Dermedt érintés [BEFEJEZETT]

By sayanythinghood

379 45 93

Mikor úgy érzed, mindennek vége, akkor jössz rá, hogy igazából csak most kezdődik. Kezdés: 2020.12.06. Ha bár... More

Prológus
1; What the hell?
2; Who's she?
4; Who are you talking to, Jack?
5; Well, that's not much
6; Farewell letter
7; Just one shirt
8; The painful truth
9; Euphoria
10; Passionate emotions
Epilogue

3; Not yet

25 4 2
By sayanythinghood

Jack felkapta a fejét a telefonjából, amikor a Tv-ben menő filmben valaki hatalmasat sikított. Pár percig az éppen haldokló lánynak szentelte a figyelmét, de utána visszafordította a fejét kezében tartott készülékre.

- Ezt a hülyeséget – morogta és tovább görgetett a közösségi oldalon, miközben az ölében fekvő kutya fejét vakargatta.

A televízió hirtelen elhallgatott egy pillanatra, majd egy másik csatorna ugrott be. Jack értetlenül nézett a képernyőre, amin már nem az unalmában kiválasztott horrorfilm képkockái pörögtek, hanem egy számára ismeretlen műsoré.

A telefonját maga mellé ejtve dőlt előre és fókuszált a filmre, amiben egy férfi halál sápadtan nézett egy nőt, majd lassan megszólalt.

„– Szellem – motyogta és hátrább lépett egyet.” – játszódott a képernyőn, majd újra átkapcsolt egy másik adóra. „- A szellem-tó a Dakota indiánok szent helye volt…” – Jack megpróbálta kikapcsolni a Tv-t, gondolván biztos csak elromlott, mikor ismét elkapcsolt. – „A reklám után folytatjuk a Szellemekkel suttogó évadzáró részét!” majd rögtön a mondat után a Tv kikapcsolt.

- Mi a franc? – túrt a hajába és körbenézett, mikor a konyh ában felgyulladt a villany. – Na jó, ki szórakozik? – suttogta, amikor megszólalt a csengő éles hangja. Jack odakocogott és a kulcsot elfordítva a zárban kitárta az ajtót.

- Na mi van, másra számítottál? – nevette el magát Oliver és Jack-et kikerülve a nappaliba sétált, ahol, mintha csak otthon lenne, levágódott a kanapéra. – Monica Wilde-nál buli van. Értékeld, hogy ilyen jó legjobb barát vagyok, hogy beugrottam érted, mert különben most itthon punnyadnál egyedül egy péntek este. Úgyhogy szedd magad és induljunk! – mutatott rá a fiúra, majd köszönt a hozzá futó kutyusnak.

- Rendben, apu – nevette el magát Jack és a szobájába sétált és magára kapott egy másik felsőt. Olivert a konyhában talált meg. – Gyere, kész vagyok – fogta meg a pólójánál a srácot és kihúzta a hűtőből.

- Oké, de ezt viszem – mutatta fel a kezében tartott sört, majd Oliver a kulcsát elővéve kifelé sétáltak a házból.

- Hozd – nevetett fel Jack és beültek a kocsiba.

- Hé, – szólt Oliver, mikor beindította az autót és elindultak a buli felé. – Briana is ott lesz – húzogatta a szemöldökét.

- Nem érdekel Briana.

- Miért? Rád férne már – kanyarodott fel a főútra.

- Fenét – rázta a fejét. – Bárkit, csak Briana-t ne.

- Komolyan inkább felcsinálod a tizedikes Patty Taylor-t, minthogy Briana-t húzd meg még egyszer? – nézett rá a mellette ülőre Oliver döbbent arckifejezéssel.

- Na, pont Patty Taylor az, aki nem tartozik bele a bárkibe – vágott Jack egy undorodó grimaszt a név hallatára. Ezután csend telepedett rájuk, de csak amíg meg nem érkeztek a zenétől dübörgő házhoz.

- Huh – fújta ki a levegőt a szőkésbarna hajú fiú. – Már azt hittem, leereszkedsz a legaljához – mondta, miközben kiszálltak a kocsiból és besétáltak a hatalmas házba.

- Oliver, komolyan? Patty Taylor olyan, mint aki sosem mosakszik – nevetett fel Jack haverjára nézve. A tömegben megtalálták Tom-ot, Julia-t és Allison-t.

- Nagyjából – helyeselt Oliver is.

- Naa, fiúk – vágta tarkón barátját Allison és csúnya tekintettel végignézett a két srácon. – Ez nagyon nagy bunkóság, így beszélni valakiről.

- De ha egyszer igaz? – nevetett Tom, mire a mellette álló barátnője felnézett rá.

- Akkor sem mondunk ilyet senkire – szidta meg barátját.

- Sziasztok! – lépett melléjük Monica, a buli házigazdája. Sötétbarna, szinte fekete haját lazán hátra dobta a válla felett és körbe fordult. – Hogy érzitek magatokat? – kérdezte mosolyogva.

- Nagyon jól – bólintott Allison. – Köszi, hogy itt lehetünk – simította meg a lány karját.

- Tényleg, hova raktad a szüleidet? – nevetett fel Tom Monica-ra nézve.

- Floridába mentek – rántotta meg a vállát.

- És te miért nem mentél velük? – kérdezte Julia.

- Nem akartam – kiáltotta, hogy túl tudja üvölteni a zenét.

- Kihagytál egy utat Floridába és inkább maradtál a suliban, ahelyett, hogy lóghattál volna? – ráncolta a szemöldökét Oliver.

- Hát, tudod, anyumék a házassági évfordulójuk megünneplésére utaztak oda – harapta be az alsó ajkát. – És tudod… inkább nem akartam zavarni – nevette el magát kínosan.

- Óó, értem – nevetett Tom.

- Na jó, érezzétek jól magatokat! Kint van medence, illetve nemrég láttam, hogy az étkezőben a sörpongot is felállítottak – mutatott a helyiség felé, ahonnan hangos nevetés szűrődött ki, majd intett és elsétált a tömegben.

- Ki kér piát? – ért oda hozzájuk Josh egy csomó pohárral a kezében, mire mindenki egyesével kiáltott egy igent a hangos zene miatt.

- Na, megyek, felmérem a terepet – szólt a többieknek Jack, mire a lányok lemondóan megcsóválták a fejüket, a fiúk viszont vigyorogva intettek neki. Jack a piros műanyag poharat a kezében tartva vegyült el a zene ütemére ugráló tömegben.

Épp a kertben állt, egy szál cigit tartva ujjai között és a nappaliban lévő tömeget kémlelte a hatalmas üveg ablakokon át, amikor valaki megkocogtatta a vállát.

- Szia – vigyorgott rá a nála egy fejjel alacsonyabb szőke hajú lány. – Hogy-hogy egy ilyen helyes fiú egyedül ácsorog egy buliban? – mosolygott csábosan a barna fürtjei alól kémlelő srácra.

- Hát... – hezitált kicsit. – te találtál meg legelőször – rántott vállat és a füstöt kifújva közel hajolt a lányhoz, hogy jobban hallja az üvöltő zenében is amit mond.

- Ez esetben megtisztelve érzem magam – vette ki a lány Jack kezéből a poharat és jó nagyot kortyolt belőle. – Lisa vagyok!

- Jack.

– Táncolunk? – vigyorgott Lisa.

- Aha – bólintott a fiú és elnyomta a cigarettát. A lány a kezét megragadva a nappaliba húzta, majd a tömeg közepére tolakodtak. Jack a lány mögé állt és a dereka köré fonta tetovált karjait, majd a zene ütemére ringatózni kezdtek.

Alig fél óra múlva a lány megfordult Jack karjai közt, amikor épp egymáshoz simulva táncoltak a dallamokra, a füléhez hajolva belesúgott.

- Tudod, lehet, hogy meg kéne nézni, mi van az emeleten – majd apró puszit nyomott Jack nyakára.

- Jó ötlet – szorította meg a lány derekát Jack és a tömegen átverekedve magukat felsétáltak a lépcsőn.

[…]

Másnap reggel, mikor Jack felébredt a szemébe sütő naptól és feje hasogatásától, szemeit megdörzsölve pillantott a mellette alvó lányra.

- Basszus – temette kezébe az arcát, majd az ágyról feltápászkodva magára kapkodta a szétszórt ruháit. Épp a pólóját húzta magára, amikor maga mögül egy halk hangot hallott.

- Jó reggelt, szépfiú – mosolygott rá Lisa és maga elé szorítva a takarót felült az ágyon.

- Amm… neked is – motyogta Jack és az ágy szélére ülve bekötötte a cipőjét. Lisa mögé mászott és kezeit a fiú izmos vállára simította.

- Arra gondoltam, megismételhetnénk a tegnap estét valamikor – nyomott apró csókot Jack nyakára, mire ő a száját elhúzva ledobta magáról a lány kezeit.

- Tudod, én meg arra gondoltam, hogy kisétálok azon – mutatott a szoba ajtajára. – és legfeljebb akkor ismétlődik meg, ami tegnap történt, ha én azt mondom.

- Ezt meg hogy érted? – habogott Lisa.

- Úgy, ahogy hallottad. Édesem, azt hitted, kedvedre ugrálok majd? – nevetett fel Jack lesajnálóan. – Rosszul hitted – komorodott el és a pulcsiját a kezébe kapva kisétált a szobából.

Lent kifele menet összefutott Monica-val, akivel váltottak pár szót, majd a házból kilépve hazafele vette az irányt.

[…]

A kanapén feküdt és a telefonját bújta, amikor jött egy értesítése. Megnyitotta és elnevette magát, amikor meglátta ki és mit írt neki.

Oliver: Húú, haver. Az a lány eléggé ki volt bukva.

Felhorkant és már írta is a választ.

Jack: Tudod, hogy ki ő?

Oliver: Persze, én mindenkit ismerek :)

Jack: Oh elnézést, hogy megsértettem.

Oliver: Átgondolom a bocsánat kérésedet.

Oliver: Amúgy igen. Lisa Parker. Tizedikes, mint a drága Patty-nk.

Jack: Reméltem, hogy legalább nem a sulinkba jár.

Oliver: Gááázzz!

Jack: Fogd be!

Nevetve dobta le maga mellé a telefonját és dőlt volna hátra a kanapén, amikor a konyha felől a hűtő csukódását hallotta. A szemöldökét ráncolva fordult a nappalival egybe nyíló konyha irányába, ahol a bárszékek egyikén egy barna hajú lány ült.

- Szia – intett a lány és a pultra könyökölve nézett a fiúra.

- Te meg ki a franc vagy? – állt fel Jack a kanapéról és pár méterrel a lány előtt megállt.

- Ella Davis – tűrte a füle mögé vállig érő haját.

- Mégis mi a fenét keresel a konyhámban?

- Tudod, ez egy nagyon jó kérdés – ráncolta a homlokát Ella és felállt a pulttól. – Őszintén, fogalmam sincs, miért pont a konyhádban vagyok. Menjek a hálószobádba? – mutatott a folyosó irányába, mire Jack idegesen a fejét kezdte rázni.

- Nem, nem! Hogy jutottál be? – mutatott a bejárati ajtóra.

- Hát, ez egy nagyon unalmas sztori. Fogtam magam átsétáltam a bejárati ajtón, végig az előszobán és be a konyhába – mosolygott rá a fiúra.

- Átsétáltál? Az ajtó zárva volt – Jack idegességében a hajába túrt és a bejárathoz futva ellenőrizte, hogy be van-e zárva. – Ezt nem értem – fújta ki a levegőt, amikor megbizonyosodott arról, hogy rendesen bezárta az ajtót.

- Nem is kell – rázta Ella a fejét. – Még nem.

Sziasztok!
Ezzel a résszel szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni! Boldog karácsonyt!❤

Lili

Continue Reading

You'll Also Like

218K 18.2K 47
A történet eleje akár átlagosnak is tűnhet: Adott egy lány, név szerint Kitayama Machiko, aki igencsak magának való és távolságtartó mindenkivel. Enn...
193K 8.3K 35
Megosztják a testemet a vad gyönyörükre. És én szeretni fogom. Üvöltés az erdő szélén. Több mint egy. Már majdnem itt vannak. Az én időm már majdnem...
1.9M 15.1K 68
KÖNYVKÉNT MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A BOLTOKBAN! CÍM: A vonzás törvénye FÜLSZÖVEG: Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagy...
41.6K 2.4K 26
Dylan hirtelen eltűnése után vajon hogyan zajlik az élet? Szerelem, szenvedély, zűr. Valaki azt mondja,"játszunk a saját szabályaim szerint", ez a...