Capitolul 8 - Sentimente

425 20 11
                                    

Ne-am dus la primul stand care ne-a iesit in cale si se pare ca vanzatoarea era chiar sora mea mai mare, Laura. Are 20 de ani si este roscata cu ochii verzi. Eu stiam ca s-a mutat in Italia impreuna cu iubitul ei. Cand am vazut-o imediat am imbratisat-o strans, chiar daca ne despartea o bucata de lemn.

  - Ce dor mi-a fost de tine? Ce s-a intamplat de te-ai intors?

  - Putem sa discutam acasa despre asta te rog? Si pe cine avem noi aici? Un nou prieten? intreaba ea ridicand o spranceana

  - Nu, el este Zayn Malik, doar am iesit ca amici, atata tot.

  - Buna Zayn, incantata de cunostinta. Eu sunt Laura, sora Alinei.

  - Incantat de cunostinta Laura. spune acesta dand mana cu sora mea

  - Pai noi mergem sa ne luam vata de zahar. Daca este vorbim acasa, bine? o intreb

  - Bine si distractie placuta. striga ea in urma mea si a lui Zayn

Am inceput sa ne plimbam de la un stand la altul, luandu-ne fiecare vata de zahar cu arome diferite, eu mi-am luat cu capsuni, iar Zayn normala. La un momendat, mi-a scapat vata, iar Zayn a vrut sa imi cumpere alta, dar eu l-am refuzat si am mancat amadoi din a lui. Toata ziua ne-am dat in diferite aparate care te tin cu capul in jos sau care te invart atat de repede incat ametesti. In drum spre casa, nici unul dintre noi nu a spus un cuvant pana ce am rupt eu tacerea ce s-a asternut.

  - Chiar m-am distrat astazi.

  - Si eu m-am distrat.

Ne-am oprit pentru un moment din plimbarea noastra, incepand se ne uitam unul in ochii celuilalt. Mai ca ma pierdeam in ochii lui ciocolatii si parca ma faceau sa vreau sa mananc niste Nutella, ciudat. Eram atat de concentrata pe culoarea superba a ochilor lui, incat de abia mi-am dat seama ca se apropia usor, usor de fata mea. I-am simtit palma calda, cum s-a asezat usor pe obrazul meu, deja imbujorat si cum buzele lui pline si carnoase le-au sarutat usor pe ale mele. Din instinct mi-am pus ambele maini pe ceafa lui si l-am sarutat inapoi, buzele noastre valsand usor. Ne-am desprins cu greu, buzele noastre parca deja ducand dorul una de cealalta. In timp ce ne uitam din nou, unul in ochii celuilalt,  Zayn mi-a spus:

  -Alina, chiar te plac.

Cand am auzit cuvintele spuse de el, nu mi-a venit sa cred. Sincer si eu simteam acelasi lucru pentru el, chiar daca nu ne stiam noi de mult timp.

  - Si eu te plac, Zayn.

Dupa asta, m-a sarutat din nou, pe fata lui aparand un mic si gingas zambet.

  - Ai...um...ai vrea sa fi prietena mea? intreaba

  -Da. ii raspund sincer, avand zambetul pana la urechi

 In momentul acela m-a luat in brate si m-a invartit pana am ametit. Dupa ce m-a lasat cu picioarele pe pamant, m-a luat de mana si ne-am continuat drumul nostru spre casa.

~Perspectiva Laurei~

Dupa ce au plecat Alina si Zayn, am mai stat si eu putin si am plecat acasa. Eram pe drum si am observat ca pe partea cealalta a strazii erau chiar cei doi amorezati. Si cica sunt doar amici. Da, sigur. Se vede de la o posta ca se plac. Ma uitam la cei doi si i-am vazut sarutandu-se. Doamne, sunt asa de draguti impreuna! Momentele lor imi aduc aminte de mine si iubitul meu, defapt, fostul meu iubit. Chiar si acum imi vin in minte imaginile, cu Lorenzo si fufa aia, sarutandu-se cu foc in patul nostru. Numai gandindu-ma ma apuca nervii si sper ca Zayn sa nu o supere pe surioara mea, ca a dat de naiba. I-am mai privit putin si mi-am continuat drumul spre casa. Ajunsa acolo, m-am dus direct in camera mea si am inceput sa plang, din cauza boului de Lorenzo. De ce? De ce mi se intampla numai mie toate astea? Mi-am luat Ipod-ul, mi-am pus castile in urechi, m-am intins pe pat si am incercat sa adorm.

~Perspectiva lui Zayn~

Eram atat de fericit ca Alina este prietena mea, incat cred ca mai aveam putin si explodam pe dinauntru. Chiar nu as vrea sa o pierd, pentru ca tin foarte mult la ea. Am ajuns in locul unde mi-am lasat masina si primul lucru pe care l-am facut a fost sa ii deschid usa Alinei prima, dupa m-am urcat si eu la locul meu. Am pornit si imediat am pornit si radio-ul. Am inceput sa vorbesc, cu prietena mea in timp ce pe fundal se auzea melodia de la Yruma - River flows in you.

   - Deci, cum ti s-a parut la carnaval? Ti-a placut?

  - Da! A fost absolut extraordinar. Desi stau in Londra de cativa ani, nu am mai fost niciodata la unul. Iti multumesc, ca m-ai adus.

  - Cu cea mai mare placere. Daca mai vrei, mai venim si maine, daca tot spui ca ti-a placut asa mult. 

   - A fost o experienta placuta, dar nu mai vreau. Inca imi vine sa vars numai cand ma gandesc la caracatita aia. 

Am inceput sa rad cand mi-a amintit de caracatita. Avea o fatuca asa de speriata si in acelasi timp amuzanta. Cuprinsi de discutia noastra "interesanta" despre diferitele masinariile de la carnaval, nici nu ne-am dat seama cat de repede am ajuns la ea acasa. I-am dat un scurt sarut pe obraz si dupa a coborat din masina, eu ducandu-ma acasa. Am ajuns acasa si in sufragerie erau chiar...

Hellaw!! Stiu ca nu am mai postat de foarte, dar foarte mult timp si imi pare nespus de rau. Acum ca sunt clasa a 9-a mi-a luat mai mult timp sa ma acomodez cu, colegii si profesorii + ca am aveam teme peste teme si proiecte pentru fiecare ora, asa ca nu am mai avut timp nici sa respir. Sper sa ma intelegeti si imi pare din nou rau ca nu am mai postat. Sper ca acest capitol sa va placa si va astept cu mare drag parerile, criticile, orice.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 05, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Faimosul Zayn Malik e fratele meu!(1D fan-fic)Where stories live. Discover now