48- "Aşkına aşık olduğum adam."

30.1K 908 445
                                    

BURAYI OKUYUN, SONU UZUN TUTMAYACAĞIM ONUN YERİNE BURAYI UZUN TUTTUM!

Selam Sapıkatörlerim! Öncelikle @laughtermss, @senkaybettin19 ve @sedabozca7 gibi okurlarımın yanaklarını vakumluyorum. Kötü eleştiri yapanlara karşı yanımda olduğunuz için ve beni asla bırakmayacağınız için size minnetarım. Onun yanında eğer bir daha böyle bir vakayla karşılaşırsak sizden karışmamanızı rica ediyorum. Evet, tabii ki bu çok güzel bir şey. Ancak siz de bende biliyoruz ki onların dedikleriyle parçalanmayacağız. Biz biz aileyiz, kalkanız, zırhız. Kimse parçalayamaz bizi.

Geçmiş bölümün bölüm ithafı her paragrafa yorum yapan ve iğrenç espriler yapan okuyucuma. İsmini unuttum çaktırmayın Şşh.

Güneş parodisi açıldııı! Yorumlarınıza cevap verir belki @GunesWatty?  Bu arada Aylin parodisinin Durukandan daha çok takipçisi var. Durukan bu, taş çocuk. Onuda takip edin, darılır vallahi. Parodilerimiz @DurukanWatty @AylinWatty ve @GunesWatty. Bir tek Kerem kaldı. Adaylar özelden ulaşsııın.

Facebook grubumuz: Sapıkatör Ailesi (Watty) Alıntı paylaşıyorum, ayrıca grup öldü resmen. Gelin ve canlı tutun ve bir tek Sapık hakkında değil diğer kitaplarım hakkında da alıntı paylaşıyorum çünkü.

Sapık antileri umrumda değil, son kez söylüyorum. Bana karşı çıkan şuan 15-20 kişi, bu sayı zamanla artacak ama umrumda olmayacak. Allah aşkına, burada belki 490K'nın içinde 30 tane aktif okuyucum var ama ben onlarla mutluyum. Hakaret edecekseniz, okurlarıma değil bana hakaret edin ve bunu gelin yüzüme söyleyin. Yorum bırakıp kaçıyorsunuz.

Neyse! Bol paragraf arası isteriim. Her zaman diyorum, o yorumlarla hayat buluyorum ben, onlarla ilham geliyor. Yorum isterim,tek cümle yasak! Votelerde artsa diyorum, ne güzel olur diyorum...

Medyada Aylin. Şarkı da çok sevdiği bir şarkı,dinlemeniz tavsiyemdir. Sizi seviyorum! 

İyi okumalar ^^

--

"Ben bu karı sevmedim..."

"Neden ki? Çok güzel!"

"Saçlarımı bozuyor, ve buda sinirlerimi bozuyor. Sinirlerimin bozulması demek, benim bozulmam demek. Yok canım, almayayım."

Durukana kötü kötü bakıp elime kar topu aldım, madem saçının bozulmasını sevmiyordu, tabii ki de saçını bozacaktım. Sevgilisiydim ben, döverdim de severdim de.

Arkasından sinsi sinsi yaklaşırken yüzümde bir sırıtma oluştu, tam şapkasını açıp yapıştıracaktım ki Kerem bağırmaya başladı, "Durukan dikkat et! Arkanda!"

"Hay, ben seni!"

Durukan arkasını dönerken ben kendimi siper almış, Kerem'e doğru koşuyordum, "Güneş tut şunu, yakala!"

"Güneş, kurtar beni!"

"Aaaah! Yetti canıma, Güneş onu yap, Güneş bunu yap! Ne yapayım daha ben, öleyim mi?"

"Bence böyle salak bir sevgiliye sahip olduğun için ölmelisin."

Kerem'i işaret ettim, o ise dil çıkardı bana. Omzumda duran eli hissedinceyse bakışlarım Durukan'a döndü, "Ehehe. Elindeki karı yüzüme-- SEN ÖLDÜN!"

Yüzüme kar atmıştı ya, resmen ana yemekte menü olarak kar yemiştim. Tadı da fena sayılmazdı da... Bir dakika, önce dövmem gereken bir sevgilim var.

"Sen bana kar mı attın az önce?"

Durukanın üzerine doğru giderken, o da geriye gidiyordu, "Yoo, kim yaptı onu? Ben yapmadım." O şirin sırıtışı var ya o sırıtış... "Gamzelerini yerinden sökeceğim senin..."

Sapık!.Where stories live. Discover now