Montana / Vmin

By ArielleParker

74.1K 6.8K 3.9K

Fransa'dan, Güney Kore'ye. Vmin *ArielleParker/2020 More

Coma White
One Step Closer
Telepathic
Higher Higher
Arabella
Swing Lynn
Moonsun(2020)
w.d.w.f.m.
Midnight Sky
Pillowtalk
Jealous
Papaoutai
Colors
Je Vais T'aimer
A Thousand Years
Blinding Lights
We Don't Talk Anymore
High For This
Dusk Till Dawn
You're Mine
Birthday
House Of Balloons/ Glass Table Girls
Mistletoe
To Build A Home
As Long As You Love Me
Die For You
I Need You
Disfruto
Montana (F)
Teşekkürler
Dandelions (Special Chapter)

Prisoner

1.6K 140 79
By ArielleParker

Busan'ı seviyordum. Memleketim olması yanı sıra ailem oradaydı. Çocukluğum orda geçmişti, kardeşlerim dediğim insanlarla orda tanışmıştım. Evim ordaydı bir kere nasıl sevemezdim ki? Bütün sevdiklerim yanımdaydı bu sefer. O kadar mutluydum ki mutluluktan ölecek gibi hissediyordum.

"Yine sırıtmaya başladı, aptal aşık." Jeongguk bile keyfimi bozamazdı. O derece mutluydum. Taehyung yanımdaydı ve başım omzuna yaslıydı. Jeongguk ve Namjoon karşımda sarmaş dolaştı. Abimle noona kendi halinde sohbet içindelerdi. Jisung ise, bizden en uzak yerde diken üzerinde oturuyordu. Taehyung'la tanışmaları cidden komikti. Busan'a döndüğümüzde heyecanla yanımıza gelmişti. Taehyung'la yan yanaydık ve Jisung bana doğru koştururken Taehyung elini uzatmış ve Jisung'un alnına yaslamıştı. Jisung ne olduğunu anlamaz bir biçimde adım atmaya çalışsa da Taehyung onu eliyle engelliyordu onu.

''Orda dur kısa şey.'' demişti.

''Ya sen kimsin? Sana ne oluyor!'' bilmişce gülümseyip kolunu belime sarıp kendisine çekmişti beni.

'' Victor Kim Taehyung. Jimin'in erkek arkadaşı, kısa şey.'' çocuk gibiydi Taehyung. Aptal kıskançlığı komik geliyordu bana bu yüzden onu umursamadan ben sarılmıştım Jisung'a. Tabii bunun üzerine dudaklarını büzmüş, triplenmişti ama bu sadece 1 dakika sürmüştü. Ardından tekrardan bana sırnaşmıştı. Şimdi birlikte Jeongguk'un odasındaydık. Akşama büyük bir yemek düzenleniyordu ve babam restourant kapattırmıştı. Jeongguk'un, Namjoon'un ve Byulyi noonanın de ailesi de orada olacağı için oldukça kalabalık olacaktık.

''Busan'ı sevdin mi, Taehyung?'' dedi Namjoon.

''Aşkım salak mısın? Daha geleli bir kaç saat oldu sadece eve geldi yolu gördü.'' Jeongguk'un bu çıkışına hepimiz güldük.

''Hayatımda ilk kez geldim Busan'a hyung. Daha önce Daegu ve Seul'e geldim ama o da yıllar öncesiydi.''

''Busan harika bir yerdir, Taehyung. Bayılacaksın buraya,'' dedi Byulyi noona.

''Öyle olmasını umuyorum. Gerçi, Jimin'in olduğu her yer güzeldir.'' utançla gülümsediğimde bizimkiler daha da utandırmak için 'oooo'lamışlardı.

''Ağzın iyi laf yapıyormuş, Victor Kim Taehyung.'' abimin sabit ses tonu ortamı anlık gerse de ciddi olmadığını biliyorduk hepimiz. Amacı 'sözde' abilik şeyini yapmaktı. Jisung fırsattan istifade yanımıza yaklaşmaya çalışsa da Taehyung bu durumu hemen fark etmiş ve ayağıyla iteklemişti anında Jisung'u.

''Bakıyorum da dikkatin hep bende hyung.''

''Parazitlere karşı basit bir önlem, Jeon Jisung.'' kesinlikle bu çocuk 22 yaşında değildi. En fazla yaşı 3 olabilirdi o kadar. Bizi duymalarına karşın kulağına doğru eğildim Taehyung'un.

''Biraz daha şu çocukla uğraşırsan hoş şeyler olmayacak, Victor.''

''Ama kelebeğim, ben ne yaptım ki?''

