35. Îmi colorezi zâmbetul

19.1K 1.2K 472
                                    

     35. Îmi colorezi zâmbetul

     Instinctul mă poartă până la River și mă strecor în stânga lui, cuprinzându-i talia cu brațele. Își întoarce capul spre mine și-i zâmbesc cu ochii, vrând să-i arăt că sunt cât se poate de cerebrală și că adrenalina mi-a sucit de tot mințile. Riv îmi trage cu ochiul, zâmbind scurt, apoi își întoarce atenția spre idiotul din fața lui, iar rânjetul dement este din nou prezent în colțul gurii sale. Phantom se uită de la unul la celălalt și pot să văd cum speranța îl părăsește. Prietenii lui ne privesc cu precauție, uitându-se fix la pistolul dintre degetele lui Riv, care încă este fixat de fruntea lui Phantom.

     — Cere-ți scuze de la ea, Phantom! Vreau să te aud tare și clar.

     Phantom icnește, probabil, din cauza durerii care s-a instalat în brațul lui împușcat sau din cauza cerinței lui Riv.

     — Te rog, iartă-mă, niña! spune și toți ne putem da seama de zeflemeaua care i-a pătat buzele.

     Javier râde rece și se așază pe vine în fața blondului. Îl privește cu atât de multă ură, iar băiatul încearcă să înghită în sec. River apasă și mai tare pistolul, privindu-l ca pe un gunoi.

     — Cum poți să fii atât de prost, Phantom? O să suferi atât de mult în noaptea asta, încât dimineață o să mă implori să te omor. Dar, nu vei muri. Nu, nici vorbă. O să îți amintești în fiecare zi că nu trebuia să o violezi pe soră-mea și să o bagi în comă. Vei simți durerea ei în toate părțile corpului, îți promit.

     Doamne. Mâna lui River începe să tremure, iar eu rămân paralizată. Imaginile din capul meu se declanșează și fără să-mi dau seama mă lipesc de River mai tare, simțind cum oroarea îmi îmbrățișează mintea. Ce scursură umană. River nu se mai poate abține și-l lovește cu pistolul peste față, iar nenorocitul cade în fund, suspinând. Vrea să-l mai lovească încă o dată, dar este distras de mașina care ia strâns virajul spre noi. Prietenii lui Phantom se sperie atât de tare că abia pot fugi cât îi țin picioarele, înjurând de toți sfinții. În mai putin de un minut oprește lângă noi, iar un tip înalt, îmbrăcat într-un tricou alb și niște blugi decolorați, ținută completată de niște bocanci, iese din mașină, având o țigară pe jumătate fumată între degete. Este brunet și binecuvântat cu o piele măslinie, iar când se apropie suficient de aproape de noi, ochii lui negri se fixează asupra pistolului din mâna lui Riv.

     — De ce sunteți pe teritoriul lor și, cel mai important, de ce River Masse îl amenință pe Phantom cu pistolul tău, hermano? întreabă curios, asteptând un răspuns de la Javier.

     Ochii lui negri și iscoditori fug asupra rănii pe care o Javier, apoi spre împușcătura din brațul lui Phantom și înapoi la River. Trage din țigară și-l ațintește pe Riv cu o privire întunecată. Nici vorbă. Își imaginează totul greșit.

     — Nu e ce crezi tu, Angel. Phantom mi-a rănit fata și cred că știi foarte bine ce înseamnă asta. Plus, el și gunoaiele care au fugit când ai venit, l-au atacat pe Javier pe teritoriul nostru. Noi ne-am intersectat, iar eu am intervenit pentru că i-am fost dator lui Javier.

     Angel? Acel Angel la care mă gândesc eu? Cel care conduce Pecado? Tipul își închide ochii pentru două-trei secunde, trăgând ultimul fum din țigară și în loc să arunce chiștocul, îl ține între degete în continuare. Când își dezvăluie ochii, înghit în sec. Sunt negri și strălucitori, înfățișând o parte din Iad.

     — El a fost cel care a violat-o pe sora mea, îi spune Jav și unda de durere neomenească care-i îmbracă expresia feței lui Angel este nimicitoare.

13th StreetUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum