Capitolul 2-Nunta

997 39 15
                                    

M-am apropiat mai mult sa vad de la cine e, iar cand am observat ca pe cutie scria "de la tata, pentru micuta mea" am simtit cum ochii incep sa imi lacrimeze de. La inceput m-am dus la mama si am intrebat-o:

-Mami, de unde a aparut cutia de pe patul meu.

-Draga mea, in timp ce dormeai eu am pus cutia pe patul tau. Stefan stia ca s-ar putea sa moara in armata asa ca mi-a dat-o ultima oara cand a venit aici. Mi-a spus sa ti-o fac, cadou atunci cand ma voi recasatori. Dar daca vrei sa aflii mai mult deschide cutia.

Am dat in cap aprobator si m-am indreptat din nou catre camera mea. Odata intrata acolo am desfacut sfioasa cutia. In ea era o rochie de un rosu impecabil. Am observat ca sub aceea rochie se afla un biletel pe care scria:

12.04.2010

Draga Amy,

Daca citesti acest bilet inseamna ca mama ta ti-a dat rochia. De ce ti-am dat-o? Ti-am dat-o pentru ca eu stiam ca o sa mor in armata. Stiam ca dupa ce mor mama ta o sa isi refaca viata si se va casatori. Mama ta a avut mereu un farmec aparte de care te indragostesti imediat. De aceea eu o iubesc nespus de mult, la fel cum te iubesc pe tine. De cand te-ai nascut am putut spune ca esti mama 2. Esti la fel ca ea(in sensul bun), totul la voi este la fel.Acelasi caracter puternic, aceeasi fire timida dar totodata nebuna. Aceeaiasi ochi verzi de care pur si simplu m-au facut sa ma indragostesc imediat de mama. Ti-am dat aceasta rochie, doarece stiu ca mama ta te va alege sa fi domnisoara de onoare. Sper sa iti placa.

Cu dragoste, tata.

Dupa ce am citit scrisoare am simtit cum obrajii deja imi ardeau si in ochi simteam mii de intepaturi. Plangeam in hohote. Imi era dor de tata, imi doream sa fie din nou aici, sa ne jucam din nou de-a vati-ascunselea(scuze,daca am scris gresit) cand el nu ma gasea si dupa ii saream in spate de cadeam amandoi, sau cand imi canta ca sa adorm. Imi era asa dor de el si stiu ca si mamei ii era, doarece o mai vad cum se uita la poze cu ei doi cand EL era in viata. Eram asa prinsa in gandurile mele ca nici nu am observat ca mama statea in tocul usii. Imediat am sarit din pat si am imbratisat-o cat am putut de strans. Am simtit cum mi se uda umarul. Ma desprind din imbratisare cand o vad pe mama plangand. Ii sterg lacrimile si ii spun:

-Uita-te la noi. Stam si plangem in loc sa ne petrecem timp cu noua familie. ii spun eu amuzata de situatie

Din plans mama a dat in ras la cele spuse de mine.

-Bine scumpo, hai jos.

Coboram jos si observam ca in casa mai era doar Zayn care se uita la televizor, mai exact la Tom si Jerry. Ma duc, imi fac loc langa el si incep sa ma uit si eu la Tom si Jerry. Dintr-o da ma intristez si se pare ca fratele meu(ce imi place cum suna) a observat asta.

-Hey, ce ai patit? De ce esti trista?

-Cum stateam noi acum asa stateam cu tata cand eram mica. Ne uitam la tot felul de desene, ne bateam cu popcorn sau faceam concurs cine mananca cele mai multe floricele dupa care mama facea curat si noua ne tinea ditamai morala. la amintirea asta am inceput sa chicotesc.

-Ce ai zice sa facem acum asta? Adica, doar daca vrei. ma intreaba el nerabdator de parca si el voia.

Cand aud asta pe fata imi apare un zambet malefic.

-Primul in bucatarie este un fraier! zic eu si el o tuleste catre bucatarie.

Fiindca ajunge primul el a inceput sa sara si sa danseze zicand "Am castigat, am castigat, iar tu esti o fraiera" in timp ca eu nu mai puteam de ras. El se uita la mine ca la felu' paispe.

Faimosul Zayn Malik e fratele meu!(1D fan-fic)Where stories live. Discover now