Bölüm-9 İnatçılığından vazgeç.

152 13 1
                                    

SEVGİ PITIRCIĞI OKUYUCULARIM ...

BU BÖLÜMDE ÖNEMLİ BİR ŞEY OLMADI KUSURA BAKMAYIN. İYİ OKUMALAR LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ BELLİ EDİN...

Bugün bitmek bilmiyor. Son ders coğrafya yüzümü avcumun içine alıp masaya yasladım. Mehtap hocanın gelmesini bekliyordu ben dahil sınıf. Mehtap hocanın korıdordan sesi duyuldu . Bütün öğrenciler üçbuçuk atarak yerlerine geçtiler hoca geldiğinde herkes yerlerindeydi. Hoca telaşlı telaşlı konuşmaya başladı sesimn den zanlaşılıyordu acelesi olduğu."Çocuklar bugünlük ders işlemeyeceğiz benim acil bir işim çıktı bu gün sessiz sessiz oturun ders calışın" "Tabi tabi hocam sizin gözünüz arkada kalmasın" diye bir se yükseldi alaylı alaylı öğrencilerden unuttmayın ki YGS LYS ye 2 ay kaldı.

Lanet olsun sanki hatırlatmasa olmazdı. Evet yine dalmişim artık sınıfın sesinden nasıl dalabildiysem tebrikler....valla.....

yanıma birisi oturdu bunu fark edebiliyordum. ama arkamda olduğu için yüznü göremiyordum ve yine kendim gibi davranarak arkama bile bakmadım üşengeçliğimden.konuşmasını bekliyordum arkamdaki şahısın. "Kara denuzda gemilerun mu battı da uşağum." Tamam anlaşılmşıştı kim olduğu ben bozmayarak "öyle oldi da " oda devam ederek anlat o zaman şağum ne bekliysun" aa sıkmıştı karadeniz şivesi amatör amatör.... "Ya sonra anlatırım Ece" "Ne kadar sonra " "Offf kurtulamicam sizden dimi " "Kurtulacagınımı zannetmiştin yavru kuşum " "TAMAM BE akşam Elenayla bize gelin anlatırım şimdi olmaz" başını sallayarak yanıman uzaklaştı. eceyele elenanın böyle yapması bazen sıkııyordu bazen dec hoşuma giidiyordu. gerçekten dengesizdim.

cuma günleri okul çıkışında tören olur bunu sizde bliyorsunuz. müdür yardımcısı kürsüye çıktı ve konuşmaya başladı. "Gençler size bir duyurum olucak pazartesi yeni bir öğrenci gelecek okulumuza 12. sınıf aklınızda bulunsun arkadaşınıza yardımcı olun anlaştık mı? oğrenciler kafalarını onaylarcasına aşağı yukarı salladılar. "Ooof buda ne ya bizim sınıfa gelmese bari " sesli söylemiş olmalıyımki elena kolumu dürttü. pislik ya nasılda acıtmıştı.

Tören bitiminde kızlaral akşamki planımızı konuşmak için okulun kapısının önünde toplaştık. Akşam bizde buluşmaya karar verdik.Birbirimizden ayrıldık. Bugün yürüyerek gidecektim. Şoföre söyleyerek yürüyerek gideceğim.dedim ve yola koyulmak üzere arkama döndüm.

Dönmemle gözlerim Levent hocayı buldu kalbim göğüs kafesimden dışa çıkacakmış gibi atıyordu. Bu ne şimdi yine eski halime döndüm. Yine aşık Helen ne aşık mı iyice saçmalamadan gözlerimi Levent hocadan ayırmam gerek ama gözlerimi ondan alamıyorum. Zorda olsa kalbim mantığıma yenik düşerek gözlerimi onun mavi gözlerinden çektim. bu bana bir işkence gibi geliyordu. Arkamı döndüğüm gibi yürüdüm. Birkaç adım attım ki  arkamda yüselen motor sesini duydum ve motor sesiyle beraber kalbimde daha da hızlı çarpıyordu. motor sesi durdu bende durdum istemsizce ben manyak mıyım ya niye durdum şimdi diye düşünürken kalbim doğru cevabı biliyordu. arkadan ismimin söylenmesiyle durdum. Bu ses Levent hocanın sesiydi. Aman allahım ne yapmalıydım kalbimin sesini dinleyip ona sarılmalı mıydım yoksa mantığım çerçevesinde hareket eden ayaklarımı  dinleyip yürümeli miydim ?

"Helen biraz konuşabilir miyiz? beni kırma bir kere de şu inatçılığından vazgeç .

AŞKIMA SAHİP ÇIKMAK MI??Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin