1-

587 32 5
                                    



   Bir kez daha karnımı içeri çektim ve düğmemi kapatmaya çalıştım. Ah,olmuyordu lanet şey! Pantolonumu çıkardım ve yeni aldığım büyük pantolonu giydim. İyice kilolu olmaya başlamıştım. Bu berbat bir görüntü oluşturuyordu ama!

       ''Artık kahvaltıya in Des,yulaf ezmen hazır tatlım!'' 

    Annemin sesi üzerine aynada kendime bakmayı bırakıp aşağı indim. Kardeşim çoktan inmiş,gevreğini yiyiyordu bile. ''Yavaş in Destiny,merdivenler kırılacak diye korkuyorum.'' Dedi kıkırdayarak. Gözlerimi devirdim,aptal. ''Kapa çeneni Jackson.'' Omuz silkip gevreğine döndü. Bende yulaf ezmemi yemeye başladım. Bu iğrenç birşey! Diyet listemde olmasa hayatta yemem ben bunu.

     Yulaf ezmemi bitirdikten sonra masadan kalktım ve ellerimi yıkadım. ''Des? Bugün işin var mı tatlım?'' Biraz düşündüm. Ah,hayır teyzeme gelmemi isteyecekti. ''Evet anne. Yarın Tarih sınavım var ve çok çok çok çok çalışmalıyım.'' Islak ellerini havluya kuruladı annem. ''Destiny,kardeşin Jack bizimle gelmek istemiyor. Ona bakmak zorundasın.'' Ne?' Asla! O bücür ile uğraşamam ben. ''Hayır anne! Lütfen oda sizinle gelsin. Aksi taktirde ona asla ama asla bakmam.'' Dedim ve çantamı alarak hızla evden çıktım. Huh!

***

   Okula girdiğimde bütün gözlerin bana dönmesi sinirimi bozmuştu. Başımı öne eğerek ilerlemeye başladım. Ne yani bu kadar mı çirkinim ben? Dolabıma doğrı ilerlerken başım önde olduğu için birine çarptım ve çiz bir çığlık duyuldu.Tanrım neden ben? ''B-ben cidden üzgünüm.'' Kızın kahvesi ayakkabısına dökülmüştü. ''Üzgün olmalısın zaten aptal çirkin! O kahve döktüğün ayakkabı Louis Vuitton!'' Ne yapabilirim ben şimdi? Louis Vuitton ise banane. Kız beni ittirdi ve duvara yapıştırdı.

   ''Bu seferlik affediyorum Des. Bir daha böyle bir şey olursa göbeğindeki yağlarla seni boğarım.'' Dişlerinin arasından tısladı ve...Gitti. Ne bekliyordum ki? Böyleleri bağırıp ,artistlik yapıp giderlerdi.Olanlar olmamış,insanlar bana bakmamış gibi ilerlemeye başladım. Dolabımın önüne gelince şifremi girdim ve dolabımın kapağını açtım.

     Gerekli kitapları aldıktan sonra dolabın kapağını kapattım. Koridorun sonundan gelen basketbol takımını fark edince adımlarımı hızlandırdım. Benimle dalga geçmelerini çekemezdim. ''Hey Destiny! Yavaş git bebeğim,koridor yıkılacak!'' Arkamdan gelen Ryan piçinin sesi,bütün takımı ve koridoru güldürmüştü. Durdum,ve arkamı döndüm. ''Ryan,benim tek problemim kilolu ve çirkin olmam olabilir.Ama senin ve ailenin tek problemi annen ile baban sevişirken prezervatifin yırtılması ve BOM. Senin olman.'' Dedim ve elimle patlama efekti yaptım.

   Dediklerime basketbol takımı dahil herkes kıkırdamıştı. Aralarında SAdece birinin kıkırdaması dikkatımı çekmişti. Kaptan Justin. Okulun popüler çocuğuydu, herkesle yatar,ertesi gün umursamazca evine dönerdi. Yanı okul dedikodu klübü böyle derdi. En yakın arkadaşım olmadığı- Benim hiç arkadaşım yokki. Arkadaşım olmadığı için en arkaya oturdum ve Bayan Switte'nin gelmesini bekledim. Ders Biyoloji'ydi. Sıkı tutunun,Bayan Switte ile Biyoloji dersi başlıyor! 

Fat ⇨j.bWhere stories live. Discover now