Orosz maffia [ Befejezett ]

By CarolinaaliasCaro

28.1K 764 11

Lili egy fiatal szép lány épp egyetemen van barátnőivel amikor orosz katonák törnek rájuk és elrabolják őket... More

1. Part
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27

Part 22

693 16 0
By CarolinaaliasCaro

Miután elment, nem bírtam szó nélkül hagyni. Túl fontos volt nekem így kihúztam magamból a drótokat és felültem. Amint ez megtörtént, valami eszméletlen fejfájás kapott el, de ez sem érdekelt, kikeltem az ágyból és a falba kapaszkodva dülöngélve elindultam ki, Riddick után. A fejfájás rosszabbodott és hirtelen szédülni is kezdtem. A végén már mindenbõl kettõt láttam, mint ha egy másik dimenzióba kerültem volna. A szédülés az elsõ fázis. Ahogy a folyosóra értem kezdett minden elhomályosodni... ez a második fázis. Tovább csoszogtam elõre, míg végül teljes sötétséget látva, elvesztettem az eszméletem és a földre zuhantam. Ez a 3. fázis.

Az ájulást sokan semmiségnek kezelik, viszont kevesen tudják hogy gyakorlatilag olyan mint ha valaki fojtogatna minket. A fojtogatás is ájulással végzõdik, viszont ha az ájulást követõen nem engedik el a torkunkat meghalunk. Ezt sokan tudják, de azt a tényt hogy ilyenkor nem kapunk levegõt sokan félre értik. Egy átlag ember ez alatt azt értelmezi hogy mivel a nyakunkat szorongatják, így a légcsõt zárják el és a tüdõ nem jut oxigénhez ám ez téves. Valójában a fojtogatásnál, az agy nem jut oxigénhez, ugyan is a vér szállítja az oxigént az agyba és ha valaki elzárja a nyaki verõeret, ami az agyba viszi az oxigént, az agy nem kap elég oxigént, így következik be az ájulás.

Egy mély hang ismételgeti a nevemet. 3x is elmondja, majd mint ha repülnék levegõt érzek. Egy másik hang szól hozzám. Kérdezget, de nem tudok válaszolni, majd kinyitom a szemem.

A doktor az és mellette John. Nagy nehezen végre ki tudom nyitni a szám.

- Riddick... Hol van Riddick?- kérdezem kétségbeesetten.

- Jött hozzá egy nõ. Most vele van. Talán munka ügyben, nem tudom. Nem is érdekel. Te jól vagy?- kérdi John.

- Rendben, vissza kötöttem a gépekre. Nem megmondtam hogy maradjon ágyban!?- kiabált az orvos.

Nem tudtam válaszolni. Leragadtam annál a mondatnál, hogy "jött hozzá egy nõ". Vajon ugyan az a nõ, aki a múltkor is itt volt? Mit akarhat tõle? Azt mondja szeret, de ha tényleg szeret, akkor most miért mással van és nem velem? Ahogy bele gondoltam a helyzetbe, egy könnycseppet éreztem kigördülni a szem sarkából.

- Nem szeret... Nem szeret! - zokogtam. John próbált vigasztalni, de felesleges volt. Csak rá tudtam gondolni. - Oda akarok menni! Oda kell mennem. Tudnom kell mi van köztük.- erõsködtem.

- Ha újra megpróbál felkelni, lehet hogy csak rosszabb lesz.- mondta az orvos. Ekkor könnytõl csillogó szemekkel John-ra néztem. - Segítened kell. Kérlek!

- Nem tehetem. Itt kell maradnod. Nem akarlak elveszíteni!- emelte fel hangját.

- John! Tudnom kell hogy mi van közte és a nõ között. Csak van más megoldás is.- pár percig mint ha vacilált volna, majd rám nézett.

- Miután betörtek hozzánk, minden egyes helyiségben elhelyeztünk egy mini kamerát. A mûhelyben is van.

- Meg engeded hogy megnézzem?- néztem rá reményteli szemekkel.

- Csak ha megígéred hogy itt maradsz és betartod az utasításait.- erre bólintottam. Elment és vissza tért 5 perccel késõbb egy tablettel. Le ült mellém és nyomkodott valamit, majd felém nyújtotta. Elvettem és a képernyõn Riddick-et láttam ugyan azzal a nõvel mint a múltkor.

- Ezt rögzítik? -kérdeztem Johntól.

- Ezt nem, csak a folyósóit. - ezt halván lehúztam a fejlécet és rá nyomtam a képernyõ rögzítésre, majd vissza engedtem. Sajnos hang nem volt, de ez is megtette. Riddick a székén ült a nõnek háttal, a nõ pedig állt. Látszott hogy a nõ szája mozog, így nyilván õ beszélt. Majd elindult Riddick irányába. Rá dõlt a hátára és elkezdte simogatni a vállát. Magamban csak reménykedtem hogy ellöki a nõt és ott hagyja, és vártam hogy ez mikor fog megtörténni, de látszólag nem érdekelte. Nem is ellenkezett, amikor a nõ oda sétált elé és felemelte a fejét, majd megcsókolta. Tisztán és világosan lehetett látni. Itt volt bennem a legnagyobb remény hogy most... Most feláll és leállítja, de nem történt semmi. A nõ az ölébe ült és elkezdett levetkõzni elõtte. Ezt már nem bírtam és John kezébe nyomtam a gépet. Próbáltam megállni, de nem ment. A könnyeim sorban potyogtak a takarómra, miután végig folytak az arcomon. Tehát igaz, mégsem szeret... Itt vesztettem el mindent, amit eddig kétesnek éreztem vele kapcsolatban. És itt jöttem rá arra hogy a szavaknál hangosabbak a tettek és az övéi fülsiketítõek!

