14. Gránitszív

264 26 11
                                    

Sziasztok!

Újabb rendeléssel érkeztem, ez pedig nem más, mint SayaaBadrick új történetének borítóját.  Rengeteg ötletem volt hozzá, körülbelül 14-15 tervet készítettem, imádtam vele foglalkozni! Nem is tudom miért, néha olyan nehezen megy, pedig rengeteg oldalt és képeket kerestem meg, most meg célirányosan tudtam nézelődni neten. 

Kivételesen nem fogom megmutatni mindet, ennek oka egyszerű, hogy akár sorozat lehet a történetekből, és mostani tervet később is fel lehetne használni, akár egy másikhoz. Igyekeztem úgy szerkeszteni, hogy legyen kis átfedés. 

Meg amire ritka büszke vagyok, az pedig, hogy megszerkesztettem a szimbólumnak az érméjét, amit amúgy minden ötletnél felhasználtam, hisz központi jelentése van. Azt azért megmutatom :D 

A borítóhoz nem fogom mellékelni, hogy mikből készült, mivel ez kivételesen egy képből, az érméből és feliratból áll :D a keresés nagy úr, néha van, mikor nem nagyon kell semmit hozzá szerkeszteni, mert a kép tökéletes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A borítóhoz nem fogom mellékelni, hogy mikből készült, mivel ez kivételesen egy képből, az érméből és feliratból áll :D a keresés nagy úr, néha van, mikor nem nagyon kell semmit hozzá szerkeszteni, mert a kép tökéletes. 

Alig várom a történetet! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alig várom a történetet! 

Graphics by Abeth ✔Where stories live. Discover now