Din întâmplare

By catalina31318

47.2K 2K 200

"-Ticălos misogin și plin de sine! -Uh,m-a lovit la capotă. Stai.. capota mea e imaculată. -Enerveaza-mă mu... More

Prolog
Introducere
Introducere×2
Prima noapte
Imaturitate
Cina în 4?!
Pariul stupid
Rolul cel mare
O plimbare amuzantă
O bataie a inimii în plus
O întâlnire în toiul nopții
Nebunie? Poate.
Hai că da.
Somn de 3 nopti intr-o zi.
Aș Mai Fi Vrut Să Vorbim...
O Prietena Noua.. Un Chelner Batut
O Surpriza.
Doamne cât îl urăsc uneori.
Lupoaica războinică care miaună
Asta îmi mai trebuia!
BRAVO LIA!
O, DOAMNE CINE SUNT ACUM ?
Cel Mai Dulce Somn.
Surpriză sau nu?
La Capătul Puterilor
Mă face să zâmbesc mereu?
Eram așa fericit.
Îl iubesc pe el
Asta trebuia să fac!
Te iubesc.
E greu.
Însă....
buna
!

te voi iubi mereu...

697 32 0
By catalina31318

Stăteam pe colțul canapelei cu picioarele lipite de piept și cu ochii in ecranul televizorului schimbând canalele de pe unul pe altul uitandu-ma vag. Manuela plecase deja de o ora si ceva dupa ce a facut ditamai scandalul pe tema momentului pe care il surprinsese in urma cu o ora jumatate si pe care il regretam din tot sufletul meu.

Fusese o scena tipica de fapta prinsa. Ea a tipat, el a ascultat, ea a plecat si el a intrat in dormitorul lui nemaiesind de atunci. Eram prinsa in gânduri si nu stiam ce anume sa fac mai departe. Voiam in bratele mamei sa plang si sa spun tot ce am pe sufletul inghetat.
Câteva rani vechi sufletești s-au redeschis și se vindecau o dată cu cele fizice. Ce caut aici? De ce nu am fugit direct la Cristi? Ce fac aici cu Alex? De ce i-am despărțit și mai important... De ce nu a apărut pe ușa camerei in care am fost ținută chiar Cristi? De ce Alex?. Imi era dor de Cristi si voiam alinare dar eram in casa lui Alex. Ce naiba?

Usa din capătul holului s-au deschis și Alex si-a facut aparitia in fata mea, a ocolit masuta si s-a pus langa mine pe canapea.

-Îmi lipseste...

Am spus visatoare fara sa vreau ca el sa inteleaga cu adevarat la ce ma refeream. Mi-a inteles gândurile si s-a ridica lasandu-se in genunchi in fata mea. Mi-a luat mainile in ale lui si mi-a sarutat-o usor pe cea dreapta. Furnicături se jucau pe pielea mea insa in ochi aveam lacrimi. Cum mă puteam simți așa familiară cu atingerea și totuși atât de străină?

-Asculta.. El e periculos. Nu cred ca este ok sa mai fii cu el. De ce te incapatanezi?

-Stiu... Cred ca ai dreptate. Dar doare al naiba de tare...

-Gandeste-te bine la asta... Lui nu ii pasa..

Usa s-a deschis din nou mai violent ca prima data si pe ea a aparut Cristi nervos. M-am ridicat vinovată. Mă durea inima iar când l-am văzut ceva în mine a tresărit însă ochii lui erau roșii.. avea cearcăne și hainele arătau răvășite. Ce tocmai se întâmplase? Oare era și beat? Inima mi-a luat-o la goană o clipă

-Stiti termenul de Proprietate PRIVATA?? BATAIE LA USA? Ceva ?

A spus Alex însă nu a apucat sa reactioneze fiindca pumnul lui Cristi l-a lovit. Acesta a cazut din pozitia lui initiala si eu mi-am pus la piept.  Au urmat cativa pumni unul dupa altul si eu am tipat. L-am tras pe Cristi de pe Alex si am lovit cu toata forta.L-am lovit speriata de toate astea însă nu am apucat sa termin impactul și deja mă durea.  A ramas asa un timp. Eram socata de reactia mea iar Alex abea se aduna de pe jos plin de sange pe fata. Deja își făcea abonament la bătaie cu tipul ăsta.

-Esti idiot? am urlat.

