96. Bölüm

9.1K 536 30
                                    

96. Bölüm

Normal, sıradan bir evlilik yaşamak çok zevkli bir şeydi. Mesela kocandan önce kalkıp mutfağa girmek, dudaklarında neşeli bir şarkının ıslığına vücudunla tempo tutarken özenle kahvaltı hazırlamak... Ne kadar sıradan ve huzurlu bir sabah olurdu ve de kesinlikle tam olarak öyle oluyordu. Tava da kendisine özel tarifli sigara böreğini tabağa aktardıktan sonra kendisinden memnun bir halde tepsiye yerleşti. İşte her şey tamamdı. Şimdi Yasemin hanıma görünmeden ve tabii elindekileri yere saçmadan o tepsiyi yukarı taşımak kalıyordu geriye. Selen alt dudağını ısırdı yavaşça, evet bunu yapabilirdi! Tepsisi ellerinde çıplak ayaklarıyla kedi sessizliğinde mutfaktan çıkarak merdivenlerden çıkmaya başladı. Az kalmıştı... Çok az...

__ Selen!

Neredeyse tepsiyi elinden atacaktı! Odalarının kapısında uyku mahmurluğuyla Korhan duruyordu.

__ Ödüm koptu ama!

Korhan karısının elinde ki tepsiyi yeni görüyordu. Selen'in odaya girebilmesi için kenara çekilirken yüzünde bir gülümseme belirmişti.

__ Bilseydim... Endişelenmek yerine hiç yerimden kalkmaz hatta uyuyor numarası yapardım.

"Endişelenmek" Hayatlarında öncelikli bir his olduğu için üzerinde durmamıştı Selen, zaten duramazdı da gücü bitmek üzereydi. Tepsiyi şifonyere bıraktığında rahatlamıştı. Ağrıyan kollarını bir an salladıktan sonra arkasını döndü ve Korhan'ın sıcacık hayran bakışlarını yakaladı üzerinde. Daha doğrusu bacaklarında ve kalçalarında... Ama ne yapabilirdi Korhan? Sevgili küçük karısı üzerine kendi gömleğini giymişti. Her ne kadar üzerine elbise gibi geldiyse de... Çok seksi ve sevimli görünüyordu. Sevimli ve seksi olmayı aynı an da başarabilen tek kadın olmalıydı Selen.

__ Neye bakıyorsun sen öyle?

Korhan Selen'i elinden tutmuş kendisine çekerek sarılmıştı ama ellerini nereye koyacağına karar vermeye çalışır gibiydi.

__ Tabii ki sana bebeğim...

Selen mutlulukla parmaklarının üzerinde yükselerek o tatlı dudaklardan yumuşacık bir öpücük çaldı.

__ bu sabah her evli kadın gibi kocacım... Sana kahvaltı hazırladım.

Korhan gözlerini kocaman açarken başını sallıyordu.

__ Iıı, olmamış... Sıradan eşler kocasının gömleğiyle kahvaltı hazırlamaz.

__ biliyorum! Filmler de olur ama ve ben hep yapmak istemiştim!

Korhan alnını Selen'in alnına yaslarken gülümsüyordu.

__ çok yakışmış... Sen hep benim gömleklerimi giysene...

Selen hazırladığı kahvaltının heba olmasına kesinlikle izin veremezdi. O yüzden kalçasına inen eli son an da yakaladı ve içine ateş bassa da gülerek kaçtı ondan.

__ Yaa uslu dur! Bak sana ilk kez kahvaltı hazırladım.

__ Ama ben tatlıdan başlamak istiyorum.

Bu hiçte fena fikir değildi. Selen büyük bir heyecanla tepsisini eline almıştı.

__ Tamam, sen yatağa otur ki tepsiyi kucağına bırakabileyim.

Bu kahvaltı da nereden çıkmıştı şimdi? O sadece Selen'in tenine doymak, kokusunu içine doldurmak istiyordu. Akşama kadar dayanabilmesi için depolayacağı küçücük bir anıya bile ihtiyacı olacaktı. Bir haftadır onunla sürekli yan yana olmaya öyle alışmıştı ki... Onu bırakıp gidecek olma fikri hiçte hoşuna gitmiyordu. Ama Selen ışıl ışıl gözleri ve sürekli gülümseyen dudaklarıyla öyle mutlu ve heyecanlıydı ki onu kıramazdı. O yüzden istediğini yaparak tepsiyi kucağına bırakmasına izin verdi. Selen de kahvaltıyı ona teslim ettikten hemen sonra yanına gelmişti.

Kor GibiWhere stories live. Discover now