''Ne yapmadın ki? Devam edersen bu duruma gece benim odamda değil, abimin odasında kalırsın, haberin olsun.'' korkuyla büyüdü gözleri, panikle aralandı dudakları bir kaç defa. Ardı ardına iki kez yutkunduktan sonra yerine sindi ve kollarını belime doladı. Başını boyun girintime yerleştirirken zaferle gülümsedim. Seviyordum üzerindeki baskın hakimiyetimi.

--

Akşam yemeği oldukça keyifli geçmişti. Yani benim açımdan öyleydi. Taehyung'un herkesin önünde kıvranması çok tatlıydı aslında.

''Bir an stresten bayılacağım sandım,'' dedi üzerindeki boğazlı kazağı sıyırırken. Kazağı çıkarınca saçları elektriklenmiş oldukça komik bir görüntü sunmuştu. Esmer teni ağzımı sulandırsa da annemler yan odada uyuduğu için kendime hakim olmaya çalıştım.

"Benim için eğlenceli bir geceydi," dedim ve gömleğimin düğmelerini çözmeye başladım.

"Onu fark ettim zaten." Gömleğimi omzumdan sıyırdığımda tüy kadar hafif bir şekilde öptü omzumdan. Hafifçe Gülümsedim ve pijama üstümü giydim. Ona döndüğümde çoktan giyinmiş olduğunu fark ettim.

"Bu kadar hızlı aileye gireceğimi tahmin etmiyordum. Bir anda büyükler tarafından sorguya alındım resmen!" İsyankar ses tonu çok komikti. Uzanıp dudaklarından öptüm kısaca hemen.

"Daha onay almadın, sevgilim." Biraz uğraşmaktan zarar gelmezdi. Gülerek odamdaki banyoya girdim. Arkamdan gelen adım seslerini duyabiliyordum.

"Bu onay almadığım halim mi?" Onu başımda onaylayarak yüz temizleme jelimi aldım.

"Ben var ya ben, mahvolmuşum." Neredeyse ağlayacaktı ve çok komikti bu hali. Dayanamayarak kıkırdadım ve yumuşak yanağını uzunca öptüm.

"Dalga geçiyorum, sevgilim. İnan bana hepsi seni çok sevdi." Kaşları çatıldı ama umursamadım yüzüme jeli sürdüm.

"Park Jimin! Sen çok kötü bir çocuksun." Söylene söylene yüzüne jeli sürmeye başladı. Gerçek anlamda bir bebekle sevgiliydim.

"Ama bu kötü çocuğa aşıksın." Bilmişlikle gülümsedim ve yüzümü yıkadım.

"Bunu asla reddetmiyorum." O da yüzünü yıkadıktan sonra aynada bir süre birbirimizi inceledik.

"Hadi cilt bakımı yapalım," diye şakıdım heyecanla.

"Beklediğim teklif bu değildi ama olsun. Yapalım bakalım." Sevinçle el çırptım. Bakımlı olmayı ve çevremdekilere de aynı şeyi yapmayı çok seviyordum. Temiz bir his veriyordu bana.

"Sen yatağa geç, ben geliyorum hemen." Omuzlarını düşürüp adımlamaya başladı. Bir yandan da söyleniyordu.

"Keşke bu teklifii başka bir şey için yapsaydın."

"Söylenme!" Hızlıca gereken eşyaları alıp içeri geçtiğimde yatağımda uzanıyordu. Hızlıca yanına gidip yatağa çıktım. Somurtmasına karşın alnını öptüm anında gülümsemeye başladı.

"Bana hemen tav olmana bayılıyorum."

"Sen nefes al ona da tav olurum ben." Dayanamadım gür bir kahkaha attım. O da benimle bir süre güldü. Kendimize geldiğimizde hızlıca saçlarına bandana taktım. Ardından kendi saçıma taktım.

"Bekle, şarkı açıp geliyorum." Hızlıca bilgisayarımdan Miley Cyrus şarkıları olan çalma listemi açtım.

"Şimdi peelingim bittiği için önce tonikleyeceğim yüzünü."

"Tamamen sana aidim kelebeğim. İstediğini yapabilirsin."

"Uslu çocuk," diyip dudaklarından öptüm ve pamuğa sıktığım toniği yüzüne sürdüm. Ardından dudak maskemi çıkardım.

"Şimdi ise bu maskeyi dudaklarına, bunları da göz altına bunu da yüzüne yerleştireceğim." Yüzüne arsız bir sırıtma yerleştirdi.

"Dudaklarının bu kadar dolgun olma sebebi bu maske mi?"

"Bilmem. Olabilir." Flörtöz gülümsememe karşın kıkırdadı. Ardından dudak şeklindeki maskeyi yerleştirdim dudaklarına. Göz altı maskesini de yerleştirip nemlendirici maskeyi de yüzüne yerleştirdim. Oldukça komik gözüküyordu böyle. Gülmemi bastıramadım.

"Çok komik görünüyorsun, sevgilim." Cevap veremediği için daha da komikti adlında. Beklememiz gerektiği için hızlıca ben de yüzüme maskeleri yerleştirdim. Ardından yanına uzandım. Ciddi anlamda garip bir andaydık. Erkek arkadaşım yanımdaydı, yanımda uzanıyordu, arka fonda Prisoner çalıyordu ve yüzlerimizde cilt bakım maskeleri vardı. Maske kaymasın diye gülemezdim ama aşırı komik bir durumdu. Elimi, Taehyung'un eline doladım ve parmaklarımız sıkı sıkıya sarıldı birbirine. Anında elimi sıkarken bir süre sırayla ellerimizi sıkarak vakit geçirdik. Dünyanın en saçma aktivitesiydi ama yine de Taehyung'la, sevgilimle, yaptığım için eğlenceli gelmişti.

Maskelerimizi çıkarmadsn önce Taehyung bir kaç fotoğrafını çekti ardından maskeleri çıkardık.

"Bir an hiç çıkmayacak sandım," diye mırıldandı kafasını dizime yaslayarak. Ben de boş durmayarak elime yüzüne masaj yapmaya başladım.

"Kaliteli bir aktivite değil miydi ama?" Yüzünü buruşturdu.

"Ya, evet ne demezsin. Aşırı keyif aldım." Güldüm bu haline eğilerek alnını öptüm.

"Dudaklarımı öpsene, yeni maske yaptım. Yumuşacıktır şimdi."

"Asla hiç bir fırsatı kaçırmayacaksın değil mi?" Hızla yerinden doğruldu ve bana doğru döndü.

"Asla," diyip dudaklarımızı birbirine bastırdı. Yavaş bir öpücük paylaştık. Bazenleri ben onun alt dudağını emdim, bazenleri o benimkini. Dillerimiz birbirine karıştı, nefessiz kaldık.

"Gerçekten de yumuşacık olmuş dudakların," dedim ona takılmak amacıyla. Öpüştüğümüzden dolayı şişmiş, kızarmıştı ve cidden saatlerce öpesim geliyordu.

"Sana demiştim, papillion. Victor Kim Taehyung asla yanılmaz." Başımla onayladım onu ve yorganı araladım.

"Bunu biliyoruz. Asla yanılmayan Victor Kim benimle uyumak ister mi?" Diye sordum yatağa girerken. Sorar sormaz yanıma yerleşmişti bile.

"Victor Kim seninle her şeyi yapar." Başını göğsüme yerleştirmiş, ardından bacağını üstüme atmıştı.

"Yah! Nefes alamıyorum koca adam!"

"Yalancı," diyip daha da sıkmıştı beni. Gülerek kollarımı sardım ona.

"Hadi uyuyalım, mon beau papillion."

"Uyuyalım, mon cheri. Bonsoir, je vous aime."

"Bakıyorum da Fransızcanı iyice geliştirdin."

"Eh, Fransız bir sevgilim var."


Merhabalar.
Finale yaklaştığımız için yazasım gelmiyor ve yazdığım zaman da berbat bir bölüm çıkıyor ortaya. Üzgünüm.
Karakterlere soru sormak isterseniz eğer;

-Victor Kim  Taehyung

-Park Jimin

-Kim Namjoon

-Jeon Jungkook

-Park Seokjin

-Moon Byulyi

-Jeon Jisung

-Zhang Yixing

#Montanason1
Sevgilerle, Ari

Continue Reading

You'll Also Like

6.5K 588 20
Yoongi ve jimin 2 yıldır sevgililerdi. 6 ay öncesine kadar evlenmeyi bile düşünmüşlerdi. Fakat yoongi'nin öğrendiği bazı şeyler durumları karıştırdı...
Hwang Felix! By N.

Short Story

1.6K 170 21
Felix 21 yaşında ki, normal bir unirversite öğrencisiydi.Ortaokul ve Lise hayatı zorbalıklarla geçmişti.Şimdi de hayatının bundan bir farkı yoktu.Tâk...
1.1K 220 9
her şey yenidir sıfırda. 01.03.2023 // ♾️
13.9K 612 5
"Böyle çok güzelsin, bebeğim." [ bottom hoseok, top yoongi ] [uke hoseok, seme yoongi] [kısa bir yoonseok smutu]