Felelsz vagy Mersz? [BEFEJEZE...

بواسطة pottom18

515K 14.9K 539

''- Felelsz vagy mersz? - nézett rám csillogó szemeivel. Nem voltam képes nemet mondani hiszem már eleget itt... المزيد

𝐞𝐥𝐬𝐨̋
𝐦𝐚́𝐬𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐭𝐢𝐳𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐮𝐬𝐳𝐨𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐦𝐜𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐫𝐦𝐢𝐧𝐜𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐞𝐠𝐲𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐨̈𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐚𝐭𝐯𝐚𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐤𝐢𝐥𝐞𝐧𝐜𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐧𝐞𝐠𝐲𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐨̈𝐭𝐨̈𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤
𝐧𝐲𝐨𝐥𝐜𝐯𝐚𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐝𝐢𝐤
𝐞𝐩𝐢𝐥𝐨́𝐠𝐮𝐬
- K Ö S Z Ö N E T N Y Í L V Á N Í T Á S -

𝐡𝐞𝐭𝐯𝐞𝐧𝐡𝐚𝐭𝐨𝐝𝐢𝐤

3.6K 134 16
بواسطة pottom18

- Egy! – mondtam ki hangosan és egymás után lőtték fel a tűzijátékokat, amelyek millió színben festették az eget.

Minden egyszerre lassúlt le, mindenki mindenki karjában volt, ölelkeztek, sikonyáltak, megvoltak az új évi csókok, a koccintások és mindenki ujjongott. Ránéztem a társaságra Aron éppen meghúzta a pohara tartalmát és egy ''BUÉK'- ot ordított, aztán Darren-ékra tért a figyelmem mikor is egy kiáltás után mindketten mosolyogva egymásra fordultak és Darren egy mozdulattal Avery- t derekánál fogva közelebb húzta magához és megcsókolta. Kikerekedett szemekkel és ledöbbenve néztem őket majd mielőtt meglátták volna, hogy nézem őket gyorsan elfordultam és eltakartam a mosolyomat, de egy másik dolog is szembecsapott mikoris megláttam magam előtt Joaquin-t, ahogy nagy levegőt véve odament Felix- hez, aki még mindig összefont karral állt és a tűzijátékokat nézte. Megállt előtte, a fiú lenézett rá és Joaquin habozás nélkül lehúzta magához és megcsókolta Felix pedig nem tiltakozva közelebb húzta magához a fiút. Végre! Mostmár fülemig ért a szám annyira örültem. Csak elnézelődtem, míg mindenkit lekötött az új év varázsa én pedig a még mindig eget befestő tűzijátékokat figyeltem. Elmondhatatlanul gyönyörű látvány volt és órákig el tudnám nézni őket. Pár perc nézelődésem után elfordultam balra, ahol megláttam az eget vizslató Joshua-t és mintha megérezte volna, hogy valaki figyeli lenézett tekintetünk pedig egymásba kapaszkodott. Néhány pillanat múlva, mintha egy apró mosoly jelent volna meg a szája szélén, elfordult és beviharzott a házba. Felhúzott szemöldökkel néztem utána majd egy vállrántással annyiban hagytam.
- BUÉÉÉÉK! – ugrott a nyakamba Joaquin és vele együtt kezdtem el én is ugrálni.
- BUÉK! – mondtam nevetve majd kiszakítva magam az öleléséből átestem egy másik karba, ahol Darren jobbra- balra dölöngélt és vele együtt én is. Nagyjából kiszellőztettük a fejünket, ami arra következtetett, hogy a fiúk és Avery kicsit kijózanodott, de innen kezdődött a móka ugyanis ezért akartak még inni. Nem baj, legalább előbb elalszanak. Beértünk a házba és egyből a konyha felé vettük az irányt. Úgy voltam vele, egye fene iszok velük, ha már ünneplünk.
- Tessék, tessék és tessék. – nyomott a kezünkbe Felix egy-egy felest, amit egy koccintás után le is húztunk.
- Huh! – vágtam fancsali képet az íz hatására. – Mi a halál ez?
- Ja, nem tom. – forgatta Felix a poharát. – Itt volt egymagában a pulton, bontatlanul, senkinek se kellett gondoltam jó lesz.
- Ja, jó szar. – tettem le a poharam és a hűtőhöz sétáltam, hogy keverjek magamnak valamit.
- Nekem is légyszi. – kért Aron
- Szerintem mindenkinek tölts.
- Nemár, nem is volt ez olyan rossz. – öntött ki Felix magának még egy kört és lehúzta. Egyből elfintorodott és letette a poharát. – Nem szóltam.
Miután eleget ittunk még ott maradtunk a konyhába és beszélgettünk aztán valaki hirtelen berontott a helységbe.
- Csá srácok! Az emeleten játszunk a többiekkel, nincs kedvetek csatlakozni? – mondta az ismeretlen fiú.
- Milyen játék? – érdeklődtem és kezdett érdekelni a dolog.
- Felelsz vagy Mersz? – mondta és ezzel el is hagyta a konyhát.
- Na, én ki nem hagyom. – indult meg Aron és követtük őt az emeletre egyenesen a nyitott szobáig. Már majdnem ott voltunk mikor Joaquin mellém csapódott és átkarolta a vállam.
- Imádlak.
- Tudom. – karoltam át a derekát és úgy sétáltunk.
- Köszi a tanácsokat. Erőt vettem magamon.
- Tudod, hogy segítek, ha kell. Meg akkor is, ha nem. – rántottam meg a vállam és mindketten felnevettünk. Éppen beléptünk a szobába, ami (nem túlzok) hatalmas volt. Ott volt a fele társaság és egy nagy körben ültek középen pedig egy üres üveg volt. Körbenéztem az embereken és megakadt a szemem Joahua- n, aki szint úgy engem figyelt, de mikor meglátta, hogy észrevettem elfordult. Joaquin megragadta a karom és a társaság olyan részéhez ült le, ami kellő távolságra van Joshua- tól, csakhogy azt nem vette észre, hogy így egymással szemben kötöttünk ki. Mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom. Joaquin leült én a baljára csapódtam, Felix pedig a jobbjára. Lara elment Joshua mellé, a fekete hajú sráccal, Aron szerintem fel se jött, Darren és Avery pedig tőlünk nem messze foglaltak helyet.
- Na jólvan, mindenki itt van, aki akart jönni, többi meg majd csatlakozik ha akar. – mondta egy végzős és térdén odabotorkált az üres üveghez. – Mehet? – kérdezte izgatottan, mintha aki tombolát sorsol.
- Menjen! – kiabálták be és ezennel megkezdődött a játék. Mindenki lélegzet visszafolytva figyelte az üveget, ami minden másodpercben egyre lassabban és lassabban forgott végül megállt és egy lány felé mutatott. Ránézett a végzős és pimasz mosolyra húzta a száját.
- Ez jó lesz.
- Jézusom nem, kiszállok! – védekezett és kijebb csúszott a körből.
- Naa, Em. – dőlt hátra a srác. – Felelsz vagy Mersz?
- Fúúú, felelek. – jött vissza a körbe és unottan nézett a fiúra.
- Felelsz?
- Igen!
- Nemár, ne legyél ilyen nyuszi!
- Akkor merek.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

228K 11.2K 54
"- Megőrültél? - kérdeztem zakatoló szívvel abba a gyönyörűen kék szempárba pillantva. - Dehogy - mosolygott, és ismét közelebb lépett hozzám, így a...
246K 13.1K 67
Jackson az iskola népszerű fiúja.Övé a suli legszebb csaja,magáénak tudhatja az amerikai foci csapatkapitányánák címét is..Az a tipikus legjobb. Vára...
73.9K 3.4K 112
Szálkás Réka, a 14 éves lány Budapestre költözik a családjával. Hatalmas változás ez, elvégre Budapest nem Tiszaújváros. Eddigi élete borzalmasan una...
17.5K 1.3K 25
Könnyen jön, könnyen megy. Nincs ez másképpen a boldogsággal sem - az egyik percben még rózsaszínen látjuk a világot, a másikban pedig a boldog pilla...