- John, állítsd meg a videófelvételt és mentsd le.- utasítottam. Õ így is tett. Csak meredtem elõre, majd letöröltem a könnyeimet és mint ha a falat utasítanám mondtam a magamét. - Hívd ide Riddick-et, AZONNAL! - rá néztem üres tekintettel. Õ csak meghajtotta a fejét és elindult. A laptopot a széken hagyta. El vettem és megkerestem a felvételt. Nem sokkal késõbb John Riddick-el tért vissza.

- Jól vagy?- kérdezte ijedten Riddick. A kezemért nyúlt, de elhúztam és az ellenkezõ irányba néztem.

- John kérlek menj ki és csukd be az ajtót magad után.- utasítottam ismét. Õ nem szólt semmit csak ki ment és becsukta az ajtót. Riddick leült mellém és mit sem sejtve adta nekem az ártatlan, aggódó férfit.

- Baby mi a baj? John azt mondta, hogy össze estél és majdnem meghaltál.- nézett aggósó tekintettel.

- Miután ki mentél, utánad akartam menni. Amit John mondott igaz volt. Össze estem a folyosó közepén. Ha nincs John, halott lennék.- néztem ki az ablakon.

- Én úgy sajnálom, nem kellett volna...- itt félbe szakítottam.

- Nem baj. - ezen meglepõdött. - Bármi is volt közünk, mindennek vége! - néztem a szemébe üres tekintettel. Nem szólt semmit, csak ledöbbent. Várt egy kicsit, majd értetlenül ki nyögött egy kérdésszerûséget.

- Mi...Miért?- ráncolta homlokát. Elõ vettem a tabletet és elindítottam a felvételt, majd átnyújtottam neki. Csak nézte a videót fapofával majd vissza adta. Én lefordítottam és rá néztem. Vártam a magyarázatot, vagy valami olyasmit, hogy " ez nem az aminek látszik" de õ is tudta hogy felesleges.

- Nincs hang. És mivel nincs hang, ezért nem tudod hogy mirõl beszélgettünk.

- Nem kell hang hozzá. Ha engem szeretnél akkor elutasítottad volna õt. Ehelyett te hagytad hogy csináljon amit akar.

- Én mondtam neki hogy hagyjon. - nézett rám.

- Lehet hogy mondtad, de a test tartásod és a viselkedésed az ellenkezõjét mutatja. Ha nem küldöm el Johnt meg is dugtad volna. - jelentettem ki. Erre nem válaszolt semmit. - Menj el.

- Mi? - kapta fel a fejét.

- Csinálj a mit akarsz, engem nem érdekel. De engem hagyj békén! Mondanám hogy ne keress, de nem szokásod, szóval viszlát. - fordítottam el a fejem.

- Kár lenne gyõzködni igaz?

- Igen. Menj vissza ahhoz a szõke ribanchoz és baszd meg!

Nem szólt semmit csak elment. Késõbb John be jött látogatóba, és neki sírtam ki magam. Ha végig gondoljuk, õ az akire mindig számíthattam, aki mindig ott volt nekem. Õ törõdik velem és vigyáz rám. Már lassan 1 órája sírtam, majd ezt végig gondolva abba hagytam és John-ra néztem.

- Köszönöm.

- Na de mit? Ez csak természetes.- mosolygott rám.

- Köszönöm hogy mindig itt voltál mellettem és hogy sosem hagytál cserben. Gengszter ellenére, egy igazi jó fiú vagy.

- Ehhe.. ezt ne használd rám mások elõtt. Ront az Imi dzsemen.- nevetett fel. Erre én is elnevettem magam. - Egyébként igen, az vagyok. De csak a magánéletemben. Amúgy brutális rossz fiú vagyok.- mesélte ironikusan.

- Igen, az a bõrdzsekis, motoros rossz fiú- nevettem vele.

- Igen!- vágta rá. - Mint a filmekben.- nevettünk együtt.

- Te vagy az én rossz, jó fiúm!- mosolyogtam rá. Abba hagyta a nevetést és mosolyogva rám nézett.

- Igen, a te rossz külsõs, jó fiúd! Ahogy mondod.- valahogy úgy éreztem vele jobb lesz. Közelebb hajolt hozzám. A szemembe nézve, lassan közelített az arc az enyémhez.

- John... Én...- ekkor megállt. Nem vacilláltam és megcsókoltam.

Continue Reading

You'll Also Like

4.7K 326 17
❝𝐈𝐬𝐦𝐞𝐫𝐞𝐭𝐥𝐞𝐧 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐬é𝐠𝐞𝐤 𝐯𝐢𝐥á𝐠á𝐛𝐚𝐧 𝐚 𝐭ú𝐥é𝐥é𝐬 𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐯𝐚𝐥ó𝐬𝐳í𝐧ű𝐭𝐥𝐞𝐧𝐞𝐛𝐛 𝐩á𝐫𝐨𝐬𝐭 𝐤ö𝐭𝐢 ö𝐬𝐬𝐳𝐞.❞ Amik...
63.2K 5.7K 24
Újra hármat ütött az óra. Egyedül vagyok. Két orvos figyel, de nem veszek róluk tudomást. Várom, hogy megérkezzen. De hol van? Hol vagy, Harry?
66.4K 4.3K 35
Te mit tennél, ha kiderülne, hogy a londoni házat elhagyva, egy ősi legenda övezte ír kisvárosba kell költöznöd a több száz éves családi birtokra, és...
14.8K 1.2K 36
- újabb fanfiction a sok közül, remélem élvezetes lesz - Sylvia Eastwood egyke tini, akinek egy nap alatt a teljes eddigi gimis életét felforgatja há...