-4-

6.3K 253 3
                                    

Offf hangi gerizekalı sebepsiz bir şekilde okulu 9:00 da başlıcağı halde 6:30 alrımını kurardı. Ahh tabi ki zor bor soru değildi. Cevap : Ben

Yatağın üzerine bağdaş kurmuş  niye bu saate alrım kurduğumu düşünüyorum . Bir sebebi vardı aslında o  bi kesindi de sebebi neydi ?

Buldum valla buldum bugün kahvaltıya Egeler gelicelti .

Yataktan artık kalkabilince ayağımı sürüye sürüye  tualete gittim. Gerekli işlerimi hallettikten sonra doğruca mutfağa işe koyuldum. Evimiz 3 katlıydı ama bodrumda ekstradan hobi  katı vardi. Müzik odası , sinema salonu , dans salonu ...

Benim odam terastaydı Buseyle odalarız yan yanaydı. Koskocaman bi katı ikimiz paylaşmıştık. 2. Katta ise salon oturma odası Duygu ve Şeyda ' nın odası vardı. 1. Katta ise mutfak salon misafir odası lavabo vardı. Bahçemiz ise ön ve arka bahçe olmak üzere ikiye ayrılıyodu. Ön bahçede masa oturma grubu salıncak vardı ve arka bahçeye nazaran biraz daha  küçüktü. Arla bahçese ise havuz sauna oturma grubu masa bar masası ( evde parti veriyoruz tabiki) salıncak ve minderler vardı.  Ben mutfağa geçip buzdolabının karşısına dikildim ne yapıcağımıda bilmiyordum. Ama kendime güveniyodum elim lezzetlidir zaten .  Krep , kızartma , sucuklu yumurta yapmaya  karar verdim.

Ben tam mazemeleri çıkarmışken telefonumum çalmasıyla diğer tezgaha yöneldim Ege arıyordu.

_ efendim

_ sana yardım ediceğimi söylemiştim ama adresi almayı unuttum bi dee gelirken eksik bir şeyler var mı ?

_ ekmek  börek katmer tarzı birşeyler alırsan sevinirim ev adreside çamlıca ormanıyla boğazın karşısında simit sarayının ordan dönünce  2 ev var zaten boğazın olduğu taraftali ev bizim.

_ bir dakika şimdi siz bizim yan evdemizde mi oturuyosunuz ?

_ siz nerde oturuyosunuz ki ?

_ sizin yam evinizdeee

_ o gerizekalı siz misiniz ?

_ ha

_ sizin yüzünüzden güzelim orman manzaramın çeyreği gitti. Ben odamın boğaza ve ormana bakan kısmını boşu boşuna boydan boya cam kaplattırmamıştım.

_ hayır bana sakın odalarız karşı karşıya deme

_Nasıl ya ?

_ çatı katında mısın ?

_ eveeet

_ odalarımızda karşı karşıya

_ simitleri çabuk al gel

Ve telefon kapanır.

Ben niye şimdi böyle tepki vermiştim amannn boşver.

Ilk olarak krepleri yapmakta karar kildim ve un sut yumurtayi cirptim. Ben 5. Krebime gecerken mutafigin kapisi tiklatilmaya baslandi. Ilk basta korkmustum ama sonra cama bakinca Ege oldugunu anladim ve cami actim.

_ gunaydin Afra Hanim

_gunaydin Ege Bey

_ buyrun istedikleriniz bende elimi.yikayip geliyorum.

_ tezgahin uzerine koyabilirsi. Elinide salomdan cikinca (amerikan mutfak )saginda tualet var ordan yikayabilirsin.

dedim ve kreplerime geri dondum tam tamina on krep yapınca kreplerle işimin bittiğini anladım ve üstünü bir tabakla örttüm. Şimdi ise kızartmaları yapıcaktım ama ondan önce sofrayı hazırlamayı düşün ve dolaptan peynir , zeytin ,bal ,recel vb. şeyleri çıkartıp tepsiye dizdim. Son olarak da beyaz örtüyü aldım. Hemen mutfak kapısından arka bahçeye geçtim ve havuzun başındaki masaya ilk örtü olmak üzere elimdekinleri düzgünce yerleştirdim. Arkamı döndüğümde ise Ege de tabak , çatal , bıçalları getiriyodu.

BELA Mı Dedin ?? (bir Kiz Mafya Hikayesidir)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin