Karanlığın ve Aydınlığın Vari...

amour_des_livres07

61.8K 4.4K 386

Beyaz ve siyah iki Ejderha biri aydınlık diğeriyse karanlık peki ya birbirlerine aşık okurlarsa ve bir kız ço... Еще

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7. Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27. Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm - Sezon Finali
Açılama !!!
38. Bölüm
39. Bölüm
40. Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm
47. Bölüm
Duyuru !
48. Bölüm
49.Bölüm
50.Bölüm
51. Bölüm
52. Bölüm
Duyuru!

15.Bölüm

1.3K 96 7
amour_des_livres07



*Luna

Aaron Mirayla abi kardeş günü yapıyordu. Tabi ki zorla ikna ederek.

Aaron'u ikna eritmek için iki saat uğraştım. En sonunda kabul etmek zorunda kalmıştı. Bizimkiler defterle ilgili bir şeyler bulabilmek için ruh sarayına ondan sonra okula gideceklerdi.

Lilly  bana Dragoncayı öğretmek için burda kalmıştı. Öğlenden  bu yana çalışmıştık ve aşina gibiydim dile kolay öğrenmiştim.

Yatağa uzanmış Dragon adlı kitabı okuyordum. İlgimi çekmişti ve kendim hakkında daha fazla bilgi öğrenmek istemiştim.

Yarı ejderhalar her biri içinde sadece bir ejder ruhu taşırlar. Bu asırlardır böyledir. Siyah ve beyaz ejderha da dahil her ejderhanın Ejder ruhu bir tanedir.

İki veya daha fazla mümkün değildir. Beyaz ejderha yani Işık ejderhasının ve siyah Karanlık ejderin Ejder ruhu bir tanedir. Bunun yanında bu Ejder ruhları yarı ejderlerin gücünü temsil eder.

Her birinin kendine özel bağlandığı Ejder ruhu vardır. Ateş ejderlerinin Ejder ruhu kırmızı renkte, su ejderlerinin mavi renkte, hava ejderlerinin sarı renkte, toprak ejderlerinin yeşil renkte, ruh ejderlerinin gümüş renktedir . Beyaz ejderhanın Ejder ruhu beyaz, siyah ejderhanın Ejder ruhu siyahtır.

Eğer ki istisnai bir durum olursa ejderler yok olma tehlikesine girerse veya ölümle yüz yüze gelirse Ejder ruhları bir taşıyıcıya verilir. Ama bu taşıyıcı fiziken ve ruhen çok güçlü olmak zorundadır. Şu zamana kadar hiçbir taşıyıcı olmamıştır.

Güç altında ezilmiş ruhları,bedenleri bunu kaldıramamıştır. Eğer ki başaran olursa ki bunın imkansız olduğu varsayılıyor, taşıyıcı kendi ve diğer ejderin ruhunu taşıyabilirse Ejder Ruhu başka zaman da başka yerde sahibine geri dönebilir ama bu çok risklidir.

Ejder kendi formunda dönüşümde zarar görür. Gücünü tam kullanmaz ve çevresine zarar verir.

Okuduklarımın şokunu atlatmak içim gözlerimi açıp kapattım.

Doğruydu ve ben iki değil dokuz Ejder ruhu taşıyordum!

Dokuz!

Ve asıl bana ait olan Ejder ruhumu içimde hissetmemiştim. Onlar benim için arkadaş gibiydi. Bu çok çılgıncaydı. Benim ölmem gerekirdi.

Kaç defa dönüşmüştüm ben ve her defasında gücüm çekilmişti. Taşlar yerine yavaş yavaş oturuyordu. Benim ilk dönüşümümde kendimi bir haftalık komaya sokmuş bir daha dönüşmemiştim zorda kalmadığım zamanlar hariç bir de savaşta dönüşmüştüm. Sonrası malum zaten.



Kaç kez değil alt tarafı iki kez dönüştün ve hepsinden sağsalim çıktın. Ron(metal)

Siz bana değil başkalarına aitsiniz sizin burda olmamanız gerek. Ama aklım almıyor.

Neyi?  
İris(kalkan)

-Neyi olucak kitap sadece element
Ruhlarından bahsetmiş ama siz özel güçlü ruhlarsınız!

Kız haklı.
Li(şifa)

Peki ben sizin sahiplerinizi nerden bulucam?

-Bağlarımız demek istedin galiba!
Darcos

Ondan işte

Bizim bağlarımız güçlerimi kullanan kişiler yarım akıllı. Sahipleriymiş! Ordan bakınca evcil hayvana mı benziyoruz.
Darcos

Ne!
Bu olamaz. Bu demek olur ki gerçek sandıkları aileleri onların ailesi değil. Ve bu güçlerini tam kullanamadıklarını açıklıyor.

Aferin.
Leo

şimdi ne yapacaksın yani onlara nasıl söyleyeceksin?
Ron.

Bilmiyorum.


*Yazardan

Karanlık sarayda negatif enerji hızla gezegenin tamamına yayılıyordu. Kral Hegans sinirliydi hemde fazlasıyla. Çünkü kızı verdiği hiç bir görevden başarıyla dönmemişti ve bu amacından bir adım daha uzaklaşmak demekti. Sinirle muhafızlara seslendi.

