SEX-friend ✔

By kaciatkolucy

173K 6.8K 352

On je profesionálny basketbalista NBA. Ona je jeho dlhoročná kamarátka a profesionálna masérka. Sú len kamará... More

1.SÉRIA
1. časť: Žiadne MY nebolo
2.časť: Vzrušený, no a?
3.časť: Zneužitá
4.časť:Chceš ma?Chcem ťa!
5.časť: Šialený sen
6.časť: (S)klamanie
7.časť: Stále viac
9.časť: VIP svet
How to fall in love?
10.časť: Si sladká
11.časť: Jason
12.časť: Bol to Scott?
GIVE ME YOUR LOVE, JUSTIN!
13.časť: Odišiel
14.časť:Črepiny nosia šťastie
15.časť: Narodeniny
16.časť:Ako domček z karát
17.časť: Utajené zásnuby!...
18.časť: Váž slová
19.časť: Nový plán
20.časť : Dokonale zvodná
21.časť: Otcovstvo
22.časť:Chcem to vedieť?
23.časť: Scottove dieťa
24.časť: Vyber si!
25.časť: Si si istá?
26.časť:Útek pred realitou
27.časť: Opustený
REAL LOVE (JBFF-SK story)
28.časť: Bieberovci..
? 2. SÉRIA?
X2. SÉRIA X
*HOLIDAY time*

8.časť: Rozumné myšlienky sú preč

5.2K 203 7
By kaciatkolucy

Dnes kratšia časť, lebo ste nesplnili moje podmienky! Hold, smola :P

Príjemné čítanie :)

SELENA

Som trochu naštvaná a sklamaná zároveň. Celý včerajší večer bol Justin úplne divný. Nechápala som čo s ním je. Pozerali sme jeho obľúbený film "Po stopách z Aljašky", pri čom som ho pozerala len ja a Justin sa pozeral niekam do blba do steny. A keď som sa ho opýtala, čo mu je....

FLASHBACK

S Justinom sme sedeli vedľa seba na sedačke. Justin bol celý film úplne ticho. Nedalo mi to a musela som sa ho na to opýtať. "Jay, čo sa deje?" pýtala som sa ho s obavami v hlase. Jeho odpoveď bola 'JASNÁ a STRUČNÁ'. "Nič." Po nekonečne dlhom čase sa mi konečne pozrel do očí. Následne vstal zo sedačky so slovami: "Som veľmi unavený a zajtra toho mám veľa." urobil menšiu pauzu medzi vetami, zatiaľ čo sa pravou rukou potiahol za končeky vlasov. "Idem spať. Keď pôjdeš aj ty, zhasni prosím ťa v kuchyni." falošne sa na mňa usmial a vyšiel po schodoch do svojej izby. Trochu hlasnejšie som si povzdychla a začala vypínať DVD prehrávač. Nakoniec som zhasla v kuchyni a pobrala sa do postele. Ako som kráčala po chodbe na poschodí, započula som Justinov hlas.... Ako keby sa tam s niekym rozprával. Priblížila som sa ku jeho dverám od izby a počúvala jeho rozhovor s neznámou osobou.

"Milujem ju. Vážne ju milujem, ale ona mňa nie. Vôbec sa na mňa nepozerá zamilovane, tak ako ja na ňu. Keď sme sa spolu vyspali, bola to pre ňu len jedna sprostá noc, no pre mňa milovanie, ktoré by som chcel zažívať vždy namiesto sexu až do konca života. Tá jej krásna postava, jej tmavé vlasy, žiarivé oči, hebké dlane. Je proste dokonalá.... Áno. Viem, že by som jej to mal povedať, no nemôžem. Nemám sa o tom s kým iným porozprávať, len s tebou. Chcem tým povedať,...Už to vôbec nezvládam a pri tom som si myslel, že som tak psychicky silný... Dobre, ďakujem Ryan. Ja, pokúsim sa o to. Pozdravuj chalanov. Zajtra sa vidíme."

JEMU SA PÁČI NEJAKÉ DIEVČA A MNE TO NEPOVIE?!

Preto je celý deň úplne bez nálady? Lebo chce dievča, ktoré nechce jeho? Do riti, sme najlepší kamaráti a on mi niečo tak veľmi dôležité zatají. Som tá najhoršia najlepšia kamarátka na celom svete.

Rukou som si prešla po tvári a vošla do 'svojej' izby, kde som sa len zvalila na posteľ a od veľkej únavy zaspala.

END OF FLASHBACK

Už chápete, prečo som na seba naštvaná? Lebo som nezvládla byť tou najlepšou kamarátkou a podržať ho v dobe, keď to tak moc potreboval. A sklamaná? Je pravda, že som náš priateľský sex nebrala veľmi vážne, ale prečo? Prečo sa so mnou vyspal, keď miluje nejaké iné dievča. Chcel si len zapichať? Alebo to proste len tak prišlo? Proste to nepochopím.

Vstala som z postele a išla ku dverám. Po ceste som sa pozrela do zrkadla. Vyzerala som 'skvele', ako vždy. No myslím, že sú na to ľudia okolo mňa už dávno zvyknutí. Vyšla som zo svojej izby a zišla po schodoch do spodnej časti domu. V celom dome bolo nejaké podozrivé ticho. Prešla som obývačku, no nikto tam nebol. To isté som spravila s kuchyňou, no tam na mňa čakal aspoň žiarivo biely lístok, na ktorom bolo napísané:

"IŠIEL SOM NA TRÉNING. Vrátim sa neskôr! -Jay"

"Tak, čo sa dnes chystáme robiť?" opýtala som sa samej seba. Rozhodla som sa pre nákupné centrum. No, počkať! Najskôr raňajky.

JUSTIN

Bol som vo fakt veľkej depresii. Musel som preto zavolať Ryanovi, aby ma ukľudnil.

*telefonát JUSTIN-RYAN*

"Justin?"
"Ryan, som v koncoch... ja už neviem čo mám robiť! Milujem ju. Vážne ju milujem, ale ona mňa nie. Vôbec sa na mňa nepozerá zamilovane, tak ako ja na ňu. Keď sme sa spolu vyspali, bola to pre ňu len jedna sprostá noc, no pre mňa milovanie, ktoré by som chcel zažívať vždy namiesto sexu až do konca života. Tá jej krásna postava, jej tmavé vlasy, žiarivé oči, hebké dlane. Je proste dokonalá.... Áno. Viem, že by som jej to mal povedať, no nemôžem. Nemám sa o tom s kým iným porozprávať, len s tebou. Chcem tým povedať,...Už to vôbec nezvládam a pri tom som si myslel, že som tak psychicky silný" Z druhej strany sa istý čas neozýval žiaden zvuk.

"Ja viem bro. Videl som vás a aj to, ako sa na ňu pozeráš. Len, musíš to nechať plynúť. Možno sa do teba časom zamiluje. Teda, čo možno! Isto sa do teba zamiluje! Si predsa Bieber! Schop sa Justin." podporoval sa Ryan a v pozadí som počul Lilov zhulený smiech.

"Dobre, ďakujem Ryan. Ja,.. pokúsim sa o to. Pozdravuj chalanov. Zajtra sa vidíme."

Zrušil som hovor. Rukami som si prešiel cez svoje unavené očné viečka, ktoré by zostali najradšej zatvorené. Odložil som svoj mobil na nočný stolík s nastaveným budíkom na 6:30! Ach bože, prečo?

Zaspal som s myšlienkami, ktoré blúdili hlboko v téme "SEL A NÁŠ SPOLOČNÝ NEEXISTUJÚCI VZŤAH".

Ráno som sa iba naraňajkoval, prehodil si cez plece tašku a chystal sa vyjsť z domu, no nakoniec som sa zastavil. Ešte som napísal Sel odkaz na malý lístoček, ktorý som položil na kuchynskú linku.

Potom som už konečne mohol vyraziť z domu priamo na tréning.

Zaparkoval som auto na svojom VIP mieste pred telocvičňou. Vystúpil som z neho a zamkol ho na alarm. So športovou taškou som sa pobral k hlavnému vstupu, kde už na mňa čakal Fredo.

"Čau Bieber." pozdravil ma zachrípnutým hlasom.

"Čo sa ti stalo?" opýtal som sa so smiechom. Jeho hlas bol vážne vtipný, nedalo sa na ňom nezasmiať.

"To nie je podstatné. Pochváľ sa ako bolo na večeri s tou tvojou kráskou." žmurkol na mňa a ja som urobil kyslý ksicht.

"Večera skvele, ale to potom." Fredo sa zasmial, zatiaľ čo sme vstúpili do haly a prechádzali dlhou chodbou, na konci ktorej boli naše šatne.

"Tak povedz, čo sa stalo?" opýtal sa ma. Chcel vedieť viac.

"Za prvé jej Jack polial šaty červeným vínom, čo mi celkom hralo do karát. Proste sme išli ku mne. Dal som jej Jazzyine oblečenie na prezlečenie. A potom to začalo. Opisovať ti to nebudem, ale ak by ti to doteraz nedošlo, tak to bol taký menší nábeh na sex. Rozhodli sme sa ísť do mojej spálne pre viac súkromia. Vstúpili sme do izby a na mojej posteli ležala nahá Mia!" povedal som so zamračenou tvárou. Chcel som pokračovať, ale Chaz ma prerušil. Kde sa tu ten vzal?

"Nekecaj! Mia?! Tá Mia, čo sme s ňou mali trojku?"

