G.K.D 13. Bölüm

424 32 18
                                    

Uzun uğraşlar sonucunda 5 saate halletmiştim ve sonunda eve gidiyordum. Acaba deniz bana ne yapacaktı.

💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚 💚

Odama gittiğimde yatağımın üzerinde çok güzel bir elbise duruyordu.

Bu elbiseyi ben koymamıştım o zaman deniz koymuş olmalı. Elbiseyi kaldırıp baktığımda galiba elbiseye aşık olmuştum. Birde not vardı üzerinde senin kadar güzel olmasada senin için en güzelini almaya çalıştım umarım beğenirsin yazıyordu. Beğenmek az kalırdı bayılmıştım

Kapımı kilitledikten sonra hemen elbiseyi üzerime giydim. Tabiki ayakkabıda yanındaydı. Ayakkabıda elbise kadar bir o kadar güzeldi. Hemen ayakkabıyı da giydikten sonra saçımı yaptım. Çok azda makyaj yaptıktan sonra odanın kapısı tıklatıldı.

Kapının kilidini açıp gelen kişiye baktım gizem gelmişti. Elime bir not tutuşturup direkman gitti. Gizemin bu hâline gülüp elimdeki notu okudum.  "Aşağıda bekle güzelim seni almaya gelecekler" yazıyordu. Çok değişik bir histi. İlk sevgilim pek iyi bir deneyim olmamıştı ama deniz hayatıma giren en iyi kişiydi. Onunla olduğum zamanlar çok mutluydum. Bende değişik bir duygu bırakıyordu.

Bunları şimdilik kafamdan çıkarıp aşağıya indim. Dışarıya çiktıģımda dediği gibi beni bi araba bekliyordu. Şöför kapıyı açtıktan sonra bindim ve kapıyı kapatıp kendi yerine geçti şöförle aramız kapalıydı. Araba hareket ettiğinde dışarıyı izlemeye başladım. Geçtiğimiz yerler çok güzeldi.

Sonunda çok güzel bir evin önünde durduk. Ama tek katlı değildi. Çok yüksek bir binaydı (böyle yerlere rezidans diyorlar galiba tam emin değilim). Kapım açıldı açan kişi denizdi. Çok yakışıklı olmuştu zaten yakışıklıydı ama daha yakışıklı olmuştu. Elini tutup arabadan indim daha sonra rezidansın içine girdik ve asansöre binip 45. Kata bastı. 45. Kata gelince indik ve hemen asansörün biraz ilerisinde olan kapıyı açıp benim sırtımdan tutup içeriye girdik.

İçerisi çok güzeldi boydan boya full cam vardı ama bu ev nerden çıkmıştı yani kimindi.

Salona geçtiğimizde salonda çok ama çok güzel bir masa kurulmuştu ve mumlar vs vardı. Masaya oturduktan sonra deniz konuşmaya başladı.

Deniz- beģendin mı bilmiyorum ama senin için en güzelini yapmaya çalıştım bu ev ne kimin diye düşünüyorsan ben bu evi eğer daha fazla ileri gidebilirsek ki ben inanıyorum buna gideceğiz ve evlenince oturmamış için aldım. Çok öncelerden hep hayalimdi sevdiğim kadınla sevgili olduktan sonra bir evimin olması ve onunla uzun zaman oraya gitmek yalnız vakit geçirmek istediğimizde oraya gitmek ve evlenince de o evde olmak umarım bu fikri saçma bulmazsın.

Hilal- hayır bence çok güzel bir hayal ve çok güzel bir düşünce teşekkür ediyorum hayatıma girdiğin ve bana bu kadar güzel hissetirdigin icin.

Deniz- Asıl ben sana teşekkür ederim hayatıma girip bana kendimi sevdirdiğin ve aşka inancı öğrettiğin için. Seninle tanışana kadar sadece bizim grupla takılıyordum ama daha sonra hayatımıza sen girdin ve o günden sonra hayatım bambaşka oldu daha güzelleşti. Kimseyle konuşmazken seninle konuştuktan sonra çok daha fazla degiinsadegibaşka insanlarla iletişim kurmaya başladım. İlk sevgilim tarafından aldatıldıktan ve onu bir o kadar çok severken olması beni hayata küstürüp aşka inancımı kesmişti ama sen bir anda girip o fikrimi değistirdin ilk girdugüm zamandan beri sana aşik olduğumu yeni fark ettim ama iyiki fark ettim.

Denizin bu sözleriyle gülümsedim ikimizinde kaderi aynıydı. Ilk sevgililerimiz aldatmış ve daha sonra birbirimizi bulmuştuk. Denizin elini tutup "her zaman seninleydim ve şimdiden sonrada sevgilin olarak belkide hayat kuracağın kadın olarak her zaman seninleyim" dedim.  Denizde aynı sözleri biraz deģiştirip. Bana söyledikten sonra çok güzel bir yemek yedik ve birlikte masayı topladık.

Daha sonra denizin aldığı ve çoktan yerleştirmiş olduğu kıyafetlerden rahat bişeyler giydim oda üzerini değiştirip tekrar salona geçti. Ben mısır patlatıp içecek bişeyler koyup yanına geçtim buda ikimizin 2. Hayaliydi. Delibal izleyecektik. Beni en çok mutlu eden kiďiyle izleyeceğine söz vermiştim ve şu anda izliyordum.

Denizden devam

Hilal yanımda olduğu zamanlar kendimi daha iyi hissediyordum. Hilal delibal bittikten sonra kafasını göğsume koymus ben saçlarını severken uyuyakalmıştı. Bende şu anda onu izlemekle meşguldüm çok güzel uyuyordu. Başka birisi görse bu kız nasıl mafya derdi evet inanması biraz zor ama bu kız fazlasıyla güçlü bir mafya aslında çok masum bir kız sadece kötü insanlara karşı herkeste olduğu gibi içinde kin besliyor ve onun görevi onları ortadan kaldırmak. Hilali sevmemdeki diğer nedende bu çok iyi bir kız ve saf kalpli ne kadar insan öldürse bile iyi niyetle yapıyor. Hilalin saçlarını öptükten sonra bende yattım ve gozlerimi kapattım.

💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜

Hilalin elbisesi

💙Bölümü beğendiniz mi?💙

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


💙Bölümü beğendiniz mi?💙

💛Sizce denizin sürprizi ve söylediği şeyler nasıldı? 💛

💗 biliyorum biraz kısa bir bölüm oldu ama sadece sürprizle ilgili yazmak istedim ve kısa zamanda kitabı bitirip 2. Kitabını yazmayı düşünüyorum siz ne dersiniz?💗

Yayımlama tarihi 23/12/2020

❤740 kelime❤

Genç Kızın Değişimi (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin