My Step Brother Is A Player (...

By MarySalvatore18

137K 7.7K 754

Ο Tristan Meyers είναι ο θετος αδερφος μου...Ο πατερας του είναι παντρεμένος με την μητερα μου και τον&nb... More

Plologue:Boy oh boy!
Chapter 1:Kris the life saver.
Αuthor's Note
Α/Ν
Chapter 3 : White Roses
Chapter 4 : Kiss,Kiss,Kiss
Chapter 6: Paradise
Chapter 7: Player Talk
Chapter 8: Heart Attack
Chapter 9 : For me to know and you to find out
Chapter 10: Pose for the camera
Chapter 11: Wrong feels so right
12: Modelo Officiel
Chapter 13 : Touch me not

Chapter 5:The Player is back in the game

8.9K 648 38
By MarySalvatore18

Μεχρι τωρα εχω επιζησει τεσσερις μερες με τον Tristan.Συνεχιζει να προσπαθει να με κανει να παραδεχτω οτι ειμαι παρθενα και θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι καπως επιμονος.Επισης χθες εκανε ανακριση στον Lucas,μιας και καναμε παρεα στο σπιτι.Τον ρωτησε αν καπνιζει,αν πινει,το επωνυμο του(που επι τη ευκαιρια ειναι Whyte),ποσα αδερφια εχει,τον περιγυρο του,το ιστορικο του,για την παιδικη του ηλικια κλπ....Εγω ισα που καταφερα να του μιλησω,αφου ο Tristan πετουσε την μια ερωτηση μετα την αλλη.

Μετα,σημερα το πρωι βρηκα μια κοκκινομαλλα να περιφερεται στην κουζινα μου,να τρωει το φαγητο μου και να φοραει το μπουρνουζι του Tristan.Τέλεια,υπαρχει μια τσουλα στο σπιτι μου.

"Γεια?"Ειπα σηκωνοντας της τα φρυδια μου.Εαν αυτη ανηκει στον Tristan,εχουμε σοβαρο προβλημα.Μου εδωσε ενα βρωμικο βλεμμα και τα φρυδια μου εφτασαν στον ουρανο.

"Ποια εισαι εσυ?"Με ρωτησε με αυθαδεια.Οο οχι δεν το ειπες μολις αυτο σε μενα!Για να ξερεις εγω ειμαι η ιδιοκτητρια αυτου του σπιτιου,στο οποιο στεκεσαι και η ιδιοκτητρια του φαγητου που τρως τωρα!Αλλα δεν τα ειπα αυτα.Η μαμα μου,μου εμαθε τροπους,ξερετε,λιγο βεβαια.

"Εγω υποτιθεται οτι επρεπε να κανω αυτην την ερωτηση"Της απαντησα κι εγω με αυθαδεια.Μην αρχιζεις μαζι μου εναν καβγα,τον οποιο δεν μπορεις να τελειωσεις.Τοποθετησα το χερι μου στο γοφο μου και περιμενα.

"Το ονομα μου ειναι Cathy"Μου απαντησε."Κι εσυ εισαι?"Ρωτησε σαν να μην ανηκω εδω,παρατηρωντας με απο την κορυφη εως τα νυχια.

"Ααα,εγω μενω εδω και το ονομα μου ειναι Audrey"Ειπα με υφακι.Ξεφυσηξε και μου εδωσε το πιο βρωμικο βλεμμα που θα μπορουσε.Ο Tristan περπατησε στο δωματιο,χαμογελωντας ευθεως σε μενα και εγω συνοφρυωθηκα μαζι του.

"Ποια στο διαολο ειναι αυτη?"Ρωτησα.Αυτο δεν ειναι ενταξει!Το να φερνει μια τσουλα σπιτι μου δεν ειναι ποτε ενταξει.

