Faimosul Zayn Malik e fratele...

By AlexaSG98

8.9K 281 98

More

Faimosul Zayn Malik e fratele meu!(1D fan-fic)
Capitolul 1-Prolog
Capitolul 3 - Pa Romania bun venit Londra
Capitolul 5 - Balciul, bungee jumping si adevar sau provocare
Capitolul 6 - Adevarul
Capitolul 7 - Intalnirea
Capitolul 8 - Sentimente

Capitolul 2-Nunta

997 39 15
By AlexaSG98

M-am apropiat mai mult sa vad de la cine e, iar cand am observat ca pe cutie scria "de la tata, pentru micuta mea" am simtit cum ochii incep sa imi lacrimeze de. La inceput m-am dus la mama si am intrebat-o:

-Mami, de unde a aparut cutia de pe patul meu.

-Draga mea, in timp ce dormeai eu am pus cutia pe patul tau. Stefan stia ca s-ar putea sa moara in armata asa ca mi-a dat-o ultima oara cand a venit aici. Mi-a spus sa ti-o fac, cadou atunci cand ma voi recasatori. Dar daca vrei sa aflii mai mult deschide cutia.

Am dat in cap aprobator si m-am indreptat din nou catre camera mea. Odata intrata acolo am desfacut sfioasa cutia. In ea era o rochie de un rosu impecabil. Am observat ca sub aceea rochie se afla un biletel pe care scria:

12.04.2010

Draga Amy,

Daca citesti acest bilet inseamna ca mama ta ti-a dat rochia. De ce ti-am dat-o? Ti-am dat-o pentru ca eu stiam ca o sa mor in armata. Stiam ca dupa ce mor mama ta o sa isi refaca viata si se va casatori. Mama ta a avut mereu un farmec aparte de care te indragostesti imediat. De aceea eu o iubesc nespus de mult, la fel cum te iubesc pe tine. De cand te-ai nascut am putut spune ca esti mama 2. Esti la fel ca ea(in sensul bun), totul la voi este la fel.Acelasi caracter puternic, aceeasi fire timida dar totodata nebuna. Aceeaiasi ochi verzi de care pur si simplu m-au facut sa ma indragostesc imediat de mama. Ti-am dat aceasta rochie, doarece stiu ca mama ta te va alege sa fi domnisoara de onoare. Sper sa iti placa.

Cu dragoste, tata.

Dupa ce am citit scrisoare am simtit cum obrajii deja imi ardeau si in ochi simteam mii de intepaturi. Plangeam in hohote. Imi era dor de tata, imi doream sa fie din nou aici, sa ne jucam din nou de-a vati-ascunselea(scuze,daca am scris gresit) cand el nu ma gasea si dupa ii saream in spate de cadeam amandoi, sau cand imi canta ca sa adorm. Imi era asa dor de el si stiu ca si mamei ii era, doarece o mai vad cum se uita la poze cu ei doi cand EL era in viata. Eram asa prinsa in gandurile mele ca nici nu am observat ca mama statea in tocul usii. Imediat am sarit din pat si am imbratisat-o cat am putut de strans. Am simtit cum mi se uda umarul. Ma desprind din imbratisare cand o vad pe mama plangand. Ii sterg lacrimile si ii spun:

-Uita-te la noi. Stam si plangem in loc sa ne petrecem timp cu noua familie. ii spun eu amuzata de situatie

Din plans mama a dat in ras la cele spuse de mine.

-Bine scumpo, hai jos.

Coboram jos si observam ca in casa mai era doar Zayn care se uita la televizor, mai exact la Tom si Jerry. Ma duc, imi fac loc langa el si incep sa ma uit si eu la Tom si Jerry. Dintr-o da ma intristez si se pare ca fratele meu(ce imi place cum suna) a observat asta.

-Hey, ce ai patit? De ce esti trista?

