Faimosul Zayn Malik e fratele...

By AlexaSG98

8.9K 281 98

More

Faimosul Zayn Malik e fratele meu!(1D fan-fic)
Capitolul 2-Nunta
Capitolul 3 - Pa Romania bun venit Londra
Capitolul 5 - Balciul, bungee jumping si adevar sau provocare
Capitolul 6 - Adevarul
Capitolul 7 - Intalnirea
Capitolul 8 - Sentimente

Capitolul 1-Prolog

1.3K 47 17
By AlexaSG98

~Vis~

Stateam intinsa pe plaja si ma uitam la soare cum se cufunda incetul cu incetul in mare cand dintr-o data cineva se apropie de mine si imi spune:

-Amy! Te-am gasit in sfarsit!si se apropie de mine luandu-ma in brate

-Cine esti? intreb eu speriata

- Cum nu stii cine sunt? Sunt iubitul tau. imi raspunde el si isi apropie fata de a mea incat puteam sa ii simt respiratia.

Cand sa ma sarute m-am trezit buimaca. Atat de buimaca incat am uitat sa ma prezint. Numele meu este Amanda Popescu, am 18 ani si sunt din Timisoara. Sunt bruneta cu suvite rosii si am 1.80. Sunt o fire sensibila si timida de aici si faptul ca nu prea reusesc sa imi fac prieteni. Prieteni? Ei bine nu am decat o prietena adevarata care ma stie ca pe o carte deschisa. Numele ei este Cleo are parul roscat din nastere , este la fel de inalta ca mine si are tot 18 ani. Cu ea reusesc sa fiu adevarata eu, adica cea zapacita, ametita si nebuna. Daca ne lasi singure intr-o casa mai mult ca sigur cand te intorci o sa o vezi inconjurata de pompieri sau chiar daramata(da,chiar ata de nebune suntem). Parintii? Pai... eu locuiesc doar cu mama. De ce? Asta o sa va povestesc mai tarziu ca e prea dureros. Sa va mai spun despre mama. Pai ea are un lant de magazine asa ca pot spune ca nu duc lipsa de nimic, ba chiar sunt rasfatata. Chiar daca sunt asa stiu sa o respect pe mama, mai ales dupa cate face pentru mine. Asa acum sa trecem la o zi normala.

Simt cum razele calde ale soarelui imi incalzesc fata de dimineata. Incet imi deschid ochii, dar ii inchid la loc fiind deranjata de lumina. De data asta ma ridic din pat si cu pasi mici ma indrept catre baie unde imi fac un dus rece ca sa ma trezesc mai bine. Dupa ce termin ma imbrac intr-o rochita bej pana la genunchi,un colier cu o bufnita, o gentuta alba si niste balerini de aceeasi culoare cu rochia. Parul mi-l las sa curga pe spate si cobor jos unde o vad pe mama pe canapea cu un barbat langa ea si inca un baiat(cred ca este baiatul acelui om). Ma duc langa mama o iau in brate si ii urez "Buna dimineata". Dupa observ ca domnul si fiul lui se uitau ciudat la mine si la mama.

-Mama,ei cine sunt?(o intreb in romana)

-Scumpo, chiar voiam sa te chem sa ti-i prezint pe Robert Malik si pe fiul sau Zayn Malik.

-Buna! Sunt Amanda, incantata de cunostinta. si intind mana ,dar vad doar ca se uita ciudat la mine amandoi.

-Ok, am inteles ca vrei sa mi-i prezinti,dar vad ca ei nu stiu ce sunt bunele maniere

-Pai ei nu inteleg romana, deoarece sunt din Anglia draga mea.

-Aaaa, pai si de ce nu ai zis asa de la inceput. Buna,ma numesc Amanda, incantata de cunostinta. le spun de data asta in engleza si le intind din nou mana.

Acum am dat mana cu amandoi si apoi mama mi-a dat cea mai cumplita veste:

-Dar de ce i-ai chemat?

-Uite scumpo...eu...si Rob ne vom casatori.

La asta incep sa rad dar mama intrerupe spunand:

-Amy ,nu glumesc.

Si la asta simt niste intepaturi in ochii si lacrimi incep sa mi se prelinga pe obraz.

-Nu, te rog spune-mi ca este o gluma. spun eu deja lacrimand si tremurand, dar de nervi.

-Imi pare rau,dar nu glumesc.

Dupa fraza asta am simtit ca innebunesc si am rabufnit:

-De ce imi faci una ca asta? De ce incerci sa il inlocuiesti pe tata? Nu o sa mai iubesc pe nimeni cum l-am iubit pe el! Te urasc! si deja simt cum izbucnesc in lacrimi.

Imi iau geanta de pe canapea si plec pe afara sa ma linistesc. Tot plimbandu-ma m-am hotarat sa o sun pe Cleo.

-Alo, rasuna vocea din difuzor.

-Buna Cleo... spun eu cu o voce stinsa.

-Ce ai patit? De ce plangi? ma intreaba aceasta alarmata.

-Nu am patit nimic. spun eu dupa ce mi-am dres glasul.

-Amy te cunosc destul incat pot spune ca plangi, asa ca spune-mi ce ai patit.Unde vrei sa ne intalnim sa imi spui?

-Tinand cont ca sunt langa cafeneaua Smart vino aici si am sa-ti povestesc.

-Bine, in 5 minute sunt acolo.

Dupa ce am inchis am intrat in cafenea si am asteptat-o pe Cleo. In 5 minute fix a sosit si ea la masa si am inceput sa ii povestesc. La sfarsit ma ia in brate si imi spune:

-Uite imi dau seama cum te simti si ca esti daramata, dar cred ca ai exagerat si tu putin, adica totusi e mama ta si isi poate reface viata cand vrea dupa moartea tatalui tau. mi-a spus Cleo, dupa care eu am inceput ca plang si am luat-o in brate.

De abia ce ma resemnasem cu gandul ca tatal meu e mort si acum Cleo mi-a adus aminte. Sa va povestesc, cum a murit. S-a intamplat acum doi ani. Eu si mama eram acasa, iar tata ca de obicei era plecat in armata. Ma uitam la televizor in timp ce aud ca suna telefonul la care raspunde mama. Dupa cateva minute o aud pe mama plangand in bucatarie. Ma duc acolo si o vad plangand in hohote. M-am dus langa ea, am imbratisat-o strans si am intrebat-o ce a patit. Vestea pe care mi-a dat-o m-a marcat:

-Scu...scu..scumpo au su...sunat de la ar...armata si...si mi-au s...s...spus ca ta...ta...tatal tau a mu...mu...mu...murit...spune ea printr-e sughituri.

Mi-a luat cateva secunde sa digerez informatia si apoi mi-am dat seama ca ce a zis a fost ca tatal meu a murit. Dupa am inceput si eu sa plang in hohote. La inmormantare nici nu mai spuneam nimic, plangeam intr-una.

Si asta a fost povestea. Chiar si acum de cate ori imi amintesc ochii imi sunt plini de lacrimi ce vor sa se asterne pe fata mea. Inca sunt suparata, dar si mandra ca tatal meu a murit ca un erou, pe frontul de lupta incerd sa-si salveze un amic. Pentru mine a ramas si inca ramane un erou si sunt sigura ca ma priveste de undeva de acolo de sus si e si el la fel de mandru de mine cum sunt eu de el. In fine sa revenim la caii nostri.

-Da, ai dreptate ar trebui sa imi cer scuze, dar inca sunt suparata si nu pot sa ma gandesc ca o sa am un tata nou si pe langa asta un frate. ii spun eu cu fata rosie de la plans

-Bine, dar inainte sa pleci imi mai zici o data cum arata baiatul si cum il chema?

-Pai era cat mine de inalt, avea tenul masliniu, ochii caprui, parul negru cu o suvita blonda si purta o camasa in carouri rosie si numele era ceva cu Z nu mai tin minte.

-Cumva Zayn?? intreaba ea facnd ochii cat cepele.

-Da, asa, dar de unde stii?

-Tu iti bati joc de mine?! Dupa descrierea facuta seamana cu Zayn Malik. spune ea si incepe sa rada, dar o opresc eu spunandu-i ca, chiar era si a inceput sa tipe ca nebuna in cafenea.

"Doamne, cum de m-am pricopsit cu o asemenea prietena?" ma intreb.Lumea se uita la noi ca la masini straine asa ca am tras-o de mana si am "trantit-o" inapoi pe scaun. Dupa vreo doua ore am plecat si noi de la cafenea gandindu-ma la Zayn. Aaa,da mi-am amintit. Face parte din trupa aia ciudata One D...ceva de genu. In drum spre casa m-am gandit mai bine si am zis ca este mai bine sa imi cer scuze fata de mama. Cu toate ca inca sunt suparata pe ea, trebuie sa isi refaca si ea viata. Ajung acasa si vad ca ei inca erau in sufragerie. M.am dus la mama si am strans.o tare in brate spunandu-i ca imi pare rau si ca tot sunt suparata.

-Nu-i nimic, scumpo te iert si imi pare rau ca nu ti-am dat vestea mai devreme! si pe fata ii apare un zambet kilometric.

-Si, cand e nunta? intreb nerabdatoare.

-Peste 2 zile.

-Peste doua zile! Ai innebunit?! Stii cate iti trebuie? Hai sa iti cumperi rochia, ba nu, sa comandam tortul, ba nu, sa cautam un restaurant. spun astea in timp ca ma invarteam cu mama de colo colo pe ea bufnind-o rasul la fel si pe ceilalti.

-Ce e asa de amuzant? intreb eu si ma duc la mine in camera "suparata"

Dintr-o data vad ca intra neinvitat Zayn care se aseaza langa mine pe pat si imi spune:

-Hai nu mai fii suparata, radeam ca erai amuzanta. Tata, cred ca trebuia sa iti spunem ca deja am facut tot. Cu toate ca si eu sunt suparat pe tata cu nu mi-a zis ca o sa se insoare ma bucur ca o sa am o sora. spune dupa care ma imbratiseaza

Am zambit cand mi-a spus toate astea si pana la urma si eu ma bucur ca o sa am un frate. Mereu cand eram mica ziceam ca vreau o " fratioara" sau un "surior" si uite ca acum mi s-a indeplinit dorinta.

Ne-am desprins din imbratisare si am spus:

-Bun, pai eu as cam vrea sa ma culc ca sunt obosita.

Dupa ce a iesit din camera, m-am schimbat in pijamalele mele cu Mickey Mouse si m-am pus in pat. Chiar daca era doar ora 16:25 mie imi era somn. In cateva minute am intrat in lumea viselor.

A doua zi dimineata ma trezesc speriata din cauza unui cosmar si observ ca langa mine era o cutie mare rosie.

Pam-pam. Primul capitol e gata sper sa va placa. Accept si comentarii negative si daca am avut greseli de ortografie spuneti-mi si o sa corectez. Kisses :***

Continue Reading

You'll Also Like

38.6K 2.6K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...
396K 17.9K 50
"- De ce îmi faci asta? - Pentru că te iubesc! " ATENȚIE! Conține limbaj licențios. ©2016 AstridRedd. All rights reserved.
7.8K 573 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
87.5K 3K 55
Yn: O fata proaspat concediata. Jungkook: Tipul de baiat indiferent. La inceput,Yn este doar o chelnerita la o cafenea,dar ce se intampla este conced...