5.Spolubydlící (Niall)

9K 135 2
                                    

Seděla jsem na sedačce v obýváku zabalená v dece a pojídala oříškovou zmrzlinu.V televizy zrovna dávaly Moderní popelku a můj spolubydlící byl pryč.Zase to na mě všechno přišlo a u mě nebyl nikdo kdo by mi pomohl a já se s tím musela nějak vypořádat a jako vždycky mi pomohla zmrzlina. 

Najednou v zámku dveří zachrastily klíče."Elí  jsem doma " zakřičel Niall můj spolubydlící. 

"Jsem tady!!" řekla jsem s plnou pusou zmrzliny. Niall přišel do obýváku a povzdychl si. 

"El už zase? děláš si srandu?proč?" zeptal se a sedl si vedle mě. 

"Já za to nemůžu.Že ty holky střídáš jak na běžícím páse je sice hezké ale když je holka jako já ve 20 pannou a nikdo ji nechce prostě se ten smutek musí nějak občas projevit.Já místo toho abych šla do baru jen sedím u televize a jím zmrzlinu a ty s tím nic prostě nenaděláš,tak se s tím sakra smiř!" řeknu naštvaně a odejdu i se zmrzlinou k sobě do pokoje.Sakra proč to všichni řeší?Ano já vím že jsem spíše ten typ knihomolky,ale tenhle život mám prostě ráda.Můj pokoj je plný knih  a příběhů plných sexu.Miluju to číst ale bohužel zatím jsem to jen četla.Prostě mám moc teorie a žádnou praxi.V tu chvíly mi někdo zaklepe na dveře.Ty se otevřou a do vnitř vpdne Niall.

"můžu dál?chtěl bych ti něco navrhnout"řekne a vejde.Já poklepu na postel vedle sebe a zmrzlinu dám na stůl.on se posadí těsně vedle mě a podívá se na mě. 

"Elí já ...... no mám nápad jak ti od té deprese pomoct"řekne a podívá se na mě. 

"A jakej to bych se musela s někým vyspat a s nikým s tvých kámošů spát nebudu.Víš že to jednou na mě zkoušel Harry a když zjistil že mu nedám radši odemě utekl" řeknu a sklopím hlavu.

"Tak to zkus se mnou.prostě se spolu pomilujem a hotovo.Nic jiného" řekne a já na něj zůstávám hledět jestli je v pořádku. 

"děláš si srandu,jak tě tohle mohlo napadnout Nialle jsi můj nejlepší přítel"vyjeknu. 

"já vím ale přátelé si mají pomahat ne?Prosím Elí chci ti pomoct"řekne a pohladí mě po koleni. 

"Nikdo se to nedozví a nikdo nebude vědět že se vůbec něco takového dělo a když řeknu že nechci tak prostě skončíme jo?"řeknu mu po chvíli přemýšlení a on na souhla přikývne. 

přisune se ke mě a políbí mě.já mu to platím a on mě pomalu začne hladit jednou rukou na břiše a druhou na zádech.Přitáhne si mě blíž k sobě a pomalu mi stáhne tričko.mám pod ním černou podprsenku.Já jednou rukou zajedu pod jeho tričko a druhou ho chytnu za lem trička.pomůže mi a sundá si ho.Koukám na jeho hrudník a pomalu po něm přejíždím prsty.Položí mě na postel a rozepne mi podprsenku.Okamžitě si zakryju prsa svýma rukama. 

"nestyď se " šeptne Niall a oddělá mi ruce. Silou vůle je sundám se svých prsou a položím mu je na hrudník.Hrozně se před ním stydím.Začne mě znovu líbat a pomalu postupuje po krku až k mým prsům.Vezme nejprve jedno do pusi a začne ho kousat a sát.Blaženě vzdychnu.Druhé vezme do ruky a hraje si s ním.

Vzdychnu znovu slastí a pomalu mu rukama sjedu k lemu kalhot a rozepnu mu knoflík na ryflích spolu se zipem.Niall přestane vztane sundá si rifle a s kapsy vytáhne kondom.Dá ho na noční stolek u mé postele a stáhne mi mé tepláky na doma.Hodí je na zem sundá mi kalhotky a roztáhne mi nohy.Klekne si mezi ně a hlavu má přímo nad mojí broskvičkou. Ještě že jsem se oholila. 

"Uklidni se neboj se mě,můžem kdykoliv přestat"řekne a pohladí mě po noze.

Já jen nervozně přikývnu a zakloním hlavu.Najednou ucítím neco teplého a mokrého mezi míma nohama a tak se tam podívám a vykulím oči.Niall mě líže tam dole! Omg je to moc příjemné ale přece jenom... 

Jsem strašně vzrušená. Najednou do mě strčí jeden a pak druhej prst.Pomalu s ním zajíždí dovnitř a ven.A zase dovnitř  a ven.Bože! je to tak vzrušující.Najednou na mě něco přichází.Cítím příjemné teplo které se začne rozlívat mím tělem. 

"Nialle!Ano!"vykřiknu když se udělám. Niall se usměje vztane sundá si boxerky a nasadí si kondom.Páni ten je ale velký.Vždyť to se do mě nevleze! Vykulím na něj oči. 

"Neboj se to bude v pořádku jen se uvolni" řekne a lehne si na mě.Pokusím se uvolnit jak to jen jde.Párkrát mu po něm přejedu rukou.Páni to je ale něco! 

Niall se usměje nad tím jak si hraju s jeho penisem ale po chvíli oddělá moji ruku pryč,chytne se za něj a nasměruje ho na moji štěrbinku.Pomalu mi do něj zajede a zastaví se.Ucítím malou pálivou bolest ale ta přestane jakmile se začne Niall pohybovat ve mě.

Pohybuje se dopředu a do zadu,ruce položené podél mé hlavy a já slastně vzdychám.

"Och ano ano" vzdychám a jsem na pokraji orgasmu.Naill zasténá a začne přirážet jako zběsilý.Já vyvrcholím a po chvíly i  on. Výjde ze mě sundá si kondom a vyhodí do do koše.Pak si za mnou lehne a oba nás přikryje dekou. 

"Víš Elí já tě miluju ale bál jsem se ti to říct"šepne Niall a pohladí mě po tváři. 

"Taky tě miluju a jsem ráda že mé poprvé bylo s tebou Nialle"šeptnu políbím ho a oba v obětí usneme.

jednodílovky +13Where stories live. Discover now