Kap 1. Skolavslutningen

47 1 0
                                    

"Den blomster tid nu kommer, med lust och fägring stor "
Och nu så har vi ett speciellt pris till en av alla 300 hundra elever här på skolan . Denna person har bäst betyg på hela skolan, och denna heter..... Alicia Lindström. Alicia? Vart är du? Kom upp på scen, var inte blyg nu.
Va är det verkligen jag? Sa Alicia
Jaaa nörd gå upp på scen nu. Skrek Rebecca och Linda i mun på varandra.
Jag gick nervöst upp på scen. jag är inte som Linda och Rebecca , jag är inte så modig som dom. tänkte Alicia för sig själv.
-Grattis grattis Alicia. hur känns det? Sa rektorn och sträckte mickrofonen till mig.
-Ehm.. Ja det känns väl bra.
-JAJA KAN VI FÅ SLUTA NU VI VILL INTE LYSSNA PÅ DEN DÄR TÖNTEN. sa Elliot . Elliot är skolans mobbare kan man väl säga. alla tjejer vill ha han bara för att han är "badass" . eller ja alla tjejer förutom jag och mina bästisar Linda och Rebecca .
- Men håll käften Elliot , vi vill faktist lyssna på henne. Du kanske lär dig någonting så du kanske får bättre betyg. sa Rebecca
Alla visst att Elliot var kär i Rebecca så han vågade inte säga emot henne
-Ehm ja. vi fortsätter sa rektorn
Så hur känns det?
-jo det känns bra. sa Alicia
-okej vad bra. här får du ett diplom och en fin ros.
-tack så mycket. sa Alicia tyst till rektorn för att inte väcka så mycket uppmärksamhet. Men saken var den att hon hade mest uppmärksamhet för stunden.
Rektorn fortsatte babbla som vanligt och efter en timme så fick vi sluta. alla sprang ut och kastade sina betyg i luften. förutom Alicia för hennes föräldrar ville såklart att hon skulle visa henne betygen.
-Gud vad skönt att sluta skolan. sa Linda
-ja verkligen! Nu har vi hela sommarlovet tillsammans bara vi 3 sa Rebecca
De 3 kompisarna hade sparat ihop pengar till bråvalla biljetter som det skulle gå på och alla 3 var super taggade. Det var dock 16 års gräns men de är ju 15 och alla 3 fyller en månad efter Bråvalla så det borde väl gå eller?

SommarlovetWhere stories live. Discover now