seventeen reaction

By phs129

112K 1.6K 534

Hoşuma giden yabancı dildeki reactionları çeviriyorum. Çeviri yaparken birebir çevirmek mümkün olmadığı için... More

prologue
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 - Vocal Unit
14 - Hip Hop Unit
14 - Performance Unit
15 - China Line
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
34.2 - 95 Line
34.2 - 96 Line
epilogue

19

2.6K 38 21
By phs129

✦ Kendine özgüven sorunları yaşadığında


Seungcheol

"Prenses, böyle ağlama... İçten dışa çok şaşırtıcı ve güzelsin. Kulağa çok sade geldiğini biliyorum ama gerçekten doğru."

Jeonghan

"Tamam tatlım, içindeki her şeyi dökerek ağla. Senin için buradayım ve seni her zaman tüm kalbimle ve daha çok seveceğim. Sen daha iyi hissedene kadar seni tutacağım."

Joshua

"Yakında her şey yoluna girecek ve sonunda kendini benim seni gördüğüm gibi göreceksin. Ve ne olursa olsun her adımda sana yardım edeceğim."

Junhui

"Hadi be bebeğim, bence çok harikasın. Bu şekilde ağlamamalısın. Sana her yönden muhteşem, akıllı ve sevimli olduğunu kanıtlayacağım. Merak etme."

Soonyoung

"Bunu çok fazla düşünme, tamam mı? Benim için her şeysin; benim için çok güzelsin, sevimlisin ve çok zekisin.... hepsini yüksek sesle mi söyledim? Hehe, peki, bu sadece gerçektir. "

Wonwoo

"Her şey yoluna girecek prenses, kendini yakma. Elimi tut, sana her bir parçanı ne kadar sevdiğimi göstereyim..."

Jihoon

"Nasıl hissettiğini anlıyorum, gerçekten anlıyorum. Hadi sadece senin için biraz vakit geçirelim, tamam mı? Bugün izin alacağım film izleyebilir, alışverişe gidebiliriz ya da ne istersen. Bugün sadece sana bakacağım."

Dokyeom

"Güzelim, her parçanın harika olduğunu söylediğimde bana güven. İyiyi ve kötüyü ya da o kötü dediğin şeyi kucaklayacağım çünkü her bir parçanı seviyorum."

Mingyu

"Söylediğimin uzun vadede pek bir şey ifade etmeyeceğini biliyorum, ama cidden her parçanızın muhteşem olduğunu düşünüyorum. Seni bulduğum ve senin tarafından sevildiğim için çok şanslıyım. Keşke bunu görebilsen."

Minghao

"Güvensiz olmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum, ama sonunda daha iyi olacağını sana söyleyebilirim. O zamana kadar elimi bırakmayın. Yolculuğun her bölümünde yanında olacağım."

Seungkwan

"Zor, biliyorum bebeğim. Ben de hissettim. Ama kafan endişelenmesin, sana sarılacağım ve benim için ne kadar önemli olduğunu sana göstereceğim. Ne kadar özel olduğunu anlamanı sağlıyacağım "

Hansol

"Her şeyin bir nedeni var bebeğim. Bu sadece kendini sevme yolunda acı verici bir adım. Tam olarak neler yaşadığını bilmiyorum, ama bil ki; seni destekleyeceğim ve ne kadar önemsediğimi göstereceğim."

Chan

"Bu tür şeylerde konuşmada pek iyi değilim... ama sana tutunabilirim ve her şeyi dışarı çıkarmana yardım ederse ağlamana veya bağırmana izin verebilirim. Umarım ne kadar güzel olduğunu görmene de yardım edebilirim bir bütün olarak..."

➢ Ahh, bu bölümü kendime ithafen yazıyorum. Bu cümleleri içimde o kadar çok söyledimki artık bana bir anlam katmıyor,  birinden bunları duymam lazım galiba kjbhdsyubfvdshybvldj

*ha bi' de dersler de bok yolunda gidiyor bakalım hayırlısı*

cr: Honeycomb_7

-

✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧

- 16/02/2021 - 20:56

Continue Reading

You'll Also Like

14.5K 968 11
O hem hayatımı güzelleştirmiş hem de mahvetmişti --- Rekor: malesef -Tüm hakları Jae-hwa'nın kamerasında saklıdır- 📚test çözerken aklıma gelmiş bi...
98.5K 5.1K 62
"Komşum ünlü bir futbolcu. Fazla yakışıklı ve bunun da fazlasıyla farkında. Üstelik inatçı keçinin teki, tam anlamıyla gıcık ve çekilmez biri. Başta...
423K 50.9K 49
bir ipe bağlanmayı öğretmek fwb texting / düzyazı slowburn⚠️
1.9K 281 53
Korkar mısın? Çünkü... Onlar zaten içimizde Kendi hikayenizi okumamanız dileğiyle... İyi korkmalar... Neden bizim de başımıza gelmesin? Güvenebileceğ...