Hater {+18} (✔️)

By Blili05

86.3K 3.8K 765

Daenerys Heart és Hardyn Hayes gyerek koruk óta, zsigerből utálják egymást, a szüleikkel ellentétben, akik ez... More

Prológus
✿*:・゚1.゚・:*✿
✿*:・゚2.゚・:*✿
✿*:・゚3゚・:*✿
✿*:・゚4゚・:*✿
✿*:・゚5゚・:*✿
✿*:・゚6゚・:*✿
✿*:・゚7゚・:*✿
✿*:・゚8゚・:*✿
✿*:・゚9゚・:*✿
✿*:・゚10゚・:*✿
✿*:・゚11゚・:*✿
✿*:・゚12゚・:*✿
✿*:・゚13゚・:*✿
✿*:・゚14゚・:*✿
✿*:・゚15゚・:*✿
✿*:・゚16゚・:*✿
✿*:・゚17゚・:*✿
✿*:・゚18゚・:*✿
✿*:・゚19゚・:*✿
✿*:・゚21゚・:*✿
✿*:・゚22゚・:*✿
✿*:・゚23゚・:*✿
✿*:・゚24゚・:*✿
✿*:・゚25゚・:*✿
✿*:・゚26゚・:*✿
✿*:・゚27゚・:*✿
✿*:・゚28゚・:*✿
✿*:・゚29゚・:*✿
✿*:・゚30゚・:*✿
✿*:・゚31゚・:*✿
✿*:・゚32゚・:*✿
✿*:・゚33゚・:*✿
✿*:・゚34゚・:*✿
✿*:・゚35゚・:*✿
✿*:・゚36゚・:*✿
✿*:・゚37゚・:*✿
✿*:・゚38゚・:*✿
✿*:・゚39゚・:*✿
✿*:・゚40゚・:*✿
✿*:・゚Epilógus゚・:*✿

✿*:・゚20゚・:*✿

2.1K 79 27
By Blili05

Daenerys:
-Készen állsz arra, hogy szétrúgjam a segged a játékban?-Áll az ajtóban vigyorogva Jared másnap délután, kezében a saját kontrollerével.
Hardyn megfogadta a tanácsomat és elment Faye-jel a plázába ebéd után, hogy helyre hozza a kapcsolatukat. Bár szerintem az is belejátszott ebbe, hogy nem akar beszélni Flynnel. Nem mintha összevesztek volna, vagy feszültség lenne köztük. Szimplán Flynn teljesen bepörgött, amikor megtudta, hogy Hardyn és én randizni fogunk és Hardyn lelkére kötötte, hogy mindent el kell majd mesélnie. Ezt Hardyn tegnap este mesélte, amikor a szobájában feküdtünk összebújva. Elég vicces, hogy a mindig megfontolt fiú, aki folyamatosan terelgeti kicsit az öccsét a jó irányokba, úgy viselkedik, mint egy kisgyerek karácsony reggelén, csakmert Hardyn és én randiztunk. Nem tudom elképzelni, pedig Hardyn teljesen komolyan állítja ezt. Úgyhogy most húzza az időt, hogy minél később kelljen beszámolnia a tegnap esti eseményekről. Más lány valószínűleg ezen kiakadna, mert azt hinné, hogy szégyelli, vagy mégsem érezte jól magát, de én tudom, hogy valójában csak meg kell emésztenie magában a tegnapiakat. Hardynnak még sosem volt komoly kapcsolata és az érzelmeket is általában inkább visszafogja, így most meg kell tanulnia kezelni azt, hogy randizunk és azt, hogy ez miket vált ki belőle. Nem hibáztatom. Nekem is meg kell szoknom, hogy megint elindulok valami felé, ami lehet, hogy valami csodálatos dologgá fog alakulni. Nem hittem, hogy a gimnáziumi éveim közül az utolsóban még találok valakit, akivel ennyire mély és őszinte kapcsolatom alakulhat ki, azt meg, hogy Hardyn lesz az a valaki, még annyira sem gondoltam volna. Sőt...úgy gondoltam, hogy ez lehetetlen. De mentségemre legyen mondva, hogy nem is olyan régen még utáltuk egymást. Vagyis gondolom, hogy utáltuk egymást. Őszintén szólva már nem is vagyok biztos abban, hogy komolyan gyűlölet volt-e köztünk, vagy valami más.
-Megint nagy a szád, aztán meg be fogsz sértődni, ha én nyerek-ölelem meg jó szorosan.-Azt hittem már sosem érsz ide-morgom a nyakába, miközben ő finoman megemel a földről.
Jared ölelése a mindennapok menedékei. Legalábbis azok voltak, amíg nem ismertem Hardyn ölelését. Most az ő karjai számomra a megnyugvás, viszont Jared karjai még mindig valami egészen más forróság. Mintha lenne egy bátyám, amit mindig akartam, de sosem lehetett. Imádom az ölelését. Annyiszor volt már, hogy reggelente bal lábbal keltem és bementem a suliba és ő már annyival jobb kedvre tudott deríteni, hogy magához szorított. Most ugyan nincs rossz kedvem, de határozottan jól esik ez a meleg érzés.
-Jaj, te szegény-biggyeszti le az alsó ajkát, amikor elválunk.-Ennyire hiányoztam?
-Tudod, hogy mindig hiányzik a hülye fejed, ha nem látom hosszú távon-borzolom össze a haját, majd ellépek az ajtóból, hogy be tudjon jönni.
-Én is szeretlek-nyújtja ki rám a nyelvét, majd körbenéz az előszobában.-Hardyn szülei?
-Úgy egy órával ezelőtt átmentek Faye-ékhez, Hardynt is átvitték és Faye, meg Hardyn onnan mentek tovább a plázába-magyarázom, miközben elindulok befelé a nappaliba.-Nálatok mi a helyzet otthon?
Jared fájdalmasan felnyög, megdörzsöli az arcát, majd vörös tincseibe túr.
-Ne is kérdezd-ingatja meg a fejét.-Anya és apa az újabb esküvővel vannak elfoglalva, Linzy meg ezer örömmel segít ebben. Teljesen be van pörögve és ez csak durvább lesz, ahányszor meghalja az esküvő szót. Elkezd beszélni arról, hogy milyen ruhát akar, hogy szerinte milyen színeknek kéne motiválnia a vacsora alatt, meg ilyenek. Olyan színeket mond, amikről mégcsak nem is hallottam, Daeny-néz rám meggyötörten.-A kék, a rózsaszín és a lila millió változata és ahányszor ezt megemlítem neki, leharapja a fejem, hogy az fukszia, meg flamingó rózsaszín, vagy cián, királykék, meg a tököm tudja, hogy mi-fintorog.
Az alsó ajkamba kell harapnom, hogy ne nevessem ki a legjobb fiú barátomat. A húga amúgyis nagy energia bomba és tudom, hogy mennyire tud pörögni, ha valami olyanról van szó, ami neki fontos, vagy tetszik. Én nagyon bírom Linzyt és amennyire tudom, ő is imád engem. Az biztos, hogy ragaszkodni, ragaszkodik hozzám, így sokszor kér tanácsot a szerelem témában például, vagy akár öltözködéssel kapcsolatban, de a legtöbbször komoly dolgokról is kikéri a véleményem. Viszont az is tény, hogy ő igazi csaj, aki bizony ismeri-ahogy Jared mondta-a kék, a rózsaszín és a lila millió változatát. Ami azért elég vicces, mivel Jared meg tipikus fiú. Neki van a kék, a világos kék, a zöld, a rózsaszín, a lila, a piros, a sárga, a narancssárga, a szürke, a fekete és a fehér. Egy szóval az alapszínek. Szinte látom magam előtt a képet, ahogy Jared szó szerint elbújik a szobájában, hogy ne kelljen ebbe belefolynia.
