01. Tudnivalók

1.3K 33 6
                                    

Hellobello! 

Csak vázlatosan, nem rabolnám senkinek sem az idejét :D 

English version is below.

RÓLAM:

× Abeth néven dolgozok, itt wattpadon: Abeth98

× 2012 óta bloggerkedem, a wattpaddal szerintem utána pár évvel ismerkedtem meg, de alapvetően én blogspotos blogger vagyok, ott hülyítem leginkább a népet a történeteimmel, verseimmel: www.abetharc.blogspot.com 

× a szerkesztések a bloggeréletemhez kapcsolódnak, hamar rájöttem, hogy érdemes lesz megtanulnom, minthogy heteket várjak, és néha a munkák nem is ütötték meg azt, amit szerettem volna. Pont egy ilyen eset vitt rá, hogy online szerkesztőt nyissak! 

× csinálok blogspotos blog designt, fejlécet, aláírást (frpg-re, vagy mindenhova máshova, aki szeretne), borítókat (a legújabb kedvenceim), moodboardot, néha karakterképet is, bár az kevésbé szokott megmozgatni. Tehát igazából mindent, amit photoshop cs6-ban meg lehet csinálni :D egy szerkesztős blognak tagja is vagyok, ahol tutorialokat és rengeteg gyűjteményt (textúrák, png-k, betűtípusok, stb.) is osztok meg a munkáimon kívül: www.primadonnagirlsrule.blogspot.com és ezen felül vagy egy szerkesztős facebook csoportom is: A végtelenbe és tovább - képszerkesztő sarok, ahol segítséget igyekszem nyújtani. Én nem tanítok, egyszerűen csak megmutatom én mit tudok, és azokat mások vagy felhasználják, vagy nem. (Akit érdekelne, várom szeretettel! Szabad nyugodtan kérdezni is!)

RENDELÉSRŐL/ How to order:

Menete: 
A szükséges adatok hozzá, amit kommentben vagy privát üzenetben küldhetsz el nekem (nem ígérem, hogy mind rajta lesz, de majd látni fogjátok a munkáimat, hogyan is dolgozom. Ezeket mind elkérem, de lehet, karakter helyett motívum lesz inkább, vagy ha karakterek, akkor lehet a motívum nem fér bele... néha a kevesebb több elvvel élek :D de ha  ragaszkodsz, természetesen betartom, hisz a te borítód lesz, nem az enyém.) 

× Cím, alcím (ha van), írói név 
× Hangulat és színek - ha egyiket nem tudod megadni, nincs gond, de akkor én fogok helyetted gondolkodni. 
× karakterek valódi nevükkel/flace claim/play by/avatar/character (hogy nevezzük) - maximum három, én annál többet biztos, hogy nem fogok rárakni. Ha nem tudjuk ki az, akkor olyan képet küldj, ami jó minőségű, nagy és körbevágható, de ha lehet legyen meg a nevük, én nem fogok keresgélni, kivéve akkor ha nincs elképzelés, csak körvonalai, de azt jól le kell írni! (Bármi jöhet, k-pop, anime, török, brazil, stb.)
× történetben megjelenő fontosabb motívum (ha van) / symbols of the story
× idézet (ha szeretnél rá) / quotes (if you want)
× Rövid összefoglaló a történetről, velősen, de érthetően - Ha publikált, akkor egy linket is kérek, szeretek beleolvasni a művekbe, hátha ihletet adnak.
× egyéb, amit úgy ítélsz meg, hogy fontos lehet / others what you think it is important to me for the order. (Megjegyezném, hogy nem fogok rajzokat felhasználni! Tehát azt ne küldj kiegészítőnek.)

Nem ígérem, hogy hamar meg lesz (max. két hét, vizsgaidőszakban lehet másképp), de igyekezni fogok minél előbb, tehát akinek sürgős, annak valószínűleg nem vagyok az embere, mert az egyetem és a munka kellően lefoglal. 

Feltételek: ingyen csinálom, annyit kérek, hogy ezeket tartsátok be, és tiszteljétek a munkáimat, hiszen időt áldoztam rá, ha nem tetszik, meg lehet mondani, nem harapok :D 

× általában publikált történethez csinálok borítót – nem publikálthoz azért nem, mert ki tudja, hogy kikerül-e valaha, feleslegesen nem szeretnék dolgozni, viszont ha biztos vagy benne, hogy publikálni fogod, van is belőle annyi elképzelésed, akkor vállalom.  
× legalább pár (mondjuk kettő) hétig legyen kinn a munkám, megjelölve engem a történet leírásában. Meg fogom nézni ám! (Marketing ez mindkettőnknek, úgy fair, ha egyenlően jár)
× ha valakitől már rendeltél, akkor ne rendelj tőlem, nagyon kellemetlen helyzet alakulhat ki, hogy valaki munkája kárba megy, ennyire becsüljük meg egymást. 

Utolsónak annyit mondanék, hogy a te elképzelésed nem egyezik meg az enyémmel, bár igyekezni fogok, de mivel nem fedik le egymást, így előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő. Van egy stílusom, bár szeretek új dolgokat kipróbálni. Ilyen esetben kérlek, legyél őszinte, hisz neked kell a borító, én meg örülök, ha minél inkább eltaláltam azt, amit szeretnél. <3

Köszönöm! Következőekben a munkáimat fogjátok látni!

INTRODUCTION: 

× My name is Abeth, I am a blogger and I started it in 2012 on blogspot. My blog link:  www.abetharc.blogspot.com

× I do blogspot designs, headers, signatures, wattpad covers, moodboards, aesthetics and some character pictures with photoshop cc

HOW TO ORDER: 

I mostly edit covers, but if you would like to have moodboards, character picture or something else I will try my best. 

Informations which you send me in a private message or a comment:

× Title, subtitle (if you want) and author name, quotes and o ther you would like to see on your cover.

× Story description - in few sentences that my cover will be fit perfectly to your story. If your story is published, please send me the link too.  

× Feelings, vibes, colors, symbols of story - I would like to know your expectations, the style, genre, or inspirations.  More you say, more ideas and help I will have.

× Characters - I prefer that covers which don't contain character, but I love doing manip. If you would like to stick a real person, please choose someone from whom I can find many good quality images. 

× Others - Everything that is important to you.

OTHER THINGS TO KNOW: 

× My speed is not too fast. I go to the university and have a job, my free time is few, but I try to do your request as soon as possible. 

× I have a waiting list, which  is full, but you can stop a place for yourself (it's worth). I usually don't do the request in order.

× If you do't like the cover what I did, tell me. I can change anything. The purpose of both of us is your cover will fit perfectly for your story

× Credit me somewhere that I made your cover and please, don't change the cover in short time (2 weeks). I have spent lots of time to make it. I think it's fair. 

Thank you everybody for ordering to me. I try to improve and make the best covers for you.  

Many kiss: 
Abeth

Graphics by Abeth ✔Where stories live. Discover now