Delikventi

By LutviLia

144K 11K 1.1K

- Příběh je poněkud starší, proto se omlouvám za veškeré gramatické chyby, nudné části, nenávaznosti, retardo... More

1) Setkání
2) Why me?!
3) Zabiju tě!!!
4) Zachránce
5) Příprava na festival
6) Festival - Já a čtyři úchyláci
7) Jezero
8) Zase škola...
9) Rvačka
10) Pomsta
11) Uvězněná
12) Vše ve starých kolejích
13) Školní princezna
14) Vysvětlení
15) Přítel či... Nepřítel?
16) Zachránce
17) Malý výlet
18) Flaška
19) Pocky game!
20) Vzhůru k moři!
22) Stezka odvahy
23) Pár dní před odjezdem
24) Jedeme domů!
25) Příjezd rodičů ?!
26) I...I love you
27) Stěhování?! ANI NÁHODOU!
28) Já chci prázdniny!
29) Zas pozdě...
30) Válka!
31) Narozeniny! ^^
32) Nový začátek
33) Svatba
34) Začátek něčeho pěkného
35) Malá Amite
36) I love you

21) Blbá sázka

3.4K 305 23
By LutviLia

Ya minna-san, je tu pátek a Liuška má KONEČNĚ trošku volného času ^^ Huf... 

,,Moře!" křikla jsem nadšeně, když jsme vyšli z lesíku. Byla tu velká pláž. Písek se nádherně leskl a moře vypadalo nádherně. Bylo tu málo lidí. Ne že by tu nikdo moc nejezdil, ale tohle byla trošku nelidná část pláže. Ta druhá část byla trošku dál, protože tam byl postaven i menší hotel a proto tam bylo i více lidí. 

U moře jsem byla jen párkrát. Hlavně proto, že rodiče neměli vůbec čas. Lehce jsem se pousmála. Konečně jsme došli k pláži. Slunce strašně hřálo a já měla pocit, že brzo asi roztaju. 

Sedla jsem si na ručník pod malým deštníkem. Konečně trošku stínu. Natsumi si sedla vedle a začaly jsme si povídat. Kluci si už běželi zaplavat. Vypadalo to, že se fááákt moc bavili. Hlavně když Zero začal Akia topit. Chudák bělovlásek. Takumi mu to ale za chvilku zatrhl, když skopl červenovláska do studené vody.

Uchcechtla jsem se a sledovala je dál. ,,Jdeme si taky zaplavat?" zeptá se Natsumi. S úsměvem kývnu a vstanu. Natsumi taky vstane a společně jdeme za klukama. No... Upřímně, asi jsme to neměli dělat. Jen co jsme byli po kolena ve vodě, kluci nás začali nahánět. Izuko vzal Natsumi do náruče a hodil jí o kus dál do vody. 

Uslyšela jsem cáknutí. *Chudinka Natsu-chan* pomyslím si. To už mě Takumi taky dostihl a okamžitě udělal to samé. Žuchla jsem do vody. Vyplavala jsem nahoru a shodila blonďáčka do vody.

Ještě chvilku jsme takhle blbli a pak jsme já a natsu chan vyběhli z vody a utíkali před těma pitomcema. Písek se nám lepil na nohy. Byla to fakt zábava. Uměly jsme dost dobře běhat, takže nás kluci nedostihli. ,,Hele Natsu! Molo." špitnu a ukážu tím směrem. Molo bylo docela dlouhé. Fungovalo tak trochu jako skokanský můstek. 

Natsumi se zašklebila a chytla mě za ruku. Táhla mě tím směrem. Dobehly jsme k molu a pomalu se po něm rozešly až na konec. Kluci nás už dobíhali, ale nějak jsme to neřešily. ,,Je tu strašně hezký výhled" řekne mi Natsu s úsměvem. Chvilku se rozhlížíme, ale né na dlouho, porotože jsme z mola schozeny do vody. 

,,Blbečci!" křikne Natsumi, když vyplave na hladinu. Já byla stále dole, potápějící se hloubš a hloubš. Když mě Takumi strkl, stratila jsem dech a taky jsem byla mírně v šoku, proto jsem vůbec jaksi neplavala a ani se nesnažila vyplavat. 

,,Hééj! Aya-chan! Neblbni a vyplav už!" křikl Zero. Takumi se zděsil a okmažitě skočil do vody. Přitáhl si mě k sobě a vyplavali jsme nad hladinu. 

Vykašlala jsem vodu. ,,Ts.. díky" špitnu. Měla jsem žízeň. No jo, slaná voda nebyla nic fajn k pití. Takumi kývl. měl stále ten svůj divný výraz. Myslím, že ho to mrzelo. 

Pomalu jsme šli po pláži a mířili k jakémusi stánku koupit si pití. Už se stmívalo. Meli jsme v plánu jít už domů. Přece jen, všichni byli unavení.

Když jsme se napili, zamířili jsme směrem k chatě. ,,Mohli by jsme udělat oheň a opéct ai párky" navrhnul Hiroki. Všichni to brali jako dobrý nápad a tak, když jsme dorazili k chatě, jsme zamířili k ohništi, které bylo na zahradě. 

