kardeş dudağında bir şey kalm...

By norwthv

20.8K 2.2K 6.3K

*Bertholdt and Reiner private chat* Bertholdt: sırf historia ile iletişim kurmak için bu grubu kurdun değil m... More

1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
10.Bölüm
11.Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36.Bölüm
37.Bölüm
38.Bölüm
39.Bölüm
40.Bölüm
41.Bölüm

33.Bölüm

288 29 161
By norwthv

  Eren, Connie, Jean, Armin, Mikasa, Reiner, Historia, Ymir, Marco, Sasha ve Erenin ısrarları üzerine gelen Light ile Misa film izlemek üzere evde olan sinema salonuna gidiyorlardı.

  "Evde cidden sinema salonu mu var?"

  "Evet, abim bütün gün orada maymunlar cehennemi izliyor."

  Eren salonun ışıklarını yaktığında herkes koltuklara oturdu ve Eren günlerdir izlemeyi planladığı ama tek başına izlemeye götü yemediği siccin filmini açıp mikasa ve arminin ortasına oturdu.

  "Eren buraya bizi korku filmi mi izlemeye getirdin cidden?" En arka koltuklarda Historia ile beraber oturan Ymir dalga geçer sesle konuştuğunda Eren onu takmadı bile.

  Filmin ilerleyen dakikaları Armin korkunç bir sahnede çığlık atarak yastıkla saklanmaya çalışırken Ymirlerin hemen yan tarafında Misa ile oturan Light defterine bir şeyler karalıyordu. Connie arkasına dönüp onlara "Siz de sevgilisiniz dimi..." dediğinde yıkık şekilde Misa "EVEETT!" diye bağırarak lighta sarıldı.

  ama misa light ile sevgiliyken light misa ile sevgili değildi

  misaya bugün fake love var

  "EREN BEN MUTFAK BULMAYA GİDİYORUM!"

  Sasha koşarak salondan çıktığında Zeke elindeki sigarayla belirdi ve "napiyonuz lan tirrekler?" diyerek kıs kıs güldü. sonra mikasanın karşısına geçip "eren gelin bu mu?" diye sorduğunda mikasa gözlerini kocaman açtı ve erene döndü. "nE"

  "ABİ NE GELİNİ YA?!?! SEN GİTSENE EVDEN!!" Eren yastığı zekeye fırlatırken zeke yastığı havada yakaladı ve "annemin evine mi gideyim?" diye sordu. Eren anında kızarıp "hayır öyle demek istemedim-" derken zeke yastığı erene geri fırlattı.

  "zaten ben de mezarlığa gidecektim haber vermeye gelmiştim bb"

  zeke salondan çıkarken Armin erenin ensesine vurdu ve "hâlâ adam olamadın Eren." dedi sinirli bir sesle. Eren oturduğu yere iyice sinip filmi izlemeye devam ederken armin büyülü sözler söyleyen kişiye bakıp "bu büyücüler hep aynı çok korkutucular." diye mırıldandı.

  "Hayır çok saçmalar büyücüye gitmem için başka Mikasa olmam lazım."

  tam o an elektrikler kesildi.

  "AANNNEEE BENİ Mİ DUYDULAR?"

  Armin çığlık atarak yastıkla kafasını kapatırken arka tarafta oturanlardan da birkaç homurtu yükseldi.

*kardes dudağında bir sey kalmis ha*

Sasha: ESHEDUENLAİLAHEİLLAHALAKHAHA

Sasha: NOLYIUOTO

Sasha: KKIM ISIKALRI KAPAYTI

Sasha: altıma sıcıcam geri acın

Sasha: mutfağı bile bulamamıştım

Sasha: neredeyim ben mk

  Sasha'nın attığı mesajlardan sonra evde Sasha'nın çığlığı yükseldi ve birden kesildi.

  Eren arkasına dönüp "Hepimiz ayrılıp Sasha'yı arayalım!" dediğinde herkes ayaklandı ve salondan çıktılar, herkes bir yana dağılırken fırsattan istifade "kaçalım buradan askilotoskom" diyen Jean, marconun elini tuttuğu gibi bilmediği yere doğru yürümeye başladı.

  jean büyük bir aptallık yapmıştı ama bundan henüz haberi yoktu

  "jean benim cisim geldi."

  jean avucunu açıp "işe askim" dediğinde marco gözlerini devirdi ve "ileride bir kapı var tuvalet mi diye bakacağım sen burada bekle." dedikten sonra telefon flaşını açıp ilerlemeye başladı. Jean da yere oturup marcoyu beklemeye başladı.

  ama marco uzun süre geri dönmedi
 
  "lan sevgilim nereye kayboldu?"

  Jean ayağa kalkıp ilerlemeye başladı ve gördüğü odaya girdi, burası tuvalet değildi bir kütüphaneydi. "marcoooo fazla zekan yüzünden buraya kitap okumaya mı geldin?"

  ses çıkmadı

  yoksa zina yapmasınlar diye tanrı onları ayrı mı düşürmüştü????

  jean kitaplarla kaplı bu yerde yürürken bir anda arkasından bir şey geçtiğini hissedince korkarak arkasına döndü ve çaresizce "Marco?" diye mırıldandı. Yine arkasında biri olduğunu hissedince dişlerini sıkarak arkasına döndü ve karşısında gördüğü uzun boylu şey çığlık atmasına sebep oldu

  "Historia mı çığlık atıyor?"

