Αλήτισσα ψυχή

Par KaySkar

25.2K 1K 71

Γυναίκα που 'χει αλύτισσα ψυχή ποτέ μην την πληγώσεις γιατί στο τέλος θα γελά κι εσύ θα μετανιώνεις. "Μαλάκα... Plus

1
Cast
Cast 2
Cast 3
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62

45

224 12 0
Par KaySkar

Μετά από 3 βδομάδες.

Δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου από το δωμάτιο μου. Μόνο o Δημήτρης έρχεται στο δωμάτιο. Βασικά μόνο τον Δημήτρη μπορώ να έχω στο δωμάτιο, νιώθω πιο άνετα. Νταξει κάποιες φορές και ο Gang, το κάνω για να αναπτύξω μία καλύτερη αδερφικη σχέση μεταξύ μας. Στον Μολόχα είπα πως θα τον πλησιάσω όταν νιώσω έτοιμη, όμως έρχεται κάθε βράδυ και με βλέπει. Εχθές μου ήρθε ένα email από το σχολείο. Έχασα την χρόνια. Δεν πήγα να δώσω εξετάσεις. Τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη μου φώναζαν όταν τους είπα ότι έμεινα, αλλά όταν τους εξήγησα τι έγινε τα βλέμματα τους άλλαξαν. Ο Τζόνι έχει εξαφανιστεί. Όσο κι αν θέλω να κάνω κάτι, δεν μπορώ γιατί δεν ξέρω καν που είναι, έχω ψάξει τα πάντα γι αυτόν. Βρήκα επίσης ότι έχει έναν αδερφό που τον Σεπτέμβριο θα πάει 3η λυκείου σε ένα από τα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας. Ο Άρης έχει γυρίσει στην Ελλάδα. Έμαθε τι έγινε αλλά παρόλα αυτά δεν έκανε και τίποτα. Και το καλύτερο εχω καθυστερηση 

Μπαίνει στο δωμάτιο μου ο Δημήτρης κρατώντας μία σακούλα φαρμακείου στα χέρια του.

Κ. Τι είναι αυτό?
Δ. Πήγαινε καντο. Λέει και μου δίνει ένα τεστ εγκυμοσύνης.
Κ. Ε?
Δ. Τώρα. Μου δείχνει το μπάνιο.

Πηγαίνω και κάνω το τεστ. Περιμένω να δω τι είναι. Αχ μακάρι να μην είναι θετικό. Κλείνω τα μάτια μου και όταν τα άνοιξα είδα κάτι που δεν ήθελα να δω. Βγήκε θετικό. Είσαι έγκυος! Fuck! Ψυχραιμία ένα χειρουργείο θα κάνεις και δεν θα είσαι. Κι αν ο Μολόχα θέλει να το κρατήσουμε κι ας μην είναι δικό του?

Αρχίζουν με πολιορκούν σκέψεις μέχρι που άκουσα την πόρτα του μπάνιου να χτυπά και τον Δημήτρη να λέει.

Δ. Άιντε το έκανες?
Κ. Ναι. Λέω όσο ποιό φυσιολογικά μπορώ.
Δ. Και?!
Κ. Αρνητικό. Λέω και το πετάω στα σκουπίδια. Βγαίνω από το μπάνιο και ξαπλώνω στο κρεβάτι μου μαζί με τον Weil.
Δ. Πάω κάτω, θα έρθεις?
Κ. Όχι.

Βγαίνει από το δωμάτιο και με αφήνει με τον Weiler. Με πήρε ο ύπνος. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνω και κάτι άλλο. Κοιμάμαι, τρώω και ξανά κοιμάμαι. Το πολύ πολύ να κατέβω κάτω στην αυλή ή στο σαλόνι. Όταν ξύπνησα ήταν 3 το χάραμα. Πήρα την απόφαση να σηκωθώ και να πάω μία βόλτα στο σπίτι. Ανέβηκα πάνω στο γυμναστήριο μετά κάτω στην αυλή. Έφτασα στο γκαράζ και μου ήρθε μία ιδέα. Έτσι ανέβηκα στην μεγαλύτερη μου αγάπη, την μηχανή, βγήκα μία βόλτα για να πάρω αέρα. Δεν είχε κίνηση στους δρόμους έτσι πήγα στο Σανατοριο. Δεν ήταν κανείς εκεί. Στάθηκα στη γραμμή εκκίνησης μέτρησα από μέσα μου "3.2.1." και ξεκίνησα. Έκανα τον γύρω της πίστας 2 φορές. Έφυγα και πήρα τον δρόμο για το σπίτι.