-Cum stateam noi acum asa stateam cu tata cand eram mica. Ne uitam la tot felul de desene, ne bateam cu popcorn sau faceam concurs cine mananca cele mai multe floricele dupa care mama facea curat si noua ne tinea ditamai morala. la amintirea asta am inceput sa chicotesc.

-Ce ai zice sa facem acum asta? Adica, doar daca vrei. ma intreaba el nerabdator de parca si el voia.

Cand aud asta pe fata imi apare un zambet malefic.

-Primul in bucatarie este un fraier! zic eu si el o tuleste catre bucatarie.

Fiindca ajunge primul el a inceput sa sara si sa danseze zicand "Am castigat, am castigat, iar tu esti o fraiera" in timp ca eu nu mai puteam de ras. El se uita la mine ca la felu' paispe.

-De ce razi? Eu am castigat, iar tu ai pierdut. intreaba el confuz, dar si mandru ca a "castigat".

-Poate pentru ca am spus ca PRIMUL care ajunge este un fraier, fraiere!! si incep din nou sa rad.

~Perspectiva lui Zayn~

Oh nu, nu a facut asta. M-a facut fraier. Las' ca vede ea. Pe dulap am vazut un pachet de faina desfacut. Fara sa ma vada am luat un pumn de faina si l-am aruncat pe ea. Atunci eu am inceput sa rad de ma tavaleam pe jos, dar tot rasul mi s-a oprit cand am simtit mancarimi pe spate. Ma ridic(caci eram aplecat) si imi dau acea mancarime era defapt faina. Mi-a bagat faina sub haine! Nimeni, dar nimeni nu ii face una ca asta lui Zayn Malik. Sa nu mi se spuna mie cutu de nu o bag cu capul in faina.

-Lasa ca vezi tu! am amenintat-o eu in joaca.

Din partea ei nu am primit decat o privire de parca spunea "te arunc pe geam daca te atingi de parul meu". Nu am luat-o in seama si i-am turnat pachetul in cap. Ha! Asta ii trebuia daca s-a luat de mine.Trebuia sa fie si baietii aici. Ar fii fost un al 3-lea razboi mondial. Oricum, sa revenim, deci dupa ce i-am turnat pachetul in cap ea s-a suit in spatele meu, daramandu-ma. Ne-am oprit din joaca imediat ce am auzit din usa o tuse. Ne-am uitat spre usa si il vedem pe tata. Ops,asta e de rau.

-O Doamne,copii ce a-ti facut aici? intreaba tata destul de nervos.

-Scuze, tata e...dar inainte sa mai spun ceva Amy ma intrerupe.

-E vina mea. Am vrut sa fac niste popcorn si am zis sa ii fac o farsa lui Zayn. Scuze domnule Malik. imi ia ea apararea

-Bine, schimbati-va si faceti curat. Apropo, Amy poti sa imi spui tata, da?intreaba tata

-OK...tata. spune ea timida

Dupa ce pleaca din bucatarie ne-am dus si noi sa ne schimbam, doar ca e o mica problema, dormitul. Ma duc la Amy in camera si observ ca era doar in prosop si isi cauta haine.

-Ummm, Amy, eu unde dorm?

Imediat ce m-a auzit a scos capul din dulap uitandu-se urat la mine.

-Iesi afara din camera mea! se rasteste si imi inchide usa in nas.

Dupa ce o astept jumatate de ora s-a gandit si ea sa mai iasa.

-Deci, unde dorm?

-Vino dupa mine. imi spune si ma trage de mana pana intr-o camera albastra cu nuante de negru.

-Mersi surioara!

-Pentru putin fratioare! zice si iese din camera.

Imi aduc bagajul si imi scot din el o pereche de blugi negri, un tricou alb, deasupra o camasa rosie in carouri, nelipsitii meu tenisi negri si in dus cu mine.

~Perspectiva Amandei~

Dupa ce i-am aratat camera lui Zayn, m-am dus si am scos din debara tot ce trebuia ca sa fac, curatenie. M-am apucat singura sa curat bucataria, pentru ca voiam sa ii fac o surpriza fratelui meu. Culmea, dar in 10 minute am terminat de curatat. De sus inca se auzea Zayn cantand in dus(da,chiar atat de tare canta). In 5 minute il vad langa mine pe canapea. Ce naiba, omul asta s-a teleportat?-imi spun eu in gand.

-Si ce vrei sa facem? intreb plictisita in timp ce schimbam posturile TV.

-Pai, ai vrea sa imi arati orasul?

-Desigur, dar stai sa imi iau cheile de la masina.spun si merg sa imi caut cheile

Evrikaa! In sfarsit le-am gasit sub pat??(ma intreb cum au ajuns acolo). Imi iau telefonul si cativa bani si pornim la drum. Am fost la niste muzee si i-am aratat imprejurimile. Am facut multe poze si de fiecare data cand cumparam ceva el se minuna de cat de ciudati sunt banii romanesti. In fine, si-a luat si el cateva suveniruri de pe aici si ne-am intors acasa.

~ Peste 2 zile ~

Aceste doua zile parca au trecut in doua secunde. Astazi este ziua cea mare, adica nunta mamei. Eram in camera mea in timp ce imi faceam ultimele retusuri la machiaj cand in camera intra mama panicata.

-Mama ce s-a intamplat? Ce ai patit?

-Scumpo nu imi gasesc un pantof. spune ea si eu incep sa rad

-De ce razi?Ce e asa amuzant?intreaba ea stresata

-Mama, pantoful e chiar in mana ta.ii zic inca razand

-A da.Nu stiu de ce, dar am mari emotii. spune frecandu-si palmele

-Stai calma, nu trebuie sa ai emotii. Este la fel ca la nunta ta cu tata, asa ca stai calma.-o linistesc in timp ce o imbratisez-Acum hai la biserica, ca intarziem.

Am plecat spre biserica. Pe drum mamei ii tremurau atat de tare picioarele incat ii tremura si rochia. Am ajuns la biserica si am inceput sa merg cu mama spre altar. Am tras cu ochiul sa am vazut cum zambea. Acel zambet, se vede ca il iubeste. Pentru ca tata, Zayn cat si ceilalti invitati englezi sa inteleaga, preotul a trebui t sa vorbeasca in engleza. Ajunsa in fata altarulu tot ce am auzit era numai bla bla bla pana atunci cand spune:

-Robert Malik,o iei de sotie pe Amelia Popescu?

-Da, o iau. si ii pune inelul pe deget

-Amelia Popescu il iei de sot pe Robert Malik?

-Da, il iau. ii pune si ea inelul pe deget

Eu mai aveam putin si plangeam. Eram foarte bucuroasa pentru mama mai ales cand auzit cuvintele magice:

-Felicitari sunteti sot si sotie. Puteti saruta mireasa. spune preotul cu un zambet

Eu eram cu zambetul pana la urechi si vad ca si Zayn era la fel. Dupa am plecat la reustaurant unde am petrecut toata noaptea. A doua zi dimineata ma trezesc in patul meu. Cum am ajuns aici? In fine, ma ridic din pat si prima oara m-am dus la baie sa imi fac toaleta de dimineata. Ies din baie infofolita in prosopul meu pufos si m-am asezat in fata dulapului. Am decis sa ma imbrac, cu o pereche de pantaloni scurti turcoaz, un maieu alb pe care scrie "I <3 music" si niste tenesi albi. Am coborat jos si m-am dus in bucatarie sa iau micul dejun. In bucatarie erau toti mancand cate ceva.

-Neata lume! spun eu in timp ce imi luam din frigider un Kinder Country

-Neata! imi raspund ei la unison

-Scumpo, imi pare rau sa zic asta, dar maine nu mutam in Londra si trebuie sa iti faci bagajul. ma informeaza mama

-Bine..stai cum? Dar..

