NASLEDNICA

By Bojanaah

73.4K 2.5K 307

Rebeka Rosi De Luke je mlada naslednica najvećeg stola za trgovinu oružja u Italiji. Odamalena je znala da že... More

UVOD
1 deo
2 deo
3 deo
4 deo
5 deo
6 deo
7 deo
8 deo
9 deo
10 deo
11 deo
12 deo
13 deo
14 deo
15 deo
16 deo
18 deo
19 deo
20 deo
21 deo
22 deo
23 deo
24 deo
25 deo
26 deo
27 deo
28 deo
29 deo
30 deo
31 deo
32 deo
33 deo
34 deo
35 deo
36 deo
37 deo
38 deo
39 deo
40 deo
41 deo

17 deo

1.5K 60 12
By Bojanaah



VIKTOR


- ,,Da umirem, ne bih prihvatila tvoju pomoć. Dovoljno si mi ti u životu pomogao." ,  kada je ovo izgovorila, nešto me je preseklo u mom srcu. Ne mogu objasniti zašto, ali jeste. Itekako jeste. Otišla je do sobe ni ne okretajući se više, a ja sam samo zaćutao. Majka me je gledala prekorno. Pablo isto. Zašto je žalim sada? Nanela je i ona meni dosta zla, pa nju to ne boli. Pa ona mene ne žali. Zašto je meni nje žao?

Ušao sam u kuću i pitao žene koje rade u kuhinji da li je Rebeka nešto jela. Kada su rekle da nije, sačekao sam da joj spreme hranu i odneo joj na poslužavniku. Rebeka je ležala na krevetu, pokrivena. Stavio sam joj poslužavnik na noćni stočić i seo do nje.

- ,,Ne radi više onakve stvari. Ako ti se živi." , pošao sam ustati, no Rebeka me je uhvatila na podlakticu i gledajući me u oči pitala ,,Zašto si mi sve ovo uradio? Šta sam ja tebi toliko loše uradila?"

- ,,Rekao sam ti da se setiš jednog momka, ako se budeš setila sve će ti biti jasno."

- ,,Da, sećam se jednog Ignasia. Ali kakve to veze ima sa tobom."

- ,,To je moj brat." 

- ,,Dobro i? Gde je Ignasio sada? Ne razumem te ništa." , pogledao sam je iznevereno. Zar ja ovakvu osobu da žalim?

- ,,Nikada nisam upoznao lošiju osobu od tebe." , rekao sam drsko i pošao ka vratima. Susreo sam se sa majkom tada. 

- ,,Šta je sa nogom?" , obratila se meni kao da je Rebeka centar mog sveta. Onda je prišla Rebeki i sklonila prekrivač. Njena noga je poplavila i natekla. O strašno. U životu nisam sreo bahatiju, tvrdoglaviju osobu od nje. Nemam reči kojim ću objasniti njeno ponašanje. Kao nije joj ništa, vidim da joj nije ništa. Zakolutao sam očima i vratio se do nje. 

- ,,Nije ti ništa, a?" , samo je ćutala.

- ,,Ona mora u bolnicu." , kaže majka obraćajući se direktno meni.

- ,,Ne želim. Biće ovo dobro." , zakokutao sam očima i prišao joj i uzeo je u naručje bez upozorenja. Nosio sam je do auta i onda smo se uputili ka bolnici. Ovog puta sam rekao Paulu da ću ja voziti.

- ,,Sada smem napusiti kuću, a?" , kulirao sam njene reči, međutim ona je nastavljala ,,Čovek godine, bravo Viktore." , i dalje sam ignorisao njene reči ,,Baš si dobar. Nemam reči." 

Onog trena kada je nešto u meni preplanulo je bilo kada je rekla ,,Jako je čudno da dobra osoba poput Ignaisa, ima brata kakav si ti." , povukao sma ručnu i naglo smo zastali.

- ,,Želiš li sada da se vratimo kući i da ti se stanje naglo pogorša i da ti moraju odseći nogu?" , vikao sam ,,Želiš li? Ako želiš, samo reci. Vraćamo se kući, ne treba ti doktor ako nećeš."

- ,,Neću kući." , rekla je tiho.

- ,,Onda ućuti više jer me mnogo nerviraš svojim bahatim ponašanjem."

- ,,Samo kad si ti dobar." , rekla je više za sebe, a ja sam je ponovo ignorisao.



Continue Reading

You'll Also Like

412 45 11
❀ DELICATE DOLL ❀ • Cover-i koje napravim iz zabave a nadam se da mogu biti iskorišćeni. ✔️ OTVORENO Započeto: 04. jul. 2021.
6.8K 410 35
Odujstajemo lako, ali sta ako nasa dusa ne zeli da odustane od necega cak i nakon traume? Da li ste spremni da damo i poslednji atom snage da bi ostv...
55K 1.5K 34
Najteze je biti izdat od strane onoga kome najvise verujes. Od svoje porodice i coveka sa kojim si bila spremna da provedes ostatak zivota. Ali kolik...
318K 17.2K 26
Moj život kao i svačiji ima tri lica: lice prošlost, lice sadašnjost i lice budućnost. Sva ta lica nose ime po jednog muškarca i svaki od njih mi je...