S-a uitat in ochii mei atent. A vrut sa mi atinga fata insa m-am ferit. Avea sange pe mana.

-Lia...

-Niciun Lia. Esti nebun, esti de nestapanit si esti periculos rau. Din vina ta am fost inchisa, batuta, terorizata si lista continua iar acum vii sa il bati pe Alex in casa lui fiindca m-a salvat? Cristi. Pleaca de aici,pleaca din viata mea. Totul era asa frumos pana sa apari tu! Iesi afara si nu ma mai cauta niciodata! Pentru siguranta mea..

-Dar...

-IESI!

Am urlat din toate puterile in timp ce lacrimile imi curgeau siroaie pe fata. S-a apropriat si m-a tras intr-o imbratisare de urs de parca dorea sa ma sugrume.

-Imi pare rau...te iubesc!

A spus si a iesit pe usa inchizand o dupa el iar eu ma simteam de parca a plecat cu o parte din inima mea. Am cazut in genunchi si am dat drumul lacrimilor in urma lui. Alex m-a luat in brate si eu ma simteam incompleta. De ce băieții din viața mea mă răneau la fel de fiecare data? Toate astea nu aveau sens și nu erau nici măcar corecte..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mi-am strans hanoracul pe mine si eram gata sa dau piept cu lumea exterioara. Curând trebuia sa ma intorc si la scoala deoarece lunile destinate practicii se incheiau. Trebuia sa merg la filmari si sa iau o adeverinta cum ca am lucrat că actrița în filme. Am privit in oglinda si eram constienta de cum aratam. Nici tot machiajul din lume nu putea schimba fata pe care o aveam de la oboseala sau modul de a arata. Umflăturile de pe un fața erau exemplul perfect.

Am coborat jos si mi-am strans parul prins in coada. Alex m-a privit zâmbind si a luat cheile din suport deschizandu-mi usa. El arată mult mai rău decât mine. Deja ma certasem cu el sa ma lase sa merg pe jos sau cu autobuzul insa m-a refuzat spunând ca nu ma mai lasa singura. Asta era ceva ce facea Cristi mereu. Am iesit din casa simtind cum soarele imi ataca fata. Puterea lui ma furnica peste fondul de ten. Am trecut spre masina lui si m-am urcat pe scaunul din dreapta urmata de Alex care a pornit masina in liniste.

-Ne-am despartit. Eu si Manuela.

Cuvintele lui m-au surprins si l-am privit in timp ce el oprea la semafor desi avea timp sa prinda culoarea verde. Of.

-De ce?

Era o întrebare idioata. Știam de ce dar totuși m-am gândit ca poate va da un răspuns diferit. el s-a uitat la mine cu atentie.

-Ea l-a sunat pe Cristi si i-a spus de noi... Ca esti la mine. Mi-a cerut sa te dau afara asa ca m-am despartit de ea. Nu as face vreodata asa ceva.

-Daca eu sunt problema... Merg acasa. Ti-am mai zis.

-Nu. Vreau sa am grija de tine fiindca stiu cat rau ti-am facut in trecut si nu mai vreau. Vreau sa te stiu in siguranta si plus de asta... Nu mai simteam sa fiu cu ea.Intelegi?

-Da...Dupa repetitii vreau sa merg la Maria. Totuși să știi că ce ai spus a sunat a milă și eu nu vreau mila ta!

-nu e Mila! E dragoste. Și te duc eu la Maria.

Cuvintele lui m-au lăsat o clipă fără suflare.

-Ma descurc.. știi tu.. sa merg la ea.

-Te rog, Lia. Lasa-ma sa iti ofer macar putina siguranta bine? Vreau sa fiu ajutorul tau.

-Bine gata ai castigat. Mă duci la ea însă acolo dorm,ok?

După confirmarea acestei înțelegeri ma simțeam mai bine

Am ajuns in fata cladirii si am coborat in liniste. Am multumit inainte de a inchide usa si am inaintat pe aleea pavata pana la usile mari de sticla. Știam că va fi greu. Am lipsit atât de mult.. mi-am adunat curajul necesar și  am intrat însă în loc de sentimentul cald de "scena"  am simtit un junghi in piept. Toata lumea din platou se uita la mine. Devenisem probabil vedeta in disparitia mea cam ca Elodia. Mergeam si simteam cum toti se holbeaza insistent la mine. Nu stiam cum sa reactionez mai exact si era totul asa ciudat de procesat. Am salutat clatinand din cap si am mers mai departe spre scena. Urma sa am o zi grea.

-Ia uite cine își face apariția! Mai vrei sa fii actrița sau acum ești magician sa dispari și apari asa?!

-N-am pofta!

-Fraiero. Ghici cine moare in partea a doua!

-Cariera ta,sper.

-Nu, ciudato. Tu! Personajul tau va disparea si spre deosebire de tine ne va face un bine si nu va reveni!

-Si cine imi va lua locul?

-Eu! Clar. Personajul meu devine protagonista. Se pare ca s-a modificat tot scenariul din cauza ta fiindca dispari când ai chef. Esti o paguba.

-Bine cum zici tu. Acum hai sa mergem sa ne pupam pe scena. Ce ironie ca in toata povestea asta suntem prietene,nu?â

-Dispari.

-PA si tie Denisa! Doamne...

Am grabit pasul pana in biroul directorului general. Am intrat fara sa bat si mi-am aszat mainile pe birou. Eram gata de scandal. Omul burtos cu ochelari m-a privit o clipă. Nu îl puteam învinui pentru decizie dar tot nu o acceptăm.

-Waw. Ai revenit printre cei vi?

-Wow. Esti la fel de grosolan?

-Imi pare bine sa te revad. Arati oribil.

-Spunea grasanul!

-Ce vrei,Lia?

-Mi-ai facut personajul sa moara?!

-Mi-ai facut multe probleme, pustoaico, nu am ce sa iti fac!

-Dar totul s-a terminat! Acum voi fi punctuala! Am terminat cu obstacolele din viata mea.

-A, Vorbim de un baiat?

-A. Vorbeam. Nu il cunosti si clar nu mai discutam despre asta!

-A fost aici. El e singurul motiv pentru care nu esti zburata pe usa .

-Nu imi pasa ce a facut sau n-a facut el aici! Nu mă poți omori... E visul meu...

Am inceput să plâng.

-Visul meu de când eram mică.. sa joc in piese.. sa fiu pe scena. Să mă vadă oamenii. Aplauzele și toate acele sentimente transpuse. Lumea râzând sau plângând cu mine. Ce poate fi mai frumos de atât?

-Banii, copilo. Uite. Ești bună. Aproape că te-am crezut chiar acum! Însă nu pot sa te țin în film daca tu dispari când vrei.

-Dar.. nu mai fac.

-Las-o balta.

A spus și mi-a întins scenariul modificat împreună cu adeverința.

-Deja ai primit cel mai mare și lung rol dintre colegele tale. Va arata mișto in CV-ul tau, dar până nu dai dovada de profesionalism nu ai ce căuta aici. Tu trebuia doar să te plimbi de colo colo cu apă și șervețele. Ți-am dat o șansă reală. Te-ai descurcat dar ai pierdut pe mana ta. Data viitoare fii mai punctuala și responsabilă. Poți ieși. Azi nu e nevoie de tine la filmări. Filmam niste scene unde nu mai apari fiindcă ești "Bolnava".

Nu știam dacă mă înțeapă ochii de la lacrimi sau oboseala. Am ieșit vârtej pe lângă colegele mele care mă priveau jalnic. Sau defapt eu eram cea jalnică in ochii lor.

Ajunsa pe alee am inceput sa merg pe pavajul aleși până am ajuns in fața blocului meu.oricat de bine suna siguranța și liniștea propriei case am hotărât că am nevoie de cea mai buna fata din viața mea. Am bătut la ușa și uraganul blond a sărit direct pe mine plângând. Ce bine e sa o țin în brațe.

-Pune-ma la curent cu tot. Defapt nu. Nu te oblig.defapt ba da. Daca vrei. Ce dracu s-au întâmplat. Mi-am făcut sute de mii de griji. Te iubesc.

-si eu te iubesc... Îți spun totul dar lasă-mă să beau întâi ceva.

Peste aproximativ o oră ea era pusă la curent cu tot iar eu doar amețită.

-Stii ce cred eu? A întrebat.

-Ce?

-Ca ai nevoie de putina relaxare. Îmi pare RAU că ai trecut prin toate astea.. și nu vreau să zic asta insa ți-am zis eu. Despre Cristi.

-Maria... Vreau să ieșim în oraș.

-Atunci hai sa o facem lata.