-Niciun dar ca nu a venit inca, Craciunul surioara. zice Zayn

-Bine, ma duc sa imi fac bagajul. spun asta si merg in camera mea

Nu imi venea sa cred ca ne mutam. Nu pot sa o las pe Cleo singura, adica daca isi va gasi o noua foarte buna prietena, daca ma va uri ca plec, mai bine as suna-o. In timp ce imi faceam bagajul am dat drumul la radio si a pornit o melodie draguta-dar nu mai stiu cum se numea -pana am ajuns sa o fredonez:

So get out, get out, get out of my head

And fall into my arms instead

I don't, i don't, don't know what it is

But i need that one thing

And you've got that one thing...

Dintr-o dat aud o bataie in usa. O deschid si in fata mea nu era nimeni altcineva decat inegalabilul meu frate Zayn. Intra in camera si se tranteste pe pat incepand si el sa fredoneze melodia.

-Iti place cantecul? intreaba el

-Eh, asa si asa, nu e cine stie ce, ii raspund eu nepasatoare

-Cum adica nu iti place? Stii macar cine o canta? intreaba el afectat

-Ar trebui neaparat sa imi placa? Si nu, nu stiu cine o canta.

-Amy, cum nu stii-spune punandu-se in fata mea-este cantata de One Direction.

-Cine sunt aia? intreb eu confuza

-Spune-mi ca glumesti si ca stii despre cine vorbesti, spune crezand ca are vreo speranta

-Nu glumesc, dar imi spui acum sau mai astept mult? il intreb deja nervoasa

-E trupa in care eu cant! One Direction! imi raspunde acesta iritat

Gata, mi s-a aprins beculetu'. Este trupa a de care tot vorbeste Cleo.

-Gata, va stiu! Imi tot vorbeste Cleo despre voi. Cica tu esti ala Dj Malik, corect?

-In sfarsit sti de noi. spune el bucuros

Dupa ce a iesit din camera, am terminat de facut bagajul si am sunat-o pe Cleo. Convorbirea a fost tare ciudata, pentru ca mi-a spus ca are o surpiza pentru mine luni(azi este sambata). Dupa ce am terminat de vorbit m-am asezat sa ma uit la televizor, dar nu ma uit mult ca imediat intru in lumea viselor.

Dimineata razele soarelor se plimbau pe fata. Ma uit la ceas si vad ca este ora 6:30. E bine, mai am timp pana la 10. Ma duc la baie imi fac toaleta, iar dupa urmeaza dilema, cu ce sa ma imbrac? Am stat sa imi caut haine o ora pana cand am decis sa ma imbrac, cu niste bermude ,un tricou negru, un plover mov si o curea peste , ca totusi cand plecam va fi frig, iar in picioare niste sandale joase tot mov. Am coborat si vad ca singurul treaz era Zayn care se uita pe Discovery. M-am aruncat langa el pe canapea si am inceput sa tot vorbim si sa ne mai cunoastem ca zilele astea nu am prea vorbit cu el. La 10 fara douazeci am plecat catre aeroport.

Bunaa!Se pare ca am postat si capitolul 2.Sper sa va placa si scuzati greselile gramaticale.Daca aveti de reprosat ceva,spuneti ca nu ma supar.Kisses :***

Continue Reading

You'll Also Like

41.5K 2.9K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...
7K 643 58
"Precum pasarile zboara, la fel si.. " Acum pasarile numai zboara, asa ca care mai e rostul astfelor de metafore? Acum nici iarba numai creste cum cr...
3.8K 154 8
Jungkook-- brunet ~top 28 de ani Taehyung--șaten ~top°uneori bottom• 27 de ani Hoseok--roșcat ~bottom°little vârsta mintală 2-3 de ani• 19 de ani ⚠...
88.4K 3.1K 55
Yn: O fata proaspat concediata. Jungkook: Tipul de baiat indiferent. La inceput,Yn este doar o chelnerita la o cafenea,dar ce se intampla este conced...