Iubirea Unui Emir

By IlsaHidref

97.2K 5.6K 703

Ajunsă într-o țară străină, unde drepturile femeilor sunt limitate, Aida este forțată de către unchiul ei să... More

Partea I Capitolul I
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Partea II Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26

Capitolul 20

4K 250 46
By IlsaHidref

Următoarele patru zile, nu au adus nici o schimbare în comportamentul Aidei. Avea privirea mereu pierdută și mânca foarte puțin. Karim trebuia să plece în fiecare dimineață și se întorcea la amiază, dar înainte de a pleca o vizita mereu pe Aida. Karim nu dormea alături de ea pentru că nu dorea să profite de stare în care era ea. Aida fugise după o noaptea petrecută alături de el, nimeni nu a  obligat-o , a fost alegerea ei. Doar i s-a oferit șansa de a pleca iar ea  nu a ezitat în a o face. A fost decizia ei, care l-a făcut să creadă că nu simte nimic pentru el. Chiar dacă îi înțelese motivele, tot se simțea rănit, cu toate că Aida fusese cea nedreptățită în toată poveste. O va ajuta să își revină și doar atunci dacă ea va dori va rămân aici.

În timpul în care Karim era plecat, Azima avea grijă de Aida. O ajuta să se spele, vorbea neîncetat cu ea, chiar dacă aceasta nu îi răspundea, și îi pieptăna părul, apoi încerca să o facă să iasă din cameră dar Aida refuza mereu. Karim se întorcea înainte de prânz și mergea prima dată să vadă ce făcea Aida, apoi luau prânzul amândoi pe balcon. Karim o ținea în brațe și încerca să o facă să mănânce puțin din mâncarea care le era adusă. Azima venea apoi să stea cu Aida iar Karim merge în birou, însă avea grijă să mai treacă din când în când să vadă ce face ea. Aida stătea toată ziua închisă în cameră, excepție făcând seara, când Karim venea o lua în brațe fără să spună nimic, o plimba prin grădină, vorbea cu ea, luau cina, iar mai apoi o ducea înapoi în cameră unde priveau amândoi la apus. Karim o ajutat să se schimbe, o învelea cu pătură, o săruta pe frunte și stătea cu ea până aceasta adormea.

Astăzi Karim avusese o întâlnire în oraș dar, s-a întors la timp ca să ia cina cu Aida. Urcă scările și ajunse repede în dormitorul acesteia . Nu o văzu pe Aida în cameră așa că presupuse că aceasta se află pe balcon.

-Zahrati, am venit-, dar se opri văzând că Aida nu era pe balcon.

Merse și deschise ușa dressing-ului, dar nimic.

-Aida, strigă Karim și apoi întră și în baie dar Aida nu era nici acolo.

Panica începu să îl acapareze.

-Aida, strigă Karim în timp ce deschidea ușa dormitorului.

Pe coridor erau câteva slujitoare care s-au oprit speriate când l-au auzit pe emir că țipă.

-Unde este soția mea?

-Nu, nu știu, zise una dintre ele speriată.

-Soția ta este bine emirule, zise Azima în timp ce venea pe coridor.

Le spuse fetelor să plece iar apoi se apropie de emir și făcu o plecăciune.

-Unde este?

-Este la bucătărie.

-Poftim! Ce caută soția mea acolo?

-Gătește, răspunse simplu Azima.

Karim ridică din sprâncene mirat.

-A ieșit din cameră și a mers direct în bucătărie. Una dintre fete m-a anunțat. Eu am văzut că ați venit și am vrut să vă anunț prima dată pe dumneavoastră înainte de a merge la ea.

-În regulă Azima. Întoarce-te la treburile tale.

Karim porni spre bucătărie. Ca să fie sincer, știa unde se află doar că nu a întrat niciodată în ea. Chiar și când a fost mic, a fost învățat că el este un prinț și viitorul emir și că nu ar avea ce să caute acolo.

Femeile de la bucătărie erau toate îngrămădite la întrate și din când în când șușoteau între ele. Nu în fiecare zi o vedeai pe prințesă acolo. Karim ajunse în spatele lor și tuși de două ori teatral, iar ele se întoarse repede și făcură câte o plecăciune iar apoi plecaseră.
Karim așteptă până plecase ele iar apoi întră în bucătărie. Bucătăria era mare și modernă având toate aparatele necesare pentru a face mncare. Aida era acolo la masă și curăța niște cartofi. Karim înaintă spre ea și văzu că pe masă era o carte deschisă și fotografia pe care Aida o lua mereu cu ea.

-Zahrati, zise Karim și o sărută pe obraz, nu știam că îți place să gătești.

Karim se uită în cartea deschisă de pe masă și citi primul rând.

- Fish and chips ( pește si cartofi prajiti ).Sună bine. Ce zici să te ajut și eu?

Cum Aida nu zise nimic Karim continuă.

- Iau asta ca pe un da.

Se întoarse să caute un cuțit prin sertarele de la bucătari.

-Te avertizez de pe acum iubirea mea, că nu am mai făcut așa ceva. Așa că la final dacă nu iese gustos, poți să dai liniștită vina pe mine.

Deschise câteva sertare până găsi un cuțit apoi îl luă și reveni la masă.

-Apropo zahrati, zise Karim luând un cartof în mână, ești foarte frumoasă astăzi.

Aida de la moartea bunicului ei se închise într-o carapace și nu dorea să iasă de acolo. Era în lumea ei și nu voia să iasă de acolo pentru că îi era frică să facă față dureri. Așa că ea sa închis într-o cutiuță, dar Karim pe zi ce trece fisura acea cutie. Cu vorbele lui, cu gesturile lui cu săruturile lui. Puțin câte puțin o cucerea. Nu arata, dar mereu era conștientă de prezența lui, de parfumul lui, de senzația pe care o simțea de fiecare dată când el o lua în brațe sau când o săruta. De cum inima ei bătea cu repeziciune când se afla în preajma lui. Când era cu el se simțea în siguranță, protejată, și se gândea că poate până la urmă nu era singură. Dar îi era frică să spere, să creadă că căsnicia lor avea un viitor.

Karim care nu mai curățase în viața lui cartofi se uită cum făcea Aida și se gândi că nu putea fi așa de greu. Însă după câteva minute când practic ciopli acel cartof, din care nu mai rămase aproape nimic, din neatenție cuțitul alunecă tăindu-l în palmă iar sângele își făcu imediat apariția.
Karim se întinse după șervețel, dar rămase cu mâna în aer, surprins când Aida luă repede un șervețel și îl puse grijuliu pe rană. Aida îi făcu să se așeze pe un scaun, apoi îi luă mâna și se uită la ea. Tăietura nu era adâncă, dar trebuia curățată înainte de a o pansa, așa că Aida merse să aducă ce avea nevoie pentru a-l pansa. Karim rămase acolo pe scaun iar fața lui trecu de la surprindere la fericire. Zâmbi acolo pe scaun, pentru că era primul gest pe care îl făcea Aida de la moartea bunicului ei. Primul gest prin care arăta că este conștientă de prezența lui. Acest gest pentru Karim însemna enorm. Era un pas spre vindecare.

Aida veni repede înapoi cu câteva pansamente. Stătea acolo între genunchii lui Karim cu mâna lui mare în mâinile ei mici, și începu să îl panseze. Karim nu se uita de loc la ce făcea ea, nu îi păsa. Îi păsa în schimb de cum era de concentrată asupra a ceea ce făcea. Cum fruntea ei se încrețit, iar el ar fi vrut să sărute locul acela. Cum parfumul ei îi invada nările. Cum trupul lui reacționa la apropierea ei. Pe zi ce trece se îndrăgostea tot mai tare de ea. Voia ca ea să își revină, să treacă peste această perioadă grea, dar în același timp nu își dorea asta deoarece risca să o piardă. După ce și-ar fi revenit ea ar fi putut să plece și el nu ar fi ridicat nici un deget ca să o oprească. Înainte nu a lăsat-o să plece pentru că credea că așa o protejează, dar astăzi nu o mai putea opri nimic. Iubirea lui pentru ea ? Poate, dar nu era suficient. Aida simțea ceva pentru el, că era afecțiune sau atracție, simțea. Dar nu era dragoste. Ea nu îl iubea. Și el nu ar fi obligat-o niciodată să își petreacă restul vieții alături de el știind că inima ei nu îi aparține.
Câteva fire de par i se desprinse din împletitură, iar Karim nu rezistă imboldul-ui de a i le da după ureche. Mâna lui poposi apoi pe obrazul ei, iar degetul lui mare o mângâie încet. Aida ridică privirea spre el. Karim o privi atât de tandru, că Aida se pierdu în ochii lui. Karim își puse mâna pansată pe talia ei, și o trase mai aproape de el. Știa că avea atenția ei așa că dorea să profite de ea.

-Știu că îți este greu zahrati, dar la un moment dat va trebui să îți revii. Nu te forțez, i-ați cât timp ai nevoie. Voi fi lângă când vei dori să ieși din carapace. Dar nu ține durerea prea mult în tine, plânge zahrati, pentru că ai nevoie de asta.

Karim se ridică în picioare și o îmbrățișă. Spre surprinderea lui, Aida îl îmbrățișă și ea. Au stat așa câteva minute bune, apoi Karim se îndepărtă și zise.

-Cred că nu mă prea descurc la curățat cartofi. Dar dacă vrei să îmi arăți cum se face, să ști că învăț repede. Ce zici? Ești dispusă să înveți un emir să gătească?

Au gătit împreună iar pe urmă au mâncat. Aida nu îl mai ignora pe Karim. Nu vorbea, doar că era atentă la ce spunea el. Următoarea zi Karim aduse o boxă și au gătit în timp ce în bucătărie răsunau cele mai populare melodii. Acest lucru de a găti împreună a devenit o rutină. Prin tot palatul s-a răspândit vestea că emirul și prințesa gătesc împreună în fiecare zi, așa că cei care nu credeau că așa ceva este posibil veneau până la ușa bucătărie de unde îl puteau vedea pe emir dansând în timp ce mesteca în mâncare, iar apoi cum se întorcea și o învârtea pe prințesă ale cărei zâmbete de la început, sau transformat acum în râsete.

Cu fiecare zi care trecea, Aida își revenea câte un pic. Încă nu voia să vorbească, nu era gata încă să accepte durerea. Karim nu o forța deloc. Era mereu lângă ea , iar Aida și-a dat seama că pe zi ce trece se îndrăgostea încet încet de el.


Continue Reading

You'll Also Like

138K 6.4K 42
Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă carie...
Sirius By MiraCharis

General Fiction

137K 11.2K 33
„Orice poveste are un început, uneori imprevizibil, alteori plăcut. Povestea mea a început cu sfârşitul tuturor existențelor. S-a întâmplat într-o no...
894K 49.7K 45
Seria "Inima de înger". Volumul 1 Angel White , o copila de 19 ani care a suferit cat pentru o mie de vieti. Viata s-a jucat cu ea in toate felurile...
2.2M 98.2K 52
Romantic, cuceritor, libertin, lipsit de emoții, ruşine şi raţiune. Păcătos, iubitor de viaţă şi foarte, foarte petrecăreţ. Am zis oare că-s amuzant...