kahraman buluşması

57 2 0
                                    

                       ghost pov.
onu yendikten beri hayatı aynı aynı olmayacaktı.
radience ona ve hollownest'teki diğer kişilere bir enfeksiyon ile işkence edip onları beyinsiz zombilere dönüştürmüştü ve bundan sonra hollownest'teki aklı yerine gelen böcekler (orada insan yoktu) orayı yeniden yaratmaya başlamıştı. Evet babası piçti çünkü kardeşlerinden en iyi savaşanı bulmak için çoğu abbys de kalmış çoğu da ölüp shade ( ruhları ) olmuştu ama o olmasaydı ghost da doğmayacaktı ve krallık kurtulamayacaktı.
Bunları düşünürken bir anda uyandı ve şaşkınlıktan ağzı olsaydı çenesi yere kadar inerdi. Hani o ölmüştü hani herşey bitmişti hani o bir kahraman ve karanlık/abbys ve void in tanrısı olarak ölmüştü ve onun etrafındaki bir yüzü bile olmayan ve içinde biriler olan stagler de neydi bunu fazla sorgulamayarak kalktı ve yürümeye başladı.
                     _________________
                                       percy pov.
Annabeth ile dolaşırken garip siyah bir organizma gördük ona fazla yaklaşmamamı söyledi. Annabeth benden milyon kat zeki olduğu için onu dinledim ama o canlı hakkında garip bir şey vardı korkmuşdu tamam gözleri yerine iki tane hayvani delik olabilirdi ama o simsiyah gözlerden bile okunabilirdi ama işimiz vardı hemen kampa geri dönmemiz gerekiyordu. Yolda onu birkaç kere daha gördük hatta binadan binaya atlıyordu tam bu sefer yeişemeyecek değince kanat çıkartıp bir kere çırpıyordu ve yetişiyordu.
fast forward
Kamp ateşinde arkadaşlarımıza bunu anlattık ama kheiron kulak misafiri olmuş olacak ki yüzünde aha sıçtınııız şeklinde bir ifade vardı
                 ___________________
                ghost pov.

Sonunda çok fazla kalabalık olmayan bir yer bulmuştum ama garip bir biçimde etrafında bir koruma kalkanı vardı hemen void i çağırdım ve kolayca o kalkanı void ile 10 metrelik bir çekiç yaparak kolayca yok ettim herkes kırılma sesinin geldiği yere koştu ve beni gördüklerinde bunu açıklamak zor olacak şeklinde  düşündüm ve bu doğru bir düşünceydi.

hollow knight x percy jackson shattered multiverse part 1Where stories live. Discover now