"Σου ειπα,το ονομα μου ειναι Cathy"Η κοπελα περπατησε προς τον Tristan και εριξε τον εαυτο της πανω του."Περασα καλα χθες το βραδυ μωρο μου"Μουρμουρισε ερωτικα,ενω το δαχτυλο της ετρεχε στον κορμο του.Αυτο ειναι χειροτερο απο το να βλεπεις τους γονεις σου να φασωνονται μπροστα στα ματια σου.Οχι,και τα δυο ειναι το ιδιο αηδιαστικα.

Και ετσι ο παιχτης ειναι πισω στο παιχνιδι.Ο Tristan επιασε τον καρπο της και τραβηξε το χερι της μακρια του."Ναι,μπορεις να φυγεις τωρα,δωσε μου το μπουρνουζι μου"Ελυσε απο μονος του το μπουρνουζι,αφηνοντας το κοριτσι μονο με τα εσωρουχα του.

"Αλλα μωρο,νομιζα οτι ειχαμε καποια συνδεση χθες το βραδυ"Κλαψουρισε και εγω εκανα μασαζ απαλα στους κροταφους μου εκνευρισμενη.Σε επαιξε γλύκα,τελος παιχνιδιου.

"Σου ειπα,χωρις δεσμευσεις,ετσι δεν ειναι?"Της υπενθυμισε και αυτη απομακρυνθηκα ντροπιασμενη.Κοιτουσα εντονα τον Tristan με δυσπιστια,κουνωντας το κεφαλι μου.Δεν ξερει πως ειναι να σε χρησιμοποιουν γι΄ αυτο μιλαει.

--------------------------------------------------------------------

Το βραδυ ηρθε,το κουδουνι της πορτας χτυπησε και ετρεξα να ανοιξω.Την ανοιξα διαπλατα και ο Lucas στεκοταν στην αλλη πλευρα με μια τσαντα στο χερι.

"Lucas!"Του εκανα τακλιν και τον πεταξα στο εδαφος,κυριολεκτικα.

"Hey,Audrey!"Τυλιξε τα χερια του γυρω απο τη μεση μου,ενω ξεκουραζομουν απο πανω του."Μπορω να σου ζητησω μια χαρη?"O Lucas ρωτησε και πιεσα τον εαυτο μου να σηκωθει.

"Και βεβαια,τι τρεχει?"Του χαμογελασα γιατι παντα μου φτιαχνει τη μερα.

"Το ντουζ μας κατα καποιο τροπο εσπασε οταν εφτασα στο σπιτι και σκυλοβρωμαω.Μηπως θα μπορουσα να κανω ενα ντουζ εδω?"Ρωτησε γλυκα,και ετσι κι αλλιως θα του ελεγα ναι.Psh!Μπορει να κανει ενα ντουζ εδω,κεθε μερα οποτε θελει.

"Και βεβαια!Μπορεις να κανεις ντουζ στο μπανιο μου"Προσφερθηκα και μου χαμογελασε.Δεν μπορεις ποτέ να πεις οχι εαν ενας κουκλος θελει να κανει ντουζ στο σπιτι σου.Το σπιτι μας δεν εχει ενα μπανιο για ολους γιατι καθε δωματιο εχει το δικο του μπανιο,εχουμε μονο πλησταριο γι' αυτο θα πρεπει να πλυθει στο μπανιο μου.

Ο Tristan βγηκε και ποιος ξερει πότε θα γυρισει ή τι κανει.Ενωσα τα χερια μου με του Lucas και του εκανα νοημα να με ακολουθησει πανω στο δωματιο μου.

"Λοιπον,το μπανιο ειναι εκει-"Εγειρε και με φιλησε απαλα,τα χερια του σταθηκαν στους γοφους μου και τα χερια μου βρηκαν το δρομο τους προς τα πανω στη μπλουζα του,τραβωντας τον πιο κοντα μου.

"Εισαι τοσο ομορφη μωρο μου"Ο Lucas πηρε μια τουφα απο τα μαλλια μου που επεφτε στα ματια μου και την τοποθετησε πισω απο το αυτι μου και κοκκινησα.