-Jaj, édesem-biggyesztem most én le az alsó ajkam-, el sem tudom képzelni, hogy milyen kínokat kell kibírnod ilyenkor.
-Hát hidd el, hogy tényleg nem tudod-bólogat komolyan, amitől megint megrándul a szám sarka.
-De legalább Linzy már nem a randijáról mesél-próbálok rávilágítani a dolog pozitív oldalára, de Jared megint csak hallatt egy fájdalmas nyögést.
-Lesz még egy randija a sráccal.
Oké, ennyi.
Nem bírom tovább és kirobban belőlem a nevetés, amivel elérem, hogy Jared hozzám vágjon egy párnát.
-Kapd be-morogja durcásan.
-Bocsi, de...ugye tudod, hogy a húgod már tizenhat éves? Mit gondoltál, hogy örökre megmarad kislánynak?-Nevetek még mindig védve magam, hogy Jared ne találjon el még több párnával.
-Nem, de várhatott volna még ezzel.
-Jared, te ennyi idősen már rég nem voltál szűz, ő meg csak most kezdett el randizni, szóval azért ne légy képmutató-dobom vissza a hozzám vágott párnákat, majd odamegyek hozzá és megölelem.-A srác ártalmatlan, nincs miért aggódnod. Inkább ilyennel kezdjen, mint egy taplóval. Vagy valakivel, aki már az első randin meg akarja dönteni. Nincs baj, ez az élet rendje.
-Tudom-morogja hozzám bújva egy pillanatra.
-Kérsz valamit amúgy? A rágcsákat kiraktam-intek a kisasztal felé-, de nem voltam biztos abban, hogy mit akarsz majd inni, úgyhogy azt még nem hoztam.
-Ejnye, micsoda kiszolgálás. Ezt nem tudni, hogy Sprite-ot kérek-húzza el a száját a fejét rázva.-Hol van a panaszkönyv?
Kiöltöm rá a nyelvem, miközben elindulok kifelé.
Amikor visszaérek, Jared összeszűkült szemekkel méreget.
-Mi az?-Kérdezem, miközben átnyújtom neki az üdítőjét és leülök mellé a kanapéra a vizemet szorongatva.
-Ez Hardyn pólója?
Érzem, hogy az arcomat elönti a pír, ahogy lepillantok az említett ruhadarabra. Ma egész nap ez volt rajtam. Valahogy természetesen jött a dolog, miután ő felajánlotta és nem fogok hazudni: nagyon jó érzés a felsőjében rohangálni.
-Talált, süllyedt-bólintok a kezembe véve az én kontrollerem.
-Ezekszerint jól alakulnak a dolgaitok. Mondta, hogy jó volt a randi és majd elmeséli, de mivel ugye Faye-jel van, ezért még nem kaptam semmilyen információt.
-Szerencsére egyelőre úgy néz ki, hogy jól alakulunk-indítom be az Xboxot.-Nem akarom elkiabálni, de tényleg nagyon jó volt az este. Igazad volt anno, Hardyn tényleg tud normális is lenni-mosolyodom el megvonva a vállam.
Igazából a normális az enyhe kifejezés arra, amilyen kedves tud és szokott lenni velem, de ezt azért nem mondanám ki hangosan. Így is hatalmas ölelést adtam Jared nem kis egójának azzal, hogy kimondtam azt, hogy igaza volt. Nem hiányzik, hogy még ennél is jobban növeljem azt.
-Mondtam én-vigyorodik el, úgy, hogy megjelennek a gödröcskéi.-Akkor tényleg komoly a dolog.
-Hát egyelőre-hangsúlyozom ki-nagyon úgy fest-lépek be a játék megfelelő opciójába.
-Na és-válik perverzé az a vigyor-, Hardyn tényleg akkora ász, mint azt mondja, vagy csak a szája nagy?
Összepréselem az ajkaim, hogy ne nevessek megint fel, majd mélyen a zöld szemeibe nézek.
-Nem is tudom-maradok komoly, amennyire csak tudok-, feküdj le vele és utána megmondhatod nekem-kacsintok rá.
-Haha, nagyon vicces-forgatja meg a szemét, ismét a hajába túrva.-Komolyan nem volt még köztetek semmi?
Kicsit fura úgy beszélni erről Jareddel, hogy a legjobb barátjáról van szó. A volt barátomnál nem esett nehezemre beszélni a nemi életemről vele, mert őszintén jól tudott esni olykor kibeszélni magamból mindazt, ami volt, vagy épp nem volt. Sőt, gyakorlatilag Jared nem egyszer, nem kétszer nyugtatott meg, meg segített ezzel kapcsolatban. De akkor nem Hardyn volt a másik fél, akiről szó volt. Most egészen más a helyzet. Talán pontosan ezért érzem úgy, mintha folyamatosan lángolna az arcom.
-Nem-felelem az alsó ajkamba harapva.-Vagyis semmi olyan nem volt még. Csók sok volt, együtt alvás...mióta ilyen jók a dolgok, azóta minden este együtt alszunk és egyszer fürödtünk együtt, de egyébként ezeken kívül semmi nem volt-rázom meg a fejem.-Hardyn komolyan tartja magát ahhoz, hogy nem sietünk.
-Azta-füttyent Jared elismerőn.-Büszke vagyok a haveromra. Bevallom őszintén, egy kicsit tartottam tőle, hogy csak mondja. Nem azért, mert Hardyn nem rendes srác, ha az akar lenni, csakmert...tudod...-néz rám jelentőségteljes.
A szemöldökeim összeszaladnak, jelezve az értetlenségem.
-Nem, nem tudom-ingatom meg a fejem újra.
Jared sóhajt egy nagyot, miközben hátradől a kanapén, s oldalra biccenti a fejét.
-Hardyn már akkor vonzódott hozzád testileg, amikor még elvileg utáltátok egymást. Bomba csaj vagy, Daeny, de ezt te is tudod. Ha belépsz egy terembe, a pasik máris csorgatják a nyálukat, ha meg kicsit kicsíped magad, akkor szó szerint igazgatniuk kell a farkukat és Hardyn pasi. Egy pasi, aki, mint mondtam, már régen is vonzódott hozzád. Akkor vajon most mennyire akar téged?
-Én is akarom őt-csúsznak ki a szavak a számon, mielőtt megállíthatnám magam.-De örülök, hogy nem sietünk.
-Amíg ti örültök, én is-mosolyodik el, majd átkarolva magához ölel.-Na nyomjuk.

Hardyn:
-Nos?-Néz a szemembe az alsó ajkába harapva Faye és küld felém egy gyönyörű mosolyt.
Régen annyiszor láttam ezt a mosolyt, ami mindig engem is fel tudott dobni. Az unokahúgom egyetlen mosollyal fényt tudott hozni egy viharos napba is. Sokszor, amikor sem Flynnek, sem nekem nem volt kedvem zongorázni, de Faye kérte, csak azért mentünk bele, mert látni akartuk, ahogy megint ezzel a mosollyal néz ránk. Miután majdnem végzett magával, ezt sokáig nem láttuk. Az, hogy minden alkalommal, amikor találkoztunk, egy megtört lányt láttunk, facsart egyet a szívünkön, aztán millió kis darabra törte. Olyankor mindig utáltuk magunkat, amiért volt, hogy nemet mondtunk a zongorázásra. Minden ilyen alkalommal azt kívántuk, hogy bár megkérne minket, hogy megint játszunk neki valamit, hátha az mosolyt csal az arcára, de nem tette. Rengeteg ideig emésztette magát és szégyellte mindazt, amit tett és tenni készült. Most, hogy megint kettesben vagyunk és ismét láthatom ezt a mosolyt, valahogy elfeledteti velem az összes rosszat, amin az életem során át kellett mennem.
-Nos?-Vonom fel a szemöldököm értetlenül.
