-2-

7K 394 8
                                    

Sıraya doğru yürümeye başladım.

Aynı zamanda da sınıfa göz gezdiriyordum. Özel okul olunca normal bir sırada olmuyor. Siyah ve üzerinde bir tane bile çizik olmayan sıralar ve bem beyaz duvarları olan bir sınıf gayet moderndi. Sınıf 15 kişilikti 8 sıra vardı bir sıra da ise tek kişi oturuyordu. Sınıf tam olarak dolmamıştı daha . Ben Buse' le aynı sırada hemen önümüzede Duygu'yla Şeyda oturdu.

Duygu her zaman ki  gibi hızını almadan  konuşuyordu.

- kızlar ev için alışveriş yapmamız lazım okul çıkışı gitsek mi ??

Bu ortaya atılmış bir soruydu o yüzden cevap verme gereksiniminde bulunmuyordum daha çok etrafı inceliyordum herkes bizler gibi gruplar oluşturmuş muhabbet ediyorlardı. Hemen hemen herkesi tanıyordum 5 kişi hariç yeni gelmişlerdi galiba yoksa kesin tanırdım onlar hemen yan sıramızdalardı biz gibi arka arkaya oturmuş bir kişi ise  yanı boştu anlaşılan bu sene o çocuk yanlız oturacaktı. Ben böyle etrafı izlerken bi anda sınıfta sesizlik oluşmuştu  sonradan fark ettim ki hoca girmiş.

- merhaba çocuklar ben rehberlik öğretmeniniz fatih hoca  bu seneyi birlikte geçireceğiz şuan burda sıkıcı bir konuşma yapmıcam

ön sıradaki Zeynep'e bir şeyler verdi geçen sene biraz daha zayıftı bu kız

Evet arladaşlar bunlar bu yıl yapılacak olan çalışmalar ve ders programınız aynı zamanda dün yapmış olduğunuz yetenek sınavında girdiğiniz kulupleri okıyım orda yazıyor ama arladaşlarınız kim merak etmissinizdir.
Valeybol takımı

Afra

Şeyda

Nehir

Ege

Emre

Mehmet

Takım kaptanı : Ege ve Afra
Basket takımı

Duygu

Buse

Beyza

Buğlem

(...)

- Afra tebrik ederim yine bir ilki başarmıssın tenis müzik tiyatro dans valeybol takımının kaptanı olmussun

Aynı zaman da  seni de tebrik ederim Ege sende futbol valeybol dans tiyatro müzik  kaptanı olmussunuz Ege okulumuza yeni geldiğin için kurallı pek bilmeye bilirsin  burda eşitlik savunulduğu için takımlar kız erkek ayrı olur ama kaptan bir kız bir erkek olur ve siz derslere girmessiniz çalışma saatini siz belirliceksiniz ve sınavlarınız okula kattığınız başarılardan olucaktır.

Of bu adam sıkıcı konuşmıcaktı

hani  hep bildiğimiz şeylerden bahsedip duruyor.

Buse : oooo yine iyisin kanka derslerden yırttın

Ben : sizde yırttınız yardımcı olarak her zaman ki gibi ben sizi kaçırırım o bu değil de Ege kim lan onla çalışcam bu sene

Duygu : ha kanka o şu yeni gelen yan sıradakilerden onları dinlediklerime göre de sırada yanlız oturan kişi

Şeyda : yavrum Duygu senin kaç kulağın var her tarafı dinleyebilen bir kabiliyet büyük yetenek

Hadi hayırlısı düzgün biri olsun yeter

Vote ve yorum desem anlarsınız di mi ?

BELA Mı Dedin ?? (bir Kiz Mafya Hikayesidir)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin