ÇEVİKÇİ BEY | Tamamlandı

By ozodlx_

3.2M 180K 32.1K

Güneş: Polis ol, polisle birlikte ol ama asla polislik olma demişler ya Güneş: Halt etmişler Güneş: Tutuklay... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36 - FİNAL 1
37 - FİNAL 2
38 - FİNAL 3
Son | Teşekkür 🇹🇷

25

92.4K 4.4K 1.4K
By ozodlx_

Umarım çok severek okur ve bol bol yorum + vote atarsınız ballarım canlarım.

Çok...❤

Güneş: Geldim ben ama dayıma yakalanırım diye bahçenin dışında bekliyorum

Çevikçi Bey: Ben de tam çıkıyordum 2 dakikaya geliyorum güzelim.

Güneş bahçenin dışında beklerken ınstagramda gezmeye başladı. Daha doğru bir tabirle günde milyon kez yaptığı gibi Yusuf'u stalklamaya...En son attığı fotoğrafa düşmüştü ve içinden bir çok şey geçerken Bol güneşler deyip emoji atmakla yetinmişti. Hayır kendinisi bu kadarını yaparken kızların ateş, su, öpücük gibi bol yavşamalı emoji atması yok  muydu, deliyordu da bir şey yapamıyordu.

GizemliGizem denen hesabın Yusuf'un savunmasına gülmüştü. Bu ne sinir aslan parçası, relax.

Bahsettiği videoyu hatırlıyordu. Geçen sene polis eğitimleri adı altında youtubeda birkaç video paylaşılmıştı. Allah var videodakilerin hepsi birbirinden yakışıklıydı ve yorumlardakiler de haklı olarak coşmuş durumdaydı. Stalk konusunda uzman olanlardan adamların hesabını bulup yorum olarak yazan bile vardı. Zaten ne olduysa o sıra olmuştu. Video farklı platformlarda Suç işlemeye teşvik eder bunlar merkez başlığı altında paylaşılmıştı. Güneş üşenmeden hepsini farklı hesaplardan tek tek şikayet edip spamladığını hatılıyordu. Oh olsun!

Beline sarılan kolla irkilirken Yusuf olduğunu görünce rahatlayarak kendini rahat bıraktı. Adamın kolları arasında küçücük kalmış adeta kaybolmuştu. Ne diyordu  Toygar Işıklı Bırak sende kaybolayım...

"Korkuttum özür dilerim," dedi Yusuf burnunu varla yok arası saçlarına daldırdığı zaman diliminde. Mis gibi kokuyordu be.

"Sorun değil," diyen Güneş ellerini beline doladı. Allah'ım şu an resmen hayal ettiğini yaşıyordu. Gerçi o öpücükten sonra diğerlerine bu kadar şaşırmaması gerekiyordu.

"Dayıma yakalanmadan gidelim mi?" dedi adamdan uzaklaşıp etrafa göz gezdirerek. En sonki sahile gitme planından sonra dayısının buna da çomak sokmasına dayanamazdı, ne kalbi, ne psikoloji.

Yusuf gülerek kızın eline uzandı ve küçük ellerini kavradı. Arabasını park ettiği yere doğru ilerlerken Güneş'in şok olmuş halini henüz fark edememişti. Kız transa girmiş gibiydi.

Her şey çok hızlı gelişmişti. Ona itiraf etmesi, öpmesi, flört ediyor gibi konuşmaları, sevgili gibi buluşup sarılmaları el ele tutuşmaları...Eğer bu bir rüyaysa uyanmak istemiyordu.

Arabanın ön yolcu kapısını kız için açan Yusuf onun haline güldü. En ufak hareketinde etkileniyordu ve bunu adamın aksine gizleyemiyordu. Yusuf bu konuda şüphesiz daha başarılıydı yoksa liseli veletler gibi titreyen bedenini zapt etmesi zorlaşırdı.

"Nereye gidelim güzelim?"

"Güzelin miyim gerçekten?"

Yusuf arabayı çalıştırırken kızın düşünceli haliyle sorduğuna koca bir kahkaha attı.

"Güzelimsin gerçekten."

Güneş kendine gelmesi gerektiğinin bilincinde hızlı bir hamleyle adamın yanağında belirginleşen gamzeye öpücük bıraktı. Ah o gamzeler onlara vurulmuştu. Bu hamleyi beklemeyen Yusuf ise saliselik direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldu.

"Ulan kaza yaptıracaksın bana."

Bu sefer gülme sırası Güneş'teydi. Adamın aklını almak öyle değil böyle olurdu işte.

"Gülüyor musunuz bir de hanım efendi?" dedi göz ucuyla ona bakarak. Ardından arabayı yavaşlatarak kenara çekti. "Ben şimdi size gülmeyi göstereceğim."

Güneş ona anlamaz gözlerle bakarken Yusuf "Uygulamalı olarak göstereceğim bir şey vardı bence ertelemeyelim," diyerek kızdan tarafa iyice dönüp dudaklarını birleştirdi. Araba siyah filmli olduğundandı bu rahatlığıydı.

Güneş büyük bir istekle unuttuğunu hatırlatmasına izin verdi.

-

Arabada yaşananlardan sonra sahile sıfır bir mekana gelmişlerdi. Bahçe tarafına geçdiklerinde kumsal ayaklarının altındaydı. Bir şeyler yeyip içmişler ardından Güneş ayakkabılarını çıkarıp eline almıştı. Yusuf'un yüzüne bakmasıyla adam istediğini anlayarak ona eşlik etti. Denizin suları ayaklarına değdiğinde içine huzur doluyordu.

Ve tabii bir de Yusuf'un elini tutmuş olması ve yanındaki varlığı.

"Yusuf," dedi Güneş söyleyeceklerini seçmeye çalışırken. "Biz şu an ne yaşıyoruz? Hayal mi bunlar, rüya mı emin olamıyorum. Ben seni sevdiğimi söyledim yüzleştik ve sonrası çok hızlı gelişmedi mi sence? Yani sen bu kısa sürede bana karşı ne hissediyorsun, hoşlantı mı? Aşk mı? Yanlış anlama lütfen hislerini küçümsemiyorum sadece beni tanımıyorsun. Yani daha tanıyacağın kadar vakit geçirmedik o yüzden ne ara bu raddeye geldik istemsizce sorguluyorum." Derince nefes verdi.

"Diyebilirsin sen ne kadar tanıyorsun. Bir noktaya kadar haklı olabilirsin ama ben bir gölge gibi olsam da senin hayatında daima vardım. Neleri seversin neleri sevmezsin bunları ve nicesini biliyorum."

"Oturalım mı?"

Kumsala oturup denize doğru döndüklerinde Yusuf kızın ellerini tuttu. Baş parmaklarını yavaş yavaş elini okşarken anlatmaya başladı.

"Sen de bir şekilde benim hayatımda hep vardın. Siz Melis ile arkadaş olduğunuz günden beri evde olduğum her an senin adın ya da sana dair şeyler duydum. Sonra sen bize geldin birkaç kez. Hepsinde senin düşündüğünün aksine rahatsız olma diye gittim."

"Abin benden kaçıyor olabilir mi?" dediği anı gözünün önüne geldi. Duymuş muydu ya?

"Sana karşı dürüst olacağım. Seninle ilgili duyduklarımdan gördüklerimden etkilenmiştim. Enerjin çok güzeldi, dövüş eğitimlerin ve nicesi." Kız heyecan içinde onu dinlerken şaşkın ördek gibi bakan haline güldü.

"Senden de etkilendim Güneş."

"Nasıl ya?" dedi kız şaşkınlıkla. "Ne zaman yaşandı bu?"

"Kendime itiraf ettiğim ilk an yaklaşık bir yıl önceydi. Melis'in evde tek kaldığı benim de şehir dışında görevde olduğum bir gün bizde kalmıştın. Geldiğimde ikiniz arka bahçedeydiniz ve kendi kendinize eğleniyordunuz. Özür dilerim o gün sizi biraz dinlemiş olabilirim." Güneş kaşlarını çatıp o zamana ışınlanmaya çalıştı. Neler yapmışlardı neler konuşmuşlardı hatırlamıyordu ki!

"Melis'in sana Güneş dediğini ilk o zaman duydum. Normalde hep Ece ismini kullanıyordu. Sen gittikten sonra sorduğumda diğer ismin olduğunu söyledi."

Güneş yaşadığı aydınlanma ile parçaları birleştirmeye çalışıyordu. "Nasıl yani? Sen en başından beri..."

Yusuf "Evet," diye karşılık verdi. 

"Ben en başından beri biliyordum. Melis de sen yazdıktan sonra gelip tek kelime etmedi ama bildiğimi biliyordu. Sadece dile getirmedi. İkimiz arasında kalmak istemediği için yaptı, kızma ona."

Güneş bir süre cevap vermeyip düşündü. Zaten adamın onu en başta engellememesinde bir gariplik vardı. Sert halinden birden sempatik Yusuf moduna geçip çıkartmalar, randomlar atması, içindeki Güneş'le ilgilenmesi...Demek hepsi bu yüzdendi. Bir de akıllıyım diye geçinirsin Güneş, ağla.

"Ben şaşkınım şu an. Kremi getirdiğim gün Levent'le koridorda karşılaşmıştık, söylemiştir öyle şüphelenmişsindir diye düşünmüştüm."

"Evet o gün dayın izinliydi. Bu kız niye gelmiş ki Allah Allah diye sorguladı baya."

İkisi gülüşürken Güneş aslında ne kadar salak olduğunu düşünüyordu. Adamın tüm kaçmalarını kendinden hoşlanmadığına bağlayıp elinden geldiğinde ondan uzak durmaya çalışmıştı. Bunu yaparken bilmeden yaşanacak ne çok zamanlarını çalmışlardı.

"Dedin ya bana karşı ne hissediyorsun diye," Yeşil gözlerini kızın gözlerine sabitledi.

"Bir isim veremem, kalıba sokamam ama anlatayım sen anla. Çevik Kuvvet'te son zamanlarım başka birime geçeceğim ve görev yerim değişecek. Önceleri bunu çok fazla isterken şimdi istemiyorum Güneş. Aramıza mesafeler girmesin, istediğim zaman ellerini böyle tutup gözlerine bakayım, o güzel kokunu içime çekeyim istiyorum."

Kızın gözleri hafiften dolmaya başlarken devam etti.

"Birimim değiştiğinde sahada görevlere gideceğim. Şehit olmayı hayal eden ben senin ağlamanı, bu acıya dayanmak zorunda olmanın düşüncesini bile kaldıramıyorum.  Sarıldığımda sağ yanıma gelen kalbinin atışlarını hissetmek bana dünyadaki cenneti vaad ediyor gibi."

Güneş hönküre hönküre ağlatacaktı.
Sümüklerini akıtma çocuğun üstüne mikrop.

" Tüm bunları hangi sıfat karşılar bilmiyorum. Tek bildiğim hislerimim senin hissettiklerinden eksik olmadığı." Kızın gözünden düşen yaşı sildi.

"Anlıyorsun değil mi güzelim?" Kafa salladı.

"Bundan daha iyi anlatılmazdı."

Boynuna sıkıca sarıldığında Yusuf'un o güzel kokusuyla sakinleşti.

" Aramıza mesafeler girdiğinde onları sıfıra indirecek, göreve gittiğinde ağlamak yerine gururla ve dualarla seni bekleyecek kadar çok seviyorum seni Yusuf."

Adam huzurla gülümsedi. Aşk neydi bilmiyordu ama bu kızın hissettirdiği kesinlikle daha fazlasıydı buna emindi. Ve bu hislerin sonsuz olması için elinden ne geliyorsa yapacaktı.

-

Duygusal geçen anlardan sonra Güneş Yusuf'u çekiştirerek denize ilerlemiş suyu adamın üzerine doğru atmaya başlamıştı. Verdiği tepkiler kızon kahkalar atmasına neden olurken oyununa ayak uydurup suyu kıza savurdu.

"Yaaaa."

Denizin kenarında birbirlerini ıslatırken çok eğleniyorlardı. Günleri kesinlikle çok güzel geçmişti. Birbirinden güzel fotoğraf çekinmişlerdi. En güzeli yanlarından geçen çiftten kendilerini çekmelerini rica ettikleriydi ve Güneş bunları paylaşmak için sabırsızlanıyordu. Acaba Yusuf da paylaşır mıydı? Paylaşsındı da çatlasındı o yorumdakiler ohhhhh.

YusufAydgn bir hikaye ekledi.

(Polar yok gibi düşünelim bulamadım düzgün ahsj)

Güneş sırıtarak galeriye girdi. Bu sırada Yusuf'un yeni bir gönderi paylaştığının bildirimi gelmişti. Heyecanla tıkladı.

(Temsiliii)

YusufAydgn: Değişmem gülüşünü tüm dünya benim olsa da

1024 beğeni, 400 yorum.

LeventhancıMasadan bir bir eksiliyor dostlar...

Alphanmadanoglu: Ne romantikmiş de biz bilmiyormuşuz .d

Melisayydgn: AAĞAĞAĞA O ZAMAN DANSSSS! MAŞALLAH DEYİN BEST ÇİFTİME PÜPÜPÜ NAZAR DEĞMESİN AMİN.

GizemliGizem: Oha sevgili yapmış

A: Kız güzel değil ki

Ğ: @A Götünden güzeldir kıskanç

Alolo: Kızın hesabı @GüneşEflin ve kız çok güzel, mutlu olun.💖

TürkogluAykut: Ne ara yaşandı bu? Sil oğlum şunu

Leventhancı: Sen uyu dayıların dayısı kız elden gideyeeeaaaağğğğhhh @TürkogluAykut

TürkogluAykut:  İkinizi birden evire çevire severim Levent @leventhancı

GüneşEflin: Çok...❤

Güneş mesajları yarı gülerek yarı sinirlenerek okuyup kendiside  fotoğraf seçti ve adamın alıntı yaptığı Kaan Boşnak şarkısı olan Bırakma Kendini'den bir kısım yazdı.

(Temsilii)


GüneşEflin: Yanımda değilsen ne İstanbul ne Ankara

Melisayydgn: EVDE HALAY ÇEKİYORUM ŞU AN LEYLEYLEYYY

YusufAydgn: Çok...❤

TürkogluAykut: Enişte bak burada kim var  @KemalEflin

Güneş dayısının babasını etiketlemesiyle şok oldu. Babası ne ara ınstagram açıp onu takip eymeye başlamıştı?  İçinden bir ses bunda dayısının parmağı olduğunu söylüyordu. Babasının dayısının yorumunu beğenmesinden hemen sonra ekrana düşen aramayla bismillah diyerek cevapladı. Açıkla bakalım şimdi nasıl açıklarsan.

Bölüm sonu.

Bence bol yorum ve voteyi hak ettim, ettik. Sınava çok az kaldı ben bölüm yazıyorum ağlawakk.

Bölüm nasıldı düşüncelerinizi alayım?

İçime ne çok romantiklik sığdırmışım meğer bölüm yazarken fark ettim udhszjah

Ah Yusuf ah seni kendimize alabiliyor muyuz?

Beni yani  ozodlx_ hesabını takip ederek gelişmelerden ve diğer kitaplarımdan haberdar olabilirsiniz.

Sizi seviyorum ve çalışmaya gidiyorum.💖

Hepinize çok...❤

Continue Reading

You'll Also Like

1.7M 26.8K 50
- Ahh...abim gelicek yapamayız.. Üstümdekileri delice yırtarak çıkardı. - Abini boş ver gece. Bugün gelmeyecek güzelim Erkekliğini boxer'ından çıkar...
1.2M 58.3K 54
Texting SİZ: Kardeşim kargomu getirsenize ne demek kurye vefat etti!? SİZ: Hayır aldığım şey de az buz bir para değil. SİZ: Ben o gitarın parasını...
423K 20.5K 54
T A M A M L A N D I Begonvil kitabından tanıdığınız Tanem'in arkadaşı Elis'in hikayesi. (Begonvil kitabını okumanız gerekmemektedir.) Yeni taşındığ...
4.9M 272K 28
Sarhoş olduğu gece bir adamla birlikte olan Kayra, sabah uyandığında kendini tanımadığı bir adamla bulur. Evden apar topar kaçan Kayra, birlikte old...