Hajthatatlan vágy| 18+

Від puffancsvagyok

17.8K 174 16

Egy 17 éves lány és egy frissen egyetemről szakadt igazgató aki fő tantárgy tanár is lesz ? Érdekes kombinác... Більше

1
3
4
5
6
7
8
BEJELENTÉS

2

2.1K 23 3
Від puffancsvagyok

Ma van az iskola első napja mint mindig anya visz iskolába ma is mert neki pont arra van munka ezért 7 kor keltem majd tusolás és öltözés után indultunk is amúgy egy fekete szoknya és egy fehér ing lesz ma rajtam egy fekete magassarkúval tudjátok ilyen előírás .
És mellékesen ma jönnek az új tanárok akik közül az egyik az igazgató lesz és őszintén nagyon várom már mert kiváncsi vagyok rá , aztán lehet meg fogom utálni de remélem hogy a német tanárunk lesz és nem fogjuk sokat látni , tudom hogy így hogy nem is ismerem ez nagyon gonosz kijelentés de egyszerűen nincs kedvem a diri bácsival tölteni heti 5 órát főleg ha egy vén pasas lesz aki unalmas is mellé .
Anyával nagyon jó a kapcsolatom emiatt minden iskola fele vezető út zene hallgatással és énekléssel telik , ez az út sem telt másképp ahogy be ültem az autóba anya egyből maxra húzta a rádiót és az éppen aktuális nyár végén kijött számokat ordítottuk a suliig .
-Vigyázz magadra és tegyél úgy mintha jó nevelést kaptál volna az új igazgató előtt is - mondta anya miközben az iskola elé ért és megállította az autót .
-Hazudni nem szabad - mondtam én is miközben hátulról elő vettem a táskát majd szálltam is ki az autóból .
-Azt kapsz te mindjárt - mondta anyukám és már indult is mert idő közben észre vette hogy nagyon késésben van és nem hiányzik késnie ma is .
Egyszerűen utálom a magassarkú cipőket ezt már eldöntöttem otthon mégis úgy voltam vele hogy adjuk meg a módját és ne haragudjatok a hajamat nem említettem igazából szőke tincseim csak ki vannak vasalva .
Időközben oda értem az ajtóhoz ahol Mia állt ugyanabban a szerelésben amiben én csak neki bordó szoknyája volt és a haja göndörre volt sütve , igazából a bordó szoknya azt jelképezte hogy ő nem hajlandó szót fogadni és feketét magára húzni .
-Azt hittem soha nem érsz ide - Mondta idegesen egyik lábáról a másikra lépve .
-Neked is szia - mondtam miközben megöleltem .
-LÁTTAM A 3 ÚJ TANÁRT - ordította el magát és persze mindenki ránk nézett hogy melyikünk szép esze ment el nyaralni .
-És?- kérdeztem vissza reflexből mert nem értettem mi olyan nagy szám 3 új tanáron elvégre eddig is voltak új tanáraink plusz neki nagy vizet nem kavar mert ha egy nap 3 órára bejár az már nagy szó.
-Miaz hogy ÉS? AZ EGYIK EGY FÉLISTEN-ordította el megint magát miközben már a hátsó udvaron vártuk az osztály többi részét hogy végig hallgassuk az új igazgató bemutatkozását majd az új tanárok be mutatását és minden olyat amit ilyenkor szoktak .
-Akkor legalább majd több órára fogsz bejárni - mondtam majd csodálkoztam hogy senki nincs az udvaron .
-Megtudhatnám hogy mit keresnek itt amikor már rég az osztály teremben a helyük ?- kérdezte egy hang és amikor oda fordultam teljesen lefagytam egy sötét hajú zöld szemű ember nézett vissza rám , zakóban volt és haja tökéletesen állt a fején .
-Várjuk az évnyitót- válaszolt aztán már helyettem Mia mert én teljes sokba voltam a férfi látványától .
-Az évnyitó idén online lesz megtartva és mindenki az osztályából fogja nézni -válaszolta ez a félisten miközben meg engedett egy féloldalas mosolyt , na most úgy tényleg Jézus úr isten .
-Csukja be a száját mert be repül egy légy - mondta majd sarkon fordult és otthagyott .
-Menjünk - indultam meg lehajtott fejjel hogy ne lássa drága barátnőm hogy nem hogy az arcom az egész fejem tiszta vörös .
-Ha őt kapjuk tanárnak úgy érzem boldog év elé nézünk - mondta nevetve Mia

Boldog év mi a fenét .....

Продовжити читання

Вам також сподобається

5.3K 133 20
Pár soros gondolat részletek, nevek nélkül. 🦋𝐼 𝑠𝑒𝑒 𝑓𝑜𝑟𝑒𝑣𝑒𝑟 𝑖𝑛 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑦𝑒𝑠, 𝐼 𝑓𝑒𝑒𝑙 𝑜𝑘𝑎𝑦 𝑤ℎ𝑒𝑛 𝑖 𝑠𝑒𝑒 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑚𝑖...
77.3K 1.5K 69
Bele gondoltál abba, mi lenne a válaszod arra, ha egy Idegen egyezséget ajánlana számodra? És ha az az egyezség kötetlen szexet ígér? Egy érzelmekke...
113K 6.2K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
51.3K 1K 22
Ez az első könyvem ami az Szjg folytatása Facebook változatban. Sokat gondolkodtam, hogy miért van az hogy mindenki Cortezt állítja be egy idő után...