  Armin dehset içinde etrafına bakınırken mikasa "bilmiom." dedi ve "SASHA, SES VER!" diye bağırmaya başladı. Ses gelmeyince erene dönüp "şu elektrikleri geri getirsene!" diye bağırdığında Eren "MİKASA ORADAN ÖZEL GÜÇLERİM VAR GİBİ Mİ DURUYOR?" diye bağırmaya başladı, zaten korku filmi yüzünden şu an karanlıkta kalmaktan memnun değildi. altına işemek üzereydi ama işerse karizması çizilirdi.

  koridordaki ev telefonunun çalmasıyla Armin çığlık atarak mikasanın koluna sarıldı, aslında Eren de yapacaktı ama sevgilisine badboy hawli gözükmek için yapamadı. telefonu eline açıp "slm." diyerek kulağına dayadığında gelen cızırtı sesi kaslarini çatmasına sebep oldu.

  "ha?"

  cızırtı sesi gelmeye devam edince "upside downdan mı arıyorsunuz?" demesiyle Armin daha çok çığlık attı ve "demogorgonlar bizi yiyecek!" dedikten sonra ağlamaya başlayarak gözyaşlarını mikasanın kıyafetlerine sildi.

  telefonda bir adam erenin anlamadığı şeyler dedikten sonra telefonun kapanması ile "ya noluyo Ebu cehil mi geldi anlamıyorum ki." diyen Eren telefonu kapattı.

  "bu Ebu cehil olayı bana nereden tanıdık geliyor?"

  üç arkadaş -aslında iki sevgili bir sap:(- tam ilerlemeye devam edecekken ışıkların bir saniyeliğine gelip kapanması ile Armin "ANNNNEEE KORU BENİ!" diyerek mikasaya daha çok sarıldı, Mikasa armini iyice kendine çekerken Eren "YETER ULAN!" diye bağırdı. "EVE BİRİ GİRDİYSE KARŞISINA ÇIKMAYA HER DAIM HAZIRIM!"
 
  tm

  Arkalarından gelen gıcırdama sesiyle Eren yerinden zıplayıp "VAZGEÇTİM DEĞİLİM!" diyerek Mikasanın diğer koluna yapıştı. Sağ koluna Armini, sol koluna ereni almış mikasa onlarla beraber kapıya yürürken Eren "hssktr." diye mırıldandı. "o-ra-ora-orası-"

  "eren kekeleme ne diyon amk anlamıyorum"

  Karşılarındaki kapı yavaş yavaş açılmaya başlayınca Eren "ORASI ÖLEN DINA TWYZENİN ODASIYDI!" dedi ve armin ile mikasayı bırakarak topuklarını götüne vura vura koşmaya başladı. Armin de mikasayı bırakıp erenle birlikte bir süre koştuktan sonra eren durdu ama Armin koşmaya devam ediyordu.

  "HASSİKTİR SEVGİLİMİ ARKAMDA BIRAKTIM!"

  Eren yön değiştirip geri koşarken onu görmeyen Armin nereye gittiğini bilmeden çığlık ata ata koşmaya devam ediyordu. Eren sonunda Mikasayı tek başına bıraktığı yere geri döndüğünde mikasanın olduğu yerde mikasa değilde mikasanın yere düşmüş saç bandını görmesiyle bir küfür savurdu.

  mikasa kaybolmuştu

  üstelik çığlık atan sasha hâlâ bulunamamıştı

  hepsi grishanın suçuydu biz mi dedik aq yirmi odalı ev al diye

  - - -

  bölüm hicc icime sinmedi ama attım gitti valla zaten hicbir bölümü mantıklı yazmıyorumJANSKWNXIWBDUWHXI

  bu arada yeni ymir historia kurgusu attım dikkatini çeken veya isteyenler okuyabilirr<3

Continue Reading

You'll Also Like

10.6K 830 18
eren: mikasa ne diyorsun amk sarhoş musun mikasa: ananın amıyım eren ananın amı - - başlangıç: 17.07.2022 bitiş: 26.06.2023 - - - #1 eremika •09.10.2...
3.5K 292 11
bonten!takemichi Bunun gibi günler vardır, geçmişten gelen hayaletler ortaya çıkıp ona birçok başarısızlığı ve Takemichi'nin kurtaramadığı tüm değerl...
1.5K 167 7
Chifuyu son zamanlarda çok gerçekçi rüyalar görüyordu. bajifuyu special. + alternative universe. + angst. + trigger warning. + tw: depression, death...
184K 8.1K 58
Köyde geçen bir aşk hikayesi... O bir inci tanesiydi; Dışı dillere destan bir güzel... Naîf kırılgan ve nârin... Köy kurgusu ve abimin arkadasşı konu...