Είμαι σε ένα φανάρι και περιμένω να ανάψει πράσινο. Ανάβει το πράσινο και ξεκινάω. Ένα αμάξι από τα δεξιά μου πέφτει με την μούρη πάνω μου και πετάγομαι μακριά από την μηχανή. Ανοίγω τα ματιά μου και βλέπω καπνούς από το αμάξι και την μηχανή με γρατζουνιές. Νιώθω έναν αβάσταχτο πόνο στην κοιλιά μου και να αιμορραγω. Γαμώ το μ**νι της μάνας σου Τζόνι. Να σου πεθάνει ότι αγαπάς. Από τον πόνο τα μάτια μου ξανά κλείνουν.

Gang pov

Ξυπνάω το πρωί και πηγαίνω στο μπάνιο, πλένω τα δόντια μου και ανεβαίνω πάνω στην Kay, την όποια δεν βρίσκω εκεί. Ψάχνω σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού αλλά δεν είναι πουθενά. Κατεβαίνω στο υπουργείο και βλέπω την πόρτα από το δικό της γκαράζ ανοιχτή. Μπαίνω μέσα με την ελπίδα να την βρω εκεί αλλά βλέπω ότι δεν είναι εδώ. Το ίδιο και μία μηχανή της. Ανεβαίνω γρήγορα πάνω και ανοίγω τον υπολογιστή στο γραφείο μου. Ψάχνω να βρω από το τσιπάκι της που είναι. Την εντόπισα στο νοσοκομείο. Τι κάνει εκεί? Βλέπω τους υπόλοιπους να μπαίνουν στο γραφείο και να με ρωτάνε διαφορά.

J. Που είναι η Kay?
G. Στο νοσοκομείο.
Όλοι. Τι?!
G. Ναι. Έφυγε το βράδυ με την μηχανή και τώρα είναι στο νοσοκομείο. Δεν έχω ιδέα τι κάνει εκεί. Βλέπω τον Μολόχα να χτυπάει το χέρι του στο γραφείο. Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του γραφείου αυτή τη στιγμή.
Ν. Μολ. Ηρέμησε. Μπορεί να μην είναι κάτι συναντικο. Βλέπω τον Jay να τρέχει πανηκοβλητος πάνω και μετά από λίγο έρχεται κρατώντας ένα άσπρο πράγμα στα χέρια του.
G. Τι είναι αυτό?
J. Είχε να της έρθει η περίοδος ένα μήνα, και αυτό το τεστ είναι θετικό.
L. E?
J. Την βίασε ο Τζόνι! Μα καλά δεν το καταλάβατε? Και την άφησε έγκυο!
M. Πως?!
J. Ναι Μολόχα.
X. Φύγαμε νοσοκομείο.

Τρέχουμε όλοι, μαζί με τον Weil στα αυτοκίνητα και πηγαίνουμε στο νοσοκομείο. Πηγαίνω στην ρεσεψιόν και ρωτάω.

G. Η Σταυρίδου που είναι?
Ρεσ. Γιατί ρωτάτε?
G. Ο αδερφός της είμαι.
Ρεσ. Μεταφέρθηκε στην κλινική και περιμένουμε αποτελέσματα.
Δ. Μπήκε για έκτρωση?
Ρεσ. Όχι είχε τροχαίο. Λέει και ο Μολόχα παγώνει.

Ανεβαίνουμε πάνω και περιμένουμε έξω από την κλινική για αρκετές ώρες. Βλέπουμε έναν γιατρό να βγαίνει από μέσα και να λέει.

Γιατρ. Για την Σταυρίδου?
G. Εμείς. Τρέχουμε και μας κοιτάει με ένα περίεργο ύφος.
Γιατρ. Ποιανού από εσάς ήταν το παιδί. Λέει Ειρωνικά.
G. Κόψε την πλάκα γαμώ το σπίτι σου και λέγε πως είναι η αδερφή μου.
Γιατρ. Κάναμε ότι μπορούσαμε, δεν καταφέραμε να σώσουμε το παιδί.
Μ. Πως είναι η Kay?
Γιατρ. Βρίσκεται σε κόμμα λόγο του τροχαίου αλλά σύντομα θα είναι καλά.
Μ. Το καλό που σας θέλω, αλλιώς. Τον τραβάω πριν συνεχίσει να μιλάει και καθόμαστε στις καρέκλες αναμονής.

