M̷̟̑ǔ̴̲ž̵̟̀ ̵̺̀v̵̝̀e̷͕̔ ̴͚̌F̶̩̓ḯ̴̼a̸̟̓l̶̮͝ő̶̦v̶̦̑é̸̻̿m̶̨̚

2 0 0
                                    


Rodiče Susie vzali zpět do pizzerie aby se rozveselila. Nic ale nemohlo napravit smutek který v ní spočíval. Po ztrátě Ginger si připadala, jako kdyby chyběl i kousek jí samé. Světla, barvy, hry ani hudba jí už nepřipadaly tak krásné a kouzelné jako dřív. Dala si nějakou pizzu a pití. Chuť salámu a sýru jí dokázala trochu zvednout náladu. Náhle se odhrnuly závěsy a naši čtyři přátelé začaly zpívat a tančit. Všechny děti byly nadšené a tleskali rukama. Jeden za zaměstnanců si všiml že není v náladě jako ostatní děti a přišel k ní. Copak je holčičko? Nebuď smutná, na tady máš jeden lístek do koutku s odměnami. Susie se na něj smutně usmála a lístek přijala. Zbytek představení si už celkem užila. Ale nemohla utišit svůj smutek po Ginger. Po představení si šla do koutku odměn. Ten lístek co dostala byl na náhodnou cenu či hračku. Když podala lístek mladé ženě se zářivým úsměvem co tam pracovala, řekla že má Susie štěstí, a že dostala exklusivního velkého plyšáka Freddyho. Susie ho popadla a ženě poděkovala. Byla vděčná že plyšáka má, navíc úplně zadarmo, ale byla smutná. Nic už nemohlo spravit její smutek. Aniž by si to uvědomila, šla do místnosti s hrami. Rozhlédla se a uviděla hru co měla tak ráda. Ovocný labyrint. Zmáčknula tlačítko a mezi slzami začala hrát. Místo ovoce vyděla psy. Ginger... Zašeptala a z koutků očí jí vytekly slzy. Ona není opravdu mrtvá. Je přímo tady. Otočila se a stál tam muž ve žlutém králičím kostýmu. Ale... Jak to? Vyděla jsem jak do ní to auto vrazilo. Ne vzali jí k veterinářovi. Je naživu. Muž vypadal důvěryhodně. Musel to být zaměstnanec v restauraci, proč by jinak měl ten kostým.

Pojď se mnou. Chytla muže za ruku a ten ji doprovodil ke dvěřím. Sem smějí jenom zaměstnanci, ale tebe tam vezmu s sebou. Otevřel dveře. Na zemi tam ležela deaktivovaná Chica, připravená k opravě. Na malém stolku na nářadí tam ležel kousek dortu. Chceš dort? V kuchyni mi kousek dali, ale já to jíst nebudu. Vzala si lžičku a nabrala si kousek dortu. Měl krémovou náplň s kousky malin. Muž za sebou neslyšně zamknul. Kde je Ginger? zeptala se Susie. Je támhle vzadu, dojdu proni. odpověděl muž. Když se vrátil, v ruce držel dlouhý nůž. Bylo slyšet cvaknutí, jak si sundal masku. Ne. Je mrtvá. Stejně jako TY. To bylo to poslední co Susie za svůj krátký ale krásný život slyšela.

                                                                                KONEC

                                                                                KONEC

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Susie (originální příběh)Where stories live. Discover now