuğum var deyip şu kocasının hatalarına katlanan, susup sineye çeken kadınlardan biri olurdum ama elimde değil. Seni çok seviyorum... 

Tamamen nefessiz kalmış bir halde susarken Selen Korhan bu defa durdurmamıştı onu. Sadece Selen'in küvetten çıkıp bornozunu giyişini izledi. Selen haklıydı... Ondan çok fazla şey bekliyordu. Aslında ona sarılıp öpebilmiş olması bile bir mucizeydi. Bunu bile yakın bir zaman için ummuyordu ama Selen aşkına yenilmişti. Yeniden yenilecekti, daha sakin bir zaman da düşündüğünde kendine hak veremese de affedecekti. Ama o an öncelikleri bu olmamalıydı.

__ Selen... Konuşmamız gerek.

Selen bornozunun önünü sıkıca kapatırken ona bakmıyordu.

__ Ne konuşacağız hala?

__ Aldığın tehdidi.

Bu sefer şaşırmamıştı Selen. Evet, artık kaçmanın bir anlamı yoktu. Ok yaydan çıkmıştı bir kere.

 

On dakika kadar sonra giyinip salonda buluşmuşlardı. Ve sonra... Selen aldığı tehditle ilgili aşağı yukarı her şeyi Korhan'a açıklarken gayet sakin, hiç gözlerini ondan ayırmadan dinlemişti Korhan. Her şey, duydukları o kadar saçmaydı ki! En başta... Henüz tehdidi bir "ihtimal" olarak düşünürken bile çok öfkelenmişti Selen kendisine gerçekleri anlatmadığı için ama o an hisleri içsel bir güç tarafından bastırılıyordu sanki. Yavaşça içkisinden bir yudum alırken Selen sustuğunda konuştu donukça.

__ İlk tehdidini ne zaman aldın?

__ Tam hatırlamıyorum. Evlendikten bir hafta sonra filan olmalı, günlüğüme bakmam lazım.

__ Peki... Gediz'e gideceğim dediğinde korktuğuna göre o tehdidi biliyor. Ona neden söyledin?

"Gediz" İsmini duymak bile Selen de bir tiksinti uyandırıyordu ve bundan nefret etse de onunla ilgili gerçekleri söylemek konusunda daha çekingendi. Korhan ona güveniyordu ve arkadaşının gerçek yüzünü öğrendiğinde nasıl bir tepki verirdi tahmin edemiyordu. Ya engel olamazsa öfkesine, mantıklı düşünemez ve tüm planları berbat ederse? Ya ona bir şey olursa?

__ Selen...

__ Aa, şey... Yok. Yani ben söylemedim. Bana onlardan ilk telefon geldiğinde yanımdaydı.

__ Eee, o gerizekalı bana her şeyi anlatman gerektiğini söylemedi mi?

__ Söylemedi.

Selen'in tek kelimelik cevabı üzerine Korhan bir dikişte içkisini bitirip bardağını bir kenara atmıştı.

__ İyi. Demek sadece seni tehdit eden o aşağılık herifleri değil Gediz'i de tepelemem gerekecek!

Ahh o pisliğin ihanetini ona söylemek için deli oluyordu ama kendisini engelleyen bir şeyler vardı. Dayanamıyordu yine... Ayağa kalkıp Korhan'ın yanında ki koltuğa otururken bir elini de yavaşça onun bacağına bırakmıştı.

__ Birkaç gün evvel... Ben dayanamayıp durumu babana anlattım.

__ Ne? Babam biliyor mu? Neden yaptın, adam daha yeni kalp krizi geçirdi!

__ Biliyorum, biliyorum ama başka kime güvenebilirdim ki? Hem bu konuyla kendisi ilgilenmiyor. Bir arkadaşı takipte ve bir hafta içinde her şeyi sonlandırabileceğinden de emin!

__ Ve bu süre içerisinde bana sen hiçbir şey yapma, otur diyorsun yani!

Bu öylesine ters bir yanıttı ki Selen bir an da başına bir ateşin yükseldiğini hissetmişti.

__ Yok. Git kendini at önlerine, hayatını mahvet diyorum! Bütün o bir yılımız, seni korumak için verdiğim mücadele de boşa gitsin!

__ Bizim bir yılımız zaten heba oldu, onu heba eden de sensin! Tehdide boyun eğdin, istediklerini yaptın. Şimdi karşıma geçmiş mücadele ettim diyorsun. Güldürme beni!

__ İşte bu tam sana göre bir tepkiydi, dedi Selen titreyen bacaklarıyla hızla koltuktan kalkarken.

Sen bir yıldır ben ne yaşıyorum, ne hissediyorum bilmiyorsun! Sevmediğine yüreğin acıyarak ikna ettikten sonra sevgili kocanın hemen soluğu başka kollar da almasını seyretmenin nasıl bir acı verdiğini de bilmiyorsun!

Bu öyle bir öfke boşalışıydı ki Selen'i dinlerken Korhan'ın gözlerinde ki tehlikeli ışıltılar soldu önce sonraysa içinde ona duyduğu o kıyamayan sıcacık hisler yaktı kalbinin her bir zerresini! Aslında Selen küçücük bir nefes alma arası verdiğinde araya girecekti hemen ama Selen önce davranmıştı.

__ O yüzden mücadele etmedin diyemezsin bana! İlk başta sadece senden uzak durmamı istiyorlardı ve ben seni riske atamadım! Ama sonra hem de kısacık bir zaman sonra senden uzak durmayı ben de istemeye başladım ama bu ne onların suçu ne de benim!

 

Bir saat sonra Selen öylece yatağının ortasına bağdaş kurmuş... Boş bakan gözlerini de sabit bir noktaya dikmiş oturuyordu.

Gitmişti Korhan... Hiçbir şey söylemeden sadece gitmişti ve Selen onu durdurmak için tek bir kelime bile etmemişti. Yorulmuştu artık! İçten içe kendisiyle mücadele etmekten bir taraftan da Korhan'ı korumaya çalışmaktan, onun için endişelenmekten yorulmuştu. Durup durup tekrar başa dönmekten, onu affedememekten yorulmuştu.

Artık düşünemiyordu bile.

Sadece dolan gözlerinden akan yaşları hissediyordu. Aşk garip bir şeydi.

Verdiği mutluluk insanın ayaklarını nasıl yerden kesiyorsa verdiği acıyla da cehennemin en dibini hissettiriyordu! Neden olduğunu bilmeden bir an gülümsedi hafifçe...

Ve sonra birden gözlerinin önünde birer hayal belirdi. Selen inanamayarak karşısında ki görüntüye bakarken hızla gözlerini kapatmak, şöyle bir kendine gelmek istedi ama yapamadı. Yatak odasında gelinlikle duran kendi halini... Ve elini tutmuş kendisinin aksine siyahlara bürünmüş Korhan'ı... Onu kaybetmeyi göze alamazdı, belki de bir anıydı karşısında ki! Evet, anıydı. Hatırlayabiliyordu!


Canlarım keyifli okumalarrr :))

Continue Reading

You'll Also Like

727K 27.8K 90
Genç kızın arkadaşının verdiği yeni numarayı yanlış yazan kızın gelecekteki kocasına tesadüfen yazması. İlk başta kız engel yesede engel bir şekilde...
790K 33.1K 50
30-50k izlenen Yağız her gün yayın açar, Sohbet eder ve korku oyunları oynar. Işıl ise o yayıncıya aşık bir kızdır. Işıl habire yağıza Instagramdan y...
329K 19.2K 6
Nisa'nın bir iş çıkışı durakta otobüs beklerken eski eşini kanlar içinde görmesi ile hikayeleri tekrardan başlar... Yanlışlıkla olan "tesadüfler" baz...
35.1K 115 6
"Aradığım tüm erkeklere bedel bir adamsın" - "Ve sende bunun bedelini ödemek zorundasın" |🔞|