⭐17. Eggyel kevesebb gond⭐

96 14 3
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Noah eltöprengve figyelte a konyhájában tüsténkedő Mollyt és Ethant

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Noah eltöprengve figyelte a konyhájában tüsténkedő Mollyt és Ethant. Nagy nevetések közepette igyekeztek valamiféle ételt összedobni, amiről senki meg nem mondta volna, hogy mi. Az utóbbi két hét délutánjait szinte minden alkalommal nála töltötték, na, nem azért, mert nem tudtak máshova menni, egyszerűen célul tűzték ki az ő felvidítását. Mindketten úgy hitték, Abigail miatt lógatta az orrát, pedig ez cseppet se fedte a valóságot.

A lány az incidens óta naponta kereste, de Noah inkább letiltotta őt mindenhonnan. Rosemaryvel való szakítása miatt semmihez se volt kedve. Össze volt zavarodva, és túlságosan fájt a szíve egy olyan személy után, akivel sose lehetett volna együtt. Mégis képtelen volt kiverni a fejéből a lány mosolyát, kellemes hangját és a gyengéd érintését.

– Tesa, ezt kóstold meg! – veregette vállon Noaht barátja, miközben egy tál párolt zöldségekből és valamiféle húsból álló ételt nyomott a kezébe. Noah elmormolt magában egy gyors imát, és beleszúrta villáját az egyik falatba. Elcsodálkozott, amint megérezte a fűszerek, és a barbeque kellemes ízét.

– Ez egész jó – bólogatott. – Még a végén megtanultok főzni.

– Na, azt azért nem! – nevetett fel Molly, majd leült Noah mellé a kanapéra, és a tv-re meredt. – Megint a híreket nézed – sóhajtott fel.

– Addig sem gondolkodom – vonta meg a vállát a férfi, és egy újabb falatot vett a szájába.

Ethan letelepedett a szőnyegre Noahval szemben, és fásultan nézett a barna hajú, meggyötört arcú férfire. Soha nem látta még ilyennek a barátját, kizártnak tartotta, hogy Abigail miatt lett volna ilyen.

– Rosemary, igaz? – szaladt ki a száján.

Molly szemöldöke felugrott, hol testvérére, hol párjára nézett, válaszra várva. Noah alig láthatóan bólintott, és lerakta maga elé a dohányzóasztalra a tányért.

– Megismertem valakit – kezdett bele. – Kedves, szép és nagyon, de nagyon különleges. Úgy éreztem magam vele, mintha mindig is ismerném. Megnyugtatott a jelenléte, erővel töltött fel...

💗Bárcsak igaz volnál💗BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now