"Πηγαινε να κανεις ντουζ!"Τον εσπρωξα παιχνιδιαρικα και μου εκλεισε το ματι.

Ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι μου και περνουσα την ωρα μου στο τηλεφωνο μου,οταν ο Lucas βγηκε απο το μπανιο και τα αμτια μου πεταχτηκαν εξω και το στομα μου εμεινε ανοιχτο.Οι κοιλιακοι του ηταν η τελειοτητα και δεν μοιαζει με θνητο αλλα με Ελληνα θεο απο την Αρχαια Αθηνα.Μια πετσετα ηταν τυλιγμενη γυρω απο τη μεση του και περπατησε προς την τσαντα του που βρισκοταν κοντα μου.Σκατα!Ειναι δυνατον να ειναι ο θεος ολων των κουκλων?

"Θεε μου"Μουρμουρησα,και ο Lucas με κοιταξε και μετα ακολουθησε το βλεμμα μου μεχρι τους κοιλιακους του.Χαχανησε και καθισε στο κρεβατι μου αντι να ντυθει.

"Απολαμβανεις τη θεα?"Ρωτησε,αλλα δεν απαντησα.Κυλισε πρς τα εμενα και πιεσε τα χειλη του στα δικα μου.Τραβηξα το λαιμο του πιο κοντα και επαιξα με το πισω μερος των μαυρων γυαλιστερων μαλλιων του,που ηταν υγρα.Βγαινουμε εδω και αρκετο καιρο και μου αρεσει τρελα πολυ.

Ο Lucas τραβηξε τη μπλουζα μου ψηλα και την αφησα να περασει απο το κεφαλι μου.Βρηκε το κουμπι του σορτς μου,αλλα τραβηξα τα χερια του μακρια,"Οχι αποψε Lucas"δαγκωσα το κατω χειλος του και αυτο τον εκανε να με φιλησει πιο σκληρα.

"Μπορω να περιμενω"Απαντησε βραχνα και πεταλουδες αρχισαν να φτερουγιζουν στην κοιλια μου.Γλυστρησε τα χερια του πανω στα ποδια μου και ενιωσα μια αντριχιλα.Ugh! Νιωθω σαν να ειμαι ετοιμη να ενδωσω.Αλλα οχι,ειναι πολυ νωρις αφου εχει περασει μονο μια εβδομαδα.

Ειδαμε μια ταινια στο Netflix και κουλουριαστηκαμε μαζι στον καναπε.Νιωθω ασφαλης οταν ειμαι με τον Lucas,ισως επειδη ειναι τοσο γλυκος που πιστευεις οτι τιποτα δεν θα σου συμβει οταν εισαι μαζι του,σαν τον πριγκιπα στο ασπρο αλογο.

"Θες να βγουμε αυριο?"Ρωτησε κι εγω ξυπνησα απο το πρωινο μου ονειρο.

"Ναι,που θα παμε?"Κοιταξα στα ονειρεμενα μπλε ματια του και ηταν απλως τοσο υπεροχος που δεν ειναι καν δυνατο να υπαρχει.

"Μπορουμε να παμε στην παραλια ή κατι τετοιο?"Ειπε ο Lucas,σηκωσα τα φρυδια μου μπερδεμενη,επειδη εχει προπονηση λακρος αυριο.

"Αλλα πρεπει να πας για λακρος" Του ανεδειξα ενευσε λες και δεν ηταν τιποτα σοβαρο.

"Μπορω να κανω κοπανα,θελω να περασω ολη τη μερα με το κοριτσι μου αυριο"Μου ειπε χαμογελωντας.

"Ωστε ειμαι το κοριτσι σου τωρα?Δεν θυμαμαι να με ρωτησες"Τον πειραξα και τα μαγουλα του κοκκινησαν.

