minsung | cicafiú | 18+

4.2K 137 20
                                    

grr minsung😼 állítólag ezt a shippet sokan szeretik. komiba jöhetnek shippek vagy akár tagok a hetero os-ekhez. (akár más bandákból is, de olyanokkal nem írok, akiket nem ismerek)

---

Minho mindig is oda volt a cicákért. Ez egy olyan világban, ahol félig ember, félig állat lények is léteztek a fiú számára paradicsom volt. Volt egy neko fiú a munkahelyén, akiről egyszerűen nem tudta levenni a szemét, túlságosan sokszor gondolt rá. Ekkor fantáziája legmocskosabb burkában járt és képzelte el, milyen lenne együtt lenni a nekoval.

A macska srácot Jisung-nak hívták és számára is az idősebb imponáló volt. Titkon imádta, amikor találkozott a tekintetük és Minho pirulva elkapta a fejét vagy amikor a zsúfolt liftbe muszáj közel lenniük egymáshoz. Han utálta a tényt, hogy csak félig ember, elrejtette sokszor a farkát és a füleit sapkával takarta. Minho pedig gyülölte ezt, tetszett neki a fiú macskás vonásai.

Egyik nap mindketten sokáig voltak bent, túl sok volt a meló és mindketten be akarták fejezni. Pont egyszerre indultak meg a lifthez. Minho udvariasan előre engedte a fiatalabbat, aki mosolyogva szállt be. A neko fiú benyomta a legalsó gombot és várt, hogy leteljen az a pár perc, ami az utat foglalta magába. Mikor a negyediken voltak a lift hirtelen megállt.

– Nem hiszem el. – sóhajtott fel Lee – Sajnálom, de ahogy érzékelem itt ragadtunk. – nézett szomorúan Jisung-ra – Minho vagyok, na és te Cica? – nyújtotta felé a kezét.

– Jisung. Egy csoportban vagyunk, láttalak már párszor. – kuncogta el magát a végén. Látta? Minho konkrét lyukat éget bele úgy szokta bámulni.

– Mi olyan vicces ebbe, Cica? – csúszott hozzá közelebb. Idő közben mindketten leültek, kényelembe helyezték magukat.

– Meleg vagy ugye? És bejövök neked. – hajolt az arcába tartva a szemkontaktust – Tetszik, hogy félig cica vagyok? – hirtelen cselekedett és a narancs hajú ölébe huppant.

Minho sem volt rest és a fiatalabb csípőjére fogott. Húzta őt Jisung, de neki ez tetszett, nem bánta.

– Cicafiú.. – suttogta a fülébe – Nagyon régóta kívánlak. – csókolt a nyakába – Imádom a füleid. – simított az említett testrészekre miután száműzte az egyik sarokba a sapkáját – Mi lenne, ha a többi ruhadarabtól is megszabadulnánk? – kezdte vetkőztetni a fiatalabbat.

Jisung persze nem ellenkezett. Péntek este volt és pont az osztályán lévő legdögösebb palival került egy ilyen helyzete. A cica fiú engedett a vágyainak és hagyta, hogy végig vezesse kezeit fedetlen testén.

– Ilyen gyorsan kemény lettél? – kérdezte kis pírral az arcán. Pont Minho merevedésére sikerült ülnie, így érezte, hogy nemigen van nyugalmi helyzetben a fiú.

– Ez kínos, de, ha a közelemben vagy mindig felizgulok. Főleg, hogy az ölembe ültél. Nem tudtam másra gondolni csak, hogy–

Han mutatóujját a narancs hajú ajkaira nyomta, hogy elhallgattasa.

– Csak bízd rám magad.

Hátrébb ült és vetkőztetni kezdte Minho-t. Először kigombolta a nadrágját majd lassan a nyakkendőjétől is megszabadult, s a felső testét is szabaddá varázsolta. Az idősebb felnyögött mikor Jisung meleg ajkai körbe ölelték a farkát. Lee nagy kezeit a munkálkodó fiú hajába vezette, majd cica füleit kezdte simogatni. Ez a gyenge pontja volt, ezért teli szájjal, de felnyögött.

– Gyerünk Cicám, ügyes vagy! – biztatta, de nem a szájába akart elmenni.

Ajkaihoz emelte ujjait, hogy benedvesítse őket. Elhúzta farkatól a neko fiút, majd tovább vetkőztette míg semmi nem takarta testét. Meg is jegyezte mennyire gyönyörű teste van.

– Ez kicsit kellemetlen lesz. – nyomta fel az első ujját, de nem reagált semmit Jisung. Jött a második, de fájdalom helyett egy élvezetteli nyögést kapott.

– Szóval nem az én ujjaim járnak itt először. – jegyezte meg mosolyogva és tovább simogatta belülről a sötét hajút. Jisung kicsit elszégyelte magát, amiért rájött a másik a kis titkára. Kis idő múlva következett Minho harmadik ujja is.

Mikor elég tágnak érezte kihúzta ujjait és felemelte a fiút. A hátát a lift falának döntötte, hogy megtartsa Jisung kicsi testét. A cica fiú bólintott, ezzel engedélyt adva neki a behatolásra. Jisung ajkait egy fájdalmas nyögés hagyta el. Minho alig ha félig benne volt, de túl sok volt a kicsinek. Han még senkivel se volt így együtt, de túl kínosnak találta, hogy elmondja az előtte lévő fiúnak, hisz olyan tapasztaltnak tűnik, azok alapján, amiket csinált.

– Lazulj el Picim. – puszilta le az idő közben kibugyanó könnyeit Minho – Fáj? – mozdította meg kicsit a csípőjét pár perc várakozás után – Nem bír el a csodás feneked a nagy farkammal. – suttogta fülébe és arcára puszilt.

– Lassan jöhet a többi. – szólalt meg a fiatalabb mikor elég tágnak érezte magát – Hyung, vigyázz rám kérlek.

Minho a mókus arcú fiú arcára simított majd fejét az övének döntötte, ezzel azt üzenve, hogy teljesíti kérését. Han nem mondta ki konkrét, de egyértelművé tette a másik fiúnak, hogy ő neki az első.

Mikor Minho teljesen elmerült a cica fiúban egy mély nyögés hagyta el ajkait. Jisung nyakára és mellkasára tapadt, s csókokkal borította be, hogy nyugtassa a fiút.

– Hmm Minho hyung, mozoghatsz.. – adott neki engedélyt Han – Olyan nagy farkad van, hogy azt hittem nem bírok el vele.

– Oh Cicám, még csak most kezdődik a java. – mosolyodott el, majd egy kacsintás után mozogni kezdett.

A bőrük csattánásának hangja töltötte meg a kis helyiséget. Jisung az idősebb vállába kapaszkodik, s hátát karmolássza. Minho a nekofiú merev tagjára fog és mozgatni kezdi kezét, hogy biztosítsa a fiú élvezi ezt az egészet. Jisung nem bírja sokáig a két inger miatt hamar elmegy a fiú kezébe.

– Bo-bocsánat. – jött rögtön zavarba – Nem akartam ilyen hamar, de túl jól csináltad. – a másik fiú nyakába bújik, hogy elrejtse arcát.

– Ilyen miatt ne kérj elnézést. Tudod ez csak fokozza egy férfi önbizalmát, hogy olyan jó, hogy a partnere pillanatok alatt elélvezz tőle. – próbálta nyugtatni a neko fiút.

– Csak folytasd tovább. Jó érzés, hogy kitöltesz. – mozdította meg a csípőjét, amivel őrületbe kergette Minho-t.

A narancs hajú ismét mozogni kezdett. Inkább mélyebbeket lökött, hogy izgassa a másik prosztatáját és újra elélvezen. Mikor érezte, hogy nem kell sok felvett egy gyorsabb tempót. Immáron másodszorra élvezett el Jisung, de most Minho-val együtt. Pár levezető lökés után kihúzodott a fiatalabból.

Han csak kiterülve a lift padlóján ült, anyaszült meztelenül. Az idősebb kezdte öltöztetni, mert nem volt olyan meleg, hogy Jisung nyugodtan üldögéljen. Miután sikerült a légzésüket és a ruhájukat rendbe szedni elindult a lift.

– Milyen fura, hogy pont akkor indult el mikor végeztünk. – lepődött meg a cica fiú.

– Igen, érdekes. – értett vele egyet – Hé Cicafiú, elvigyelek? Nem hiszem, hogy már mennek ilyenkor buszok. – pillantott az órájára.

– Megbeszéltem a hyung-ommal, hogy jön értem.

– Cicám, ne játsz velem! – zárta Jisung testét a fal és maga közé – Tudom, hogy én voltam neked az első és az utolsó is én szeretnék.

----

2021. 01. 09.
csillagraforgo

bg oneshots 🔒Where stories live. Discover now