1.rész: Roxfort

22 1 1
                                    

Viktoria vagyok , 11 éves lány , vérvörös hajjal és igézöen gyönyörü szemekel .

Az apám a varázs világ legretegetebb varázsloja akinek még a nevét sem mondhatjuk ki annyira félelmetes és reteget , apám eredeti neve Tom Ridlle Denem igy az én nevem Viktoria Denem .

Apám Viktoria-Királynö után nevezet el aki nálam 2 ével idösebb , sokan akik megtudják hogy kinek a lánya vagyok egyböl félnek vagy el ittélnek azért amit apám tett régen .

Mikor 5 éves voltam akkor apa elment de soha többé nem jött vissza , igy probáltam akkori gyerek fejel tulélni vazsloként a világot .

Mikor idösebb lettem akkor egy idös mester be fogadot és megtanitot mindenre amit apám tudd , nagyon könnyen tanultam de mindig is féltem hogy rosszra használom azt amit kaptam még annak idején .

Miellöt az életem fordulo pontot vett volna újra láthatam apát , csak 2 percre láthatam öt de nekem ez ellég volt ahozz hogy tudjam hogy ha velle megyek akkor belle folyok egy olyan dologba amit nem akarok .

Egynap megkaptam a Roxfort levelét hogy felvételt nyertem mint ösztöndias tanulo , nem tudtam hogy jó ötlet-e egy olyan ember lányaként menni aki retegésben tartja az egész varázsvilágot .

Én köz tudot tény hogy utálom az eröszakot de apám szerete és ezzel akarta a világot magának , nekem nem kell pálca hogy varázsolni tudjak (csak ha az eröm végpontján járok)

Sokat güriztem és jópofiztam másoknak hogy el fogadjanak olyannak amilyen vagyok , de még mindig vannak olyanok akik nem tudnak belle törödni abba hogy a nagy úr lánya vagyok .

Évekig azért harcoltam hogy ne féljenek töllem mert nekem ez fáj hogy senki sem néz rám vagy akár beszél vellem .

Jelen

Most megyek hogy pénzt megyek ki a bankbol amiböl be zudok vásárolni majd az iskolára , igen el döntötem , ha törik ha szakad akkor is a Roxfort-ba fogok járni .

Bementem és kerestem egy szabad kaszát , az arany pult mögöt egy mano ült és dolgozoz valamit
- elnézést . Mondtam és pipicskedtem a pulthozz
- mondja csak kishölgy . Mondta és le tette a lud tollat
- pénz szeretnék ki venni . Mondtam boldogan
- rendben a kulcsot kérem . Erre észbe kaptam hogy apa nem adot kulcsot a pénzhezz , a zsebembe nyultam és az elmém segitségével készitettem egy kulcsot , oda adtam neki és már mentünk is hogy kivegyük a pénzt és imátkoztam hogy jó legyen a zárba a kulcs .

Mikor ki száltunk akkor oda adtam a lámpát és mentünk is , mikor be helyezte akkor nem akart el fordulni a zárban
- mi a .... Erre kicsit beljebb nyomta és igy már sikeresen ki nyitota azt , az egész ajto egy nagy farkas alaku volt aminek a nyakában logot egy nyaklánc , mikor ki vettem ellég pénz akkor a kezemet fel nyujtotam és le lebegtettem a nyakláncot .

Szürke sziv medál volt , belle süvesztettem a zsebembe és már indultam is hogy meg vegyem a dolgokat .

Most jön a pálca , elkeztem menni a pálca üzletbe , be nyitotam és senki sem volt ott és ahogy el nézem nagy felfordulás volt mindenhol
- jó napot . Mondtam és kerestem az eladot , erre a polcnál lévö létra arébb gurult és a tetején az eladoval
- miben segithetek ? Kérdezte és pakolászot tovább
- Viktoria Denem vagyok és pálcát szeretnék venni . Mondtam és ekkor döbentem rá hogy ö bizonyára tudja hogy ki az apám
- te vagy tudjuk kinek a lánya ? Jött oda hozzám és megfogta a kezemet
- igen , felvételt nyertem a Roxfort-ba . Mondtam mosolyogva nert örültem hogy nem fél töllem mint mindenki
- akkor lásuk csak . Erre ellö vett 2 dobozt , ki csomagolta és a kezembe nyomta
- ez egy igen kényes pálca de megprobálhatod . Erre suhintotam egyet és szét fujt mindent , ovatosan le tettem és már adta is a másikat
- ezzel ovatosan szeret viccelni . Erre kisebbet legyintettem velle és szét csapot mindnet
- de akkor mi lenne a jó .... Erre oda ment a létráhozz és kereset , le vett egy zöld fekete dobozos szalagal átt kötöt dobozkát
- hát hogy nem jutot eszembe . Ekkor oda adta nekem és várt egy kicsit
- ez a pálca a sötét erödöl valo fábol faragták , alitolag ott kérte meg Voldemort Levendula kezzét aki neked az anyád . Mondta és ahogy fel emeltem ugy nem csinált semmit .