"Οh.Λοιπον ,θες να γνεις το κοριτσι μου Audrey Jennifer?"Τσιμπησε τα μαγουλα μου και κοιταξε κατευθειαν στα ματια μου.Μολις πεθανα,η καρδια μου εχασε ενα χτυπο και η ανασα μου κοπηκε.

"Nah"Κοιταξα παλι στην τηλεοραση και ο Lucas ηταν τελειως μπερδεμενος.Τον πειραζω.

"Τι εννοεις 'nah'?Δεν θελεις να γινω το αγορι σου?Ειμαι πολυ ασχημος για σενα?"Στραβομουτσουνιασε,ενω με πειραζε.

"Nah,εχω ηδη αγορι,συγγνωμη"Πλακα κανω!Απλως κανω βλακειες!

"Αληθεια?Ειναι πιο ωραιος απο μενα?"Ο Lucas σηκωσε τα φρυδια του.

"Ναι,εχει αυτο το χαριτωμενο προσωπακι"Χαιδεψα το μαγουλο του,"Ονειρεμενα μπλε κρυσταλλινα ματια"Κλειδωσαμε βλεμματα,"Μαλακά μαυρα γυαλιστερα μαλλια" Ετρεξα τα χερια μου μεσα στα μαλλια του "Γαματο σωμα,που ειναι να πεθανεις" Χαμογελασα,κοιτωντας τον κορμο του και μου χαμογελασε κι αυτος."Και τα πιο λαχταριστα χειλη".Προχωρησα πιο κοντα του και πιεσα τα χειλη μου πανω στα δικα του,πειραζοντας τον λιγο."Ξεχασα το ονομα του,αλλα αρχιζει απο L και τελειωνει σε S" Ο Lucas με τοποθετησε στο ποδι του και τον φιλησα πιο σκληρα,που με εκανε να νιωσω πιο ελαφρια.

"Λοιπον,τοτε ειναι τυχερος που σε εχει"Μου στραβοχαμογελασε και με κρατησε σφιχτα.Ημασταν στην μεση μιας στιγμης οταν ανοιξε η μπροστινη πορτα ανοιξε αποτομα.Τραβηχτηκα απο τον Lucas και τα χειλη του με ακολουθησαν.

"Συγγνωμη"Του χαμογελασα και γυρισα το κεφαλι μου προς την πορτα οπου στεκοταν ο Tristan,ο οποιος μας κοιτουσε εντονα σαν να ειδε φαντασμα ή κατι τετοιο.

"Οου,λαθος μου.Θα φυγω."Ο Tristan μετεφερε το βλεμμα του σε μενα και το προσωπο του επεσε λιγο.Ηταν ταραγμενος?Κοιταζομασταν για λιγο,μεχρι που ο Lucas καθαρισε το λαιμο του.

"Οχ φιλε,μεινε" Εφυγα απο πανω του κι αυτος σηκωθηκε."Ειναι αργα,καλυτερα να φυγω Audrey" Εγειρε να με φιλησει μια τελευταια φορα.

"Ενταξει θα σε δω αυριο"Ειπα κι αυτος γλυστρησε την τσαντα του στους ωμους του και περπατησε εξω,αφου πρωτα επεσε πανω στον Tristan ενω εφευγε.Ο Lucas μου εριξε μια ματια και στο τελος μου χαρισ ενα στραβο χαμογελο.Ο θετος μου αδερφος εκλεισε την πορτα πισω του και την κλειδωσε.

"Συγγνωμη γι'αυτο"Απολογηθηκε.Κατι περιεργο μου συμβαινει,γιατι οταν ειδα τον Tristan μπροστα στην πορτα,η καρδια μου αρχισε να χτυπαει ακομα πιο δυνατα.

"Οχι ειναι ενταξει.Που πας?"Τον κοιταξα και με κοιτουσε πισω λες και εβγαλα δευτερο κεφαλι.