Nie, nie, nie! Nemyslite si, že som tú trojku s Miou a Chazom mal ja! Tak to vôbec nie je. Mal ju Chaz s Miou a jeho ex-priateľkou Leou. Keď sme tak pri tom, ... dosť šialená kombinácia.

SELENA
Konečne som sa vytrepala z domu. Zavolala som si taxík.

"Kam do bude slečna?" opýtal sa ma mladík, ktorý bol šoférom taxíku.

"Do nákupného centra LA Sunset Green." On sa na mňa len do spätného zrkadla usmial a naštartoval. Do asi 5 minút sme zastavili pred obrovským nákupným centrom.

"Bude to 5$." Peniaze som mu podala a vystúpila z taxíku. "Ďakujem." zašepkala som a vykročila smerom ku hlavnému vchodu do obchodov.

Prešla som obchody ako Marks & Spencer, Taily Weil a mnoho ďalších, no nikde som nenašla nič na seba. Vlastne to bola akoby prechádzka po nákupnom centre. Rozhodla som sa aspoň zájsť na kávu a dať si prípadne nejaký zákusok.

Vošla som do prvej kaviarne, kde nebolo veľa ľudí. V kúte sedela menšia skupinka dievčat a ešte pri pulte sedel jeden pán, ktorý si čítal dnešné noviny a popíjal tmavú kávu.

Sadla som si do jedného voľného boxu a začala si prezerať nápojový lístok.

O chvíľu ku mne prišla nejaká mladá slečna, ktorej nemohlo byť viac ako 18. "Čo si dáte na pitie?" opýtala sa ma a ja som ešte chvíľu premýšľala. "Poprosím si jedno Latté s príchuťou lieskových orechov." "Prosíte si aj nejaký dezert?" Nakoniec som si vybrala jahodovú tortu s čokoládovou polevou.

Prezerala som si ľudí cez výkladové sklo a zazrela som niekoho, koho som už nikdy nechcela vidieť. Bol tam Scott s nejakou ženskou a vymieňali si svoje sliny.

-----------------------------

Bol už podvečer a ja som sa po dlhej prechádzke Ružovým parkom rozhodla ísť konečne domov.

Vošla som do domu a kľúče odložila do misky v kuchyni. "Sel, si to ty?" počula som Justinov rozospatý hlas. "Áno." odkričala som mu naspäť.

Práve som si umývala ruky, keď sa na mojom páse ocitli tie Justinove. Pod jeho dotykom sa moje telo trochu striaslo a naskočila mi husina. "Kde si toľko bola?" zamrnčal mi do krku a prisahám, že som tentokrát mala tie zimomriavky už úplne všade. "Bola som sa prejsť." odpovedala som nervózne. "Trochu som sa o teba bál. Nezdvíhala si mi telefonáty." "Prečo šepkáš?" opýtala som sa ho naspäť a tak sa vyhla odpovedi. "Lebo sa mi to tak páči." odpovedal mi na moju otázku,... tiež šeptom. Trochu som si povzdychla a odtiahla sa od Justina ďalej. Nechcem s ním byť, keď viem ako by to dopadlo. Vyspali by sme sa spolu a to len tak. Pri tom miluje nejakú neznámu ženu XY, ktorá má tak obrovské šťastie.

Justin sa na mňa nechápavo pozrel. "Je ti niečo? Urobil som niečo?" opýtal sa ma a ja som sa zasmiala. Prešli sme do obývačky a tam sme si sadli na jeho krémovú sedačku. "Vieš, najlepší kamaráti si netaja také veci aké si mi zatajil ty. Napríklad to, že si sa zamiloval. Kto je to úžasné dievča, ktoré si včera ospevoval?" opýtala som sa ho rovno a on celkom stuhol. "No,... ehm... je to jedna moja kamarátka, no bohužiaľ z toho nič nebude." falošne sa usmial, no nakoniec z toho vznikla nejaká divná grimasa. "Jay, vidím že to tak nie je. Ak ti môžem nejako pomôcť tak povedz." usmiala som sa na neho a rukou mu prešla po sánke. Má ju tak ostrorezanú, ako aj jeho lícne kosti.

A v tedy to prišlo. Ako keby som sa nemohla kontrolovať. Začala som sa svojou tvárou k tej jeho nebezpečne rýchlo približovať. Spojila som naše pery a čakala,či sa Justin odtiahne, no neurobil tak. "Čo to zasa stváraš?" Opýtal sa ma anjel, ktorý sedel na mojom pravom ramene a svoju hlavu mal v dlaniach. Silne som ho ignorovala a pokračovala v bozkávaní sa s Justinom.