"TOPLANTI İÇİN HERKESİ ÇAĞIRIN HEMEN!"

Bir saatin sonunda toplanmışlardı. Cadılar,büyücüler,iblisler ve kötü elfler.

Toplantı başladığında ise herkes ölüm sessizliğindeydi. İlk sözü ise Tanya aldı.

"Bir kaç kere başarısız olmamamız bu savaşı kaybedeceğimiz anlamasına gelmiyor. Defter onlarda olsa bile bizde de Sahra var. Onu kullanabiliriz."

Cadıların Krallığının veliahtı Alice hırsla konuştu.

"Sahra tek kelime bile etmedi ondan bir şey beklememiz aptallık. Kaç kere kaybettiniz. Onların elllerinde şu an defter var ve Tacı tekrardan oluşturup bir dilek dilicekler. Peki biz ne yapacağız, onları takip mi edeceğiz?"


"Portal açıyorlar ama gidecekleri yeri bilmezlerse açamazlar. Onları karanlık ruhlar takip edemez çünkü ışık ruhlarının haberi olur."

Büyücü krallığının prensesi Carol söze girdi.

"Ne yapacaksın? O kız çok akıllı hemde fazlasıyla, söylesene ruh ve ateş krallığına giremiyoruz."

"Onlar bizim yerimize tehlikeye atılıp taşları bulsunlar ama tacı birleştirmeleri için mavi dolunaya ihtiyaçları var o zamanda tacı çalarız ."

Kratos'un fikri akıllarına yatmıştı ama bilmedikleri vardı onların Işık ejderhası akıllıydı hemde fazlasıyla .

Onlar tartışırken büyücü sarayının zindanının karanlığında tutulan ateş ejderhası Sahra umudunu yitirmemişti yitirmeyecekti de. Uğruna savaş verdiği doğduğu büyüdüğü topraklar kurtulacaktı.

Biliyordu Işık ejderhası yani Lena Lunanın annesi her ihtimali düşünmüştü, oğlunu emanet etmişti
gözünü kırpmadan gözü arkada kalmadan güveniyordu.

Kızını eğitmiş bildiği her şeyi öğretmişti ve burdan çıkıp çıkmayacağını bilemezdi ama Tek isteği vardı oğlunu son kez görebilmekti.

*Luna

Umutlar seni ayakta tutan şeylerdir ve daha ki aşk,dostuk bunun gibi duygularda destekleyicileri su bir sürü damladan bir araya gelerek nehirleri oluşturur veya daha fazlasını yoluna illaki engel çıkar bazen küçük bir kaya bazende bir yol ayrımı bazense çamurlanır kirlenir ama eninde sonunda mutlaka okyanusa ulaşır.

Sözler kuşağımda tekrar tekrar duyuluyordu. Defalarca kulaklarımı tıkamak istedim ama olmadı kendimde bu gücü bulamadım.

Gözlerim açık olmasına rağmen bu sesleri duymam. Gözü açık rüya görüyordum resmen ama bir kadım sesiydi naif güzel bir sesti.

Ses kesildi, kitabı kapattım ve balkona çıktım. Batmakta olan güneşe gözlerimi diktim. Etrafa kızıl turuncu karışımı renklerini bırakmış ve yarın yeniden doğmak üzere gidiyordu.

Bulutların ardınada saklansa ordaydı bu manzarayı bir süre izledim sonra kadının sesini daha doğrusu dediklerini düşündüm.

Umut halkımın umudu.

Bendim.

Su , Haklıydı bir nehir önüne koca koca kayada çıksa çamurda bulansa yol ayrımına bile gelse yine ulaştığı yer okyanustu.

Su bendim ulaşacağım amaç ise karanlığı yok etmek. Önümde engeller olucak ama aşıcaktım tıpkı pes etmeyen bir nehir gibi benim ne olursa olsun yanımda olucaklarını biliyordum.

Evet bazen yolum çok zor olacaktı ama ben kurursam okyanusa ulaşamazsam eğer umutlar yok olacaktı benimle birlikte.

Bölüm sonu

Lunanın izlediği manzara

Bölüm nasıldı ?

Bundan sonra ne olucak ?

O ses kime aitti ?

Karanlığın oyunu ne?

Продолжить чтение

Вам также понравится

7.7M 449K 84
Fantastik #1 Siz hiç bir ruha aşık oldunuz mu? Gülüşünden bihaberken ya da öfkelendiginde nasıl baktığı bilemeden sonsuz bir melankoninin içine düştü...
332K 5K 27
Kocam ve arkadaşımın inlemeleri koridorda yankılandı. Gabriel, "Bir saniye bekle burada," dedi, kapıyı açtı. Öne doğru hamle yapmak istedim, koluyla...
23.8M 1.4M 79
Doğum gününden sonra, kardeşiyle eğlenmek için konsere giden bir genç kız... Fırtına yüzünden iptal olan konserden eve dönmeye çalışırken, kendini bi...
7.1M 644K 72
Elzem Akay'ın sıradan ama güzel bir hayatı vardı. En iyi okullarda okumuş, en güzel oyuncaklara ve kıyafetlere sahip olmuştu. En değerli mücevherler...