Megtört lélek P.G | Befejezett

By kamillamihalik

87K 5.5K 474

Pierre Gasly élete során sok mindenen keresztül ment, és ideje elvonulnia a nyilvánosság elől. De a farm nem... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizenhetedik fejezet
Tizennyolcadik fejezet
Tizenkilencedik fejezet
Huszadik fejezet
Huszonegyedik fejezet
Huszonkettedik fejezet
Huszonharmadik fejezet
Huszonnegyedik fejezet
Huszonötödik fejezet
Huszonhatodik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonnyolcadik fejezet
Huszonkilencedik fejezet

Tizedik fejezet

2.8K 185 21
By kamillamihalik

Gretchen Hartley

November 3. kedd

Könnyeimmel ásztattam a farmerem, és elképesztően fájt a mellkasom. Miközben töröltem le a vizes arcomat, két bála között megjelent Pierre. Elkomorodott ahogy megpillantott, majd azonnal letelepedett mellém és magához húzott.

- Minden rendben lesz, Gretch --próbált nyugtatni, én pedig a mellkasának nyomtam a fejem.

- Gyere --húzott a lábai közé és átölelt az izmos karjaival a fejemet a mellkasának döntöttem és ahogy cirógatta a karomat, a légzésem kezdett visszaállni a rendes ütembe. A szemeim égtek, de szerencsére a könnyek már nem homályosították el a látásomat.

- Anyád nem érdemel meg ilyen csodát, mint te --hajolt hozzám Pierre és puszit nyomott az arcomra. Annyira jól estek a szavai, és olyan biztonság érzetett nyújtott, hogy még szorosabban akartam, hogy öleljen.

- Elfog apától mindent venni --szipogtam.

- Majd megoldom, ezzel ne törődj --cirógatta a combomat, majd ismét a kezemet.

- Mi? Még is hogyan akarod ezt megoldani? --kérdeztem értetlenül, de közben éreztem ahogy a fáradtság hulláma megcsap.

- Azzal most ne törődj --legyintett.

- Most ellenkeznék, de túl fáradtnak érzem magam --vallottam be.

- Gyere, akkor menjünk be --ajánlotta, de én megingattam a fejem.

- Nem maradhatnánk itt még egy kicsit? --érdeklődtem nehezedő szemhéjjal.

- Amit csak szeretnél --ölelt tovább, nekem pedig leragadt a szemem.

Egy hatalmas reccsenésre pattant ki a szemem, de az álmosságtól nem is igazán fogtam fel csak azt, hogy még mindig Pierre karjai között vagyok, aki a fejét a falnak döntve aludt. A bálák közötti világosság kezdett fakulni, így jól tudtam, hogy órákat aludtam át. Amint megmozdultam, Pierre felkapta a fejét.

- Basszus, én is bealudtam --dörzsölte a szemét, én pedig elhúzódtam tőle és felálltam a bálán egyensúlyozva.

- Sajnálom, hogy látnod kellett a kiborulásomat --motyogtam zavartan és tényleg szégyelltem a viselkedésemet.

- Örülök, hogy melletted lehettem --nem erre a válaszra számítottam, de elképesztően jól esett.

- Köszönöm --mondtam végül és közben Pierre is feltápászkodott.

Elindultam ki a két bála között, majd leugrottam a lépcsőzetesen rakott bálákon. Reménykedtem benne, hogy anya és a pasija már nincs itt, mert nem akartam ismét szétesni.

- Éhes vagyok --állt meg mellettem Pierre, mire felnéztem rá.

- Akkor valamit készítek –mondtam, és nagy levegőt véve kimentem az épületből. Rögtön megláttam, hogy a BMW már nincs a ház előtt. Akkora kő esett le a szívemről, hogy rögtön másképp haladtam a ház felé. Ahogy beléptünk a házba, hallottam a bentről szóló tévének a hangját és azonnal elindultam volna a nappaliba, de Pierre megállított.

- Szerintem fürödj le és öltözz át, én meg intézek valami kaját, oké? --fordított magával szembe és megsimogatta az arcomat, majd mintha valami rosszat tett volna, azonnal elhúzódott tőlem félméter távolságra. De képtelen voltam most ezen fennakadni, csak hallgattam rá és inkább a szobámba vettem az irányt.

Pierre Gasly

Rettentően sajnáltam Gretchen-t és közben annyira szerettem volna, ha rendbe hozhatom a helyzetét. Segíteni akartam rajta és ahogy a bálákon ülve öleltem őt, rájöttem mi lenne számára a legjobb segítség. Miután Gretch sikeresen felment, én bementem Mr. Hartleyhoz és nagyon reménykedtem benne, hogy elfogadja az ötletemet.

- Jó estét --léptem be, és bár ezerszer megengedte, hogy tegezzem, én még sem tudtam mindig megtenni. Gretch apja az egyik fotelban ült, sörrel a kezében és nem tűnt túl boldognak. Bár ebben a helyzetben nem is vártam mást leolvasni az arcáról. Viszont miközben én azt hittem, hogy Mrs. Hartley a problémája, kiderült, hogy nem teljesen. Nem köszönt vissza, amit furcsának találtam, de azért leültem a kanapéra.

- Michael bá --kezdtem és közben kiakartam találni, hogy adjam magam elő a legjobban.

- Arra gondoltam, hogy a farm érdekében kifizethetném Mrs. Hartley részét és így nem kellene eladni ezt a helyet –mondtam, mire Mr. Hartley sötét tekintettel rám nézett.

- Miért akarnád ezt megtenni? Hogy enyhítsd a bűntudatodat, amiért kikezdtél a lányommal? --kérdezte vádlón, mire teljesen lefagytam. Még is honnan tudja, hogy mit csináltunk Austinba? De aztán rákellett jönnöm, hogy biztos nem tud arról, hanem valami mást értett félre.

- Nem kezdtem ki Gretchennel, semmi sincs közöttünk --közöltem azonnal, de Mr. Hartley egyértelműen nem hitt nekem.

- Bíztam benned, ezért engedtem el veled a lányomat, te meg visszaéltél vele! --morogta, én pedig nem tudtam mit válaszolhatnék neki, hiszen nem hisz nekem.

- Mr. Hartley, tisztelem lányát, én nem... --kezdtem mire leintett.

- Holnap reggel tűnj el --sokkoltak a szavai, de jobbnak láttam, ha nem ellenkezem.

Instagram: mihalikdkamilla_iroioldal

TikTok: dkamilla 

Continue Reading

You'll Also Like

8.1K 366 27
-Ugye tudod, hogy ebből hatalmas botrány lesz?-nézett rám, miközben egyre közelebb jött. -Tudom..csak nem érdekel- hajoltam hozzá közel, még nem az a...
2.9K 142 29
" -Szerencsés vagyok hogy, azon az este megtaláltalak.-Mondtam miközben gyönyörködtem benne. -Én meg szerencsés vagyok hogy, azon az este részegen pr...
9.5K 383 30
Egy hosszabb kapcsolatból kijövő egyetemi hallgató és egy világklasszis szingli pilóta, vajon mennyire illene össze? A történet egy fiatal egyetemi...
22.7K 2.1K 29
🥈#2 bts - 2024 február Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van szüksége. Sztiptíztáncosk...