CAPITOLUL 2

11 0 0
                                    

Amani isi deschise laptopul in pat foarte grabita, dorindu-si sa fuga din realitatea asta cat mai rapid.

-Unde e...?! UNDE E DOCUMENTUL?!tipa fata cu lacrimi in ochi disperata .

In final il gaseste intr-un colt si il deschide gafaind. Mama ei venea acasa abia maine si tatal ei era plecat din nou in New York sa vorbeasca cu banca. Avea destul timp sa faca asta la perfectie.

Deschise toate paginile de internet de care avea nevoie,isi lua jurnalul negru si un pix oarecare si incepu sa scrie repede intr-un scris abia lizibil.

SCENARIUL MEU.

Ma numesc Amani Secville. Am parul alb ca neaua si ochii albastri inchisi ca adancurile marii .Sunt inalta , am 1.73 , si un corp feminin . Cu o privire pot face pe toata lumea sa se indragosteasca de mine . Am cei mai buni parinti din lume..

Amani incepe sa planga dar isi sterge repede lacrimile .

-Nu. Trebuie sa fac asta. Trebuie..spune ea incet plangand usor.O sa fiu minunata..

Am o vila uriasa cu un etaj doar pentru mine ,un dulap urias cu toate hainele pe care mi le doresc. Toata scoala mea ma iubeste. Sunt cea mai populara din scoala. Sunt majoreta principala din echipa scolii. Scoala e foarte usoara si trece repede. Exista loopholes in padure unde daca intri vei avea o aventura minunata..

Voi fii fericita...

Am un iubit pe nume Draven.

Fata isi scoate o poza de sub pat, bine lipita de saltea, cu urme de trecerea anilor. In poza zambeste o fetita cu par nisipos si ochi albastri fericita, tinand in mana un trandafir, intr-o gradina luxurioasa si verde. Acolo, in spate, era un baiat cu ochi negri si par brunet inchis des care ii ascundea fruntea. Baiatul se uita plictisit la camera.

Are parul brunet inchis si ochi minunati negri , este cel mai iubitor iubit din lume, si intotdeauna ii pasa de mine si ma asculta. El mereu gandeste pentru sine si face lucruri din propria sa initiativa, surprinzandu-ma intr-un mod minunat. Are 1.90m si e foarte atletic si bine-facut. Ma iubeste doar pe mine , nu alta fata, insa sentimentele trebuie sa vina de la el si sa ma iubeasca sincer. Sunt tot ceea ce vede. 

In lumea asta toti imi fac pe plac si sunt gelosi pe mine. Sunt sufletul petrecerii si compania mea e foarte placuta.

Voi stii ca sunt in realitatea mea preferata( DR) atunci cand simt miros de portocale si il aud pe Draven soptindu-mi numele melodios si bataile inimii sale. Voi fii pe pieptul lui cand ma trezesc.Clona din realitatea asta se va comporta normal, la fel ca mine. 7 zile in realitatea asta sunt 2 saptamani in DR.

Okay.Sa facem asta.

Amani isi pune scenariul langa ea si isi ia telefonul. Isi pune castile in urechi, se pozitioneaza cu mainile si picioarele in pozitie de stea de mare , departe de corp, si incepe.


Acum, exista mai multe feluri prin care ai putea face asta... Alice in Wonderland, Staircase, Elevator, Pillow ... dar cea mai eficienta este The Raven Method.




PASUL UNU: Stai in pat in pozitia unei stea de mare si respira incet. Pune-ti binaural beats frecventa Alpha in urechi. Ar trebui sa asculti cateva ore inainte sa incerci sa faci shifting si sa meditezi...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AMANI-fericirea meaWhere stories live. Discover now