Ki fizetem és már mentem is hogy be szerezek magamnak még pár dolgot , az alakalmi ruha megvan , pálca , könyvek , és még maradt egy csomo pénzem .

Megláttam egy boltot és be mentem , mindenhol kisállatok voltak , mikor oda értem a pénztárhozz akkor az elado rám nézet
- mit szeretnél ifju boszorkány ? Nézet rám
- csak egy kisálatot amit majd vihetek a Roxfort-ba . Mondtam és nézegetem a kis kedvenceket
- mit szolnál hozzá ? Muttatot egy fekete macskára ami épp engem nézet a gyönyörü szemeivel

 Mondtam és nézegetem a kis kedvenceket - mit szolnál hozzá ? Muttatot egy fekete macskára ami épp engem nézet a gyönyörü szemeivel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egyböl ki vettem és nyávogot is hogy szeretgesem
- ö eddig senkinek sem engedte hogy hozzá nyuljon . Mondta az elado és oda lépet az elado pulthozz
- akkor öt elviszem . Mondtam és oda adtam a pénz érte amivel enyém lehet ez a csodás macsek .

Épp sietem mert hamarosan indul a 9¾ vágányon a vonatom és nem akarom le késni azt , mert akkir csak jövöre kezhetem meg a tanulmányaimat .

Felültem a vonatra és ellö vettem a naplomat , ahogy irtam belle ugy sorjára haladtak el a kabinok ellöt az emberek
- be ülhetek ide ? Kérdezte mire én fel néztem egy egy páncél szürke szemü fiúval találtam magam szemben
- persze . Mondtam és le ült ellém
- láttom naplot irsz . Erre mosolyogtam és fel néztem belöle
- figyelj te vagy tudjuk kinek a lánya ?
- igen , de te ki vagy ? Kérdeztem és el raktam a naplomat
- Draco , Draco Melfoy . Mondta büszkén és eröteljesen a nevét , hát ha az lett volna a célja hogy féljek tölle akkor nem jött be neki , én eddigi életemben sosem féltem csak apámtol de az jogos is volt .

Az ut nagy része csendeben telt , néha kérdezet egyet Draco de semmi többet , mikir mrá száltunk akkor lebegtettem a cucaimat és ugy raktam le öket , simogatam Pillecuktor (cicámat) és már mentünk is .

Egész végig meletem sétált Pillecukor és mikor megáltam akkor ö is azt tette , beléptünk az ellöcsarnokba és megpilantotam egy fiút aki ha jól sejtem a Weasly család tagja is (vörös hajbol itélve)

Allig vártam hogy bemenjünk és megtudjam milyen házba osztanak be minket , én reménykedtem hogy valami barátságos házba kerülök be
- Viktoria Denem . Mondta az öreg boszorka és leültem a székre s a fejemre raktáj a süveget
- akarata van ellég , ellég gonosz és sötét a szive , barátokban szenved hiányt egyedül , gonosz mint az apja , hova is tegyelek téged te lány .... Meg van ....
- csak ugyan ? Mondtam neki halkan
- MARDEKAR . Erre mosolygva mentem a házam asztaláhozz és ke ültem Draco mellé
- jó hogy egy Denem került hozzánk . Mondta gunyolodva az egyik lány és ha jol olvastam a gondolataiban akkor Sarah a neve , Sarah Morgen a tisztavérü boszorka lány .

Épp osztoták a szobákat és mindenki csak lapult mikor mondta Mcgalagony hogy nekem nincsen szoba társam
- majd én leszek . Ugrált ellém egy vidám fiú és mosolygot nekem .

Fel vittük a cucokat és idö közben meg tudtam hogy Viktor Willimas a neve , most 3 éves itt igy nem lesz nehéz hogy tanuljak mellete akát Báital tant .

Egyböl szimpatikus lett nekem Piton-profeszor , az szerintem én is neki , az összes báital tudom és a sötét varázslatokat is fujom mint a rágot .

Ledöltem vacsora után az ágyra és a fürdöböl jött ki Viktor és mehetem fürdeni , frisen és üdén feküdtem be az ágyamba és aludtam el azonal

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 25, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Voldemor Lánya Where stories live. Discover now