-Jaj, ne kéresd már magad-löki meg a karom.-Részleteket akarok a tegnap estéről.
Nyilván azt a témát hozza fel, amit igyekszem a bátyám előtt például elkerülni. A tegnap este volt életem egyik legszebb estéje, de biztos, hogy, ha ezt hangosan is kimondanám a bátyámnak, akkor évekig szekálna ezzel, arra meg nem állok készen. Jarednél ugyanerről van szó, viszont Faye-nél őszintén nem tudom, hogy milyen reakcióra számíthatok.
-Nagyon jó volt-felelem tömören, de ahogy gondoltam, ez nem elég az unokahúgomnak.
-Csak jó volt?-Szaladnak fel az ő szemöldökei is.-Ne csináld már, Hardyn, részleteket akarok. Mit csináltatok az én legjobb barinőmmel?
Barinő?
Jesszus! Faye sosem használ ilyen szavakat, úgyhogy biztos, hogy ezt most direkt csinálja. Így akarja kiugrasztani a nyulat a bokorból.
-Először is, sírva kérlek, hogy többet ne mond ezt-grimaszolok.-Olyan, mintha Olivia, vagy valamelyik barátnője mondaná-fintorgok tovább-és te nem vagy olyan, mint ők. Másodszor pedig...
-Ha nem akarod, hogy ezt mondjam, akkor adj részleteket-szakít félbe, de úgy teszek, mintha ezt nem hallanám és újra kezdem.
-Másodszor pedig azért jöttünk ma ide, hogy kettesben legyünk, mint a régi szép időkben, úgyhogy ahelyett, hogy engem faggatsz, válassz egy boltot, ahol kezdünk, hogy kifoszhass a vagyonomból-intek körbe a boltokra, de ő legalább olyan makacs, mint én.
-Választok boltot, ha meséltél. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ott kezdünk-mutat a Starbucksra a sarokban, mire felsóhajtok.
Egy részem érezte, hogy nincs esélyem ellene, de azért reménykedtem, hogy legalább egy kicsit el tudom terelni a figyelmét a ruhákkal. Na nem, mintha Faye olyan lány lenne, akit le lehet kenyerezni egy új cipővel, táskával, sminkkel, vagy akár ruhával, de ettőlmég lány. Egy olyan lány, akinek mindig felderül az arca, ha a szülei vesznek valami szép ruhadarabot. Kicsit reméltem, hogy ezt a hatást érem majd el nála. De úgy látszik, hogy tévedtem.
Még reagálni sincs időm, mert Faye már bele is kapaszkodik a karomba és mielőtt bármit mondhatnék, elkezd húzni a kávézó felé.
Türelmesen vár, amíg a sorban állunk és még addig is, amíg készítik, amit kértünk. Az asztal vadászat közben is csendben van, de aztán csak elfogy a türelme és megint mélyen a szemembe néz:
-Szóval?-Próbálkozik újra, miután leültünk.
Azért annak ellenére, hogy bíztam benne, hogy ez a téma későbbre marad, őszintén szórakoztat Faye pörgése és erősködése. Hiányzott az idő, amit vele tölthetek. Komolyan jó ötlet volt megint elhívni egy csakis kizárólag kettesben való találkára. Ezt meg kell majd köszönnöm Daenynek, amiért támogatott ebben és bátorított. Valamint ki kell találnom, hogy Michaelt hova viszem majd, ugyanis az unokaöcsémet sem akarom kihagyni. Tény, hogy sokkal fiatalabb nálam-tíz évvel-, de imádom a kis srácot és nem szeretném, ha azt érezné, hogy őt kevésbé szeretem, mint a nővérét. Nyilván más a kapcsolatunk. Ő mégcsak nyolc éves, így az a tíz év kijön, de amikor vigyáznom kell rá, vagy átjönnek hozzánk, mindig jól elvagyunk. Arról nem is beszélve, hogy egy igazán szórakoztató kis kölyök.
-Hardyn-nyüstöl tovább kiszakítva a gondolataimból a velem szemben ülő lány-, kérlek, mesélj már. Azt mondtad, hogy azért jöttünk el kettesben, mert hiányzom és szeretnél velem tölteni időt, mint régen. Te is hiányzol nekem, de akkor ne szégyellősködj-biccenti oldalra a fejét és elkezdi az arcomat fürkészni.
-Jó-esik előre a vállam, ahogy megadom magam és a számat elhagyja egy sóhaj.-De meg kell ígérned, hogy nem kezdesz el piszkálni, nem adod tovább senkinek, amit mondok és nem cukkolsz majd vele.
-Esküszöm, hogy ezeket a feltételeket mind betartom-nyújtja felém a kezét és feltartja a kisujját, amivel mosolyt csal az ajkaimra.
Már kicsiként is a kisujj eskü volt a mániája. Ahányszor arról volt szó, hogy szeretett volna csinálni velünk valamit, de nem maradt rá idő, mindig megígértette velünk, hogy a legközelebbi találkozás alkalmával bepótoljuk. De természetesen nem volt elég neki a sima ígéret, hanem kisujj esküt kellett tennünk, csakis ezután nyugodott meg a kis lelke.
Lehet, hogy már tizennyolc éves, de még mindig ott van benne a kisgyermek, aki anno a plüss unikronissal rohangált mindenhová, két kis copffal a feje tetején. Nem tehetek róla, de hiába látom, hogy milyen gyönyörű nő lett belőle, nekem még mindig az a kislány, aki anno volt. És valószínűleg mindig is az lesz.
-Rendben, akkor belemegyek a részletekbe-biccentek, miután beleakasztottam az ujjam az övébe.
Ezt az esküt mindig halál komolyan vette, úgyhogy kétlem, hogy most kezdené el megszegni.
-Azt már mondtam előtte, hogy hova viszem és mi a tervem, de minden sokkal jobb volt, mint amilyennek elképzeltem-kortyolok a kávémból.-Őszintén és jókat beszélgettünk. Olyan dolgokat is elmondtunk, amikre nem hittem, hogy sor kerül majd és szerintem komolyan közelebb hozott minket egymáshoz. A hangulat és a környezet is annyira bensőséges volt. Olyan..nem is tudom...megnyugtató volt talán. Azt hiszem, hogy ez a jó szó. És Daenerys annyira gyönyörű volt. Az meg, hogy miattam csípte ki magát, az egyszerűen...nem tudnám megfogalmazni, hogy pontosan mit is éreztem emiatt. Az egészről nem tudnám eldönteni, hogy pontosan mit is éreztem. Meleg volt és bizsergető. Annyira jó volt mosolyogni látni és hallgatni azt, ahogy mesélt. Aztán még miután hazaértünk, kifeküdtünk a motorháztetőre és néztük a csillagokat. Tökre olyan volt, mint egy filmben. Életem egyik legszebb estéje volt-mondom ki hangosan, aztán elhagyja a számat egy kacaj.-Ez annyira nyálas-ingatom meg a fejem, lehajtva azt.
-Szerintem nem az-feleli Faye, s amikor felnézek, látom, hogy megint azzal a mosollyal néz rám.-Jól érezted magad és amennyire én tudom, Daeny is nagyon élvezte. Mind a ketten megérdemlitek ezt. Már ideje volt ennek-enged el egy megkönnyebbült sóhajt.
-Mióta vagy te a mi pártunkon?-Vonom fel a szemöldököm vigyorogva.
-Úgy, mióta láttam, hogy Daeny jobban van veled. Vagyis...hogy megint él, amikor csípkelődtök. A tengerparti összejövetel után már mondtam neki, de ő tartotta magát ahhoz, hogy ti nem bírjátok egymást és, hogy csak az egész hangulat volt jó, bla, bla, bla-forgatja meg a szemét, amivel újabb kacajt csal ki belőlem.
-Akkor még én is ezt hajtogattam Jarednek.
-Persze, mert mind a ketten makacsak vagytok, mint az öszvérek-vágja rá vigyorogva.
-Mondja a lány, aki képes volt ide rángatni elsőnek, csakhogy kiszedje belőlem a randim részleteit.
-Mert ez egy fontos dolog-erősködik, én pedig nem állok le vele még ezen is viatkozni.
-Legyen, ahogy akarod-felelem nagylelkűen, aztán elgondolkozom.-Néha eszembe jut, hogy talán nem is lenne most ez, ha anno nem lett volna az a hülye játék Bostonban, ami miatt csókolóztunk.
-Vagyis ami miatt te megcsókoltad, amikor ő kiborult volna-vágja rá.
-Ő ezt mondta neked?-Szalad fel újra a szemöldököm.
-Azt mondta, hogy meg kellett volna csókolnotok egymást, ő közölte, hogy nem vállalja és le akart lépni inni valamit, de te elkezdted piszkálni, amitől ő bepipult és visszaszólt, aztán te lekaptad.
-Valóban így volt-mosolyodom el az emlék miatt.-Akkor csak az volt bennem, hogy ha megcsókolom, akkor majd biztos nem fogok rá annyit gondolni, de csúnyán tévedtem.
-Akkor ez most komoly köztetek?-Biccenti oldalra a fejét.
-Teljesen-vágom rá gondolkozás nélkül, talán mert nincs min gondolkozni.-Na és mi van veled, meg Jareddel?
-Minden a lehető legnagyobb rendben-ül ki szerelmes mosoly az ajkaira.-Figyelj, ne akadj ki, de Jared már régen is tetszett nekem, csak mivel a haverod volt, meg aztán jött a mélypontom, így azt hiszem, hogy el is engedtem mindezt. Valószínűleg, ha Daenynek nem lett volna szüksége támogatásra a robbantás után, akkor most sem lenne miről beszélni. Szomorú, hogy ez a tragédia kellett ahhoz, hogy megint összehozza a mi barátságunkat, titeket átfordítson utálóból és minket meg Jareddel egy kapcsolatba "lökjön"-mutat idézőjelet.
-Igen, tudom-húzom el a szám.-Én is sokat gondolok erre. Alig telt el több idő, mint egy hónap. Még mindig nagyon fáj, ha eszembe jut-nyelek nagyot, hogy eltűntessem a torkomban lévő hatalmas gombócot.-Próbálok nem erre gondolni, meg erős maradni Daenerys miatt, de nagyon hiányoznak.
-Nekem is-kortyol a kávéjából.-El sem tudom képzelni, hogy Daeny fájdalma mekkora lehet-ingatja meg a fejét, aztán újra a szemembe néz.-De annak örülök, hogy számíthat rád és te is rá. Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de próbálok arra koncentrálni, hogy ez összehozott minket.
-Nem hangzik kegyetlenül-rázom meg a fejem.-Én is erre igyekszem koncentrálni és szerintem Aidenék is ezt akarnák. De nem rázol le-igyekszem visszatérni a boldogabb témához.-Én is akarok részleteket Jareddel kapcsolatban.

Continue Reading

You'll Also Like

47.5K 2.1K 28
Egy monacói hercegnő, és egy szicíliai maffia főnök. Na, de hogyan? Hagyd, hogy magukkal vigyen a szerelmük..✨ ,, - Annyira akarlak, mint még soha él...
8K 204 12
Egy óvónő és egy milliárdos találkozása. Egy átlagos vacsorával indul, majd csodás éjszakába fullad. Cam semmit sem sejtve bele megy egy vacsorába e...
2K 124 27
Hayle Májusban elutazik Dubai-ba azért hogy túl tegye magát előző párkapcsolatán de nem várt idegenbe botlik mielőtt belevethetné magát az éjszakai...
44.4K 2K 15
Aliyah Bell megtapasztalta a szegénység és a gazdagság minden lépcsőfokát. Miután anyja a legjobb barátnőjének, Bridget Fost házának a lépcsőjén otth...