S-au întors cu o tonă de haine și machiaje iar în câteva minute nu mă recunoșteam. Că prin magie scăpase de vânătăi, tăieturi și sclipeam toată. De la par până la rochie argintie. Am țăcănit podeaua in pantofii cu toc și am mers spre ușă. Voiam să beau, să plâng și să mă distrez . Deja eram puțin amețită și nu prea vedeam situația bine insa am văzut că Alex m-am sunat de vreo 3 ori. Sufocantt

După o serie de mesaje in timp ce conducea Maria a spus că știe ea un loc mișto și a condus acolo. Am coborât puțin dezechilibrata și am intrat dansând. Atmosfera era mișto, muzica tare iar băutura prea puternica doar pentru mine. Am mers in mijlocul mulțimii și am început să dansez cu Maria. Totul devenea amuzant. In timp ce mă mișcam in ritmuri am observat un băiat care mă privea insistent. Mă făcusem puțin mica și am plecat spre bar sa comand ceva.

-Shoturi!

A spus Maria și bineînțeles că le-am dat peste cap. Ea se cuplase cu unul, eu dansam fericita și aprinsă de muzica, râdeam. Din orice și din nimic și era o scăpare sănătoasă pentru mentalitatea mea acutala.

Uitasem. Săream in sus, dansam, petreceam și uitasem de tot! Era pentru prima dată în atâta amar de vreme când chiar uitasem de el și de toate problemele mele. Săream pe un ritm alert când m-am întors și am văzut. Parul,corpul,înălțimea,hainele. Sticla de vodka într-o mână și o roșcată voluminoasa in cealaltă. O atingea prea mult pentru un loc plin de oameni. Alcoolul mi s-au urcat în gat și parcă s-ar evaporat. Brusc eram trează și complet cu inima zdrobită. Îl vedeam zâmbind, flirtând și l-am văzut chiar sarutandu-se. Am lăsat paharul să îmi cada și am ieșit plângând.

-Staii!! Lia unde mergi?

Maria se ținea după mine până când am ajuns afara din club. Am urcat în mașină și i-am zis să mă ducă acasă, acum! Planul ei era sa agate pe unul care sa ne ducă acasă pe răspunderea lui sau sa luam un taxi insa bineînțeles că ar face orice pentru mine. Chiar și să conducă beata pe riscul de a lua amenzi și alte prostii. Ajunsa in casa ei am sărit scările și am deschis ușa infigandu-ma direct in băutura din frigider.

-Deci Lia. Vrau sa ți zic că ești minunata și te iubesc până la stele și înapoi. Mai mult decât orice băiat.

A spus moarta de beata maria in timp ce râdea.  Am inceput sa rad și eu și să ii povestesc ce văzusem în seara aia.

-Dar trebuie să îl suni!

-De ce? Am întrebat

-Sa ii spui ce simți. Mitocanul dracu!

-Maria e 4 dimineața!

-Exact!

Conștiința mea era tot mai tăcută in fata alcoolului care urla sa o fac. Așa că până să îmi dau seama telefonul suna.

-Lia?

-Stii care e problema? Că am crezut că tu chiar mă iubești! Problema e că am stat acolo în jegul ăla de camera și am crezut că vei venii. Problema e că am împietrit când am auzit cand ei au zis că e numai vina ta! Problema e că te-am văzut azi cu roșcata aia și mă doare iar acum probabil ești în pat cu ea. Problema este că pur și simplu... M-am îndrăgostit de tine ticălos misogin și plin de sine dar adevărata problema este că...te urăsc din tot sufletul meu pentru tot ce ai făcut.

-Si eu te voi iubi mereu...

Continue Reading

You'll Also Like

367K 4.2K 32
Bună, sunt tiganca și aici voi face un fel de dicționar Romana-Tiganeasca. Dacă vreți sa aflați cuvinte țigănești puteți sa mă întrebați :) 14.04.20...
98K 10.6K 102
No' ceau, cartea asta este despre Yandere simulator. Enjoy!
45.6K 2.2K 21
Al doilea volum al poveștii Escorta. Liana o tanara de douăzeci și cinci de ani.Are viata la picioare,dar munca este pe primul loc. Primește cazul vi...
1.2K 135 21
Primul volum din seria "Dark Past". Se zice ca cu toți vom lua un secret cu noi în mormânt.Nici Brigitte Jackson nu este lipsită de acesta zicala,căc...