Τα POV

11 2 2
                                    

Η γνωριμία

Τζο
Με λένε τζο. Έχω πολλά ενδιαφέροντα σε αυτη την ζωή. Θέλω να γίνω μοντέλο αλλα προς το παρον δουλεύω ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί. Η αληθεια είναι οτι μπορώ άνετα να κερδίσω μια τέτοια δουλειά με τα κόλπα μου. Τι; Έχω πολλή καλή ερωτική ζωή. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων του τύπου «α πας με όλους» και τέτοιες αηδίες. Το σεξ για εμένα είναι απόλαυση και σαφώς δεν είναι κατι κακο. Έχω και μια κολλητή την Χριστίνα. Είμαστε φιλες από πολυ μικρές και ακόμα κρατάει.

Χριστίνα
Με λένε Χριστίνα. Δυο χρονια τώρα έχω ανοίξει ένα φροντιστήριο και διδάσκω παιδιά στην ζωγραφικη. Παλεύω τόσο καιρο να το φτιάξω, να ανεβεί η δουλειά μου αλλα δεν έχω και την απόλυτη οικονομική δυνατότητα. Το αγόρι μου βέβαια, οσο και αν με στηρίζει δεν μπαίνει στον κόπο να μου δώσει την απόλυτη σημασία. Θέλει να βρω μια κανονική δουλειά και τέτοιες αηδίες. Εντάξει με περνάει 15 χρονια έχει αλλες προοπτικές. Απλά θέλω πανω από ολα να κυνηγήσω το όνειρο μου.

Φρανσις
Εγώ ειμαι ο φρανσις. Ειμαι γνωστός φωτογράφος, εννοώ πολυ γνωστός. Έχω δουλέψει στο εξωτερικό με πολυ γνωστά μοντέλα και στο εσωτερικό με δημόσια πρόσωπα. Τον τελευταίο καιρο τα παράτησα αλλα δεν σταμάτησε να ύπαρχει το όνομα μου γραμμένο στις εφημερίδες ή οι παπαράτσι εκω από την βίλα μου να με ρωτάνε γιατί χαθηκα. Απλά ήθελα να Αρχίσω μια νορμαλ ζωή. Σε αυτό με βοήθησε ο κολλητός μου ο Κρίστι με την δίκη του παρέα. Τον γνώρισα τυχαία σε μια καφετέρια και δεν ήξερε καν ποιος ήμουν. Αυτό με έκανε να ερθω κοντά μαζί του. Έχω και μια σχέση εδώ και τόσο καιρο αλλα δεν βλέπω να λειτουργεί.

Κρίστι
Εγώ ειμαι ο Κρίστι. Το ενδιαφέρον μου είναι πι γκομενες. Μόλις τελείωσα το στρατό και με ειχε φάει η απελπισια. Αυτη ΤΗΒ στιγμή δεν έχω ξαποια κανονική διυλεια ασχοκουμαι με το e shopping μέσω Ίντερνετ και καμία φορά τραγουδάω για τουα φίλους μου. Θα γινόμουν καλός τραγουδιστής αλλα ο διάσημος κολλητός μου λεει οτι θα με κοροϊδεύουν.
Εκεί στον στρατό γνώρισα και αλλα παιδιά. Γίναμε αμέσως φίλοι και ζούμε όλοι μαζί σε μια όμορφη εστία. Καμία φορά Αράζουμε και στην βίλα του φρανσις

Το παραμύθι Where stories live. Discover now