Περιμένουμε για λίγα λεπτά και έρχεται μια νοσοκόμα λέγοντας.

Νοσ. Η Σταυρίδου βρίσκεται στο δωμάτιο 436. Μπορείτε να πάτε να την δείτε.

Ανεβαίνουμε στον 4ο και πλησιάζουμε το δωμάτιο της από έξω ήταν ένας γιατρός και μας λέει.

Γιατρ. Μόνο ένας θα μπεί. Άμεσος το βλέμματα έπεσαν πάνω μου.

Μπαίνω μέσα και την βλέπω να ξαπλώνει στο κρεβάτι με σωληνάκια στη μύτη. Είχε κάτι μελανιές από το ατύχημα. Κάθομαι στην καρέκλα δίπλα της και της ακουμπάω το χέρι. Κάθομαι εκεί χωρίς να της πω τίποτα. Βγαίνω από το δωμάτιο και λέω στους υπόλοιπους.

G. Πάμε σπίτι θα έρθουμε το βράδυ.
Μ. Εγώ θα μείνω εδώ.
G. Ό,τι θες.

Γυρνάμε σπίτι και προσπαθούμε να ηρεμήσουμε. Η Μαριαγαπη δεν είχε καταλάβει τι γινόταν μέχρι να της πει ο Ντάφη.

Μολόχα pov

Αφού έφυγαν οι υπόλοιποι μπαίνω με τον Weiler μέσα στο δωμάτιο. Την βλέπω ξαπλωμένη με σωληνάκια. Την χαϊδεύω στο κεφάλι όσο της κρατάω το χέρι.

Μ. Μωρό μου... Μωρό μου μ' ακούς? Αν με ακούς δείξτο μου. Περιμένω να κουνηθεί αλλά δεν κάνει τίποτα. Τα μάτια μου βουρκώνουν, ενώνω τα κεφάλια μας και κλείνω τα μάτια λέγοντας της.
Μ. Σ' αγαπάω.

Το λέω και το νιώθω. Την αγαπάω. Την θέλω δική μου. Θέλω να την κάνω δική μου. Μόνο δική μου. Αφήνω ένα απαλό φιλί στα χείλη της και σηκώνω το κεφάλι μου. Βλέπω τον λύκο δίπλα της να γλύφει στο χέρι. Κάθομαι στην καρέκλα δίπλα της και την κοιτάω. Μένω εκεί μέχρι που βλέπω τον ήλιο να δύει. Βγαίνω από το δωμάτιο και βλέπω έξω τον Vince.

Μ. Τι κάνεις εδώ?
V. Πηγαίνετε σπίτι, θα μείνω εγώ μαζί της.
Μ. Εντάξει.

Κατεβαίνουμε κάτω στο ισόγειο του νοσοκομείου και βγαίνουμε έξω. Προχωράμε προς το τζιπ, μπαίνουμε μέσα και ξεκινάω για το σπίτι. Μπήκαμε στο σπίτι και βλέπω τα παιδιά στο σαλόνι. Πηγαίνω στην κουζίνα να πιω νερό και να φάω κάτι. Η ατμόσφαιρα εδώ μέσα είναι χειρότερη από του νοσοκομείου.

Αφού έφαγα βγήκα έξω στην αυλή. Πήγα προς το μπαρ. Εκεί που καθόμασταν και την κοιτούσα στα μάτια. Κάθομαι στην καρέκλα του μπαρ με τα χέρια σταυρωμένα πάνω στη μπάρα. Μου λείπουν αυτά τα πράσινα μάτια, τα χείλη της, οι φάρσες που μας έκανε σχεδόν κάθε μέρα. Μου λείπει τότε που με γαργαλουσε στο υπουργείο και την βούτηξα στην πισίνα, μετά με μαγικό τρόπο βρέθηκα κι εγώ μέσα αλλά ήταν ωραία στιγμή. Ή όπως τότε όταν είχε κάνει μπάνιο και φορούσε μόνο τα εσώρουχα, την πήγα στο κρεβάτι και την γαργαλουσα. Το καλύτερο από όλα όταν την πρώτο φίλησα, ήταν απλά τέλειο. Σαν να έσκαγαν πυροτεχνήματα στο στομάχι μου, και σήμερα που της είπα πως την αγαπάω. Μακάρι να βγει γρήγορα να ζήσουμε κι άλλα τέτοια.

Σηκώνομαι και ανεβαίνω στο δωμάτιο μου. Βγάζω την μπλούζα μου και πηγαίνω προς το μπάνιο. Ανοίγω την βρύση και βγάζω τα ρούχα μου. Μπαίνω στη μπανιέρα και το νερό πέφτει πάνω μου. Μετά από λίγο βγαίνω και τυλιγωμαι με την πετσέτα. Πηγαίνω στην ντουλάπα μου, φοράω ένα μποξερακι και μια φόρμα μου και ξαπλώνω στο κρεβάτι μου. Προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά δεν μπορώ, φέρνω σβούρες στο κρεβάτι μου. Σηκώνομαι, φοράω μία μπλε μπλούζα που βρήκα μπροστά μου και ανεβαίνω προς το δωμάτιο της. Όμως ξέρω ότι δεν θα την βρω εκεί. Μπαίνω μέσα και μου έρχεται η μυρωδιά από το άρωμα της. Κοιτάω το δωμάτιο και τα πράγματα της. Πηγαίνω προς το κρεβάτι της και ξαπλώνω. Βλέπω ότι στον τοίχο πάνω από το κεφάλι της έχει κολλήσει φωτογραφίες δικές μας και των παιδιών. Παίρνω στα χέρια μου αυτή που την κρατάω σαν τσουβάλι στον ώμο μου όταν είχαμε πάει στη θάλασσα. Σαν τα βλαμμένα πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα Απρίλιο μήνα. Μετά κρυώσαμε και οι δύο αλλά δεν πειράζει.

Βλέπω μια άλλη που ξαπλώνω πάνω της.

Παίρνω μια άλλη που μας είχαν βγάλει κρυφά τα παιδιά όταν κοιμόμασταν, να την έχω στην αγκαλιά μου κι εκείνη να κρατάει τον Weiler.

Αχ πόσο μου λείπει. Ακούω τον υπολογιστή της να χτυπάει. Κάτι σαν καμπανάκι. Πηγαίνω να δω τι είναι και βλέπω εδώ και καιρό παρακολουθεί δύο άτομα ο ένας είναι ο Τζόνι τον άλλον δεν τον ξέρω. Βλέπω ένα χαρτάκι που έχει σημειώσει κάτι ονόματα "Τζονις Μακρής και Τάσος Μακρής" ο ένας στα 22 και ο άλλος στα 18. Να εκδικηθεί θέλει? Σκέφτηκα να ψάξω, να βρω τι άλλο έχει γράψει αλλά δεν είναι καλή ιδέα. Θα προσπαθήσω να της μιλήσω όταν βγει από το νοσοκομείο. Πηγαίνω πάλι στο κρεβάτι της και ξαπλώνω κρατώντας μία φωτογραφία μας. Δεν κατάλαβα πότε με πείρε ο ύπνος και κοιμήθηκα.

Το πρωί ξύπνησα από τον ήχο του κινητού της. Το ανοίγω να δω γιατί χτυπάει. Βλέπω κλήση από την φίλη της την Στεφάνια και απαντάω.

Μ. Ναι. Λέω μέσα στη νύστα.
Στεφ. Νίκο εσύ είσαι? Ε? Ποιος είναι ο Νίκος? Ααα ναι αυτό το ψευδονημο είχε δώσει για εμένα.
Μ. Ναι εγώ είμαι.
Στεφ. Η Kay που είναι? Τι λέμε τώρα?
Μ. Καλά είναι.
Στεφ. Για μισό. Γιατί έχεις εσύ το κινητό της? Αχ πρωί πρωί με τις ερωτήσεις.
Μ. Ήρθε εχθές από εδώ και το ξέχασε.
Στεφ. Αφού πήγαμε από το σπίτι της και ο μπαμπάς της είπε ότι δεν μένει μαζί του πλέον. Fuck! Από το κακό στο χειρότερο.
Στεφ. Νίκο ακούς?
Μ. Ναι. Εμ. Δεν ξέρω που είναι θα βγω να την βρω. Εκείνη την ώρα μπαίνει ο Jay στο δωμάτιο λέγοντας.
J. Θα πάω στο νοσοκομείο να δω την Kay θα έρθεις? Αυτό το άκουσε η Στεφ. Κακό. Πολύ κακό.
Στεφ. Στο νοσοκομείο? Ερχόμαστε.
Μ. Στεφ όχι. Λέω αλλά δεν πρόλαβα γιατί το έκλεισε.
J. Τι έγινε?
Μ. Πήρε η Στεφ τηλέφωνο και απάντησα εγώ, πήγαν από το σπίτι του πατέρα της και είπε ότι δεν μένει μαζί του και σε άκουσε για το νοσοκομείο.
J. Ουπς. Πρέπει να τους πούμε την αλήθεια.
Μ. Πας καλά? Να μάθουν ότι είναι αναρχικια?
J. Έτσι κι αλλιώς φαίνεται από το τατουάζ στο λαιμό μας. Ντύσου να πάμε όλοι μαζί.

Κατεβαίνουμε και πηγαίνω να αλλάξω. Έβαλα ένα μαύρο τζιν και ένα μαύρο φούτερ. Πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και καθόμαστε στις καρέκλες έξω από το θάλαμο της. Ο Gang κάνει βόλτες πέρα δώθε, ο Vince πήγε να πάρει καφέδες, ο Ντάφη κάθεται αγκαλιά με την Μαριαγαπη, ο Jay με τον Χάρη την κοιτάνε από το τζάμι του θαλάμου. Βλέπω τα παιδιά από το σχολείο της να έρχονται και μου κόβονται τα πόδια.

Στεφ. Νίκο. Σηκώνω το κεφάλι μου και ο Jay με τον Χάρη έρχονται δίπλα μου.
Σία. Νίκο που είναι?
G. Ποίοι είστε? Λέει κοιτώντας εμένα. Σηκώνομαι και τον τραβάω από το χέρι λίγο πιο πέρα.
Μ. Λοιπόν είναι τα παιδιά από το σχολείο της. Με αυτούς είχαμε βγει όταν ο Άρης πήρε τον Weil. Με ξέρουν ως Νίκο για την αναρχία δεν ξέρουν τίποτα.
G. Πρέπει να τους το πούμε.
Μ. Πας καλά?
G. Ναι. Πηγαίνει και κάθεται δίπλα στα παιδιά.
Σ. Θα μας πείτε ποίοι είστε? Λέει ο Στέργιος.
G. Η Kay είναι μεσα γιατί είχε ένα τροχαίο. Λέει και τα κορίτσια παγώνουν.
Α. Ε?
G. Για να καταλάβετε η Kay είναι αδερφή μου από ίδια μάνα...

Τους είπε για τον πατέρα της, το τροχαίο και ότι πλέον μένει μαζί μας. Μετά από ενα μίνι σοκ που έπαθα γιατί πίστευα ότι θα έλεγε για την συμμορία, βλέπω τον Gang σκεπτικό και τον ακούω να λέει.

G. Μολόχα έλα λίγο να σου πω. Πηγαίνω προς το μέρος του και μου λέει.
G. Είδες τίποτα εχθές στο δωμάτιό της σχετικά με... Τον διέκοψα.
Μ. Ψάχνει, και μάλλον πολύ περισσότερο από όσο πρέπει. Έχει βρει για έναν αδερφό του Τζόνι. Έχει βρει κι άλλα, αλλά δεν έψαξα στο γραφείο της.
G. Που πάει το μυαλό σου?
J. Ίσως εκδίκηση. Πετάγεται ο Jay.
G. Τι εννοείς?
J. Δεν ξέρω τι έχει στο κεφάλι της. Πάντως εγώ θα την βοηθήσω να πάρει αυτό που θέλει.

✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
______________________________________

Hey!

Θα φαω βρίσιμο.

Παιδία υπόσχομαι έρχονται πολύ πιο γαματα parts.

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

Him and I Par anonymous.com

Roman pour Adolescents

8.9K 375 23
Η Αφροδίτη είναι μία 16χρονη μαθήτρια η οποία δέχεται bullying από τον 17χρονο Άρη.Τι θα γίνει όμως όταν η Αφροδίτη αλλάξει; "Δεν σε φοβάμαι" του είπ...
214K 12.4K 48
《1ο βιβλίο 《 > είπα τρέμοντας > ειπε με ψυχρότητα > Με πλησίασε και έβαλε το χέρι του στο μάγουλο μου > είπε μετά από λίγο > είπα Για λίγα δευτερ...
534 65 50
Τι θα γίνει όταν η Αναστασία(Ναστια) προσπαθήσει να καταρρίψει το ηλιθιο ρεκόρ βλακειας;; θα βάλει τον εαυτό της σε κίνδυνο τελικά για μια ακόμη φορά...
1.3M 81.9K 97
"Τώρα γιατί το έκανες αυτό;" "Γιατί μόνο εγώ θα βλέπω τις sexy φώτο σου και το tattoo σου! Και κάποια στιγμή θα πηδιόμαστε όντως όπως έλεγα και στον...