Natsumi donesla párky a kečup, kluci mezitím došli pro dřevo a rozdělali oheň, no a já jsem přinesla talíře. 

Po chvilce už jsme byli najezení a připravení jít po dlouhém dni spát. Už byla tma, jenom ohýnek ještě plápolal. Za chvilku jsme ho uhasili a zamířili do chaty.

Vešla jsem do pokoje, který jsem (né zrovna ráda) sdílela s blonďáčkem. Sedla jsem si ke stolu a začala si kreslit. Poslední dobou jsem si to oblíbila. Najednou Takumi položí bradu na moje rameno. Ztuhnu a trochu se začervenám. ,,Hele, nechtěla bys uzavřít sázku?" zeptá se s úšklebkem. ,,Jakou zas?" vyjeknu. Stále se jemně červenám.

,,No... Napadlo mě... Budeme spát v jedné posteli do konce našeho výletu. No a kdo odmítne spát po nějakém čase s tím druhým prohrál > ten co vyhraje si může říct o nějaké přání tomu druhému a ten ho musí splnit" řekne s úsměvem. 

Polkla jsem. Budu s ním spát v jedné posteli... a když prohraju... tak mě požádá o něco úchylného a já to nebudu moct odmítnout! Nechtěla jsem prohrát. Ušklíbla jsem se. ,,Cokoliv, jo?" zazubím se. On jen kývne. *Toho budeš litovat...* pomyslím si. ,,Fajn! Beru to" řeknu s úšklebkem. Potřeseme si rukou. Naše sázka tedy oficiálně platila. 

Došla jsem do koupelny, osprchovala se a převlékla. Poté jsem tam pustila Takumiho. Zase jsem si sedla a dokreslovala svůj rozpracovaný obrázek. Blonďáček ke mě zezadu přšel a rukama mě obejmul. Ani jsem si nevšimla, že už vyšel z koupelny. ,,Co zas děláš?" zavrčím. ,,Aya-chááán, pojď už spáát" řekne s úšklebkem. ,,To víš že jo. Běž sám" odseknu. On se jen lehce zazubil, ale stejně do té postele nešel.

Když jsem to dokreslila tak jsem zamířila k posteli a lehla si do ní. Takumi vedle mě. Ještě že byla tma, aspoň nebylo vidět, jak se červenám. Fakt, neměla jsem se do té sázky pouštět..

Blonďáček byl otočený na mě a já směrem od něj. Koukala jsem se z okna, které bylo vedle postele. ,,Drž se laskavě na svojí polovině" řekla jsem. ,,Fajn" odvětí a rychlým pohybem rukou si mě přisune k sobě a majetnicky mě obejme. ,,Co to sakra děláš?" vypísknu, celá rudá. ,,Jsem na svojí polovině... S tebou" odvětí jen a zarazí svůj nos do mých vlasů. Zčervenám ještě víc.

Držel mě tak pevně, že jsem se nemohla hnout, takže útěk na svou polovinu nepřipadal v úvahu  a stejně by si mě zas přitáhnul, takže to bylo naprosto fuk. Nemyslela jsem na to a snažila se usnout, ale nějak to nešlo. Cítila jsem jeho teplo, jeho tlukot srdce a jeho vůni. 

On měl hlavu stále zabořenou v mých vlasech. ,,Přestaň mi fetovat vlasy, je mi trapně" špitnu. ,,Hezky voní" zazubí se. ,,Já vím, tak k nim přestaň čuchat" odvětím naštvaně. ,,Ne.. Ale přestanu, pokud se vzdáš" řekne s úšklebkem. ,,Ani za nic! pak by to bylo ještě horší!" odseknu. ,,Jo to máš pravdu" zabručí. 

Fajn, po dlouhé době jsem konečně usnula. V jeho náručí bylo docela příjemně... 

Yoo ^^ Dopsáno :) Snad se dílek líbil ^^ Pardon za chyby, já vím... Nečtu to po sobě, pak bych to musela asi vymazat, protože je to fakt strašné! :D Děkuji za ty neuvěřitelné voty, komenty a shlédnutí ^^ Moc moc moc ARIGATO za vaši podporu ! :) Těší mě, že se vám líbí má díla... Nazýváte mě skvělou spisovatelkou, což je pro mě opravdu.. Opravdu nepopsatelné štěstí! o///o

+ Písnička, obrázek ... Však vy to znáte ^^

-Lia 

Continue Reading

You'll Also Like

611K 46.3K 25
Skyler nesnáší kluky a má pro to své důvody. Radši si pustí do sluchátek hudbu, jde si zaběhat, nebo vymýšlí kanadské žertíky. Co když ji ale učitel...
22K 1K 39
Jaké je to být jedinou omegou ve třídě? Jaké je to jet s ní na čtyřdenní zajezd? Co všechno se tam stane? Potká tam nějakou alfu? Tenhle příběh je m...
640K 27.6K 59
Caroline a Cassidy jsou sice dvojčata, ale dalo by se říct, že jedna je pravým opakem té druhé. Cassidy je chytrá, hezká, královna školy a doma ta ob...
1.6M 48.8K 56
„Co tahle udělat dohodu ?" Naklonil se k mému uchu a já ucítila jeho teplý dech na své kůži. • Beth (16) nastoupila do prváku na střední školu. Není...