Tromaksa

5 2 8
                                    

Χριστίνα
Εντάξει αυτό ήθελα να ακούσω τώρα εγώ. Να φύγει και ο αιμι να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Παρόλα αυτά γυρισα πίσω στην δουλειά μου γιατί πραγματικά είχα τρελαθεί.

Χρ:Ευχαριστώ πολυ καλε μου Ιτζαζ.
Ιτζ:εγκω ευκαριστω όμορφη

Γτφ καν...χαμογέλασα απλά αμήχανα και δεν έδωσα καμία σημασία.

Τζο
Οσο πήγαινε η μερα μου γινοταν και πιο βαρετή. Δεν φτανει μονο αυτό σήμερα μάλωσα και με τον αυστηρό πελάτη τον κύριο Παύλο. Ειχε κεράσει μια μερα την Χριστίνα και από τοτε έρχεται και μαλώνει επειδή δεν την βλεπει. Άθλιος είναι άθλιος. Παρόλα αυτά πήγα με τον Νίκο για ψώνια.

Νικ:Ξέρεις τι θα πάρουμε μην πάρουμε καμία μαλακια.
Τζ:Οσο εγώ θα παίρνω τα σωστά πράγματα εσυ κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις εμένα.
Νικ:ειμαι μόνος σπίτι όταν σχολασεις έλα.

Τοτε χάρηκα. Δεν ξέρω γιατί δεν μαρεσει καν ο νικος σαν εμφάνιση αλλα πιστεύω θα κάνει καλο σεξ.

Φρανσις
Πήγα μια βόλτα στο κέντρο και ειχε Την απόλυτη νεκρά. Χωρις λογο. Έβαλα ένα στορι Που οδηγάω ετσι και μου απάντησαν κατι τυπισσες καλες αλλα σαν την Άννα Μαρία την κοπέλα μου δεν έχει. Έπρεπε να την πάρω κάποια στιγμή τηλέφωνο να βρεθώ μαζί της.

Εντωμεταξύ η Μαρία
Η Άννα Μαρία είναι η κοπέλα του φρανσις για 1 χρονο. Η Άννα Μαρία απαταει τον φρανσις με τον κάθε ακυρο γιατί απλά ετσι. ΑΣΕ που ο φρανσις είναι πιδολαγνος και στην Άννα Μαρία αυτό δεν αρέσει.

Φρ:Μωρό μου;
ΑΜ:Οοο γεια σου μωρό μου. Δεν μπιρω να μιλησω τώρα μαγειρεύω για την μαμά μου.
Φρ:Καλά, να περάσω να σε δω;
ΑΜ:Ναι αλλα πιο μετά.
Φρ:οκέι.

Περιεργη φάνηκε. Λαχανιασμένη, μαλλον κουράστηκε.

Κρίστι
Πήρα το χελ μου ανέβηκα στο αμάξι μου και πήγα στον φίλο μου τον Νίκο. Τον γνώρισα σε ένα κλαμπ και τώρα είμαστε πολυ καλοί φιλί. Αλλα νταξει ο φρανσις δεν τον συμπαθεί και τόσο. Αυτός βέβαια έχει τις δικές του παρεες. Τον Σπύρο και τον Αλέξη. Τα μωρα δηλαδή. Αλλα ένταξη.
Είχα πατημένο το πόδι στο γκάζι! Και πήγαινα με 180 σαν να ήμουν σε περιφερειακό. Όλοιιυ κορνάρανε αλλα εγώ χαχα, ειμαι μάγκας.

Χριστίνα
Οι ώρες πέρασαν και εγώ τελείωσα το μαθημα. Επιτελους δηλαδή γιατί με τέτοια ταραχή πως να δουλέψω. Πήγα σπίτι και ο Αιμιλιος ειχε ήδη φύγει. Βέβαια τόσο πολυ βιαζόταν να φύγει. Έστειλα μήνυμα στην τζο να δω που είναι να της πω τα νέα μου.

Chris
σχόλασες;

Joe
Οχι, πάω ΜΑΜΑ με τον Νίκο. Σε μια ωρα θα σχολάσω. Ή θες να ερθεις;

Chris
Δεν έχω πολυ όρεξη. Θα σε περιμενω έλα από εμένα.

Joe
Οκε

Τζο
Οσο πηγαίναμε ΜΑΜΑ ο Νικος με ενοχλούσε και εμένα μου αρεσε. Αλλα το μήνυμα της χριστινας με απασχόλησε αρκετα. Φάνηκε να ήταν κάπως περιεργα

Νι:Σαρεσει;

Τζ:Ποιο;

Νικ: η βόλτα μας!

Τζ:Ναι ναι

Το αληθινό κριντζ.

Το παραμύθι Where stories live. Discover now