"Εμενα ρωτας?" Ο Tristan εδειξε τον εαυτο του με τον δεικτη του και κοιταξε πισω για να δει μηπως στεκοταν καποιος εκει."Oh whoa!Πότε εγινε η πριγκιπισσα περιεργη?"Περπατησε προς τον καναπε και πηδηξε ακριβως διπλα μου,ξεκουραζοντας τα χερια του πισω απο τους ωμους μου στην πλατη του καναπε.

"Καλα!Δεν με νοιαζει"Πιεσα τον εαυτο μου να σηκωθει,αλαλ μου επιασε τον καρπο και με αναγκασε να ξανακατσω κατω.

"Οχι,δεν βγαινω,μολις γυρισα"Κρατουσε ακομα τον καρπο μου και κατα καποιο τροπο ενιωθα ανετα.

"Ενταξει,λοιπον παω για υπνο τωρα"Ξαναπροσπαθησα,αλλα με κρατουσε σφιχτα."Tristan αφησε με!"Δεν ημουν καθολου θυμωμενη και δεν ξερω γιατι το αγγιγμα του με παρηγορουσε.

"Audrey..."Κοιτουσαμε ο ενας τον αλλον εντονα και μετα,απο το πουθενα με φιλουσε.Ο Tristan τυλιξε το χερι του  πισω απο το λαιμο μου και με τραβηξε πιο κοντα του.Τα ματια μου εκλεισαν κι ενιωθα....ομορφα.Μια σπιθα αναψε μεσα μου και η καρδια μου χτυπουσε πανω στα πλευρα μου.Η γλωσσα του χωρισε τα χειλη μου να ανοιξουν και εγω του επετρεψα την εισοδο.Οι γλωσσες μας σε εναν γλυκο χορο,μπερδεμενες μεταξυ τους κι εγω μολις συνειδητοποιησα τι εκανα.Σκατα!

"Tristan!Τι στο καλο!"Τι στο καλο εκανα μολις τωρα?Τον εσπρωξα μακρια και τον επιασα απροετοιμαστο,πραγμα που τον εκανε να πεσει πισω στον καναπε.Ετρεξα προς το δωματιο μου και εκλεισα την πορτα πισω μου.Τι στο καλο συνεβη?Αυτο ηταν λαθος απο πολλες πλευρες και παρολα αυτα,μου αρεσε.UGH!!!

Α/Ν: Ο.Ο Φιληθηκαν! :$ Η Audrey και ο Tristan φιληθηκαν!!!!!!!!!!!!!Σας ηρθε αποτομο ή το περιμενατε?Και τηςε αρεσεεεεεεεεεεε!!Οοοοοοοοοοhhh!!Λοιπον θα ανεβασω παλι την αλλη εβδομαδα γιατι εχω σχολειο και γινονται διαφορα:P Share/Comment/Vote/Suggest :)

Μεχρο το επομενο,

XOXOXOXOXOXO <3

Continue Reading

You'll Also Like

863K 34.5K 97
" ΕΊΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΈΣΑ;ΓΙΑΤΊ ΜΕΝΕΙΣ;" φώναξε μέσα στο πρόσωπο μου και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θα φύγω. Δεν...
299K 12.5K 48
Τι θα γίνει όταν ο μπαμπας σου φευγει για επαγγελματικο ταξίδι και βάζει τον πολυ νεοτατο και σεξυ φίλο του να σε προσεχει? Η Ava είναι μόλις 18 και...
245K 9.7K 62
Ήρθαμε λοιπόν στο μέρος 2ο του βιβλίου... Πάμε ένα μικρό ΣΠΟΙΛ... Πάω να μπω μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου και νιώθω σε δευτέρολεπτα, όλο το σώμ...
605K 19.9K 70
Η Μελίνα, μια 18 χρόνη μαθήτρια Τρίτης λυκείου, οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ , μια εφηβική τρέλα , η μητερα της μόλις την γέννησε εφυγε και απ...