--------------------------
"Chceš to?" opýtal sa ma Justin, i keď sme už od začiatku obidvaja vedeli odpoveď. Usmiala som sa na neho a on sa postavil zo sedačky. Len v boxerkách prešiel ku malej skrinke a začal v nej niečo hľadať. "Čo hľadáš?" opýtala som sa ho nedočkavo. "Ochranu." povedal trochu viac naštvane a o chvíľu sa ku mne vrátil s jedným neotvoreným balíčkom. Roztrhol ho a kondóm si šikovne nasadil na svoj stoporený penis. Už - už do mňa skoro vnikol, keď v tom sa zastavil. "Justin! Čo blbneš!" neverila som vlastným slovám. Teda skôr to, že boli moje. "Žiaden sex nebude." povedal sklamane a ja som na neho vytreštila oči. "To sa mám dorobiť sama?" Dnes mi to tuším ide! Mala by som začať vážiť slová. "Jedine. Tento kondóm je poškodený a je to posledný, ktorý mám." Vyhodil ho do koša a s ním aj celú moju nádej mať sex.

Neberiem antikoncepciu, a preto by bolo moc riskantné ísť do toho bez ochrany. No ja mám dnes akési svoje divné dni a preto súhlasím s každou sprostosťou. Dnes už asi ani trochu nepremýšľam.

Justin sa chcel pomaly začať obliekať, no ja som mu jeho boxerky vytrhla z rúk a odhodila ich preč. "Čo to robíš?" chcel sa ma opýtať Justin, no ja som ho prerušila jedným dlhým vášnivým bozkom. Popri tom mi Justin svoje ruky priložil na môj nahý zadok a pevne ho stlačil. Ja som mu svojou rukou začala prechádzať po jeho penise a náhle bozk ukončila. Chytila som ho za ruku a potiahla smerom ku konferenčnému stolíku, kde som ho zhodila na mäkkú sedačku. Pomaly som sa presunula nad neho a dominantne sa usmiala. Išla som dosadnúť na jeho úd, no Justin ma zastavil. "Zbláznila si sa? Nechcem mať deti! Nie teraz!" skríkol po mne. "Justin, viem že to chceš tak ako ja. Teda ak nie viac. Tak to proste urob! Kašli na to a pretiani ma!" skríkla som poslednú vetu a on, ako na príkaz svojou panvou prirazil ku tej mojej.

Konečne som ho cítila. Bolo to tak príjemné. Bolo to dosť intímne. No asi najviac som prekvapila samú seba. Nikdy som nebola takáto... ehm, dominantná? Myslím. Proste nie!

"Justin!" začala som vzdychať nahlas jeho meno, keď som už cítila, že som iba kúsoček od vrcholu. "Sel, kurva! Si tak sexy! Tak úzka!" hovoril Justin medzi vzdychmi. "Milujem, keď ťa môžem pojebať!" skríkol a s tým do mňa vyvrcholil. Cítila som, ako zo mňa vyteká tá teplá biela tekutina, zatiaľ čo sme my obidvaja predýchavali to, čo sa stalo.

"Bola si úžasná." povedal nakoniec Justin a posadil si ma na kolená. "Tiež si nebol k zahodeniu." trochu som sa sčervenala a stiahla deku zo sedačky. Obmotala som si ju okolo tela a v pozadí som počula tlmený smiech.

"Čo je také vtipné?" opýtala som sa ho. "No asi to, že sme spolu práve mali sex a ty predo mnou schovávaš svoje nahé telo, ktoré mám už naspamäť preskenované." Trochu som sa na neho divne pozrela, no nakoniec som pohľad odvrátila. Vyšla som po schodoch do svojej izby, kde som za sebou zamkla dvere a zviezla sa po nich ku zemi.

Čo som to zase spravila? To som až taká nenapraviteľná? Musím sa s ním vždy vyspať, keď mám príležitosť?

Slzy mi tiekli po tvári a ja som prestala snímať svet.
Poslednou dobou som celkom dosť náladová a precitlivelá.
------------------------------------

Dúfam, že sa časť páčila!

Preďalšiu časť: 120 READS, 2 komentáre a 25 VOTE!!! -Lucy:)

Continue Reading

You'll Also Like

I'm By Kajlie👑

Short Story

178K 5.7K 91
Ona je tichá a nikto si ju nevšíma. Keď však príde on všetko sa zmení či už k horšiemu alebo k lepšiemu. Ako to medzi nimi dopadne? Aké tajomstvá ona...
1.7K 73 16
Draco sa už celé týždne snaží, aby dohnal známky. Vôbec mu to ale nevychádza. Má strašne veľa Metlobalových tréningov a nemá čas na učenie alebo spra...
8.9K 205 52
Ako krasokorčuliarka sa zamiluje do hokejistu
246K 10.5K 91
Bethany Amy Horan si žila svoj šťastný život, teda až do jedného incidentu, ktorý jej svet prevrátil naruby. Uzatvorila sa do seba a k telu si púšťa...